Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Re: Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 11 Ιαν 2025, 12:33

Ο Ζουκερμπεργκ δείχνει πως κανει μια φιλοτραμπικη μεταστροφή.Θεωρω πως σε λίγο καιρό θα μάθουμε γιατί.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 11 Ιαν 2025, 12:36

Και από ο,τι φαίνεται δεν είναι μόνο ο Ζουκ αλλά και άλλοι μεγιστάνας σαν το Μπεζος για παράδειγμα.Κατι τους έχει τάξει όλων αυτών ο Τραμπ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2025, 12:37

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:14
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:08

Κατά Ρα αλλά επειδή τυγχάνει να έχω δουλέψει σε 4 εταιρίες " δισεκατομμύριων" εγγεγραμμενες στον νασντακ και να έχω κάνει συζητήσεις με αρκετούς μανατζαραιους θα με επιτρέψεις ημιτρελε Φόρεστ να έχω αρκετα καλη εικόνα του γιατί υπάρχει το hr, ποια είναι η πραγματική αξία του hr και κυρίως ποια δεν είναι
Έλα ρε, συζήτησες και με μάνατζερς;

Φοβερή εμπειρία.

Και ήλθες στην Ελλαδίτσα ως απλός υπάλληλος και όχι μάνατζερ πολυεθνικής; :lol:
Δεν δουλεύω για ελληνική εταιρία,, δεν θέλω να γίνω μάνατζερ και έχω αρκετούς φίλους μανατζαρεους σε πολυεθνικές

Άλλες απορίες έχεις;
Φυσικά όχι. Το ότι είσαι το alter ego του οργισμένου μάστερ της καρδγιάς μας, είναι σαφές εδώ και πολύ καιρό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Ιαν 2025, 12:39

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:36
Και από ο,τι φαίνεται δεν είναι μόνο ο Ζουκ αλλά και άλλοι μεγιστάνας σαν το Μπεζος για παράδειγμα.Κατι τους έχει τάξει όλων αυτών ο Τραμπ.
Τι να τους έχει τάξει, επιβαστειτε για μια νέα χρυσή εποχή του καπιταλισμού ή ψοφάτε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Ιαν 2025, 12:41

gassim έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:26
Ο λόγος για τον οποίο στις σχολές τεχνολογίας πάνε κυρίως άντρες είναι βιολογικός ή κοινωνικός ;
Και τα δύο. Οι διαφορετικές ορμόνες επηρεάζουν διαφορετικά τα φύλα. Ο τεχνολογικός τομέας έχει το χαρακτηριστικό της ανακάλυψης, του πώς δουλεύει, την περιέργεια. Το βλέπουμε και στα παιδιά, το αγόρι σκαλίζει, μαστορεύει, ενώ το κορίτσι μιλάει στις κούκλες του, το ενδιαφέρει η προσωπική σχέση, το πώς αισθάνεται. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Από την άλλη υπάρχει και το κοινωνικό, η γυναίκα δεν σπούδαζε επί αιώνες, καθόταν στο σπίτι με τα παιδιά.

Όμως κι αυτό υπαγορεύεται από τη φύση, η γυναίκα είναι η μητέρα. Εάν ποτέ καταφέρουν να γεννάνε και οι άντρες τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για φύλα που είναι ίδια.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 11 Ιαν 2025, 12:41

sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:11
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:09
sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:07

Δεν το δείχνεις με τόση οργή και σύγχιση που βγάζεις προς το περιβάλλον σου.
Με κατάλαβες ρε γαμωτο

Το όνομα.μου είναι Μπανερ, Μπρους μπανερ και είμαι πράσινος από το κακό μου
Πιο πράσινος και από το πασοκ
Μπα, εγώ λέω ότι είσαι ένα βλαχάκι που νομίζει ότι έγινε σπουδαίος, επειδή τού δώσανε πέντε φράγκα παραπάνω.
Bλαχαραπης για την ακριιβεια
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 11 Ιαν 2025, 12:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:37
Δημοκράτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Φοβερή εμπειρία.

Δεν δουλεύω για ελληνική εταιρία,, δεν θέλω να γίνω μάνατζερ και έχω αρκετούς φίλους μανατζαρεους σε πολυεθνικές

Άλλες απορίες έχεις;
Φυσικά όχι. Το ότι είσαι το alter ego του οργισμένου μάστερ της καρδγιάς μας, είναι σαφές εδώ και πολύ καιρό.

Θεουσογρια
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 11 Ιαν 2025, 12:44

Αυτό είναι καλό νέο.
Βέβαια κάτι έχει στο μυαλό ο Μάρκος και το γύρισε τραμπικά, δεν ειναι χαζός.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Ιαν 2025, 12:44

sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:41
gassim έγραψε:
Ο λόγος για τον οποίο στις σχολές τεχνολογίας πάνε κυρίως άντρες είναι βιολογικός ή κοινωνικός ;
Και τα δύο. Οι διαφορετικές ορμόνες επηρεάζουν διαφορετικά τα φύλα. Ο τεχνολογικός τομέας έχει το χαρακτηριστικό της ανακάλυψης, του πώς δουλεύει, την περιέργεια. Το βλέπουμε και στα παιδιά, το αγόρι σκαλίζει, μαστορεύει, ενώ το κορίτσι μιλάει στις κούκλες του, το ενδιαφέρει η προσωπική σχέση, το πώς αισθάνεται. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Από την άλλη υπάρχει και το κοινωνικό, η γυναίκα δεν σπούδαζε επί αιώνες, καθόταν στο σπίτι με τα παιδιά.

