Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Ιαν 2025, 19:26

Piter de Vries έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:17
Σας ενοχλει το κάπνισμα, αλλά με τους φόρους των καπνιστών βολεύεστε.
Ουρτ.

Ντουμάνια παντού.
Δεν είναι όπως το πχωρουμ που ήξερες τις χρυσές εποχές. Παντού ουράνια τοξα :a040:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 19:30

Πάντως, έχει πλάκα η φάση.

Ακόμη και στα θέματα που αφορούν μόνον σε καπνιστές, μαζεύονται πάλι όλα τα χιπστέρια και διαδηλώνουν σαν τις τσιρλίντερς τύπου "κι εσύ κι εσύ είσαι βιαστής καπνιστής.

Να ράψετε κοστουμάκια μαζορέτας, να μάθετε κάποιο χορευτικό και να επανέλθετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 07 Ιαν 2025, 19:31

vantono έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:14
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
07 Ιαν 2025, 17:57
Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.
Ενω με το τσιγάρο, αυτο κανεις. Με αναγκάζεις να καπνιζω κι εγω μαζι σου, που ειμαι λιγο πιο δίπλα σου.

Για αυτο και υπαρχουν "αντικαπνιστικές υστεριες" οπως λες, και οχι "αντιαλκοολικές ή αντιγλυκές υστερίες".

Τελος στη χουντα των καπνιστών, που υφίστατο μεχρι πριν λιγα χρονια. Ερχομαστε και η γη (και η καύτρα τους) θα τρεμει!

Ναι αλλά όταν παίζεις ρακέτες, παίζω και γω αναγκαστικά δίπλα σου, οπότε ισχύει το ίδιο. Εάν δεν το παραδέχεσαι αυτό, αποχώρησε από το αντικαπνιστικο στρατόπεδο μας, μας κάνεις ρόμπα στον εχθρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν την 07 Ιαν 2025, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries » 07 Ιαν 2025, 19:32

Ερμής έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:26
Piter de Vries έγραψε:
Ουρτ.

Ντουμάνια παντού.
Δεν είναι όπως το πχωρουμ που ήξερες τις χρυσές εποχές. Παντού ουράνια τοξα :a040:
Στα μοούτρα τους πεντάφυλλα μπαφίδια, χοτ μπόξινγκ.
Γεμίσαμε λουλούδες.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 07 Ιαν 2025, 19:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:30

Να ράψετε κοστουμάκια μαζορέτας
Σου έχει μείνει κανένα από την δαπ;
Saturn έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 07 Ιαν 2025, 19:35

Beria έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:54
Θα βελαξετε βαζιβουζουκοι, καζαντζιδηδες,
Σταρχιδιαμόλ, πίνουμε τσίπουρα και καπνίζουμε ( προκλητικά).

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 19:36

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:30

Να ράψετε κοστουμάκια μαζορέτας
Σου έχει μείνει κανένα από την δαπ;
Καλώς τον μαλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 19:43

Ερμής έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:26
Piter de Vries έγραψε:
Ουρτ.

Ντουμάνια παντού.
Ναι ρε συ. Καθημερινώς προστίθενται και άλλα χρώματα στο πχόρουμ.

Λας Βέγγος της πολυχρωμίας γίναμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 07 Ιαν 2025, 19:45

Annibas έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:09
07 Ιαν 2025, 18:34
Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...
Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Ε κι εκεί καλά είμαστε. Φαντάσου τον βαντονο να ζει στα 70ς-80ς παντού νέφος και τσιγαριλα. Θα είχε κρεμαστεί στον φωταγωγό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas » 07 Ιαν 2025, 19:46

vantono έγραψε:
07 Ιαν 2025, 19:19
Annibas έγραψε:
Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.
Κανένα πρόβλημα, θα σας απαγορέψουμε και τα αυτοκίνητα, ακόμα καλύτερα :102:
Με ένα σμπαρο :102:
Σε ιατρικό επίπεδο οι πνευμονολόγοι θα πρέπει να συστήσουν και απαγόρευση των αυτοκινήτων.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 19:56

07 Ιαν 2025, 19:45
Annibas έγραψε:
Ε κι εκεί καλά είμαστε. Φαντάσου τον βαντονο να ζει στα 70ς-80ς παντού νέφος και τσιγαριλα. Θα είχε κρεμαστεί στον φωταγωγό.
Εγώ φαντάζομαι κάπως έτσι τους τρέντυ προχωβαντόνιους στα έιτις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Ιαν 2025, 20:18

Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.

Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.

Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.

Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 20:25

Feindflug έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:18
Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.

Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.

Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.

Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Καπου τα ´χεις μπερδέψει. Ουδείς θεοποιεί ή θεωρεί επανάσταση τη συγκεκριμένη κακή συνήθεια.

Αλλά το να τσιρίζει ο κάθε υστερικός, ακόμη και για τις περιπτώσεις που δεν υφίσταται τις όποιες συνέπειες δέχεται ...η υγιέστατη κορμάρα του :003: από κάποιον που καπνίζει μακριά από αυτόν, είναι τέρμα κωμικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 07 Ιαν 2025, 20:27

Feindflug έγραψε:

Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.

Κατανοητόν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 07 Ιαν 2025, 20:31

Στύξ έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:27
Feindflug έγραψε:

Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.

Κατανοητόν;
Οι συνάδελφοι σου στην πολεμική αεροπορία τι λένε;
Saturn έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”