Δεν είναι όπως το πχωρουμ που ήξερες τις χρυσές εποχές. Παντού ουράνια τοξαPiter de Vries έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:17Σας ενοχλει το κάπνισμα, αλλά με τους φόρους των καπνιστών βολεύεστε.
Ουρτ.
Ντουμάνια παντού.

Δεν είναι όπως το πχωρουμ που ήξερες τις χρυσές εποχές. Παντού ουράνια τοξαPiter de Vries έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:17Σας ενοχλει το κάπνισμα, αλλά με τους φόρους των καπνιστών βολεύεστε.
Ουρτ.
Ντουμάνια παντού.
vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:14Οταν πίνεις αλκοολ ή τρως γλυκό ή ο,τι άλλο ανθυγιεινό σε κοντινη μου αποσταση, δεν το τρως/πινεις μαζί μου ταυτόχρονα, διχως να το θελω εγω.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
Ενω με το τσιγάρο, αυτο κανεις. Με αναγκάζεις να καπνιζω κι εγω μαζι σου, που ειμαι λιγο πιο δίπλα σου.
Για αυτο και υπαρχουν "αντικαπνιστικές υστεριες" οπως λες, και οχι "αντιαλκοολικές ή αντιγλυκές υστερίες".
Τελος στη χουντα των καπνιστών, που υφίστατο μεχρι πριν λιγα χρονια. Ερχομαστε και η γη (και η καύτρα τους) θα τρεμει!
Στα μοούτρα τους πεντάφυλλα μπαφίδια, χοτ μπόξινγκ.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:26Δεν είναι όπως το πχωρουμ που ήξερες τις χρυσές εποχές. Παντού ουράνια τοξαPiter de Vries έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:17Σας ενοχλει το κάπνισμα, αλλά με τους φόρους των καπνιστών βολεύεστε.
Ουρτ.
Ντουμάνια παντού.
Σου έχει μείνει κανένα από την δαπ;
Καλώς τον μαλάκα.
Ναι ρε συ. Καθημερινώς προστίθενται και άλλα χρώματα στο πχόρουμ.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:26Δεν είναι όπως το πχωρουμ που ήξερες τις χρυσές εποχές. Παντού ουράνια τοξαPiter de Vries έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:17Σας ενοχλει το κάπνισμα, αλλά με τους φόρους των καπνιστών βολεύεστε.
Ουρτ.
Ντουμάνια παντού.
Ε κι εκεί καλά είμαστε. Φαντάσου τον βαντονο να ζει στα 70ς-80ς παντού νέφος και τσιγαριλα. Θα είχε κρεμαστεί στον φωταγωγό.Annibas έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:09Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:34Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...
Σε ιατρικό επίπεδο οι πνευμονολόγοι θα πρέπει να συστήσουν και απαγόρευση των αυτοκινήτων.vantono έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:19Κανένα πρόβλημα, θα σας απαγορέψουμε και τα αυτοκίνητα, ακόμα καλύτεραAnnibas έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:09Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:34Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...
Με ένα σμπαρο
Εγώ φαντάζομαι κάπως έτσι τους τρέντυ προχωβαντόνιους στα έιτις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:45Ε κι εκεί καλά είμαστε. Φαντάσου τον βαντονο να ζει στα 70ς-80ς παντού νέφος και τσιγαριλα. Θα είχε κρεμαστεί στον φωταγωγό.Annibas έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 19:09Αυτά είναι γελοιότητες από την στιγμή που αναπνέουμε χιλιαπλάσια καυσαέρια από τα αυτοκίνητα, στην Ελλάδα θα είναι η τελευταία χώρα που θα εφαρμοστεί ακόμα και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 18:34Σιγά ρε φίλε σου ήρθε ο καπνός τώρα στην παραλία...Υστεριες...
Καπου τα ´χεις μπερδέψει. Ουδείς θεοποιεί ή θεωρεί επανάσταση τη συγκεκριμένη κακή συνήθεια.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.
Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.
Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.
Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.
Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Οι συνάδελφοι σου στην πολεμική αεροπορία τι λένε;Στύξ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:27Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Κατανοητόν;