Αυτοι ειναι οι Ελληνες ...Αθανατη Ελλαδα ...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Αυτοι ειναι οι Ελληνες ...Αθανατη Ελλαδα ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 09 Δεκ 2018, 18:41

sys3x έγραψε:
09 Δεκ 2018, 18:35

Δεν είμαστε φίλοι.
:D
Όχι ρε φίλε, με στεναχώρησες τώρα !
sys3x έγραψε:

Επίσης, καλό θα ήταν να μην νομίζεις ότι θίγεις τα παιδάκια ή κάποιον άλλον πέρα από τον εαυτό σου λέγοντας τα παιδάκια ραγιάδες.
(:
Δεν είναι χαρακτηρισμός προσώπων ή ομάδων, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ για την κατάντια της Δημόσιας Παιδείας στην Ψωροκώσταινα !

Συγνώμη αν σε θίγει αλλά μόνο έτσι θα ξυπνήσουμε για να αλλάξουμε κάτι σ'αυτήν την χώρα ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

Το να "βλογάμε τα γένια μας" δεν βοηθάει και καταδικάζει τη χώρα σε στασιμότητα και οπισθοδρόμηση !
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 09 Δεκ 2018, 18:50

DIOMEDESGR έγραψε:
09 Δεκ 2018, 18:14
Έλα πάμε ! Το ξαναρώτησα σε άλλο νήμα αλλά ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ! ! Πότε γράφτηκε η μουσική του εθνοπατριωτικού άσματος που τραγουδούν οι μικροί ραγιάδες, ΠΟΙΟΙ το γράψαν και γιατί ? ?

Άντε να δούμε πόσο "εθνική" είναι η "μακεδονία ξακουστή" ! ! :smt017
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ποιντ σου. Λένε, χωρίς να είμαστε σίγουροι, πως πατήθηκε πάνω σε μελωδία ενός Εβραϊκού τραγουδιού. Δεν είναι κάτι το περίεργο αυτό, πολλά τραγούδια/εμβατήρια πάτησαν πάνω σε προϋπάρχουσες μελωδίες. Υπονοείς ότι έπαιξε Εβραϊκός δακτύλιος ιλλουμινάτι; Γιατί με το ίδιο σκεπτικό όταν τραγουδάνε οι γαύροι "ωωω πουσταράδες οι μαμά σας είναι τσατσά, στα νιάτα της γαμιότανε με όλο τον Πειραιά" πάει να πει ότι πίσω απ' τις κουρτίνες βρίσκονται κάτω από την υπόγεια χειραγώγηση του Άρη.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Δεκ 2018, 18:51

oldjedi έγραψε:
09 Δεκ 2018, 12:15
:)

:wave:
:romance-hearteyes::hebit:

Τώρα το είδα.
Κ@υλα λέμε!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Δεκ 2018, 18:54

μίστερ μαξ έγραψε:
09 Δεκ 2018, 15:32
Οι δασκάλοι εμβαπτίζουν τα παιδάκια στις ιδεοληψίες τους. Αντι να κάνουν μάθημα ωστε να ωφεληθουν τα παιδάκια, τα βάζουν και κάνουν μλκιουλες. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ
:smt005:
Άι να δεις πόσους εισακτέους και σε τι σχολές έχει το συγκεκριμένο σχολείο και πόσους τα δημόσια που κυριαρχούν οι αναρχοαριστεροί και κάνουν καταλήψεις για να καταργηθούν οι απουσίες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Δεκ 2018, 18:55

Kostis έγραψε:
09 Δεκ 2018, 15:36
Να καταγγελθει το συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο για ροπή των μαθητών προς φανατισμό.
Μου θυμίζει μια Γερμανική ταινία που είδα με ένα ανάλογο πείραμα με τραγικά αποτελέσματα.
Λουκέτο άμεσα.
Η αριστερά έχει την ρουφιανιά στο αίμα της.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Δεκ 2018, 18:57

Γιωργης έγραψε:
09 Δεκ 2018, 15:56
Η ελλαδα ειναι μια χωρα που δεν παραγει ΤΙΠΟΤΑ.
:lol:
Σκάσε και δούλευε.
Όπου να 'ναι θα ξαναχρεοκοπήσουμε και σαν Γερμανός θα έχεις πρόσθετες υποχρεώσεις. :lol:

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Δεκ 2018, 18:59

Chainis έγραψε:
09 Δεκ 2018, 18:57
Γιωργης έγραψε:
09 Δεκ 2018, 15:56
Η ελλαδα ειναι μια χωρα που δεν παραγει ΤΙΠΟΤΑ.
:lol:
Σκάσε και δούλευε.
Όπου να 'ναι θα ξαναχρεοκοπήσουμε και σαν Γερμανός θα έχεις πρόσθετες υποχρεώσεις. :lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 09 Δεκ 2018, 19:03

Σαμψών έγραψε:
09 Δεκ 2018, 18:50
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το ποιντ σου. Λένε, χωρίς να είμαστε σίγουροι, πως πατήθηκε πάνω σε μελωδία ενός Εβραϊκού τραγουδιού. Δεν είναι κάτι το περίεργο αυτό, πολλά τραγούδια/εμβατήρια πάτησαν πάνω σε προϋπάρχουσες μελωδίες. Υπονοείς ότι έπαιξε Εβραϊκός δακτύλιος ιλλουμινάτι; Γιατί με το ίδιο σκεπτικό όταν τραγουδάνε οι γαύροι "ωωω πουσταράδες οι μαμά σας είναι τσατσά, στα νιάτα της γαμιότανε με όλο τον Πειραιά" πάει να πει ότι πίσω απ' τις κουρτίνες βρίσκονται κάτω από την υπόγεια χειραγώγηση του Άρη.
Το point μου είναι ότι ένα τραγούδι που βασίστηκε σε μια Εβραϊκή μελωδία Οθωμανού τραγουδοποιού του 19ου αιώνα ΔΕΝ μπορεί να περιφέρεται στην εθνικολαϊκίστικη "πιάτσα" σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ του "υπερήφανου Έλληνα" του οποίου "ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" !

Είναι το λιγότερο ΦΑΙΔΡΟ και ΓΕΛΟΙΟ και αν το αναλύσουμε παρακάτω ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από πατριωτικής, πολιτικής άποψης !

Σκέψου πόσα ΟΡΚ που το τραγουδάνε περήφανα στις πλατείες και τα συλλαλητήρια είναι οπαδοί της τελικής λύσης των Ναζί και θέλουν την φυλετική εκκαθάριση της χώρας !

Και τώρα το θαυμάζετε που το τραγουδάνε μικρά παιδιά που δεν έχουν ιδέα της προέλευσης ή της στόχευσης του συγκεκριμένου και χρησιμοποιούνται σαν ΑΒΟΥΛΑ ΣΚΕΥΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ !

Μπράβο, και εις ανώτερα ! :e040:

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Δεκ 2018, 19:05

DIOMEDESGR έγραψε:
09 Δεκ 2018, 18:41

Δεν είναι χαρακτηρισμός προσώπων ή ομάδων, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ για την κατάντια της Δημόσιας Παιδείας στην Ψωροκώσταινα !
Συμπτωματικά οι εν λόγω "μικροί ραγιάδες" έχουν ιδιωτική παιδεία.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Δεκ 2018, 19:07

DIOMEDESGR έγραψε:
09 Δεκ 2018, 18:41
sys3x έγραψε:

Δεν είμαστε φίλοι.
Όχι ρε φίλε, με στεναχώρησες τώρα !
sys3x έγραψε:

Επίσης, καλό θα ήταν να μην νομίζεις ότι θίγεις τα παιδάκια ή κάποιον άλλον πέρα από τον εαυτό σου λέγοντας τα παιδάκια ραγιάδες.
(:

Συγνώμη αν σε θίγει αλλά μόνο έτσι θα ξυπνήσουμε για να αλλάξουμε κάτι σ'αυτήν την χώρα ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !

Το να "βλογάμε τα γένια μας" δεν βοηθάει και καταδικάζει τη χώρα σε στασιμότητα και οπισθοδρόμηση !
Τσάμπα μου ζητάς συγγνώμη εμένα ρε μαν, σου εξήγησα ότι δεν θίγεις ούτε εμένα ούτε τον Χατζηπαυλή ούτε τα παιδάκια.
Το πολιτικό μου σχόλιο πάνω στο πολιτικό σου σχόλιο είναι ότι πολιτικά είναι σχόλιο ενός πολιτικά καραγκιόζη.

Συγγνώμη αν σε στεναχώρεσα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, σκοπός μου (σχεδόν) πάντα είναι η αφύπνισης, έτσι αντιδρώ συνήθως στα ΞΗΠΝΑΤΕ11! 111!

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Δεκ 2018, 19:13

DIOMEDESGR έγραψε:
09 Δεκ 2018, 19:03
Σαμψών έγραψε:
Το point μου είναι ότι ένα τραγούδι που βασίστηκε σε μια Εβραϊκή μελωδία Οθωμανού τραγουδοποιού του 19ου αιώνα ΔΕΝ μπορεί να περιφέρεται στην εθνικολαϊκίστικη "πιάτσα" σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ του "υπερήφανου Έλληνα" του οποίου "ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" !

