https://www.topontiki.gr/2024/12/18/vou ... -odigouse/

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ακριβώς το ίδιο.
Όχι. Προφανώς δεν θα είναι το ίδιο.
Στο πχόρουμ είμαστε. Και ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει τον καθένα για το οτιδήποτε, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Aitwlos έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 18:40Όχι. Προφανώς δεν θα είναι το ίδιο.
Απλά επειδή ο δεύτερος πρωταγωνιστής είναι ο παλιάτσος Αδωνις με τις επιλεκτικες ευαισθησίες του, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω οπως γουστάρω. Τι να κάνω. Το βρίσκω γελοίο να σοκαρεται ο υπουργός και να θέλει να μπει ένα όριο, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν θα αντιδρούσε έτσι
αν το έκανε ένα γαλάζιο στελεχος.
Υ.Γ θα σε πάρακαλουσα και στο μέλλον αυτά τα παραδεχτείτε και άλλα όμορφα που λες, σε εμενα να τα αφήσεις στην άκρη. Δεν υπήρξα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτικη μου ταυτότητα και ιδεολογία είναι πολύ συγκεκριμένη και ακόμα και αν την βρίσκεις σεβαστή, για ένα πράγμα δεν μπορείς να με κατηγορήσεις. Για φιλοζαιισμο
https://www.avgi.gr/politiki/497892_den ... ana-lathos
Στην παραδοχή ότι έκανε λάθος και ότι είναι έτοιμος να δεχθεί τις κυρώσεις που προβλέπει Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, προχώρησε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, αναφορικά με την παρέμβασή του μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο και οδηγούσε.
«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έκανα λάθος, προκειμένου να είμαι συνεπής στις κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις. Ζητώ συγγνώμη» δήλωσε αρχικά Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:
«Είμαι έτοιμος να δεχθώ όποια κύρωση αντιστοιχεί στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 18:58Στο πχόρουμ είμαστε. Και ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει τον καθένα για το οτιδήποτε, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Aitwlos έγραψε: ↑18 Δεκ 2024, 18:40Όχι. Προφανώς δεν θα είναι το ίδιο.
Απλά επειδή ο δεύτερος πρωταγωνιστής είναι ο παλιάτσος Αδωνις με τις επιλεκτικες ευαισθησίες του, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω οπως γουστάρω. Τι να κάνω. Το βρίσκω γελοίο να σοκαρεται ο υπουργός και να θέλει να μπει ένα όριο, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν θα αντιδρούσε έτσι
αν το έκανε ένα γαλάζιο στελεχος.
Υ.Γ θα σε πάρακαλουσα και στο μέλλον αυτά τα παραδεχτείτε και άλλα όμορφα που λες, σε εμενα να τα αφήσεις στην άκρη. Δεν υπήρξα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτικη μου ταυτότητα και ιδεολογία είναι πολύ συγκεκριμένη και ακόμα και αν την βρίσκεις σεβαστή, για ένα πράγμα δεν μπορείς να με κατηγορήσεις. Για φιλοζαιισμο
Τα "εγώ και οι ιδέες μου" σε τέτοιους χώρους, είναι πλέον γραφικά.
Οι συγκρίσεις για το ποιοι αντιδρουν ή ευαισθητοποιούνται στη χ ή ψ περίπτωση, ατομική ή συλλογική, επίσης.
Όταν γράφει κάποιος μια υβριστική παπαριά για τον ...οχτρό είναι συμπαθής και δικαιολογημένος.
Όταν τη γράφει για τον ...φίλο, είναι απαράδεκτος.
Εκτός αν παίζει κάτι άλλο και δεν το έχω αντιληφθεί.
Διευκρινήσεις δεκτές.