Chainis έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 19:05
Συμπτωματικά οι εν λόγω "μικροί ραγιάδες" έχουν ιδιωτική παιδεία.
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω φίλε Chainis, Ελλάδα και Ιδιωτική παιδεία λιγουλάκι δύσκολο !
Και Ιδιωτικό νάναι το σχολείο η ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ εθνικιστική ατμόσφαιρα δεν αφήνει περιθώρια για πραγματικά ανεξάρτητη παιδεία δυστυχώς !
Και έτσι νάναι πάντως, ΘΛΙΒΕΡΟ το γεγονός της χρησιμοποίησης ανηλίκων για πολιτικούς σκοπούς !
Τάχουμε ξαναπεί νομίζω στο νήμα για τις μαθητικές καταλήψεις !
sys3x έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 19:07
Τσάμπα μου ζητάς συγγνώμη εμένα ρε μαν, σου εξήγησα ότι δεν θίγεις ούτε εμένα ούτε τον Χατζηπαυλή ούτε τα παιδάκια.
Το πολιτικό μου σχόλιο πάνω στο πολιτικό σου σχόλιο είναι ότι πολιτικά είναι σχόλιο ενός πολιτικά καραγκιόζη.

Συγγνώμη αν σε στεναχώρεσα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, σκοπός μου (σχεδόν) πάντα είναι η αφύπνισης, έτσι αντιδρώ συνήθως στα ΞΗΠΝΑΤΕ11! 111!

Το "στεναχώρησες" ειρωνικά τό γραψα θέλοντας να σου δείξω ότι εδώ δεν είναι αυτοσκοπός να γίνουμε φίλοι ή να συμφωνήσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις μπας και προάγουμε την ατομική και ευρύτερη κοσμοθεωρία μας και προοδέψουμε !
Το καραγκιόζη και πολιτικά και μη πολιτικά ΔΕΝ είναι βρισιά οπότε δεν την εκλαμβάνω ως τέτοια ούτε θίγομαι από εσένα ειδικά, γιατί ξέρω ότι είσαι σοβαρός συνομιλητής που απλώς διαφωνείς ! (έχουν βγει αποφάσεις δικαστηρίων για το καραγκιόζης ότι δεν είναι βρισιά και δεν εμπίπτει στα περί συκοφαντίας, λέγε με άφοβα !)
Ούτε σκοπός μου είναι το "ΞΥΠΝΗΗΗΣΤΕΕΕ, ΔΓΙΑΔΩΣΤΕ 111!"
Έχω άποψη και την καταθέτω ! Τίποτε πάνω τίποτε παρακάτω από αυτό !