Είναι το λιγότερο ΦΑΙΔΡΟ και ΓΕΛΟΙΟ και αν το αναλύσουμε παρακάτω ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από πατριωτικής, πολιτικής άποψης !

Σκέψου πόσα ΟΡΚ που το τραγουδάνε περήφανα στις πλατείες και τα συλλαλητήρια είναι οπαδοί της τελικής λύσης των Ναζί και θέλουν την φυλετική εκκαθάριση της χώρας !

Και τώρα το θαυμάζετε που το τραγουδάνε μικρά παιδιά που δεν έχουν ιδέα της προέλευσης ή της στόχευσης του συγκεκριμένου και χρησιμοποιούνται σαν ΑΒΟΥΛΑ ΣΚΕΥΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ !

Ένα 0,4% των ψηφοφόρων τουλάχιστον, ήτοι γύρω στο 0,1% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μας. Νοτ μπαντ ε.

.

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 09 Δεκ 2018, 19:16

DIOMEDESGR έγραψε:

:smt048

Η μελωδία έχει σημασία ή οι στίχοι;
Σκέψου πόσα ΟΡΚ που το τραγουδάνε
Πες το στους ίδιους τα παιδιά τι σου φταίνε; (και που κολλάνε βασικά;)

brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 19:18

Σαμψών έγραψε:
Περισσότερα στοιχεία; Υπάρχει πουθενά να το ακούσουμε;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε:
05 Φεβ 2019, 15:27

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 09 Δεκ 2018, 19:20

Chainis έγραψε:
09 Δεκ 2018, 19:05
Συμπτωματικά οι εν λόγω "μικροί ραγιάδες" έχουν ιδιωτική παιδεία.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω φίλε Chainis, Ελλάδα και Ιδιωτική παιδεία λιγουλάκι δύσκολο !

Και Ιδιωτικό νάναι το σχολείο η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ εθνικιστική ατμόσφαιρα δεν αφήνει περιθώρια για πραγματικά ανεξάρτητη παιδεία δυστυχώς !

Και έτσι νάναι πάντως, ΘΛΙΒΕΡΟ το γεγονός της χρησιμοποίησης ανηλίκων για πολιτικούς σκοπούς !

Τάχουμε ξαναπεί νομίζω στο νήμα για τις μαθητικές καταλήψεις !
sys3x έγραψε:
09 Δεκ 2018, 19:07
Τσάμπα μου ζητάς συγγνώμη εμένα ρε μαν, σου εξήγησα ότι δεν θίγεις ούτε εμένα ούτε τον Χατζηπαυλή ούτε τα παιδάκια.
Το πολιτικό μου σχόλιο πάνω στο πολιτικό σου σχόλιο είναι ότι πολιτικά είναι σχόλιο ενός πολιτικά καραγκιόζη.

Συγγνώμη αν σε στεναχώρεσα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, σκοπός μου (σχεδόν) πάντα είναι η αφύπνισης, έτσι αντιδρώ συνήθως στα ΞΗΠΝΑΤΕ11! 111!
Το "στεναχώρησες" ειρωνικά τό γραψα θέλοντας να σου δείξω ότι εδώ δεν είναι αυτοσκοπός να γίνουμε φίλοι ή να συμφωνήσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις μπας και προάγουμε την ατομική και ευρύτερη κοσμοθεωρία μας και προοδέψουμε !

Το καραγκιόζη και πολιτικά και μη πολιτικά ΔΕΝ είναι βρισιά οπότε δεν την εκλαμβάνω ως τέτοια ούτε θίγομαι από εσένα ειδικά, γιατί ξέρω ότι είσαι σοβαρός συνομιλητής που απλώς διαφωνείς ! (έχουν βγει αποφάσεις δικαστηρίων για το καραγκιόζης ότι δεν είναι βρισιά και δεν εμπίπτει στα περί συκοφαντίας, λέγε με άφοβα !)
Ούτε σκοπός μου είναι το "ΞΥΠΝΗΗΗΣΤΕΕΕ, ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ 111!"

Έχω άποψη και την καταθέτω ! Τίποτε πάνω τίποτε παρακάτω από αυτό !

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 09 Δεκ 2018, 19:21

DIOMEDESGR έγραψε:

Εγώ θαυμάζω και όταν το τραγουδάνε και στρατιώτες και διαδηλωτές.

Και μου είναι παντελώς αδιάφορο τίνος είναι η μουσική γιατί αυτό που μετράει στο τραγούδι (και ενοχλεί σήμερα) είναι οι στίχοι και οι στίχοι μου αρέσουν και καμιά φορά το μουρμουρίζω κι εγώ.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών