Είναι η βελτίωση των όρων βιοπορισμου κλείσιμο του εργοδότη;Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:21να πιασει δουλεια κια μετα να προσπαθησει να κλεισει την επιχειρηση του εργοδοτη δηλαδη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:52Οι αμοιβές και τα εξαντλητικά ωράρια παντού είναι για κλάματα. Βέβαια το σημαντικό είναι πιάσει δουλειά, μετά θα παλέψει με τους συναδέλφους να βελτιώσει τους όρους που βιοποριζεται.
Ψάχνω για δουλειά
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Ψάχνω για δουλειά
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Εσύ δουλεύεις;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:22Είναι η βελτίωση των όρων βιοπορισμου κλείσιμο του εργοδότη;Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:21να πιασει δουλεια κια μετα να προσπαθησει να κλεισει την επιχειρηση του εργοδοτη δηλαδη.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:52Οι αμοιβές και τα εξαντλητικά ωράρια παντού είναι για κλάματα. Βέβαια το σημαντικό είναι πιάσει δουλειά, μετά θα παλέψει με τους συναδέλφους να βελτιώσει τους όρους που βιοποριζεται.
Αν ναι,δική σου δουλειά ή σε εργοδότη;
- Ληστοσυμμορίτης
Μισθωτός είμαι
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Και τι κάνεις για να βελτιώσεις τον μισθό σου;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Κι εγώ μπορώ να γίνω δημοσιογράφος πολιτικού/αθλητικού ρεπορτάζ. Γιατί να μου φας εσύ τη θέση; Παιδιά, μην τον ακούτε. Αν ψάχνετε αρθρογράφο, προσλάβετε εμένα.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
- Ληστοσυμμορίτης
Ότι πρότεινα και παραπίσω, μη χαλάσουμε όμως το νήμα.
Μην το ψάξεις γενικώς και αορίστως, κλείσε ραντεβού.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:06Εντάξει ΓΑΛΗ θα το ψάξω και το ΔYΠΑΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:49Κοίταξες το τι παίζει μέσω ΔΥΠΑ; Σου ξαναέγραψα ότι είναι το πρώτο που πρεπει να κοιτάξεις. Κλείσε ένα ραντεβού και θα σε κατατοπίσουν εκεί.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Γιατί ακόμη και στις δουλειές γραφείου, οι καλές σπουδές και εμπειρία δεν μετράνε όπως παλιά. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί λόγω τεχνολογίας και προγραμμάτων. Τα αναφορικά με τη δημοσιογραφία σε πολιτικές και δημοσιογραφικές αναλύσεις, ξέχνα τα. Υπάρχουν ουρές νεώτερων που ψάχνουν συνεργασίες με ειδησεογραφικές και ενημερωτικές ιστοσελίδες και οι αμοιβές είναι αστείες.
Στο γράφω απλώς επειδή οι επιδοτημένες θέσεις είναι σαφώς συμφέρουσες για τον εργοδότη και φυσικά η εμπειρία σου, μπορεί να μετρήσει πολύ περισσότερο. Μπορεί να παίξει κάτι και για τη γυναίκα σου.
Για καλό, το λέω στην τελική και όχι για να μου κάνεις τη χάρη.

Σου έχει πει και πράγματα ο Chil αλλά για κάποιο λόγο, δεν γουστάρεις. Δεκτόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ληστοσυμμορίτης
Αν θες πες μας κι εδώ
Ποσταρει ακόμα περισσότερες βλακειες.
οι ελαχιστες αμοιβες παντως καλως καταργηθηκαν.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:07Από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τώρα δε μαζεύεται.nik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:05ναι ενω με το προηγουμενο νομοσχεδιο ηταν καρα συμφερον να εισαι Ε.Ε. μηχανικος ...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Th ... 76b7c530e/Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Th ... 34548f737/
Let them make the first mistake. We make the last move.
Απλώς υποθέτω ότι ένας άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, με κινητικά προβλήματα και σχετική αποστασιοποίηση από τις σύγχρονες εφαρμογές των ηλεκτρονικών προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται σήμερα ΚΑΙ στον τομέα του, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρει σταθερό εισοδημα για ένα διάστημα μέσω προγραμμάτων για ανέργους. Και ένα σίγουρο επίδομα ανεργίας μετά τη λήξη του προγράμματος.
Του έχω προτείνει και τίτλους κτήσης.
Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευχαριστώ φίλε ξέρω πως νοιάζεσαιOtto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:37https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Th ... 76b7c530e/Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά κσι θα στείλω. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί ζητάνε προϋπηρεσία σε τμήμα προμηθειών που δεν έχω. Θα δούμε αν το εννοουν
Γιατί δεν στέλνεις βιογραφικά και σε άλλες εταιρίες, ξεκινώντας από αυτές που είναι πιο κοντά; Ακόμη και αν δεν ζητούν υπάλληλους.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:01Ευχαριστώ φίλε ξέρω πως νοιάζεσαιOtto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:37https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Th ... 76b7c530e/Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
Μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά κσι θα στείλω. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί ζητάνε προϋπηρεσία σε τμήμα προμηθειών που δεν έχω. Θα δούμε αν το εννοουν
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
02 Οκτ 2023, 15:41