Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ik_90

Re: Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 11 Ιαν 2025, 22:06

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 21:54
Το paper δεν συνηγορεί σε καμία ποσοστοση , εκτός αν και εσύ ξέρεις αγγλικά Οργισμένος. Το paper, πολύ κακώς, γιατίοταν γραφεις paper δεν κάνεις κάτι τέτοιο, λεει ότι τα πανεπιστήμια πρέπει να πάρουν δράσεις ώστε και οι γυναίκες να αποφοιτούν στην ώρα τους . Επίσης το paper λέει ξεκάθαρα ότι πολύ απλά υπάρχουν λιγότερες γυναίκες ςππυ θέλουν να σπουδάσουν σε atem

Σε είπα και πριν ότι δεν ξέρω τον λόγο ππυ οι γυναίκες δεν πάνε να σπουδάσουν σε stem αλλά πάνε στις ανθρωπιστικε. Παρομοίως δεν ξέρω γιατί οι άντρες δεν πάνε στις ανρθωπιστικες. Επίσης δεν ξέρω γιατί δνε θα δεις πολλες γυναίκες στις οικοδομές, στα ναυπηγεία και σε ένα κάρο αλλά επαγφελματα. Αντιστοίχως δεν θα δεις πολλούς άντρες νηπιαγωγούς, νοσοκομους , νταντάδες και πάει λέγοντας.
Υπάρχει κάποιος λόγος ππυ θεωρείς ότι υπάρχουν διαφορετικές κατανομές στις συνήθειες των 2 φύλων ως πρόβλημα;
Το περιπεριζεις μόνο στα επαγφελματα; γιατι spolier alert οι συνήθειες των 2 φύλων διαφέρουν στα πάντα. Στα ρούχα, στα αθλήματα, στα τηλεοπτικά προγράμματα. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια δραστηριότητα που στατιστικως οι άντρες και οι γυναίκες τις κάνουν με τον ίδιο τρόπο ή ενδιαφέρονται για συτο το ίδιο.
Δεν γνωρίζουν καν τι είναι οι πολιτικές dei, απλά τις παπαγαλίζουν επειδή τους το λέει το αφήγημα. Η πλάκα είναι ότι είμαι των κοινωνικών επιστημών και αυτό που λες, ναι, ισχύει, ότι δηλαδή στα τμήματά μας η συντριπτική πλειοψηφία είναι γυναίκες. Η απάντηση στο γιατί οι άντρες κάνουν περισσότερο χειρωνακτικές εργασίες ή πηγαίνουν σε θετικές επιστήμες και οι γυναίκες σε ανθρωπιστικές ή επαγγέλματα φροντίδας είναι, γιατί, μην πάθετε κανένα σοκ, τα φύλα είναι διαφορετικά από τη φύση τους και ταιριάζουν καλύτερα σε διαφορετικά πράγματα. Αλλά η ανθρώπινη ανοησία εφηύρε την έννοια του κοινωνικού φύλου με πρωτεργάτιδα την ανώμαλη Μποβουάρ (ήταν πραγματικά ακτιβίστρια υπέρ του παιδοβιασμού) και οι επιστήμες μας (οι κοινωνικές) έπλασαν από τον πάτο τους μία πραγματικότητα, στην οποία για τις διακριτές διαφορές των φύλων στους κοινωνικούς ρόλους ευθύνεται ένας αόρατος εχθρός που λέγεται πατριαρχία και όχι η βιολογία.

Με τα παραπάνω δεν θέλω καθόλου να υποβαθμίσω τη χρησιμότητα των κοινωνικών επιστημών αλλά να πω ότι δυστυχώς έχουν φάει highjacking από φεμίνια/αριστεριστές και αυτό που κάνουν δεν είναι έρευνα, αλλά εμμονική απόπειρα να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στις βλακείες που πιστεύουν.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 22:07

Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 22:04
η ΠΟΛΙΤΙΚΗ πρεπει να ωθηθει προς την αυξηση επιτυχιας στις σπουδες, σε ορους ονομαστικου ποσοστου γυναικων πτυχιουχων ΣΤΕΜ , μεγαλε.
DEI μεγαλε .
Καλο το ανεκδοτο σου και σημερα μας εκανες και γελασαμε και παλι!!!
Αυτό λεει;

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 11 Ιαν 2025, 22:10

Δημοκράτης έγραψε:
gassim έγραψε:
11 Ιαν 2025, 21:39
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 20:39

Δεν βγάζω, το paper βγάζει ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να θελουν να σπουδάσουν σε σχολές που ανήκουν στο stem
Τώρα αν ξέρεις να χρησιμοποιείς το google θα δεις ότι δεν υπάρχει ούτε ένα paper ππυ να λέει ότι αντίθετο και οιτ κάπου φταίει η πατριαρχια
Αυτό το ξεραμε, εγώ σε ρώτησα αν πιστεύεις ότι οι αιτίες για αυτό είναι βιολογικές ή κοινωνικές (ή συνδυασμός).

