hellegennes έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 19:33
Bill Hicks έγραψε: ↑05 Δεκ 2024, 15:58
hellegennes έγραψε: ↑04 Δεκ 2024, 17:01
Πάλι προσπαθείς με παραθέσεις που δεν λένε αυτό που θέλεις να υποστηρίξεις την θέση σου;
«Καλά θυμάσαι», λέει και παραθέτεις κάτι τελείως άσχετο που έγραψα την πρώτη φορά που είχα κορωνοϊό. Για πες μας πού στο παρατιθέμενο ή οπουδήποτε στο νήμα φαίνεται να μην είμαι χαλαρός, όπως δεν θυμάται η Γαλή να είμαι.
ναι, ρε, συγγνώμη που το'βαλα κιόλας. αφού είχες γράψει ότι είχες μόνο «μια ελαφριά ανησυχία, γιατί οι παλμοί μου ήταν 140-150 για πάνω από 5 ώρες» και πήρες χαλλαρά τηλέφωνο τον καρδιολόγο να σε καθησυχάσει.
Συγγνώμη πρέπει να πεις για το ψέμα, γιατί την πρώτη φορά μπορεί κάποιος να σου δώσει το benefit of the doubt, αλλά αφού τουλάχιστον μια φορά σου έχω παραθέσει επί λέξει τι έχω πει και πουθενά στο νήμα δεν έγραψα ότι αυξήθηκαν οι παλμοί μου από άγχος, αντιθέτως τόνισα πολλές φορές ότι
ξύπνησα επειδή είχα αυξημένους παλμούς, δηλαδή έφτασαν τους 150 στον ύπνο μου, πλέον ξέρεις ότι είναι ψέματα, επιβεβαιωμένα.
Δεν πήρα γιατρό για να με καθησυχάσει, ψευτράκο, πήρα για να τον ρωτήσω αν είναι κάτι που χρειάζεται νοσηλεία, για να ξέρω αν πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Οι παλμοί μου σε ηρεμία είναι γύρω στους 70, δεν έχω ιδέα ποιο είναι το όριο που χρειάζεται ιατρική παρέμβαση. Όλα αυτά είναι γραμμένα στο νήμα και τα έχεις διαβάσει.
τι το συνεχίζεις, ρε μαλάκα; δεν είπα δα ότι χέστηκες πάνω σου σαν τον συνψέκα Στύγιο. σε χτύπησε κάπως βαριά και ανησύχησες λίγο, δεν ειν' κακό. αλλά αφού πας να με βγάλεις ψεύτη, ας δούμε ποιος είναι ο ψευτράκος.
τόνισα πολλές φορές ότι
ξύπνησα επειδή είχα αυξημένους παλμούς, δηλαδή έφτασαν τους 150 στον ύπνο μου
αυτό άλλος το'γραψε; δεν είχες όλη μέρα αυξημένους παλμούς ως και διπλάσιους τού κανονικού;
hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 21:57
Το πρωί είχα μια ελαφριά ανησυχία, γιατί οι παλμοί μου ήταν 140-150 για πάνω από 5 ώρες, αλλά το απόγευμα σταθεροποιήθηκαν στους 110-120.
ψεύτης λοιπόν.
πουθενά στο νήμα δεν έγραψα ότι αυξήθηκαν οι παλμοί μου από άγχος
κι αυτό άλλος το'γραψε; δεν πίστευες ότι ήταν λόγω άγχους και επίθεσης τής γριπούλας στο καρδιαγγειακό σου σύστημα;
hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 22:12
Είναι μάλλον συνδυασμός άγχους και επίθεσης του κορωνοϊού στο καρδιαγγειακό σύστημα.
πάλι ψεύτης λοιπόν.
Δεν πήρα γιατρό για να με καθησυχάσει, ψευτράκο, πήρα για να τον ρωτήσω αν είναι κάτι που χρειάζεται νοσηλεία, για να ξέρω αν πρέπει να πάω στο νοσοκομείο.
ναι, είχες παρατεταμένα παλμούς ως και διπλάσιους τού κανονικού και ήσουν έτοιμος να πας νοσοκομείο αλλά δεν ανησυχούσες καθόλου. κι ο γιατρός επειδή κατάλαβε ότι δεν είσαι καθόλου ανήσυχος σε είπε να μην ανησυχείς εκτός αν πέσει ο πυρετός και συνεχίσεις να έχεις υψηλούς παλμούς, δηλαδή σε καθησύχασε.
hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2022, 22:12
Μου είπε να ανησυχήσω αν πέσει ο πυρετός και συνεχίσω να έχω υψηλούς παλμούς.
τρίτο ψέμα.
και να μην ξεχνάμε ότι μετά την πρώτη φορά το έπαιζες πάλι άνετος, αποσωσιοπώντας την πρότερή σου μη ανησυχία.
hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2024, 14:37
Εγώ που είμαι αντιτραμπικός (επίσης και αντιμπαϊντενικός όμως) αντιμετωπίζω τον κορωνοϊό όπως αντιμετωπίζω όλους τους ιούς του κοινού κρυώματος. Περιμένω να περάσουν και αν χρειαστεί μπορεί να πάρω κάνα ντεπόν.
κι άλλο ψέμα, εκτός αν έχει τύχει να πάρεις τηλέφωνο καρδιολόγο επειδή είχες συνάχι.
φίλε, μπορεί να λέω μαλακίες, παπαριές, να τρολάρω ενίοτε κλπ, αλλά ψέμματα δεν λέω ποτέ. αφού το ξέρεις μ'αρέσει να σε κουρδίζω που και που από τότε που ψεκάστηκες, βρε κουτό, τι τσιμπάς και εκτίθεσαι;