Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Ιαν 2025, 14:23

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 12:53
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 10:53
Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 09:49

Άλλο ήθελα να πω.
Έγραψες γελώντας "ότι τις έφαγε από γυναίκα". Σου λέω λοιπόν ότι δεν είναι αστείο. Αν θεωρείς ότι μια ράντομ γυναίκα που ξαφνικά θα σου επιτεθεί με μανία δεν μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά είσαι γελασμένος.
Εδώ έχουμε και κάτι ακόμα. Ο,τι ήξερε πως να χτυπάει.

Όταν σε ρώτησα "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε κλώτσησε κάποιος στον τετρακεφαλο", παρότι γνωρίζω ότι η απάντηση κατά 99.9% είναι "ποτέ" το έκανα για τον εξής λόγο: για το αν θα φας ή όχι ξύλο, ρόλο παίζει κυρίως πόσο αντέχει το σώμα σου να δεχτεί. Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και ένα 10χρονο παιδί που έχει κάνει 1 χρόνο κικ μποξ μπορεί να σε κουτσάνει αν σε κλωτσήσει και το σώμα σου δεν είναι προπονημενο να αντέχει τέτοια χτυπήματα. Όσο ντερέκι και να είσαι.

Άρα μια ενήλικη γυναίκα που ξερει μάλιστα και να χτυπάει, ειναι σαν να σου επιτίθεται άντρας.

Τσ περί οπλοφοριας αδιάφορα. Εκτός και αν περπατάς με πιστόλι στο χέρι.
Με αυτήν την λογική και η ανιψουλα μου όταν ήταν 5 μου είχε δώσει μια κλωτσιά στην σπονδυλική στήλη και την είχα ακούσει διότι δεν το περίμενα.
Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε με τις σπάνιες εξαιρέσεις.
Το αρχικό μου σχόλιο βασίστηκε στον τίτλο που έγραφε για στρατιωτικό (άρα υποθετικά εναν τουλάχιστον όχι μαμοθρεφτο) και για μια γυναίκα 6 χρόνια μεγαλύτερή του στα 50 κιόλας.

Όσο για το μέταλλο δεν χρειάζεται να το τραβάς.
Χρειάζεται απλα να τραβάς το μπουφάν να φανεί όταν στην πέσουν 3-4 μουλοι.
έχει δίκιο ο όττο
στη προκειμένη έχουμε μια πρωταθλήτρια στο ξύλο που το κάνει αυτό πιθανό τα τελευταία 40 χρόνια
ντροπή θα είναι να τις φάει από αυτή κάποιος άντρας εξίσου εκπαιδευμένος, όχι κάποιος τυχαίος
Ε, ας έμπαινε τίτλος "πρωταθλήτρια καράτε/κουνγκ φου/ζιουζιτσου/καποεϊρα έσπασε στο ξύλο τον άντρα της".
Απλά πράγματα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Ιαν 2025, 14:25

Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:36
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 16:38
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 🤣🤣🤣🤣
εγω στηριζω.

ψυχραιμια, καταγραφη γεγονοτος, μυνηση, ευνοικη δικαστικη αποφαση, ευνοικο διαζυγιο, επιμελεια παιδιων και μηδεν διατροφη.

ακομη καλυτερα αν πληρωνει αυτη διατροφη.
Το ξεφτιλικι θα συνεχιστεί.
Της πετάς τα μυαλά στον τοίχο, κοντά στο αγαπημένο της κάδρο.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 09 Ιαν 2025, 14:36

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:23
Ε, ας έμπαινε τίτλος "πρωταθλήτρια καράτε/κουνγκ φου/ζιουζιτσου/καποεϊρα έσπασε στο ξύλο τον άντρα της".
Απλά πράγματα.
Γιατί όχι "θύμα τοξικής πατριαρχίας βρίσκεται κατηγορούμενη επειδή αντέδρασε σε καταπιεστική παρουσία αρσενικού δυνάστη";
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Ιαν 2025, 14:39

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:25
Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:36
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 16:38
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 🤣🤣🤣🤣
εγω στηριζω.

ψυχραιμια, καταγραφη γεγονοτος, μυνηση, ευνοικη δικαστικη αποφαση, ευνοικο διαζυγιο, επιμελεια παιδιων και μηδεν διατροφη.

ακομη καλυτερα αν πληρωνει αυτη διατροφη.
Το ξεφτιλικι θα συνεχιστεί.
Της πετάς τα μυαλά στον τοίχο, κοντά στο αγαπημένο της κάδρο.
Άρα να σε έχουμε στα υπ'οψιν μωρή ψωριάρα, οτι θα σκοτώσεις το γκομενέτε αν σου κουνηθεί, ή σηκώσει χέρι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Ιαν 2025, 14:40

Και αφήνετε αυτόν τον μαλάκα να γράφει ακόμη εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Ιαν 2025, 14:41

Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 12:15
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 10:58
Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 10:57

Να σου δώσω μια φιλική συμβουλή;
ΌχιΝαι
Fixed

Συμβουλή: με αυτή την στρατηγική θα πας ακλαυτος.
Όχι Όττο μου.
Χρησιμοποιώ αυτήν την στρατηγική ακριβώς για να ΜΗΝ ΠΑΩ ακλαυτος.
Εγώ δεν είμαι κάνα ψυχακι να κάνω βάρη κάθε μέρα για να είμαι σε θέση να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από κάποιον μαλάκα που κάνει αυτό ακριβώς.
Ή από κάποιον άλλο μαλάκα που νομίζει ότι επειδή έχει ένα μαχαίρι θα μας γαμησει και τις μάνες.
Δεν έχω χρόνο για κουραστικές και χρονοβόρες μαλακίες στη ζωή μου για να έχω το αυτονόητο.
Ηρεμία όταν δεν ενοχλώ κανέναν και δυνατότητα να υπερασπιστώ το κορίτσι μου όταν και αν χρειαστεί.

Έχω φτάσει σε απίστευτα επίπεδα Ζεν πλέον και δεν τσακώνομαι για κανένα λόγο (αν ψαχνομουνα για φασαρίες τότε θα είχες ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο).
Για του λόγου το αληθές μόλις προχτές πήγε να με πετάξει ταρίφας με το μηχανάκι επειδή έκανε μια απίστευτη -πιο κάτω απο παιδική- μαλακία.
Απλά συνέχισα το δρόμο μου σαν να μην υπήρχε.
Έχω δει να γίνονται φασαρίες στο δρόμο για απείρως μικρότερα περιστατικά.
Εγώ αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και την κοινωνία σαν αυτό που πραγματικά είναι
Ένα μάτσο ηλίθια και αμόρφωτα όντα, δηλαδή δεν ασχολούμαι καθόλου.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν κινδυνεψω εγώ, το κορίτσι μου (κυρίως) ή καποιο περιουσιακό μου στοιχείο, δεν θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Είμαι σαφεστατος. Τελεία και παύλα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Ιαν 2025, 14:45

Και συνεχίζει να γράφει ο θρασύπουστας.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 09 Ιαν 2025, 14:54

Άπαξ και σας κάνει κανα κλικ απ'τη ΔΗΕ που αφήνετε τον συγκεκριμένο να εκφέρει τέτοιες απόψεις, να δω πόσο θα χορέψει ο Σπυράκος.
Και όχι, δεν θα είναι από μένα. Αλλά διαβάζουν πολλοί. Αν επιτρέπετε τέτοια πραγματα να αναρτούνται, καλή τύχη.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 09 Ιαν 2025, 15:00

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:41
Τελεία και παύλα.
Ρε συ, μάλλον δεν κατάλαβες. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Το όπλο είτε το βγάζεις και ρίχνεις είτε δεν το έχεις καν.

Αν έρθω σε αντιπαράθεση που έγινε καυγας με κάποιον, οι πιθανότητες να σηκώσω χέρι πρωτος είναι περίπου 5% και αυτό μόνο αν κρίνω ότι πάει να το κανει αυτός. Αλλιώς φεύγω και ασε τον να λεει ότι θέλει.

Αν όμως την ωρα που συμβαίνει αυτό πάρω γραμμή ότι έχει όπλο πάνω του (πόσο μάλλον αν μου το δείξει σαν να μου λέει "κοίτα τι θα πάθεις") θα τον αφήσω σέκο αν μπορέσω. Πάντως θα πάω φουλ επίθεση που δεν θα προλάβει να το βγάλει από την θήκη.

Όχι γιατί είμαι μαγκας αλλά γιατί όταν μοστραρεις όπλο είναι σαν να μου λες ότι θα μου ρίξεις. Άρα γιατί να σε εμπιστευτώ ότι δεν θα το κάνεις μόλις γυρίσω την πλάτη ας πούμε;
Σέκος στο πάτωμα και τηλέφωνο αστυνομία λέγοντας οποία σάλτσα θέλω για τον τύπο που "ξαφνικά" μου έδειξε όπλο.

Conclusion : το όπλο δημιουργεί escalation level 9000 που το πιθανότερο είναι να βγει εις βάρος σου.

Δεν κρίνω το γιατί το έχεις, λέω απλά ότι η τακτική τραβάω λίγο το μπουφάν δείχνω το κουμπουρι και λακιζουν, δεν δουλεύει πάντα και κυρίως δεν δουλεύει ποτέ εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 09 Ιαν 2025, 15:13

Sid Vicious έγραψε:
09 Ιαν 2025, 14:13
Otto Weininger έγραψε:
08 Ιαν 2025, 22:16
Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες κλωτσιά στον τετρακεφαλο;
Πολλά χρόνια πριν, το θυμάμαι αυτό, κλωτσιές αναρίθμητες και συνεχείς στον τετρακέφαλο μέχρι total black :lol:
Πρέπει να το νιώσεις για να ξέρεις τι σημαίνει. Εφιάλτες έχω.

πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος » 09 Ιαν 2025, 15:19

Ευθυς εξαρχης ξεκαθαριζω οτι θεωρω τη σωματική βια ιδιον ανθρωπου υπαναπτυκτου και ανικανου να διαχειριστεί τις σχέσεις και τα συναισθήματα του. Οσον αφορα ομως το φεμινιστικο κινημα καπως ετσι εχουν τα πράγματα : ''Εάν δώσεις σφαλιάρα στην φεμινίστρια που σου έδωσε σφαλιάρα είσαι πατριάρχης δυνάστης. Όταν η φεμινίστρια σου δίνει σφαλιάρα είναι πολεμίστρια του φωτός." https://odem.gr/%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%8 ... %8E%CE%BD/

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 09 Ιαν 2025, 15:48

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:33
vantono έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:17
Τσιλιβήθρας δηλαδη. "Κάπως γυμνασμενος" δεν θεωρειται με 1,80κάτι / 85kg, μαλλον σχετικα στεγνος απο λιπος θα ειναι, με αποτελεσμα να δειχνει γυμνασμενος.

BMI 26.2

Με πάνω από 25 είναι υπέρβαρος.
Κάτι που λέγεται ποσοστό λίπους και μυών, το γνωρίζεις, τύπε ή έτσι πετάς έναν δείκτη για νοικοκυρές και φλώρους;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 09 Ιαν 2025, 15:51

Feindflug έγραψε:
09 Ιαν 2025, 15:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:33
vantono έγραψε:
Τσιλιβήθρας δηλαδη. "Κάπως γυμνασμενος" δεν θεωρειται με 1,80κάτι / 85kg, μαλλον σχετικα στεγνος απο λιπος θα ειναι, με αποτελεσμα να δειχνει γυμνασμενος.

BMI 26.2

Με πάνω από 25 είναι υπέρβαρος.
Κάτι που λέγεται ποσοστό λίπους και μυών, το γνωρίζεις, τύπε ή έτσι πετάς έναν δείκτη για νοικοκυρές και φλώρους;
Εν τω μεταξύ ο άλλος λέει ότι 1,80 και 85kg ειναι απλά αδύνατος που δείχνει γυμνασμενος.

1,80 ύψος με 85 κιλά, αν είναι μύες θα φαίνεται τεράστιος.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 09 Ιαν 2025, 15:54

vantono έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:49
micmic έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:45
vantono έγραψε:
1.80/85kg θα μπορούσε να είναι και bodybuilder σε αγωνιστική φόρμα ή κατοστάρης σε Ολυμπιακούς αγώνες ή αρσιβαρίστας διεθνούς επιπέδου. Από μόνο του δεν λέει κάτι.
Δεν εχω γνωρισει ποτε τετοιους σε τετοιες αναλογιες, αλλα σιγουρα θα υπαρχουν οπως λες.
Εχω γνωρισει ατομο 1,95 στα 100kg και ειναι πολυ αδυνατούλης, οπως και 1,70 με 75kg και ειναι εξισου αδυνατούλης. Στεγνους απο λιπος τους λες και τους δυο (ιδίως τον κοντουλη) αλλα γυμνασμένο-γυμνασμένο, κανεναν τους.
Καλά σου τα λέει ο από πάνω τύπος, τύπε. 1,80 ύψος με 85 κιλά βάρος, σε κάτω από 10% λίπος είναι ένας μυώδης, γυμνασμένος πέρα από τον μέσο όρο άνδρας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιαν 2025, 18:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 13:42
Ασέβαστος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 12:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Ιαν 2025, 12:09

Και μέχρι ποια ηλικία θεωρείς ότι τα ...ανήλικα δεν έχουν επίγνωση των πράξεων τους;

Γιατί άλλο 5χρονο και άλλο 15 χρονο.
προφανως.

δεν ειμαι νομικος να βγαλω κανονες, και καθε κατασταση, καθε λογος χειροδικιας και καθε επιπεδο ξυλου ειναι διαφορετικο.

χοντρικα θα ελεγα κατω απο 10 δε σηκωνουμε χερι για κανενα λογο, και οποιος το κανει ειναι για πολλες κλωτσιες.
αν λοιπον εχεις βρει τροπους να συνετιζεις το νιανιαρο χωρις βια, δε θα χρειαστει και μετα τα 10.

μεχρι τα 18, θα μπορουσα να αποδεχθω κατι σαν μια, ΜΙΑ σφαλιαρα,για καποιο πολυ σοβαρο παραπτωμα, ταυτοχρονα με την παραδοχη οτι εχεις αποτυχει σαν γονιος, αφου το παιδι που μεγαλωσες πεφτει σε τετοιο παραπτωμα.

απο τα 18 και πανω, που ειναι και νομικα ελευθερο να αφησει την οικογενεια και δεν εχει ο γονιος ευθυνη για τις πραξεις του, βαρατε ελευθερα.
Στα μαγκιόρικα ανήλικα που κάνουν μπούλινγκ σε επίσης ανήλικα και πιο αδύναμα παιδιά ή επιθέσεις σε γυναίκες και γέρους, αναφέρομαι. Και φυσικά σε ηλικίες πάνω των 10 ετών.

Το πώς θα νοιώσει ή τι θα αποδεχθεί ο κάθε γονιός των τσογλανιών, είναι παντελώς αδιάφορο για το θύμα.
υπαρχει μια εξαιρεση στα παραπανω, η βια απεναντι στη βια ειναι παντα αποδεκτη. δηλαδη αμα σε κοπανησει το 13χρονο, μια χαρα το κοπανας κι εσυ, αλλα βεβαιως με το αναλογο μετρο.

αναφερομουν κυριως στη βια των γονιων απεναντι στα παιδια τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών