Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 07 Ιαν 2025, 21:00

Misty_Blue έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:21
Λευκός Λύκος έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:14
Misty_Blue έγραψε:
07 Ιαν 2025, 18:06

Μπήκες σε πολλές καφετέριες που κάπνιζαν και δεν μπορούσες να μιλήσεις από την κάπνα; :p2:
Να μας πεις που βρίσκονται γιατί εγώ δεν έχω πετύχει bar ή cafe που να επιτρέπεται το κάπνισμα :102:
Εκτός αν τελευταία φορά βγήκες το 2010 :roll:
Σε τουλάχιστον 3 πολύ γνωστά καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επί Μητροπόλεως. Αμέσως αυτά μου έρχονται στο μυαλό.
Μέσα;; Αν και δεν ζω Θεσσαλονίκη έχω εικόνα από μαγαζιά εκεί. Στην πόλη που ζω μόνο έξω επιτρέπεται στα καφέ και bar.. :roll:
Και δεν καταλαβαίνω που σας ενοχλούμε όταν καπνίζουμε έξω.. :p2:
Το έξω μου είναι αδιάφορο.
Το μέσα είναι το πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Ιαν 2025, 21:03

Annibas έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:56
Feindflug έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:52
Στύξ έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:27

Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.

Κατανοητόν;
Μπουχέσας εγώ, τύπε; Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον ή κάνεις προβολή του εαυτού σου, επάνω μου.

Δεν με απασχολεί αν το κόψεις. Αλλά μην νομίζεις ότι κάνεις και κάτι σπουδαίο καπνίζοντας και διεκδικώντας το δικαίωμα να μας βρωμίζεις τον αέρα και τα ρούχα σε κλειστούς χώρους.
Άν έρθει να καπνίσει σπίτι σου πέστου να περάσει να καπνίσει έξω.
Στο σπίτι μου και στο αυτοκίνητό μου, τύπε, επιτρέπω έναν να καπνίζει, αλλά όχι σαν φουγάρο. Δεν μπορούμε να πίνουμε ποτό ξέρω γω και ο καπνιστής να βγαίνει έξω να καπνίσει. Το ίδιο και στο αυτοκίνητο. Αν είναι να κάνει ένα τσιγάρο την ώρα, δεν με ενοχλεί.

Αλλά καταλαβαίνω και τους τύπους που δεν το θέλουν καθόλου. Ότι γουστάρουν θα κάνουν στην ιδιοκτησία τους.

Την μίρλα πάλι των καπνιστών, δεν την καταλαβαίνω. Τους έχει γίνει δεύτερη φύση το κάπνισμα. Και αυτό δεν θα ήταν κακό, αν παράλληλα το καταλάβαιναν κιόλας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 07 Ιαν 2025, 21:03

vantono έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:50
Ακόμα κλαίει η βλαχομποέμ πλεμπαρία?
Σταματήστε πια καλά μου, αν ήξερα ότι θα σας προκαλέσω τόσο μεγάλο πόνο δεν θα άνοιγα το επίμαχο νήμα :102:
Δεν άνοιξες το παρόν νήμα.
Τον παίρνεις και γέρνεις.
Ουρτ κοπρόσκυλο.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Ιαν 2025, 21:03

vantono έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:57
Feindflug έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:18
Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.

Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.

Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.

Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Εσύ έχεις ένα σχολιασμό στο νήμα με τα αουτφιτς να κάνεις πύτε μου. Άντε γιατί πολλή φαιά ουσία μας ανάγκασαν οι βλαχομποέμ να καταναλώσουμε με την πάρτη τους, πέσαμε επίπεδο σήμερα :102:
Εκεί πάω, τύπε.

Θα βρέξει δίκαιο.
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas » 07 Ιαν 2025, 21:06

Feindflug έγραψε:
07 Ιαν 2025, 21:03
Annibas έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Μπουχέσας εγώ, τύπε; Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον ή κάνεις προβολή του εαυτού σου, επάνω μου.

Δεν με απασχολεί αν το κόψεις. Αλλά μην νομίζεις ότι κάνεις και κάτι σπουδαίο καπνίζοντας και διεκδικώντας το δικαίωμα να μας βρωμίζεις τον αέρα και τα ρούχα σε κλειστούς χώρους.
Στο σπίτι μου και στο αυτοκίνητό μου, τύπε, επιτρέπω έναν να καπνίζει, αλλά όχι σαν φουγάρο. Δεν μπορούμε να πίνουμε ποτό ξέρω γω και ο καπνιστής να βγαίνει έξω να καπνίσει. Το ίδιο και στο αυτοκίνητο. Αν είναι να κάνει ένα τσιγάρο την ώρα, δεν με ενοχλεί.

Αλλά καταλαβαίνω και τους τύπους που δεν το θέλουν καθόλου. Ότι γουστάρουν θα κάνουν στην ιδιοκτησία τους.

Την μίρλα πάλι των καπνιστών, δεν την καταλαβαίνω. Τους έχει γίνει δεύτερη φύση το κάπνισμα. Και αυτό δεν θα ήταν κακό, αν παράλληλα το καταλάβαιναν κιόλας.
Δηλαδή ομολογείς ότι επιτρέπεις το κάπνισμα ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, στον άλλον γιατί να του το απαγορεύσεις στον δρόμο?

Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries » 07 Ιαν 2025, 21:07

Η αγροτική επανάσταση, ήρθε επειδή θέλαμε να πίνουμε μπύρα.
Η σπορά φυτών προς βρώση, ήρθε πολύ αργότερα.
Η μανία με τα μπαχαρικά, οδήγησε στην ανακάλυψη της Αμερικής.
Ο φόρος 3% στο τσάι (καφεΐνη), οδήγησε στην Αμερικανική επανάσταση.

Τα πάθη είναι που, όχι απλά μας κάνουν ανθρώπους, αλλά δημιουργούν τις συνθήκες για αλλαγή.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Ιαν 2025, 21:14

Feindflug έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:18
Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.

Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.

Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.

Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Το κάπνισμα έχει κυρίως αρνητικά, είναι μια πολύ κακή συνήθεια και πάνω από όλα κάνει κακό στην υγεία, μέχρις εκεί λαό λακά δικέ μου, δεν είναι αναγκαία η γενίκευση από εκεί και έπειτα.
Μπράβο σου που το έκοψες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 21:24

Feindflug έγραψε:
Annibas έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Ποια μίρλα ρε συ;

Ήρθε κανένας καπνιστής να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν τον βάζεις στο σπίτι σου ή το αυτοκίνητο σου; Στον κάθε χώρο, παίζουν οι κανόνες του ιδιοκτήτη. Στα διάφορα στέκια, το ίδιο. Και είναι απολύτως λογικό. Ε, όποιος θέλει να επιβάλλει τους δικούς του όρους παντού, είναι ηλίθιος, τέρμα αντικοινωνικό στοιχείο και τίποτα περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 21:30

Στύξ έγραψε:
vantono έγραψε:
07 Ιαν 2025, 20:50
Ακόμα κλαίει η βλαχομποέμ πλεμπαρία?
Σταματήστε πια καλά μου, αν ήξερα ότι θα σας προκαλέσω τόσο μεγάλο πόνο δεν θα άνοιγα το επίμαχο νήμα :102:
Δεν άνοιξες το παρόν νήμα.
Τον παίρνεις και γέρνεις.
Ουρτ κοπρόσκυλο.
Δεν είναι κοπρόσκυλο, είναι χιπστεροκάγκουρας.

Τα κοπρόσκυλα είναι πιο σοβαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Ιαν 2025, 21:31

Annibas έγραψε:
07 Ιαν 2025, 21:06
Feindflug έγραψε:
Annibas έγραψε:

Δηλαδή ομολογείς ότι επιτρέπεις το κάπνισμα ακόμα και μέσα στο σπίτι σου, στον άλλον γιατί να του το απαγορεύσεις στον δρόμο?
Ποιος σου είπε ρε τύπε, ότι του απαγορεύω να καπνίσει στον δρόμο;
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 07 Ιαν 2025, 21:35

Feindflug έγραψε:
07 Ιαν 2025, 21:31
Annibas έγραψε:
07 Ιαν 2025, 21:06
Feindflug έγραψε:

Ποιος σου είπε ρε τύπε, ότι του απαγορεύω να καπνίσει στον δρόμο;
Γουστάρεις ή όχι, καταχωρείσαι στο κλαμπακι των αντικαπνιστών, οπότε θα υποστείς και την αντίστοιχη ισοπέδωση. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 07 Ιαν 2025, 21:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
07 Ιαν 2025, 21:24
Feindflug έγραψε:
Annibas έγραψε:

Ποια μίρλα ρε συ;

Ήρθε κανένας καπνιστής να διαμαρτυρηθεί επειδή δεν τον βάζεις στο σπίτι σου ή το αυτοκίνητο σου; Στον κάθε χώρο, παίζουν οι κανόνες του ιδιοκτήτη. Στα διάφορα στέκια, το ίδιο. Και είναι απολύτως λογικό. Ε, όποιος θέλει να επιβάλλει τους δικούς του όρους παντού, είναι ηλίθιος, τέρμα αντικοινωνικό στοιχείο και τίποτα περισσότερο.
Την μίρλα ρε τύπισσα που σε κάθε νήμα για το κάπνισμα, κάνετε λες και σας τσίμπησε μύγα τσετσέ ή σας σκίσανε το Κοράνι.

Deal with it σε κάποια φάση. Μια βλαβερή συνήθεια είναι. Έχετε ξεχάσει πώς είναι να υπάρχετε χωρίς να καπνίζετε. Δεν νομίζω να φτάσουμε σε επίπεδα ξένων χωρών που απαγορεύεται και να σκεφτείς το τσιγάρο. Εδώ καλά καλά δεν εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος στα κέντρα διασκεδάσεως. Έχει πολύ δρόμο μέχρι να απαγορευτεί σε δημόσιο χώρο. Έχετε άπλετο χρόνο να σκεφτείτε και να προσπαθήσετε να το κόψετε. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σας λέω. Ούτε εγώ το καταλάβαινα, όσο κάπνιζα. Μόνο όταν το κόψετε, θα καταλάβετε τι μεγάλο δώρο κάνατε στον εαυτό σας.
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Ιαν 2025, 21:39

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
07 Ιαν 2025, 17:57
Γενικα το κάπνισμα το θεωρώ εντελώς αχρηστη συνήθεια, δεν προσφέρει τίποτα, πέρα από βρώμα και χάσιμο χρημάτων, καλύτερα να πίνεις κάθε μέρα, τουλάχιστον το αλκοόλ προσφέρει εγκεφαλικως. Ωστόσο ναι, αυτές οι αντικαπνιστικες υστεριες είναι κουραστικές. Αφού δεν καπνίζουν όλοι σε κλειστούς χώρους όπως βλέπω σε κάτι γαλλικές 70ς ταινίες, είμαστε οκ.
:+1::goodpost::bravo:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 07 Ιαν 2025, 21:40

Λευκός Λύκος έγραψε:
07 Ιαν 2025, 17:57
Να σας ξεσκίσουν.
Είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε καφετέρια και να μην μπορούμε να μιλήσουμε από την καπνα;
Οπωσδήποτε πρέπει να απαγορευτεί και το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάθε είδους. Βγάζει καλό ντουμάνι.
Το ηλεκτρονικό έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο να το κόψει, είναι ευεργεσία. Και εξάλλου δεν πειράζει σχεδόν καθόλου ούτε βρωμάει.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 07 Ιαν 2025, 21:41

γενικα το να απαγορευεις ουσιαστικα παντου την χρηση ενως νομιμου προιοντος ειναι ολιγον λολ
αν ειχαμε εναν ψυχεδελικο ληντερ παιζει να επετρεπε την χρηση φρημπας σε καθε χωρο, κι ας ειναι παρανομη

τον καπνο τον εχω ζησει απο πιτσιρικας απο την παραγωγη εως την καταναλωση
χασλαμας, μαζεμα σε τσουλια, σπασιμο σε διαφορα ''χερια'', κοφινια, μπουρλιασμα, σαρικια και λιαστρες, σανταλια, πασταλιασμα, δεματισμα και ζυγι για σκοτωμενες τιμες

αλλα εφαγα και πουτσα απο το κωλοπαθος
απο τα 19 μου διεγνωσμενος με μια σπανια κωλοασθενεια, συνεχισα μεχρι τα 50 μου, τωρα δεν μπορω (κυριολεκτικα) να κανω πεντε βηματα
αβερτα απνοιες στον υπνο, αβερτα λιποθυμιες, αβερτα αρυθμιες

καλα τα λετε οσοι γουσταρετε να φουμαρετε καναν καλο καπνο, αναγνωριζω την απολαυση
αλλα αναγνωριστε κι εσεις οτι ειναι κατι απεχθες στουςαλλους

τεσπα, αφου υπαρχουν τοσα ωραια ντρογκια μωρε, τι τυρρανιεστε?
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών