Τι μαλακίες για μισελεν και πράσινα άλογα , να κάνω παπάρα στην ντοματοσαλατα και να πάρω και λίγο κρεμμύδι και φέτα , μόνο εδώ , γι'αυτό είναι γεμάτο το reddit με omg Greek cuisine is awesome κλπ .
Αυτό και επίσης που έχουμε 50 λεπτά το νερό , τρελαίνεται κόσμος
Αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα είναι γιατί είναι τόσο σύνηθες στην Ελλάδα να προσθέτουν τον κιμά πάνω στα μακαρόνια και να μην τα ανακατεύουν από την αρχή.
Τι μαλακίες για μισελεν και πράσινα άλογα , να κάνω παπάρα στην ντοματοσαλατα και να πάρω και λίγο κρεμμύδι και φέτα , μόνο εδώ , γι'αυτό είναι γεμάτο το reddit με omg Greek cuisine is awesome κλπ .
Αυτό και επίσης που έχουμε 50 λεπτά το νερό , τρελαίνεται κόσμος
Αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα είναι γιατί είναι τόσο σύνηθες στην Ελλάδα να προσθέτουν τον κιμά πάνω στα μακαρόνια και να μην τα ανακατεύουν από την αρχή.
Πού να καταλάβεις.Αφου δεν μαγειρεύεις.
Όντως. Αλλα δεν χρειάζεται να ξέρεις να μαγειρεύεις για να κάνεις κριτική.
Κι αν χρειαστεί να το κάνω, θα σου ζητήσω συμβουλές.
Παίζει να είναι η μόνη αλήθεια για την ψωροκώσταινα.
Όντως έχουμε το καλύτερο φαγητό.
Οφείλεται βέβαια στην Τουρκική καταγωγή της Ελλάδος.
Αλλά πάλι πιάνεται ως η καλύτερη μιας και είναι Upgraded Οθωμανική
υπαρξιακή κρίση;
σ'αυτό που έγραψες, έχουν στην Οθωμανία π.χ. παστιτσάδα και μπουρδέτο ή έστω παστίτσιο;
σαν να σε λείπουν μερικές εθνικομαγειρικές καταβολές.
Ποιά είναι η υπαρξιακή κρίση;
Ότι τα μισά και βάλε φαγητά μας είναι τούρκικα;
πιες έναν ελληνικό καφέ να στανιάρεις
εγώ τούρκικο τον λέω φίλε, αλλά πίνω σπάνια, κυρίως νες/φραπέ.
υπαρξιακή κρίση είναι ότι αναγνώρισες ένα καλό στην ψωροκώσταινα, έστω την οθωμανική κουζίνα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Για να σε δω λοιπόν πόσο ιδέα έχεις, μιας και ο τομέας σου είναι το φαγητό.
Γράψε μας την συνταγή σου για πάστα μπολονιέζε.
σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.
nope
οι σπουδές στην Ιταλία καταστέλλουν τον Ιχώρ, γι'αυτό το λες.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Για να σε δω λοιπόν πόσο ιδέα έχεις, μιας και ο τομέας σου είναι το φαγητό.
Γράψε μας την συνταγή σου για πάστα μπολονιέζε.
σαφώς ανώτερα τα μακαρόνια με κιμά.
Το ίδιο είναι.
Το να ο γκράντε σεφ εννοεί το ραγού μπολονεζ, που είναι λιωμένο από το σιγοβρασιμο κρεας αντί κιμά, δεν το ξέρω.
ραγού και αηδίες, στεγνό μακαρόνι με κιμά, λαίμαι.
Πρέπει να έχουν πέσει πολλά φραγκα απο το υπουργείο Τουρισμου σε κάτι τετοιους λογαριασμούς του τουιτερ.
Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Τα ίδια είχαμε και σε έρευνες πχ για το καλύτερο μπαρ της Ευρώπης όπου έβγαζαν ένα ελληνικό στην Αγίας Ειρήνης.
Η ελληνική κουζίνα είναι σίγουρα καλή και σαν χώρα διαθέτουμε κάποια υλικά άριστης ποιότητας.
Από εκεί και πέρα, αντικειμενικά μιλώντας, δε νομίζω να πιάνει ούτε 10αδα.
Ποιά είναι η υπαρξιακή κρίση;
Ότι τα μισά και βάλε φαγητά μας είναι τούρκικα;
πιες έναν ελληνικό καφέ να στανιάρεις
εγώ τούρκικο τον λέω φίλε, αλλά πίνω σπάνια, κυρίως νες/φραπέ.
υπαρξιακή κρίση είναι ότι αναγνώρισες ένα καλό στην ψωροκώσταινα, έστω την οθωμανική κουζίνα.
ε ναι έχει και ένα καλό
έχει κι άλλο ένα που δεν φτιάχνουν οι Οθωμανοί: τσίπουρο χωρίς.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.