Γιατί αυτό που πόσταρες συνηγορεί υπέρ των ποσοστόσεων ως κίνητρο για να στραφούν οι γυναίκες στις τεχνολογικές σπουδές και την ολοκλήρωση τους.
Το paper δεν συνηγορεί σε καμία ποσοστοση , εκτός αν και εσύ ξέρεις αγγλικά Οργισμένος. Το paper, πολύ κακώς, γιατίοταν γραφεις paper δεν κάνεις κάτι τέτοιο, λεει ότι τα πανεπιστήμια πρέπει να πάρουν δράσεις ώστε και οι γυναίκες να αποφοιτούν στην ώρα τους . Επίσης το paper λέει ξεκάθαρα ότι πολύ απλά υπάρχουν λιγότερες γυναίκες ςππυ θέλουν να σπουδάσουν σε atem

Σε είπα και πριν ότι δεν ξέρω τον λόγο ππυ οι γυναίκες δεν πάνε να σπουδάσουν σε stem αλλά πάνε στις ανθρωπιστικε. Παρομοίως δεν ξέρω γιατί οι άντρες δεν πάνε στις ανρθωπιστικες. Επίσης δεν ξέρω γιατί δνε θα δεις πολλες γυναίκες στις οικοδομές, στα ναυπηγεία και σε ένα κάρο αλλά επαγφελματα. Αντιστοίχως δεν θα δεις πολλούς άντρες νηπιαγωγούς, νοσοκομους , νταντάδες και πάει λέγοντας.
Υπάρχει κάποιος λόγος ππυ θεωρείς ότι υπάρχουν διαφορετικές κατανομές στις συνήθειες των 2 φύλων ως πρόβλημα;
Το περιπεριζεις μόνο στα επαγφελματα; γιατι spolier alert οι συνήθειες των 2 φύλων διαφέρουν στα πάντα. Στα ρούχα, στα αθλήματα, στα τηλεοπτικά προγράμματα. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια δραστηριότητα που στατιστικως οι άντρες και οι γυναίκες τις κάνουν με τον ίδιο τρόπο ή ενδιαφέρονται για συτο το ίδιο.
:smt005::smt005::smt005:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Ιαν 2025, 22:47

Δημοκράτης έγραψε:
gassim έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 20:39

Δεν βγάζω, το paper βγάζει ότι δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που να θελουν να σπουδάσουν σε σχολές που ανήκουν στο stem
Τώρα αν ξέρεις να χρησιμοποιείς το google θα δεις ότι δεν υπάρχει ούτε ένα paper ππυ να λέει ότι αντίθετο και οιτ κάπου φταίει η πατριαρχια
Αυτό το ξεραμε, εγώ σε ρώτησα αν πιστεύεις ότι οι αιτίες για αυτό είναι βιολογικές ή κοινωνικές (ή συνδυασμός).

Γιατί αυτό που πόσταρες συνηγορεί υπέρ των ποσοστόσεων ως κίνητρο για να στραφούν οι γυναίκες στις τεχνολογικές σπουδές και την ολοκλήρωση τους.

Και πριν από μερικές δεκαετίες ή ακόμα χειρότερα πριν από μερικούς αιώνες οι διαφορές ήταν ακόμη μεγαλύτερες. Οι γυναίκες δεν ασχολούνταν καθόλου με την πολιτική, εννοείται ότι καμία δεν ήθελε να ψηφίσει, καμία δεν ενδιαφερόταν να οδηγήσει αυτοκίνητο και καμία δεν ενδιαφερόταν να εξασφαλίσει στον εαυτό της κάποιο εισόδημα. Τελικά όμως όπως αποδείχτηκε, δεν τους έλειπε κάποιο ένζημο, απλά δεν είχαν γαλουχηθεί έτσι ώστε να θέλουν τέτοιου είδους πράγματα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 11 Ιαν 2025, 23:04

gassim έγραψε:
11 Ιαν 2025, 22:47
Τελικά όμως όπως αποδείχτηκε, δεν τους έλειπε κάποιο ένζημο, απλά δεν είχαν γαλουχηθεί έτσι ώστε να θέλουν τέτοιου είδους πράγματα.
Δηλαδή ΔΕΝ έχει καμία σημασία το το θέλουν πραγματικά οι γυναίκες η οι σκλάβοι η οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά θα πρέπει να γαλουγηθουν έτσι ώστε να θέλουν αυτό που βολεύει ιδεολογικά ΕΜΆΣ που πάμε να τους καθοδηγήσουμε.....

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 11 Ιαν 2025, 23:22

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:04
gassim έγραψε:
Τελικά όμως όπως αποδείχτηκε, δεν τους έλειπε κάποιο ένζημο, απλά δεν είχαν γαλουχηθεί έτσι ώστε να θέλουν τέτοιου είδους πράγματα.
Δηλαδή ΔΕΝ έχει καμία σημασία το το θέλουν πραγματικά οι γυναίκες η οι σκλάβοι η οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά θα πρέπει να γαλουγηθουν έτσι ώστε να θέλουν αυτό που βολεύει ιδεολογικά ΕΜΆΣ που πάμε να τους καθοδηγήσουμε.....
Χεσε μας με το σχετικισμο σου.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Ιαν 2025, 23:32

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:04
gassim έγραψε:
Ναι γιατί ζούμε σε κοινωνία και ακόμα και αν υποθέσουμε ότι οι σκλάβοι γουστάρουν να είναι σκλάβοι (δηλαδή ακόμα και να ίσχυε η βλακεία που επικαλείσαι) αν η κοινωνία αποφασίσει ότι η δουλεία θα καταργηθεί, αναγκαστικά θα υποχρεωθούν και οι σκλάβοι να ελευθερωθούν παρά την θέληση τους.
Ομοίως αν η κοινωνία αποφασίσει ότι μια γυναίκα μπορεί να γίνει προπονήτρια ποδοσφαίρου, όλες οι γυναίκες θα ζήσουν με τον φόβο ότι μπορούν ΑΝ θέλουν να αναλάβουν μια ομάδα. Μιλάμε για εφιάλτη δηλαδή.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Ιαν 2025, 23:40

ik_90 έγραψε:
11 Ιαν 2025, 22:06

Με τα παραπάνω δεν θέλω καθόλου να υποβαθμίσω τη χρησιμότητα των κοινωνικών επιστημών αλλά να πω ότι δυστυχώς έχουν φάει highjacking από φεμίνια/αριστεριστές και αυτό που κάνουν δεν είναι έρευνα, αλλά εμμονική απόπειρα να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στις βλακείες που πιστεύουν.
Αν δεν ηταν ενδογενως παπατζιλικια ως ενασχοληση δε θα μπορουσε να γινει αυτο. Αν κανεις ενα πειραμα που αποδεικνυει οτι ο 1ος νομος του Νευτωνα δεν ισχυει, αρκει να το επαναλαβει αλλος ενας ανεξαρτητος απο εσενα, αντε πεντε δεκα ανεξαρτητοι (μια και μιλαμε για χιλιοεπιβεβαιωμενο νομο) και αυτο ηταν, no more 1ος νομος του Νευτωνα.

Αντιθετα στις κοινωνικες επιστημες αν δε συμφωνησει η πλειοψηφια νσ αλλαξει γνωμη, μια αποψη παραμενει "επιστημονικη". Απο κατασκευης λοιπον ειναι ψηφισμα ή μοδα, που εξηγει και γιατι οι αριστεριστες και οι γυναικες συμπεριφερονται σαν ψαρια μεσα στο νερο.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 23:44

gassim έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
gassim έγραψε:

Και πριν από μερικές δεκαετίες ή ακόμα χειρότερα πριν από μερικούς αιώνες οι διαφορές ήταν ακόμη μεγαλύτερες. Οι γυναίκες δεν ασχολούνταν καθόλου με την πολιτική, εννοείται ότι καμία δεν ήθελε να ψηφίσει, καμία δεν ενδιαφερόταν να οδηγήσει αυτοκίνητο και καμία δεν ενδιαφερόταν να εξασφαλίσει στον εαυτό της κάποιο εισόδημα. Τελικά όμως όπως αποδείχτηκε, δεν τους έλειπε κάποιο ένζημο, απλά δεν είχαν γαλουχηθεί έτσι ώστε να θέλουν τέτοιου είδους πράγματα.
Δεν γνωρίζω εποχή που οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονταν για πολιτικη , μπορώ να σκεφτώ αρκετές που έφαγαν τους άντρες τους για να κάνουν μόνες τους κουμάντο μάλιστα. Την Οθωμανική αυτοκρατορία ηια 2 αιώνες την έτρεχαν γυναίκες και μάλιστα υπάρχει ιστορικο debate αν αυτό την κατέστρεψε αλλά είναι άλλη συζήτηση
Πάντως και σήμερα πολύ λιγότερες γυναίκες σε μια παρέα θα πιάσουν συζήτηση για πολιτική. Όπως πολύ λιγότερες θα συζητήσουν για το αν θα παριε πρωτάθλημα ο παοκ.
Αντιστοιχα πολύ λιγότεροι άντρες θα πιάσουν συζήτηση για μόδα, για σεξι βρακια, για αστρολογία, , για τις καρντασιανς κτλ
Θες να μας πεις ότι αυτές οι διαφορές υπάρχουν λόγω της πατροαρχιας ;

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 23:52

foscilis έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:40
ik_90 έγραψε:
11 Ιαν 2025, 22:06

Αν δεν ηταν ενδογενως παπατζιλικια ως ενασχοληση δε θα μπορουσε να γινει αυτο. Αν κανεις ενα πειραμα που αποδεικνυει οτι ο 1ος νομος του Νευτωνα δεν ισχυει, αρκει να το επαναλαβει αλλος ενας ανεξαρτητος απο εσενα, αντε πεντε δεκα ανεξαρτητοι (μια και μιλαμε για χιλιοεπιβεβαιωμενο νομο) και αυτο ηταν, no more 1ος νομος του Νευτωνα.

Αντιθετα στις κοινωνικες επιστημες αν δε συμφωνησει η πλειοψηφια νσ αλλαξει γνωμη, μια αποψη παραμενει "επιστημονικη". Απο κατασκευης λοιπον ειναι ψηφισμα ή μοδα, που εξηγει και γιατι οι αριστεριστες και οι γυναικες συμπεριφερονται σαν ψαρια μεσα στο νερο.
Ε καλά αυτό ισχύει σε όλες τις επιστήμες που βασίζονται καθαρά στην στατιστικήα. Ακόμα και στην φαρμακευτική, την ψυχιατρική, την ιατρική γενικώς , την οικονομική επιστήμη κτλ είναι δύσκολο να αποδείξεις ή να απορρίψεις κάτι γιατί βασίζονται στην στατιστική παρατήρηση και μόνο

Σε φιλοσοφικό επίπεδο όλες οι επιστήμες σε αυτό βασίζονται. Βάσει της σύγχρονης φυσικής ούτε οι φυσικοί νόμοι δεν υπάρχουν, απλά έχουν πάρα πολύ μεγάλη πιθανότητα να εφαρμοστούν. Υπάρχει και ένα ςφιλπσπφος του 18πυ αιώνα ο Χιούμορ ππυ τα είχε βάλει με τον Αριστοτέλη γιατί έπεισε την ανθρωπότητα να πξστευει στον ντετερμινισμο και την επαγωγική σκέψη

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Ιαν 2025, 23:55

gassim έγραψε:
11 Ιαν 2025, 15:04

Λογικό να μην βλέπεις το πρόβλημα όσο βγάζεις 3 φορές τα λεφτά που βγάζουν αυτοί που έχουν το πρόβλημα.
Δεν ειναι προβλημα γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν απαγορευει σε γυναικες να κανουν τετοιες δουλειες και μαλιστα πολλες τις κανουν. Ειναι καθαρα επιλογη τους των αλλωνων και αυτο φαινεται απο το οτι οσο περισσοτερη ελευθερια και ισοτητα των φυλων υπαρχει σε μια κοινωνια τοσο περισσοτερο επιλεγουν οι γυναικες "γυναικεια" επαγγελματα. Στο Ιραν οι γυναικες ειναι 70% των αποφοιτων STEM ενω στη Σουηδια 15%. Προφανεστατα επειδη στο Ιραν εχεις κινητρο να σπουδασεις κατι σοβαρο για να μην θεωρεισαι επιπλο ενω στη Σουηδια δεν εχεις αληθινα προβληματα σαν γυναικα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Ιαν 2025, 23:55

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:44
gassim έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Δεν γνωρίζω εποχή που οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονταν για πολιτικη , μπορώ να σκεφτώ αρκετές που έφαγαν τους άντρες τους για να κάνουν μόνες τους κουμάντο μάλιστα. Την Οθωμανική αυτοκρατορία ηια 2 αιώνες την έτρεχαν γυναίκες και μάλιστα υπάρχει ιστορικο debate αν αυτό την κατέστρεψε αλλά είναι άλλη συζήτηση
Πάντως και σήμερα πολύ λιγότερες γυναίκες σε μια παρέα θα πιάσουν συζήτηση για πολιτική. Όπως πολύ λιγότερες θα συζητήσουν για το αν θα παριε πρωτάθλημα ο παοκ.
Αντιστοιχα πολύ λιγότεροι άντρες θα πιάσουν συζήτηση για μόδα, για σεξι βρακια, για αστρολογία, , για τις καρντασιανς κτλ
Θες να μας πεις ότι αυτές οι διαφορές υπάρχουν λόγω της πατροαρχιας ;
Ε άρα θεωρείς ότι τα αίτια είναι βιολογικά, γιατί δεν το λες από την αρχή και λες όλο δεν ξέρω και δεν ξέρω;

Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 » 12 Ιαν 2025, 00:00

foscilis έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:40

Όχι, δεν είναι ούτε έτσι, αγαπητέ. Απλά η εποχή μας από βιομηχανική επανάσταση και μετά αφοσιώθηκε πλήρως στην θετικιστική ανάγνωση του κόσμου, κάτι που εξηγείται μέσω της έννοιας της απομάγευσης του Βέμπερ, όπως επίσης των τρομερών επιτευγμάτων που κατάφερε (αύξηση προσδόκιμου, συνθηκών ζωής, ιατρική κ.λπ.) Παρόλα αυτά, οι κοινωνικές επιστήμες σου δίνουν εξήγηση για το πως λειτουργεί ο άνθρωπος, οι κοινωνίες, οι τάσεις, οι νόρμες κοκ, πράγματα που προφανώς δεν μπορούν να υπαχθούν σε θετικιστικά κριτήρια γιατί ο άνθρωπος δεν λειτουργεί (πάντα) με τον νόμο αιτίας-αποτελέσματος. Όμως ακόμα και στην κοινωνιολογία, στην ψυχολογία και σε άλλες σχετικές επιστήμες διεξάγονται πειράματα και έρευνες βάσει των οποίων μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Απλώς όχι τόσο ασφαλή και ελέγξιμα όσο στις θετικές επιστήμες.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 12 Ιαν 2025, 00:02

foscilis έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:55
gassim έγραψε:
11 Ιαν 2025, 15:04

Λογικό να μην βλέπεις το πρόβλημα όσο βγάζεις 3 φορές τα λεφτά που βγάζουν αυτοί που έχουν το πρόβλημα.
Δεν ειναι προβλημα γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν απαγορευει σε γυναικες να κανουν τετοιες δουλειες και μαλιστα πολλες τις κανουν. Ειναι καθαρα επιλογη τους των αλλωνων και αυτο φαινεται απο το οτι οσο περισσοτερη ελευθερια και ισοτητα των φυλων υπαρχει σε μια κοινωνια τοσο περισσοτερο επιλεγουν οι γυναικες "γυναικεια" επαγγελματα. Στο Ιραν οι γυναικες ειναι 70% των αποφοιτων STEM ενω στη Σουηδια 15%. Προφανεστατα επειδη στο Ιραν εχεις κινητρο να σπουδασεις κατι σοβαρο για να μην θεωρεισαι επιπλο ενω στη Σουηδια δεν εχεις αληθινα προβληματα σαν γυναικα.
Εννοείται ότι κανένας δεν απαγορεύει σε κανέναν να κάνει οποιαδήποτε δουλειά θέλει, τουλάχιστον στην Δύση. Τωρα συζητάμε σε τι ποσοστό οι επιλογές βασίζονται στην υπαρκτή βιολογική προδιάθεση του κάθε φύλλου και σε τι ποσοστό σε κοινωνική επιρροή που ξεκινάει από την παιδική ηλικία.

Επισης επιτρέψε μου να αμφιβάλλω για το ότι στο Ιράν δεν υπάρχει κοινωνική πίεση σεξιστικής φύσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 12 Ιαν 2025, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Piter de Vries
Phorum.gr user: PdV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Piter de Vries » 12 Ιαν 2025, 00:05

foscilis έγραψε:
11 Ιαν 2025, 23:55

Gender equality paradox .
:smt038

Το πρόβλημα με την είσοδο των γυναικών στην αγορά εργασίας, τουλάχιστον όπως γίνεται στην Δύση, είναι ότι επηρεάζει με πολύ άσχημο τρόπο τον ρυθμό γεννήσεων και την διατήρηση του πληθυσμού.
Η μόνη χώρα στην οποία δεν ισχύει αυτό το τρέντ, είναι το Ισραήλ, λόγω υπαρξιακού κινδύνου και θρησκευτικού συναισθήματος.
Το πώς οδηγεί σε βάθος λίγων γενεών σε κοινωνική αποσάρθρωση λόγω πληθυσμιακής πτώσης, είναι εμφανές στις χώρες της Απω Ανατολής- Ιαπωνία, Νότιος Κορέα, αλλά και Κίνα πλέον.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών