Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Δολοφονια "δι' ασημαντον αφορμη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Ιαν 2025, 17:09

Υδράργυρος έγραψε:
02 Ιαν 2025, 16:29
Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
Μου αρεσει που θελετε ευρωπη ενω δεν την κοιτατε ουτε με κυαλι
Μη με κάνεις να αρχίσω να λέω σκηνικά, να χαρείς

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 17:11

Scouser έγραψε:
02 Ιαν 2025, 17:04
Ερμής έγραψε:
01 Ιαν 2025, 17:43
Κλασσικοί ψευτονταηδες που κάποια στιγμή βρίσκουν κάποιον πιο αμασητο κ αρχιδι από αυτούς.
Αν απλά του έριχναν μερικές καλές προς γνώση και συμμόρφωση θα ήμουν με τους δράστες.
Τα ίδια έκαναν και κάτι κρητικοί πριν κάνα χρόνο στο Γκάζι και δυστυχώς έπεσαν σε ποινικούς.
Πρώτος κανόνας είναι ότι αποφεύγουμε οποιαδήποτε συμπλοκή όταν δεν απειλείται η ζωή μας ή της οικογένειας μας εκτός αν δεχτούμε επίθεση και αναγκαστούμε να αμυνθούμε.
Και φυσικά, δεν εννοώ φραστική επίθεση.
Και οι εν λόγω ποινικοί κυκλοφορούν συνήθως στο χαλαρο, με αναστολές κλπ

Στο πλαίσιο πάντα της ευαισθητοποιημένης κοινωνικής ενσωμάτωσης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 02 Ιαν 2025, 17:21

Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου τύχει απέναντι σου. Και μονός καβγάς δεν υπάρχει ( εκτός κι αν τα φαντάζεσαι αλά fight club).

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 17:37

Στύξ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 17:21
Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου τύχει απέναντι σου. Και μονός καβγάς δεν υπάρχει ( εκτός κι αν τα φαντάζεσαι αλά fight club).
Ε, εδώ που τα λέμε, εξαρτάται και από το που κυκλοφορείς. Και με ποιους. Δεν είναι τουριστικά οικογενειακά αξιοθέατα όλα τα μαγαζιά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 02 Ιαν 2025, 17:41

τουριστικο ηταν το καταστημα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 17:46

Zundapp έγραψε:
02 Ιαν 2025, 17:41
Ε, δεν νομίζω ότι οι προσβεβλημένοι που έφαγαν αρχικώς πόρτα ήταν τουρίστες της περιοχής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 02 Ιαν 2025, 17:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 17:46
Zundapp έγραψε:
Ε, δεν νομίζω ότι οι προσβεβλημένοι που έφαγαν αρχικώς πόρτα ήταν τουρίστες της περιοχής.
το λεω αυτο διοτι γραφηκε κατι για κωλαδικο
γνωστο αγαζι σε κλασικη πιατσα ειναι

κι επισης λεγεται οτι γνωριζοταν και ειχαν προηγουμενα
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 18:07

Υδράργυρος έγραψε:
Να μας πουνε οι πχορουμιτες εξωτερικου τι γινεται σε ανεπτυγμενα κρατη. Για εγω θυμαμαι παλιοτερα πουθενα σεν ειχαδει αυτην την ελληνικη αλητεια με τους δολοφονους πορτιερηδες. Ή οι πορτιερηδες ηταν κανονικοι ανθρωποι που αμα γινοταν κατι καλουσαν την αστυνομια που ερχοταν αμεσως,ή στην ιταλια υπηρχε σεκιουριτυ
οι πορτιερηδες που βλεπεις ειναι για να κοβουν κοσμο και να ψαρωνει κανενας πιτσιρικας ... αυτοι που καθαριζουν σκηνικα δεν φαινονται και συνηθως επεμβαινουν οταν στραβωσει πολυ μια φασαρια ... αλλα να φτασει να μαχαιρωσει καποιος καποιον μεθυσμενο σημαινει οτι ειναι τεραστιος μπαγλαμας και ανιδεος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 18:08

Ερμής έγραψε:
02 Ιαν 2025, 15:33
nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2025, 14:21
Ερμής έγραψε:
02 Ιαν 2025, 12:47
Ακουω την καραμέλα "ηταν μεθυσμένος μωρε"
Όλοι έχουμε μεθύσει, δε πήγαμε να κάνουμε τσαμπουκάδες και ειδικά με νυχτόβιους.
Είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος κοπάναγε γυναίκα και παιδιά αυθωρεί και παραχρήμα ακόμη και νηφάλιος, απλά λόγω του οτι ήταν μεθυσμένος είχε πεσμένη αντίληψη που τον παίρνει για νταηλίκια.
Εν τέλει τείνω να συμφωνήσω εν μέρει με Ασέβαστο.

αυτο το σεναριο οτι εδερνε γυναικα και παιδια ειναι για τα πανηγυρια και ξεπλενει τους φονιαδες ...
Ξέρω κόσμο που γίνεται επιθετικός όταν μεθάει ή μαστουρώνει. Μιλάμε για νοπανα ολκής. Το ποτό ή η μαστούρα σου βγάζει το πραγματικό σου στοιχείο.
Οτι ξεπλένω φονιάδες είναι μονο στο μυαλό σου και δεν έχεις διαβάσει τι έχω γράψει παρα στάθηκες σε μια φράση.
η φραση που εγραψες ηταν λαθος ...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 18:11

Zundapp έγραψε:
02 Ιαν 2025, 17:50
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 17:46
Zundapp έγραψε:
το λεω αυτο διοτι γραφηκε κατι για κωλαδικο
γνωστο αγαζι σε κλασικη πιατσα ειναι

κι επισης λεγεται οτι γνωριζοταν και ειχαν προηγουμενα
Δεν ξέρω τι σημαίνει "αγάζι".

Επίσης δεν κατάλαβα, το τι σημαίνει "προηγούμενα" στη συγκεκριμένη φάση. Να υποθέσω ότι έφαγαν πόρτα επειδή είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 18:16

nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2025, 18:07
Υδράργυρος έγραψε:
οι πορτιερηδες που βλεπεις ειναι για να κοβουν κοσμο και να ψαρωνει κανενας πιτσιρικας ... αυτοι που καθαριζουν σκηνικα δεν φαινονται και συνηθως επεμβαινουν οταν στραβωσει πολυ μια φασαρια ... αλλα να φτασει να μαχαιρωσει καποιος καποιον μεθυσμενο σημαινει οτι ειναι τεραστιος μπαγλαμας και ανιδεος
Ρε συ, το να σε μαχαιρώσει κάποιος μεθυσμένος, επειδή ακριβώς είναι μεθυσμένος, παίζει έστω ως υπόθεση;

Γιατί κάπου έλεος με τα μακριά ζεϊμπέκικα για τον Νίκο...

Κάπου έχετε μπλέξει τους πόρτες με τους κοινωνικούς λειτουργούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 18:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 18:16
nostromos έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:
Ρε συ, το να σε μαχαιρώσει κάποιος μεθυσμένος, επειδή ακριβώς είναι μεθυσμένος, παίζει έστω ως υπόθεση;

ακουσες τιποτε οτι εβγαλε μαχαιρι το θυμα ...? εγω δεν ακουσα κατι τετοιο ... συνεχιζετε να βγαζετε αυθαιρετα σεναρια

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 02 Ιαν 2025, 18:23

το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαρος

Λάρισα: Δίπλα από τη μηριαία αρτηρία μαχαίρωσαν τον 27χρονο

Όπως αποκάλυψε χθες το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε έξω από το μπαρ, όταν ο άτυχος 27χρονος με καταγωγή από περιοχή της Πιερίας βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του και κάποιος από παρέα δύο ατόμων φέρεται να της είπε κάτι. Ακολούθησε λογομαχία, ο 27χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο, ένας εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, το μαχαίρι πέρασε χιλιοστά δίπλα από τη μηριαία αρτηρία, η οποία αν τραυματίζονταν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mpar

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιαν 2025, 18:26

nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2025, 18:18
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιαν 2025, 18:16
nostromos έγραψε:

ακουσες τιποτε οτι εβγαλε μαχαιρι το θυμα ...? εγω δεν ακουσα κατι τετοιο ... συνεχιζετε να βγαζετε αυθαιρετα σεναρια
Καλα, όταν έχεις περισσότερα στοιχεία, ειδοποία.

Γιατί προς το παρόν το στόρυ σας βασίζεται στο... λογικοφανές σενάριο, ότι οι μπράβοι είχαν στήσει δολοφονική απόπειρα μετά το κλείσιμο του μαγαζιού σε φιλήσυχους άοπλους οικογενειάρχες που πήγαν να ξαναδιαμαρτυρηθούν για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Προτείνω σύλλογο "φίλων του οικογενειάρχη" και αντίστοιχες επετειακές πορείες, τί να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Ιαν 2025, 18:27

nostromos έγραψε:
02 Ιαν 2025, 18:23
το μαχαιρι το εχουν για πλακα πλεον ... σκηνικο στη Λαρισα μεσα στις γιορτες ... το θυμα ξαπλωσε τον ενα που ενοχλησε την κοπελα του στο δρομο εξω απο μπαρ και ο αλλος τον καρφωσε απο πισω ... πολυ τυχερος ο νεαρος

Λάρισα: Δίπλα από τη μηριαία αρτηρία μαχαίρωσαν τον 27χρονο

Όπως αποκάλυψε χθες το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε έξω από το μπαρ, όταν ο άτυχος 27χρονος με καταγωγή από περιοχή της Πιερίας βρισκόταν εκεί με την κοπέλα του και κάποιος από παρέα δύο ατόμων φέρεται να της είπε κάτι. Ακολούθησε λογομαχία, ο 27χρονος ήρθε στα χέρια με τους δύο, ένας εκ των οποίων έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που μίλησαν στο onlarissa.gr, το μαχαίρι πέρασε χιλιοστά δίπλα από τη μηριαία αρτηρία, η οποία αν τραυματίζονταν θα έθετε σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa ... hrono-mpar
Κοίτα να δεις ρε παιδί μου, τελικά δεν τα κάνουν αυτά μόνο οι Ρομα και οι μετανάστες. Τα κάνουν και οι λευκοί, χριστιανοί Έλληνες.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών