Ενταξει, εισαι απλα μαλακας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 12:27O Μούκης έκανε παρέα με κανέναν άλλο γάτο πριν χαθεί;
Μήπως είχε κανέναν κολλητό;
Καποιοι ανθρωποι απλα δεν εχουν ψυχη.
Ενταξει, εισαι απλα μαλακας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 12:27O Μούκης έκανε παρέα με κανέναν άλλο γάτο πριν χαθεί;
Casp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 14:49
600.000 ε; φερε μου ποστ που το γραφω αυτο, βαλε τζιαι αλλα που την πουγκα.
και ναι, ο αδερφος της γιαγιας μου ειναι εκατομμυριουχος. Εχει τεραστια περιουσια, ειναι επιχειρηματιας, εχει μπραβους (το γραφω και σε αλλα ποστ, αν κοιταξεις, σου διεφυγε μαλλον) και εδω και χρονια δινει πααααρα πολλα λεφτα σε ΟΛΕΣ του τις αδερφες, τις κορες του και αρα και σε εμας.
ΠΗΞΕ ΤΩΡΑ.
Το ξερω πως σε καποιους δεν αρεσει που σπιτι στο ονομα μου και το διεκδικω, και ειδικα μετα συμπεριφορες που δεν εχουν αντιμετωπισει οι ιδιοι, αλλα δεν πειραζει, ΞΥΔΑΚΙ.
Αντε τραβα τωρα να βρεις το ποστ που γραφω για τις 600.000 και επειδη δεν θα το βρεις, βρες αυτο που υπαρχει που γραφω οτι οταν πηγα Αμερικη στον αδερφο της γιαγιας μου, κυκλοφορουσαμε με σωματοφυλακες.
Τι τα γραφω ομως και αυτα, θα σκασεις απο ζηλια.
Mα γιατί βρίζεις;Casp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 14:53Ενταξει, εισαι απλα μαλακας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 12:27O Μούκης έκανε παρέα με κανέναν άλλο γάτο πριν χαθεί;
Καποιοι ανθρωποι απλα δεν εχουν ψυχη.
Casp έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 14:51Οταν εγραψα πως οι θειες μου τις φαγανε λεφτα, εννοουσα πως εφαγαν πααααρα πολλες χιλιαδες ευρω της γιαγιας μου σε χρηματιστηριο, και η μια μου η θεια σε συνεχεις επεμβασεις μποτοξ. Και επισης οταν ο αδερφος της γιαγιας μου εστελνε λεφτα και για τις 3 κορες, τα ετρωγαν αυτες γιατι τα εκρυβαν απο την μανα μου. Οποτε απλα ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.
Δουλεψες και εσυ 20000 φιλε μου να τα βαλεις στην ακρη; Εχεις και εσυ εκατομμυριουχο συγγενη που δινει χιλιαδες σε ολη την οικογενεια; ΟΧΙ. Οποτε βουλωστο, ειδικα εσυ.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 16:19Εννοείται βέβαια ότι χρόνια πριν έκανε την έξυπνη στην Αγι ότι το σπίτι της ανήκει επειδή η ίδια έχει δώσει λεφτά από τον προσωπικό της κόπο για να χτιστεί, χωρίς να κολλάει σε ποσοστά τότε. Τώρα προέκυψε ο πατριάρχης της οικογένειας....
Ο αδερφός σου το δικό του σπίτι κληρονομιά μένει ή το έχει για ενοίκιο, δεν μας είπες;