Στέλνω για όποια δουλειά μπορώ να κάνω. Έχω μιλήσει και σε φίλους και συναδέλφους και στο ΠΑΣΟΚ δεν περιμένω να βρω δουλειά μόνο από εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:07Γιατί δεν στέλνεις βιογραφικά και σε άλλες εταιρίες, ξεκινώντας από αυτές που είναι πιο κοντά; Ακόμη και αν δεν ζητούν υπάλληλους.
Ψάχνω για δουλειά
Re: Ψάχνω για δουλειά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίακχος την 04 Ιαν 2025, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλή τύχη σου εύχομαι!
H αστικη επιθεση ποια ειναι ;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:11Η αστική επίθεση κλιμάκωνεται. Από τη μια βαθμίδα περνά σε επόμενη για εξάλειψηΊακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:07Από τότε που καταργήθηκαν οι ελάχιστες αμοιβές υπάρχει πρόβλημα. Αλλά τώρα δε μαζεύεται.nik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:05ναι ενω με το προηγουμενο νομοσχεδιο ηταν καρα συμφερον να εισαι Ε.Ε. μηχανικος ...
Πως σταματησαν να τους πολυχαιδευουν με νομους για να ριχνουν υπογραφες κ να ξυνουν τ αρχιδια τους ;
δλδ βδελλες στη λαικη κατοικια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι ψάχνεις για δουλειά μόνον από εδώ. Και καταλαβαίνω πολύ καλά και την ψυχολογική σου κούραση. Ακριβώς γι ´ αυτό πρότεινα κάτι που πιθανόν να σου δώσει λύση, έστω για ένα διάστημα με επιδοτημένη θέση εργασίας. Θα είναι μια ανάσα, ακόμη και αν δεν σου λύνει το πρόβλημα αλλά θα σου δώσει το χρόνο να ανασυγκροτηθείς.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:36Στέλνω για όποια δουλειά μπορώ να κάνω. Έχω μιλήσει και σε φίλους και συναδέλφους και στο ΠΑΣΟΚ δεν περιμένω να βρω δουλειά μόνο από εδώ.
Όπως και να ´χει, εύχομαι το καλύτερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καθεται στην προισταμενη του - οπως εχει δηλωσει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- nik_killthemall
Αγις έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:55Καθεται στην προισταμενη του - οπως εχει δηλωσει

Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ranstad και adecco οι πιο σοβαρές εταιρείες για εύρεση εργασίας.
Καλή τύχη!
Καλή τύχη!
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στην θεση σου θα το επαιζα γκευ και θα προσπαθουσα να χωθω στο κομμα Κασσελακηαπό Ίακχος » 20 λεπτά πριν
Έχω μιλήσει και σε φίλους και συναδέλφους και στο ΠΑΣΟΚ δεν περιμένω να βρω δουλειά μόνο από εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 04 Ιαν 2025, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Τις ξεχώρισα ακριβως για αυτό. Επειδή είναι γραφείου.Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:01Ευχαριστώ φίλε ξέρω πως νοιάζεσαιOtto Weininger έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 13:37https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Th ... 76b7c530e/Ίακχος έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 12:31Μετά το φορολογικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη Χατζηδάκη είναι ασύμφορο να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελετητής Πολιτικός μηχανικός. Ψάχνω λοιπόν μια καινούργια αρχή στα 53 μου. Προτεραιότητα βέβαια να βρω δουλειά στον κλάδο μου Στατικές μελέτες αλλά δυσκολεύομαι να πάω στο εργοτάξιο λόγω προβλημάτων υγείας και οι τεχνικές εταιρείες δε με προλαμβάνουν. Μπορώ να κάνω οποιαδήποτε δουλειά γραφείου μηχανικού, έχω καλές σπουδές και εμπειρία. Αλλά γενικά ψανω για δουλειά γραφείου γιατί υπάρχει ανάγκη έχω οικογένεια και η σύζυγος είναι άνεργη. Μπορώ να γίνω ρεσεψιονιστ ( μιλάω 3 γλωσσες) και δημοσιογράφος πολιτικού η αθλητικού ρεπορτάζ, νομίζω έχω δώσει τα διαπιστευτηρια μου στο πχώρουμ
https://www.jobfind.gr/JobAd/View/GR/Th ... 34548f737/
Μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά κσι θα στείλω. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί ζητάνε προϋπηρεσία σε τμήμα προμηθειών που δεν έχω. Θα δούμε αν το εννοουν
Let them make the first mistake. We make the last move.
υπαρχουν κ χειροτερα -αλλοι συντροφοι καθονται στον πεθερο τουςnik_killthemall έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:56
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η ηλικία είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο, σχεδόν όλοι οι εργοδότες μόλις δουν βιογραφικό πάνω από 40 δεν το διαβάζουν καν. Λάθος κατ' εμέ αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση. Αν ήταν 35 θα είχε ήδη βρει κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 14:07Γιατί δεν στέλνεις βιογραφικά και σε άλλες εταιρίες, ξεκινώντας από αυτές που είναι πιο κοντά; Ακόμη και αν δεν ζητούν υπάλληλους.
-
Όχι, δεν είναι,η west είναι. Γραφεία εύρεσης εργασίας και μεγάλα.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Φεβ 2024, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψάχνω ονόματα για τους χαρακτήρες του μυθιστορήματός μου.
από Εκτωρ » 28 Οκτ 2023, 00:34 » σε Λογοτεχνία - 0 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
28 Οκτ 2023, 00:34
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
02 Οκτ 2023, 15:41