Όμως κι αυτό υπαγορεύεται από τη φύση, η γυναίκα είναι η μητέρα. Εάν ποτέ καταφέρουν να γεννάνε και οι άντρες τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για φύλα που είναι ίδια.
Ωραία, ας αφήσουμε λοιπόν το βιολογικό κομμάτι να κάνει ότι θέλει και ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε το κοινωνικό.
Δηλαδή η μία κοπέλα στις 100 που θα θελήσει να γίνει μηχανικός αυτοκινήτων να έχει ακριβώς τις ίδιες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και την εργασία με τους άντρες συναδέλφους της.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 11 Ιαν 2025, 12:45

Dwarven Blacksmith έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:39
Τι να τους έχει τάξει, επιβαστειτε για μια νέα χρυσή εποχή του καπιταλισμού ή ψοφάτε.
Προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω τι τους έχει τάξει αλλά δε γίνεται ξαφνικά κάποιοι μεγιστάνες που εχθρευονταν τον Τραμπ να έκαναν κωλοτουμπα. Εξάλλου μιλάμε για ανθρώπους που κάνουν η σχεδιάζουν να κάνουν μεγάλες επενδύσεις σε τομείς με μεγαλα περιθώρια ανάπτυξης όπως η Τεχνητη Νοημοσυνη και η Ρομποτικη.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Ιαν 2025, 12:46

Dwarven Blacksmith έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:39
Περίπου. Γιατί να μην τον στηρίξουν άλλωστε, Αμερικανός Πρόεδρος είναι. Και προφανώς οι Γροιλανδίες ακούγονται μουσική στ' αυτιά τους.

Φαίνεται ότι παρά τα όσα υποστηρίζει ο Αρίστος, η Ρωσία είναι σε πολύ χάλια κατάσταση και βλέπουν μοναδική ευκαιρία τώρα που δεν μπορεί να αντιδράσει. Οπότε ετοιμάσου (ως Κινέζος) να τους αντιμετωπίσεις.

Οι Ντεμς (και ο Πούτιν) τους άνοιξαν τον δρόμο.

edit:
Κρατάω και μιαν επιφύλαξη, να είναι μουρλός και απρόβλεπτος κι απλώς να φοβήθηκαν. Αυτό περισσότερο βλέποντας τον άλλο τύπο, αλλά και τον Τραμπ, όπως τον θυμάμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 11 Ιαν 2025, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas » 11 Ιαν 2025, 12:49

11 Ιαν 2025, 12:33
Ο Ζουκερμπεργκ δείχνει πως κανει μια φιλοτραμπικη μεταστροφή.Θεωρω πως σε λίγο καιρό θα μάθουμε γιατί.
Δηλαδή ο Μασκ με καταγωγή από Αφρική είναι εθνικιστής Αμερικάνος πατριώτης και ο Ζούπεμπεργκ δεν είναι, δύσκολο να τα πιστέψεις αυτά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2025, 13:01

Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Άλλες απορίες έχεις;

Θεουσοζγρια
Αυτό ακριβώς εννοώ "εγγενή κωλοπετεινιτσιώτικη νοοτροπία" του προχωκαγκουρισμού.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

Το αν θεωρούν ως κόλαφο κάτι τέτοια τα θηλαστικά σας, είναι δικό σας και όχι δικό μου πρόβλημα, καρδούλες μου. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Ιαν 2025, 13:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Φοβερή εμπειρία.

Άλλες απορίες έχεις;

Ναι, αλλά αυτός δεν έχει πλάκα, μόνο υστερία. :cry

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 13:13

gassim έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:08
Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:01

Ελα βλακακο ηρεμησε. Φυσικα και ειναι οταν παρατηρουνται χαμηλοι μισθοι, απασχολήση κτλ κατι το οποιο εμπεριεχει μεγαλό κοινωνικο κοστος και πρεπει να διορθωθει.
Να πας να διαβασεις καμια μελετη επι τουτου που μου γινατε ολοι Λιακοπουλοι και ανακαλυπτετε συνωμοσιες και δικτατοριες 10 φορες τη μερα.
Μεχρι και το HR δεν σας αρεσει βρε βλητα. Χιλιαδες εταιριες δισεκατομυριων εχουν HR αλλα οι αγαμητοι γκαιη τραχανοπλαγιαδες ανακαλύψαν τη συνωμοσια και παλι.
Δεν μπορ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είμαι ήρεμος αλλά οκ, ηλιθιος είσαι μας έχεις συνηθίσει

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τις μαλακιες ππυ πιστεύεις για το πως υπάρχει πρόβλημα όταν πχ το τεχνολογικό τμήμα εχει κυρίως άντρες όταν εισια τόσο βλήμα που δεν μπορείς να σκεφτείς ότι αυτό συμβαίνει γιατί απλώς και στις σχολές τεχνολογίας πάνε κυρίως άντρες . Αν μπορούσες να το σκεφτείς συορ δεν θα είχες iq κάτω από 85 και δεν θα έγραφες τις μπαρούφες που γράφεις.

Κατά Ρα αλλά επειδή τυγχάνει να έχω δουλέψει σε 4 εταιρίες " δισεκατομμύριων" εγγεγραμμενες στον νασντακ και να έχω κάνει συζητήσεις με αρκετούς μανατζαραιους θα με επιτρέψεις ημιτρελε Φόρεστ να έχω αρκετα καλη εικόνα του γιατί υπάρχει το hr, ποια είναι η πραγματική αξία του hr και κυρίως ποια δεν είναι

Spoiler alert δεν είναι για προσλάβουν ατομα περιορισμενης αντίληψης σαν εσένα
Δεν μπορώ να ξέρω γιατί οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τα εργαλεία και για να φτιάχνουν πραμγατα και οι γυναίκες περισσότερο με τους ανθρώπους
Ξέρω ότι συμβαίνει και ότι αυτή είναι η κατάσταση
Επίσης δεν βλεπ γιατί είναι πρόβλημα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών