Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Δεκ 2024, 17:43

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Δεκ 2024, 17:52

το παρέμβει , βγάζει νόημα ετσι στην πρόταση;

το θεμα δεν καταλαβα ποιό ειναι, αφου μοιάζει να μιλάει απο ανοικτή ακρόαση; Επειδη θα ακουσει μαλακιες και θα εκνευριστεί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Δεκ 2024, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Βουλή: Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από ζαιο βουλευτή – Παρέμβει μέσω βιντεοκλήσης σε συνεδρίαση ενώ… οδηγούσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 18 Δεκ 2024, 17:53

:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2024, 17:54

Βρε αχάριστα, αβάδιστα, αμετροεπή ανθρωπάκια αντι να δώσετε τα εύσημα σε κάθε βουλευτή που τιμά το έργο του, παραμένοντας ενεργός στις πολιτικές επάλξεις ακόμη και με κίνδυνο της δικής του και όχι μόνον ζωής, τον σταυρώνετε; :011:

Σας οικτίρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Δεκ 2024, 17:57

Οχι....παρενέβη ειναι το σωστό

Αλλά εγώ σέβομαι τις πηγές ....πόσω μάλλον όταν η πηγή ειναι το topontiki.gr

:102::102::102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 18 Δεκ 2024, 18:13

Σωστος ο Αδωνις εδώ. Αλλά δεν θυμάμαι να κράζει Κώστα Καραμανλή, πρώην υπουργό μεταφορών με το κλιπακι στην ζωνη. Ίσα ίσα που ακόμα και μετά τα Τέμπη τον έβρισκε φοβερό υπουργό και θα τον ψηφιζε
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2024, 18:21

Aitwlos έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:13
Σωστος ο Αδωνις εδώ. Αλλά δεν θυμάμαι να κράζει Κώστα Καραμανλή, πρώην υπουργό μεταφορών με το κλιπακι στην ζωνη. Ίσα ίσα που ακόμα και μετά τα Τέμπη τον έβρισκε φοβερό υπουργό και θα τον ψηφιζε
Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ακριβώς το ίδιο.

Αλλά οκ, αντιλαμβάνομαι ότι αν δεν προσθέσετε κάτι ψιλοάσχετο για να μην παραδεχτείτε χωρίς νιανιανια τις αριστερίστικες μαλακίες θα πάθετε ταχυκαρδία λόγω ιδεολογικής διαταραχής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 18 Δεκ 2024, 18:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:21
Aitwlos έγραψε:

Αλλά οκ, αντιλαμβάνομαι ότι αν δεν προσθέσετε κάτι ψιλοάσχετο για να μην παραδεχτείτε χωρίς νιανιανια τις αριστερίστικες μαλακίες θα πάθετε ταχυκαρδία λόγω ιδεολογικής διαταραχής.
Όχι. Προφανώς δεν θα είναι το ίδιο.

Απλά επειδή ο δεύτερος πρωταγωνιστής είναι ο παλιάτσος Αδωνις με τις επιλεκτικες ευαισθησίες του, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω οπως γουστάρω. Τι να κάνω. Το βρίσκω γελοίο να σοκαρεται ο υπουργός και να θέλει να μπει ένα όριο, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν θα αντιδρούσε έτσι
αν το έκανε ένα γαλάζιο στελεχος.

Υ.Γ θα σε πάρακαλουσα και στο μέλλον αυτά τα παραδεχτείτε και άλλα όμορφα που λες, σε εμενα να τα αφήσεις στην άκρη. Δεν υπήρξα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτικη μου ταυτότητα και ιδεολογία είναι πολύ συγκεκριμένη και ακόμα και αν την βρίσκεις σεβαστή, για ένα πράγμα δεν μπορείς να με κατηγορήσεις. Για φιλοζαιισμο
Juno έγραψε:
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 18 Δεκ 2024, 18:41

Τα ίδια έκανε και η καρυστιανου, βιντεακια εν κινήσει
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Δεκ 2024, 18:58

Aitwlos έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
Aitwlos έγραψε:

Απλά επειδή ο δεύτερος πρωταγωνιστής είναι ο παλιάτσος Αδωνις με τις επιλεκτικες ευαισθησίες του, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω οπως γουστάρω. Τι να κάνω. Το βρίσκω γελοίο να σοκαρεται ο υπουργός και να θέλει να μπει ένα όριο, ενώ όλοι ξέρουμε ότι δεν θα αντιδρούσε έτσι

Υ.Γ θα σε πάρακαλουσα και στο μέλλον αυτά τα παραδεχτείτε και άλλα όμορφα που λες, σε εμενα να τα αφήσεις στην άκρη. Δεν υπήρξα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτικη μου ταυτότητα και ιδεολογία είναι πολύ συγκεκριμένη και ακόμα και αν την βρίσκεις σεβαστή, για ένα πράγμα δεν μπορείς να με κατηγορήσεις. Για φιλοζαιισμο
Στο πχόρουμ είμαστε. Και ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει τον καθένα για το οτιδήποτε, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Τα "εγώ και οι ιδέες μου" σε τέτοιους χώρους, είναι πλέον γραφικά.

Οι συγκρίσεις για το ποιοι αντιδρουν ή ευαισθητοποιούνται στη χ ή ψ περίπτωση, ατομική ή συλλογική, επίσης.

Όταν γράφει κάποιος μια υβριστική παπαριά για τον ...οχτρό είναι συμπαθής και δικαιολογημένος.
Όταν τη γράφει για τον ...φίλο, είναι απαράδεκτος.

Εκτός αν παίζει κάτι άλλο και δεν το έχω αντιληφθεί.

Διευκρινήσεις δεκτές. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Δεκ 2024, 19:10

Ζαιος και να αναγνωρίζει το λάθος του....ομολογώ πως δεν ειναι κάτι συνηθισμένο :o

Εικόνα
https://www.avgi.gr/politiki/497892_den ... ana-lathos

Στην παραδοχή ότι έκανε λάθος και ότι είναι έτοιμος να δεχθεί τις κυρώσεις που προβλέπει Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, προχώρησε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, αναφορικά με την παρέμβασή του μέσω τηλεδιάσκεψης σε συνεδρίαση Επιτροπής της Βουλής ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο και οδηγούσε.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έκανα λάθος, προκειμένου να είμαι συνεπής στις κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις. Ζητώ συγγνώμη» δήλωσε αρχικά Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

«Είμαι έτοιμος να δεχθώ όποια κύρωση αντιστοιχεί στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

γι αυτό και του το πιστώνω :102:

Ρε λες τώρα με τον Φαμελλο στο Συριζα να αρχίσουν να γίνονται κάπως άνθρωποι; :o

Κρατάω μικρο καλάθι....αλλά και πάλι....ποτέ δεν ξέρεις :102:
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 18 Δεκ 2024, 20:27

enaon έγραψε:
18 Δεκ 2024, 17:52

το θεμα δεν καταλαβα ποιό ειναι, αφου μοιάζει να μιλάει απο ανοικτή ακρόαση; Επειδη θα ακουσει μαλακιες και θα εκνευριστεί;
Εντάξει, δεν είσαι ζαίος αλλά...

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 18 Δεκ 2024, 21:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:58
Aitwlos έγραψε:
18 Δεκ 2024, 18:40
ΓΑΛΗ έγραψε:

Στο πχόρουμ είμαστε. Και ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει τον καθένα για το οτιδήποτε, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Τα "εγώ και οι ιδέες μου" σε τέτοιους χώρους, είναι πλέον γραφικά.

Οι συγκρίσεις για το ποιοι αντιδρουν ή ευαισθητοποιούνται στη χ ή ψ περίπτωση, ατομική ή συλλογική, επίσης.

Όταν γράφει κάποιος μια υβριστική παπαριά για τον ...οχτρό είναι συμπαθής και δικαιολογημένος.
Όταν τη γράφει για τον ...φίλο, είναι απαράδεκτος.

Εκτός αν παίζει κάτι άλλο και δεν το έχω αντιληφθεί.

Διευκρινήσεις δεκτές. :)

Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα. Απλα ξεκαθάρισα την θέση μου
Juno έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Δεκ 2024, 23:52

Αφού δεν ήταν νεοδημοκράτης, δε μας αφορά. Μπορεί ακόμα και να πατήσει καποιον όσο μιλάει οδηγώντας.

Αν το κάνει νεοδημοκρατης, εδώ είμαστε να ανοίξουμε νημα, να ουρλιάζουμε για 20 σελίδες και, γιατί όχι, να διοργανώσουμε και event με χορευτικά στο Σύνταγμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 18 Δεκ 2024, 23:54

Ας του πάρουν το δίπλωμα.
Όχι;
Είμαι βέβαιος πως θα δώσει εντολή οκουληςμας για να γίνει.
Βέβαια φυσικά δεν θα γίνει και όλοι ξέρουμε γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 18 Δεκ 2024, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών