Μη με κάνεις να αρχίσω να λέω σκηνικά, να χαρείςΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Μου αρεσει που θελετε ευρωπη ενω δεν την κοιτατε ουτε με κυαλι
Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και οι εν λόγω ποινικοί κυκλοφορούν συνήθως στο χαλαρο, με αναστολές κλπScouser έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 17:04Και φυσικά, δεν εννοώ φραστική επίθεση.Ερμής έγραψε: ↑01 Ιαν 2025, 17:43Κλασσικοί ψευτονταηδες που κάποια στιγμή βρίσκουν κάποιον πιο αμασητο κ αρχιδι από αυτούς.
Αν απλά του έριχναν μερικές καλές προς γνώση και συμμόρφωση θα ήμουν με τους δράστες.
Τα ίδια έκαναν και κάτι κρητικοί πριν κάνα χρόνο στο Γκάζι και δυστυχώς έπεσαν σε ποινικούς.
Πρώτος κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε οποιαδήποτε συμπλοκή όταν δεν απειλείται η ζωή μας ή της οικογένειας μας εκτός αν δεχτούμε επίθεση και αναγκαστούμε να αμυνθούμε.
Στο πλαίσιο πάντα της ευαισθητοποιημένης κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου τύχει απέναντι σου. Και μονός καβγάς δεν υπάρχει ( εκτός κι αν τα φαντάζεσαι αλά fight club).
Ε, εδώ που τα λέμε, εξαρτάται και από το που κυκλοφορείς. Και με ποιους. Δεν είναι τουριστικά οικογενειακά αξιοθέατα όλα τα μαγαζιά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
τουριστικο ηταν το καταστημα
το λεω αυτο διοτι γραφηκε κατι για κωλαδικο
γνωστο αγαζι σε κλασικη πιατσα ειναι
κι επισης λεγεται οτι γνωριζοταν και ειχαν προηγουμενα
οι πορτιερηδες που βλεπεις ειναι για να κοβουν κοσμο και να ψαρωνει κανενας πιτσιρικας ... αυτοι που καθαριζουν σκηνικα δεν φαινονται και συνηθως επεμβαινουν οταν στραβωσει πολυ μια φασαρια ... αλλα να φτασει να μαχαιρωσει καποιος καποιον μεθυσμενο σημαινει οτι ειναι τεραστιος μπαγλαμας και ανιδεοςΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
η φραση που εγραψες ηταν λαθος ...Ερμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 15:33Ξέρω κόσμο που γίνεται επιθετικός όταν μεθάει ή μαστουρώνει. Μιλάμε για νοπανα ολκής. Το ποτό ή η μαστούρα σου βγάζει το πραγματικό σου στοιχείο.nostromos έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 14:21Ερμής έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 12:47Ακουω την καραμέλα "ηταν μεθυσμένος μωρε"
Όλοι έχουμε μεθύσει, δε πήγαμε να κάνουμε τσαμπουκάδες και ειδικά με νυχτόβιους.
Είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος κοπάναγε γυναίκα και παιδιά αυθωρεί και παραχρήμα ακόμη και νηφάλιος, απλά λόγω του οτι ήταν μεθυσμένος είχε πεσμένη αντίληψη που τον παίρνει για νταηλίκια.
Εν τέλει τείνω να συμφωνήσω εν μέρει με Ασέβαστο.
αυτο το σεναριο οτι εδερνε γυναικα και παιδια ειναι για τα πανηγυρια και ξεπλενει τους φονιαδες ...
Οτι ξεπλένω φονιάδες είναι μονο στο μυαλό σου και δεν έχεις διαβάσει τι έχω γράψει παρα στάθηκες σε μια φράση.
Δεν ξέρω τι σημαίνει "αγάζι".
Επίσης δεν κατάλαβα, το τι σημαίνει "προηγούμενα" στη συγκεκριμένη φάση. Να υποθέσω ότι έφαγαν πόρτα επειδή είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ, το να σε μαχαιρώσει κάποιος μεθυσμένος, επειδή ακριβώς είναι μεθυσμένος, παίζει έστω ως υπόθεση;nostromos έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:07οι πορτιερηδες που βλεπεις ειναι για να κοβουν κοσμο και να ψαρωνει κανενας πιτσιρικας ... αυτοι που καθαριζουν σκηνικα δεν φαινονται και συνηθως επεμβαινουν οταν στραβωσει πολυ μια φασαρια ... αλλα να φτασει να μαχαιρωσει καποιος καποιον μεθυσμενο σημαινει οτι ειναι τεραστιος μπαγλαμας και ανιδεοςΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Γιατί κάπου έλεος με τα μακριά ζεϊμπέκικα για τον Νίκο...
Κάπου έχετε μπλέξει τους πόρτες με τους κοινωνικούς λειτουργούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ακουσες τιποτε οτι εβγαλε μαχαιρι το θυμα ...? εγω δεν ακουσα κατι τετοιο ... συνεχιζετε να βγαζετε αυθαιρετα σεναριαΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:16Ρε συ, το να σε μαχαιρώσει κάποιος μεθυσμένος, επειδή ακριβώς είναι μεθυσμένος, παίζει έστω ως υπόθεση;nostromos έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:07οι πορτιερηδες που βλεπεις ειναι για να κοβουν κοσμο και να ψαρωνει κανενας πιτσιρικας ... αυτοι που καθαριζουν σκηνικα δεν φαινονται και συνηθως επεμβαινουν οταν στραβωσει πολυ μια φασαρια ... αλλα να φτασει να μαχαιρωσει καποιος καποιον μεθυσμενο σημαινει οτι ειναι τεραστιος μπαγλαμας και ανιδεοςΥδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 16:29Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαρος
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mparΛάρισα: Δίπλα από τη μηριαία αρτηρία μαχαίρωσαν τον 27χρονο
Όπως αποκάλυψε χθες το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε έξω από το μπαρ, όταν ο άτυχος 27χρονος με καταγωγή από περιοχή της Πιερίας βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του και κάποιος από παρέα δύο ατόμων φέρεται να της είπε κάτι. Ακολούθησε λογομαχία, ο 27χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο, ένας εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, το μαχαίρι πέρασε χιλιοστά δίπλα από τη μηριαία αρτηρία, η οποία αν τραυματίζονταν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του
Καλα, όταν έχεις περισσότερα στοιχεία, ειδοποία.nostromos έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:18ακουσες τιποτε οτι εβγαλε μαχαιρι το θυμα ...? εγω δεν ακουσα κατι τετοιο ... συνεχιζετε να βγαζετε αυθαιρετα σεναριαΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:16Ρε συ, το να σε μαχαιρώσει κάποιος μεθυσμένος, επειδή ακριβώς είναι μεθυσμένος, παίζει έστω ως υπόθεση;nostromos έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:07
οι πορτιερηδες που βλεπεις ειναι για να κοβουν κοσμο και να ψαρωνει κανενας πιτσιρικας ... αυτοι που καθαριζουν σκηνικα δεν φαινονται και συνηθως επεμβαινουν οταν στραβωσει πολυ μια φασαρια ... αλλα να φτασει να μαχαιρωσει καποιος καποιον μεθυσμενο σημαινει οτι ειναι τεραστιος μπαγλαμας και ανιδεος
Γιατί προς το παρόν το στόρυ σας βασίζεται στο... λογικοφανές σενάριο, ότι οι μπράβοι είχαν στήσει δολοφονική απόπειρα μετά το κλείσιμο του μαγαζιού σε φιλήσυχους άοπλους οικογενειάρχες που πήγαν να ξαναδιαμαρτυρηθούν για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Προτείνω σύλλογο "φίλων του οικογενειάρχη" και αντίστοιχες επετειακές πορείες, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, τελικά δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι Ρομα και οι μετανάστες. Τα κάνουν και οι λευκοί, χριστιανοί Έλληνες.nostromos έγραψε: ↑02 Ιαν 2025, 18:23το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαροςhttps://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mparΛάρισα: Δίπλα από τη μηριαία αρτηρία μαχαίρωσαν τον 27χρονο
Όπως αποκάλυψε χθες το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε έξω από το μπαρ, όταν ο άτυχος 27χρονος με καταγωγή από περιοχή της Πιερίας βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του και κάποιος από παρέα δύο ατόμων φέρεται να της είπε κάτι. Ακολούθησε λογομαχία, ο 27χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο, ένας εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.
Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, το μαχαίρι πέρασε χιλιοστά δίπλα από τη μηριαία αρτηρία, η οποία αν τραυματίζονταν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιαν 2025, 19:48
-
- 25 Απαντήσεις
- 1419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Νοέμ 2023, 17:01
-
- 30 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
Χθες, 13:54
-
-
Νέα δημοσίευση Δολοφονία Αθανασιάδη...ακόμη ανεξιχνίαστη...
από Golden Age » 19 Μαρ 2024, 13:10 » σε Ιστορία - 16 Απαντήσεις
- 1284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
03 Μάιος 2025, 21:02
-