H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύξ

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 19:37

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:34
Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:31
Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:27

:lol:
:c020:

Να μου την πεις όσο θες ,αλλά δω 1 χρόνο και βάλε δεν έχω καν κρυολογήσει.
Το "φυσική ανοσία" μου άρεσε.
Κοίταξε φίλε ,επειδή κόψατε σαν την αλεπού την ουρά σας, δε σημαίνει ότι -εχέφρονες όντες- θα κάναμε και μερικοί το ίδιο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Ιαν 2025, 19:48

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:37
Otto Weininger έγραψε:
Στύξ έγραψε:

Κοίταξε φίλε ,επειδή κόψατε σαν την αλεπού την ουρά σας, δε σημαίνει ότι -εχέφρονες όντες- θα κάναμε και μερικοί το ίδιο.
Δεν έχεις ανοσία στον κοβιντ. Πέραν αυτού, είσαι γενικά υπέρ της φυσικής ανοσίας;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 19:57

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:48
Στύξ έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Δεν έχεις ανοσία στον κοβιντ. Πέραν αυτού, είσαι γενικά υπέρ της φυσικής ανοσίας;
Βρε σε όλα έχω ανοσία πλέον ,ακόμα και στον ιδρυματισμό εδώ μέσα.

Άκου και τον παλαιό των ημερών.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:01

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 14:51
SpoilerShow
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 14:48
Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 14:44
Όχι ρε μαλακα :smt005:

Με αυτά θα ξεκινήσετε τις δικες ;

Ωστε δεν σε καλυπτουν τα εγγραφα του FDA που κανουν λογο για τις δυο νεκρες γυναικες;

Δεν πειραζει, καλυψαν ομως το Γενικο Εισαγγελεα του Κανσας που μηνυσε την Pfizer. :c020:

.
Γελάω γιατί το 2025 βάζεις ως "αποκάλυψη" εσύ, ο Αυστραλός και κάτι ξωτικά κάτι που είναι γνωστό 4 χρόνια τώρα.

Αποκάλυψη εν έτει 2025 : έκρυψε 2 θανάτους η Pfizer κατά την διάρκεια των clinical trials.

Πραγματικότητα: Τιποτα δεν έκρυψε, γνωστά και απαντημένα από το 2020:
One of the vaccine recipients had a cardiac arrest 62 days after a second dose of the two-dose vaccination and died three days later. The other died from arteriosclerosis three days after a first dose of the vaccination. One of the placebo recipients died from myocardial infarction, another from haemorrhagic stroke and two others from unknown causes.

https://www.reuters.com/article/world/f ... KBN28K2Q2/

Ψέκες.
τι μάς κρύβουν για τα placebo;! :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:04

Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:24

βγαζεις ηλιθιο τον Γενικο Εισαγγελεα του Κανσας...

.
ναι, πολύ δύσκολο! :smt005:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 20:04

Bill Hicks έγραψε:
06 Ιαν 2025, 20:01
Otto Weininger έγραψε:
SpoilerShow
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 14:48

Ωστε δεν σε καλυπτουν τα εγγραφα του FDA που κανουν λογο για τις δυο νεκρες γυναικες;

Δεν πειραζει, καλυψαν ομως το Γενικο Εισαγγελεα του Κανσας που μηνυσε την Pfizer. :c020:

.
Γελάω γιατί το 2025 βάζεις ως "αποκάλυψη" εσύ, ο Αυστραλός και κάτι ξωτικά κάτι που είναι γνωστό 4 χρόνια τώρα.

Αποκάλυψη εν έτει 2025 : έκρυψε 2 θανάτους η Pfizer κατά την διάρκεια των clinical trials.

One of the vaccine recipients had a cardiac arrest 62 days after a second dose of the two-dose vaccination and died three days later. The other died from arteriosclerosis three days after a first dose of the vaccination. One of the placebo recipients died from myocardial infarction, another from haemorrhagic stroke and two others from unknown causes.

https://www.reuters.com/article/world/f ... KBN28K2Q2/

Ψέκες.

Exoυν απαντηθει ρε μπουρδα.

Σκανταλιαρικο καλικατζαρακι που κανεις οτι δεν ειδες τις απαντησεις.

Η Pfizer δεν αποκάλυψε επίσης τους θανάτους – και οι δύο ταξινομήθηκαν στα έγγραφα ως «αιφνίδιος καρδιακός θάνατος» που δεν σχετίζονται με τον εμβολιασμό των θυμάτων – σε ένα έγγραφο του New England Journal of Medicine τον Δεκέμβριο του 2020 που διαφημίζει την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» του εμβολίου Pfizer-BioNTech.

https://kourdistoportocali.com/news-des ... -covid-19/

Η Kunadhasan είπε επίσης στον γενικό εισαγγελέα ότι το πρωτόκολλο κλινικών δοκιμών της Pfizer απαιτούσε την αναφορά σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων: «αμέσως μετά την επίγνωση και σε καμία περίπτωση να μην υπερβαίνει τις 24 ώρες… Το πρωτόκολλο κλινικής δοκιμής της Pfizer-BioNTech έδειξε ότι έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί».

Αναφερόμενος στο έγγραφο της New England Journal of Medicine, η Kunadhasan σημείωσε ότι το έγγραφο αποκάλυψε μόνο έξι θανάτους – δύο μεταξύ των εμβολιασμένων συμμετεχόντων σε κλινικές δοκιμές και τέσσερις μεταξύ των συμμετεχόντων στην ομάδα εικονικού φαρμάκου.

Ωστόσο, τα έγγραφα του FDA που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2023 «περιλάμβαναν πληροφορίες που έδειχναν ότι η Pfizer-BioNTech είχε, στην πραγματικότητα, ενημερωθεί για δύο επιπλέον θανάτους στο σκέλος BNT162b2 της δοκιμής πολύ πριν από την αποκοπή δεδομένων EUA και ότι αυτοί οι θάνατοι δεν αποκαλύφθηκαν στην FDA », έγραψε ο Kunadhasan.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 20:05

Bill Hicks έγραψε:
06 Ιαν 2025, 20:04
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:24

βγαζεις ηλιθιο τον Γενικο Εισαγγελεα του Κανσας...

.
ναι, πολύ δύσκολο! :smt005:

Για εναν ανωνυμο απο την Ελλαδα πανευκολο, για πηγαινε να το κανεις επωνυμα στην πολιτεια του Κανσας.

.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:09

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 17:03
nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:15

ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.

Κι εγώ τρις κοβιντιασμένος και ανεμβολίαστος.

Όμως στο σχολείο για ένα χρόνο πήγαινα με 2 εβδομαδιαία ράπιντ.

Επίσης αποκλείστηκα ως συνοδός από διήμερες,τριήμερες σχολικές εκδρομές.
Καλά το τελευταίο δε με χάλασε καθόλου. :lol:
ξέχασες να πεις για τον προαστικό, την υπέρταση, την αιμοδοσία και το κορσαιρ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιαν 2025, 20:09

nik_killthemall έγραψε:
Αν το πρωτοκολλο δοκιμων οριζε οτι η φαηζερ επρεπε να δημοσιευει τα παντα, και η φαηζερ δεν το εκανε για να προστατεψει το προϊον της, ασφαλως ειναι ενοχη για παραβαση πρωτοκολλου
Το σημαντικό ερώτημα είναι αν όντως η εταιρεία δεν δημοσίευσε στοιχεία που έπρεπε να δημοσιεύσει. Δεν παίρνω θέση γιατί δεν ξέρω τι έγινε, αλλά αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Διότι άλλο είναι αν μια εταιρεία αποκρύπτει στοιχεία, άλλο αν είναι ασφαλές το εμβόλιό της. Μπορεί το εμβόλιο να είναι απόλυτα ασφαλές αλλά αν αποκρύπτει στοιχεία είναι ένοχη.
nik_killthemall έγραψε:
αλλα περαν αυτου η αιτιοτητα εμβολιων - θανατων καταρριπτεται απο το ιδιο το αρθρο.
Αν κάνεις ανάλυση με βάση την στατιστική πιθανότητα γενικής θνησιμότητας, ναι. Μπορεί όμως, γιατί μιλάμε για πολύ μικρούς αριθμούς, να υπήρχε όντως αιτιακή σχέση. Τώρα τι ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί κανείς να ξέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιαν 2025, 20:10

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:48
Αυτό είναι διαφορετικό ερώτημα. Κανείς που έχει δυο δράμια μυαλό δεν θα ήθελε να αποκτήσει φυσική ανοσία στην ευλογιά.

Βασικά είναι πουτανίστικο ερώτημα. Αυτήν την τακτική ακολουθήσατε κάποιοι στην διάρκεια της πανδημίας, τσουβαλιάζοντας την covid με άκρως θανατηφόρες, επικίνδυνες νόσους, καθώς και ονομάζοντας "αντιεμβολιαστή" όποιον ήταν αντίθετος στον γενικό εμβολιασμό συγκεκριμένα για τον κορωνοϊό, εξίσου πουτανίστικη τακτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 06 Ιαν 2025, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:12

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:27
Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 19:09
Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:39

Σε τι ;
Φυσική ανοσία μήπως;

:lol:
όχι ότι έψαχνε να τρυπηθεί με ό,τι βρει μετά την πρώτη φορά που κόλλησε. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:14

Στύξ έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Στύξ έγραψε:

ρε μαλάκα, αφού σε ξέρουμε εδώ μέσα. τις μαγκιές αλλού.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:15

Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 20:04
Bill Hicks έγραψε:
06 Ιαν 2025, 20:01
Otto Weininger έγραψε:
SpoilerShow

Ψέκες.

Exoυν απαντηθει ρε μπουρδα.

Σκανταλιαρικο καλικατζαρακι που κανεις οτι δεν ειδες τις απαντησεις.

Η Pfizer δεν αποκάλυψε επίσης τους θανάτους – και οι δύο ταξινομήθηκαν στα έγγραφα ως «αιφνίδιος καρδιακός θάνατος» που δεν σχετίζονται με τον εμβολιασμό των θυμάτων – σε ένα έγγραφο του New England Journal of Medicine τον Δεκέμβριο του 2020 που διαφημίζει την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» του εμβολίου Pfizer-BioNTech.

Η Kunadhasan είπε επίσης στον γενικό εισαγγελέα ότι το πρωτόκολλο κλινικών δοκιμών της Pfizer απαιτούσε την αναφορά σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων: «αμέσως μετά την επίγνωση και σε καμία περίπτωση να μην υπερβαίνει τις 24 ώρες… Το πρωτόκολλο κλινικής δοκιμής της Pfizer-BioNTech έδειξε ότι έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί».

Αναφερόμενος στο έγγραφο της New England Journal of Medicine, η Kunadhasan σημείωσε ότι το έγγραφο αποκάλυψε μόνο έξι θανάτους – δύο μεταξύ των εμβολιασμένων συμμετεχόντων σε κλινικές δοκιμές και τέσσερις μεταξύ των συμμετεχόντων στην ομάδα εικονικού φαρμάκου.

Ωστόσο, τα έγγραφα του FDA που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2023 «περιλάμβαναν πληροφορίες που έδειχναν ότι η Pfizer-BioNTech είχε, στην πραγματικότητα, ενημερωθεί για δύο επιπλέον θανάτους στο σκέλος BNT162b2 της δοκιμής πολύ πριν από την αποκοπή δεδομένων EUA και ότι αυτοί οι θάνατοι δεν αποκαλύφθηκαν στην FDA », έγραψε ο Kunadhasan.

.
ναι, σιγά μην διαβάζω τις μπούρδες τού kounistopapari! :smt005:

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 06 Ιαν 2025, 20:18

χέλλης κλασικά δεν είμαι πσεκ, αλλά...

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 20:19

Bill Hicks έγραψε:
06 Ιαν 2025, 20:09
Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 17:03
nik_killthemall έγραψε:

ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.

Κι εγώ τρις κοβιντιασμένος και ανεμβολίαστος.

Όμως στο σχολείο για ένα χρόνο πήγαινα με 2 εβδομαδιαία ράπιντ.

Επίσης αποκλείστηκα ως συνοδός από διήμερες,τριήμερες σχολικές εκδρομές.
Καλά το τελευταίο δε με χάλασε καθόλου. :lol:
ξέχασες να πεις για τον προαστικό, την υπέρταση, την αιμοδοσία και το κορσαιρ.
Επίσης δε θέλω να πάω σχολείο. :a040:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών