Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 12 Ιαν 2025, 12:55

foscilis έγραψε:
12 Ιαν 2025, 02:26
Υπόψη ο Οργισμένος είναι τόσο αναλφαβητος που νομίζει ότι χρησιμοποιώ τον όρο "αφηγημα" με την κυρίαρχη συνωμοσιολογικη εννοια του τουιτερ (= η παραμυθά που μας πουλάνε Εκεινοι) και όχι με την επιστημολογικη.
Ναι μα και βεβαια. Οτι πεις εσυ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 12 Ιαν 2025, 12:56

ik_90 έγραψε:
12 Ιαν 2025, 12:52
Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 12:48
Based facts.
Το θέμα είναι, αγαπητέ, να γίνουν πράγματα στην πράξη και να μην μείνουμε μόνο στα επικοινωνιακά. Οκ, λατρεία ο πορτοκαλί βασιλιάς, αλλά εδώ το κακό έχει ριζώσει. Πανεπιστήμια και λοιποί φορείς, που διαδραματίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στη συλλογική σκέψη θέλουν γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή (μεταφορικά το τελευταίο).
Ο "καθαρισμός" του εκπαιδευτικού συστήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς εμπλέκονται βαθιά ριζωμένα συμφέροντα και δομές που αντιστέκονται στην αλλαγή.

Είναι φανερό ότι ο πορτοκαλίς βασιλιάς έχει αναγνωρίσει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν τα πανεπιστήμια και οι φορείς της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση της συλλογικής σκέψης και της κοινωνικής κατεύθυνσης. Οι πρώτες του δηλώσεις σχετικά με τη μείωση ή τον επαναπροσδιορισμό της χρηματοδότησης στην παιδεία δείχνουν μια στρατηγική προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι ριζωμένες αυτοκαταστροφικές αριστερές ιδεολογικές επιρροές που έχουν εδραιωθεί εδώ και δεκαετίες.

Κυριάρχησαν για πάνω από 20 χρόνια, είναι λογικό να απαιτείται χρόνος και συστηματική προσέγγιση για να αλλάξει αυτή η πορεία.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 12 Ιαν 2025, 15:15

Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 12:47
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
12 Ιαν 2025, 12:30
Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 11:55

Η γενίκευση που κάνεις βασίζεται σε παραδείγματα μειονοτήτων και οδηγεί σε ένα λανθασμένο συμπέρασμα. Στα μαθηματικά, υπάρχει η θεωρία που αναφέρει ότι "σε κάθε κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που τον επιβεβαιώνουν". \

Το γεγονός λοιπόν ότι σε ορισμένες κοινωνίες παρατηρούνται διαφορετικές κοινωνικές νόρμες δεν αναιρεί ότι σε πολλές άλλες κοινωνίες οι διακρίσεις μεταξύ "ανδρικών" και "γυναικείων" δραστηριοτήτων παραμένουν ισχυρές.

Συνεπώς, το συμπέρασμα σου είναι λανθασμένο.
Και γιατί να είναι το δικό μου συμπέρασμα λανθασμένο και όχι το δικό σου? Οι κοινωνίες που ο διαχωρισμος αντρικών και γυναικείων δραστηριοτήτων δεν είναι αυστηρός δεν είναι καθόλου λίγες και βρίσκονται στον ανεπτυγμένο κόσμο.Το γιατί στις υπόλοιπες υπάρχει ο διαχωρισμος μπορεί να εξηγηθεί απ πολιτιστικούς παράγοντες και όχι από βιολογικούς απαραίτητα.
Γιατί η δική μου βασίζεται στην πλειοψηφία και η δική σου σε εξαιρέσεις του κανόνα.

Η δική μου θέση στηρίζεται σε θεμελιώδεις βιολογικούς παράγοντες που διαμορφώνουν τις ανθρώπινες συμπεριφορές. Ο διαχωρισμός μεταξύ "ανδρικών" και "γυναικείων" δραστηριοτήτων δεν είναι τυχαίος ούτε αποκλειστικά κοινωνικά κατασκευασμένος, αλλά βασίζεται σε βιολογικές διαφορές που επηρεάζουν τις προτιμήσεις και τις ικανότητες των φύλων.

Ακόμα και στις πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες, όπου οι κοινωνικές νόρμες είναι πιο ευέλικτες, οι βιολογικές προδιαθέσεις συνεχίζουν να επηρεάζουν τις επιλογές των ατόμων. Αυτό εξηγεί γιατί, ακόμα και όταν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες, οι άνδρες και οι γυναίκες τείνουν να προτιμούν διαφορετικές δραστηριότητες ή επαγγελματικούς τομείς.
Δε μας λέει κανείς από που διαμορφωνεται η πλειοψηφία.Ο καθορισμός της από βιολογικους παράγοντες δεν επιβεβαιώνεται,αντιθέτως στο σύγχρονο κόσμο υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπου οι άντρες και οι γυναίκες ασχολούνται με τις ίδιες δραστηριότητες.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 12 Ιαν 2025, 15:21

Ακόμα και στην Ελλάδα τα παραδοσιακά όρια μεταξύ αντρικού και γυναικείου ξεθωριαζουν. Σήμερα βλέπει κανείς Ελληνίδες να οδηγούν ταξί και να ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και Έλληνες να απασχολουνται σαν κομμωτές η να ξυρίζουν τα πόδια. Δε ζούμε στο 1960.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 12 Ιαν 2025, 15:42

gassim έγραψε:
12 Ιαν 2025, 00:48
Δημοκράτης έγραψε:
12 Ιαν 2025, 00:37
gassim έγραψε:
12 Ιαν 2025, 00:27

Εντάξει εγώ δεν ξέρω λεπτομέρειες για την δουλειά σου, ούτε είμαι φανατικά υπέρ ή κατά των ποσοστόσεων. Να το συζητήσουμε ήθελα, αν λες ότι δεν σε νοιάζει, πάσο.
Και τότε γιατι δεν συζητάς όλες τις διαφορές αντρών γυναικων; Τι ακριβώς σε πειράζει που τα 2 φύλα έχουμε διάφορες; Γιατί εγώ το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι αυτό που έζησα ως φοιτητής που στην τάξη δεν είχαμε γυναικες και για να γνωρίσουμε κοπέλες πηγαίναμε σε σχολές που είχαν γυναίκες. Μάλιστα πολλοί φοιτητές επέλεγαν μαθήματα επιλογής κάτι φιλοσοφίες, κάτι κοινωνιολογιες κτλ για να βρεθούν σε περιβάλλον με γυναίκες μπας και γνωρίσουν καμία
Δεν είπα ότι με πειράζει κάτι, ούτε ότι τα 2 φύλλα δεν έχουν έμφυτες διαφορές. Ήθελα να εξετάσουμε λίγο το ενδεχόμενο οι διαφορές αυτές σε ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ να έχουν κοινωνική προέλευση. Δηλαδή αν οι γονείς μου αντί για μπάσκετ όταν ήμουν μικρός με έγραφαν μπαλέτο θα είχα την ίδια εξέλιξη; Και αν γινόμουν χορευτής θα είχα ίσες ευκαιρίες να μπω στη λυρική όντας στρέιτ άνδρας ; Θα εξισορροπούσε κάπως την έναντίον μου διάκριση ένας κανονισμός που θα έλεγε στην λυρική ότι πρέπει υποχρεωτικά να πάρει και κάποιους στρέιτ άνδρες ή δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιος κανονισμός επειδή λίγοι στρέιτ άνδρες γίνονται χορευτές άρα δεν βαριέσαι;
Αυτό εξετάζω και σε καμία περίπτωση δεν με νοιάζει τι έκαναν οι συμφοιτητές σου για να βγάλουν γκόμενες.
:lol:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 13 Ιαν 2025, 02:42

12 Ιαν 2025, 11:28
Υπάρχουν κοινωνίες που οι γυναίκες παρακολουθούν ποδόσφαιρο δίπλα στους αντρες(ΗΠΑ,Γερμανια ,Αργεντινη π.χ) και κοινωνίες όπου θεωρείται νορμάλ να ασχολούνται οι άντρες με το μπαλετο(π.χ Ρωσια).Το σχήμα που λέει ότι κάποιες ασχολίες είναι αντρικές και κάποιες γυναικείες δεν ισχύει σε όλες τις κοινωνίες κάτι που δείχνει πώς σε μεγάλο βαθμό είναι μη έμφυτο.
Aκόμα και σ'αυτές τις κοινωνίες πάλι με το ποδόσφαιρο ασχολούνται κυρίως άντρες
https://www.statista.com/statistics/109 ... ll-gender/

κοίτα να δεις φίλε, κι εμένα αν με βάλεις μωρό να με μεγαλώσει μια αγέλη μια σκυλιά, σήμερα θα πήγαινα στα τέσσερα και θα γάβγιζα.
Το θέμα είναι γιατί να μου το κάνεις αυτό;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 13 Ιαν 2025, 02:45

Chilloutbuddy έγραψε:
13 Ιαν 2025, 02:42
Υπάρχουν κοινωνίες που οι γυναίκες παρακολουθούν ποδόσφαιρο δίπλα στους αντρες(ΗΠΑ,Γερμανια ,Αργεντινη π.χ) και κοινωνίες όπου θεωρείται νορμάλ να ασχολούνται οι άντρες με το μπαλετο(π.χ Ρωσια).Το σχήμα που λέει ότι κάποιες ασχολίες είναι αντρικές και κάποιες γυναικείες δεν ισχύει σε όλες τις κοινωνίες κάτι που δείχνει πώς σε μεγάλο βαθμό είναι μη έμφυτο.

κοίτα να δεις φίλε, κι εμένα αν με βάλεις μωρό να με μεγαλώσει μια αγέλη μια σκυλιά, σήμερα θα πήγαινα στα τέσσερα και θα γάβγιζα.
Αυτοί football το ράγκμπυ δεν λένε;

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 13 Ιαν 2025, 03:59

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 13 Ιαν 2025, 06:52

Unique έγραψε:
13 Ιαν 2025, 03:59
Πες στην Λουκρητίας Τζαβαρα ότι η πλειοψηφία των ανδρών της αστυνομίας είναι διευθαρμενοι με τους διοικητες να είναι βασικά στελέχη της Greek Mafia.
Ότι αστυνομικοί δίναν συμβουλές σε γυναικοκτονους πως να πέσουν στα μαλακά. Αστυνομικοί χλευασαν και ειρωνευτηκαν την γυναίκα που δολοφονήθηκε μπροστά από το τμήμα.
Αλλά τι να περιμένω από έναν ακροδεξιο που κάνει καμπάνια να αθωώσει έναν παιδοβιαστη αστυνομικό βολεμενο ρουσφέτι στην βουλή.
Το να εξηγώ σε ακροδεξιο ότι η διαφθορά δεν κοίτα φύλο είναι σπατάλη σάπιου μιας και η ιδεολογία του είναι η διαφθορά της κοινωνιας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 13 Ιαν 2025, 06:56

sharp έγραψε:
13 Ιαν 2025, 02:45
Chilloutbuddy έγραψε:

Αυτοί football το ράγκμπυ δεν λένε;
Όχι δε νομίζω ότι έχει ράγκμπι στην Αμερική
το άλλο λένε με τη μπάλα πεπόνι αλλά με τα κράνη και τις πανοπλίες

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 13 Ιαν 2025, 07:13

Chilloutbuddy έγραψε:

Εκτος θεματος. Προφαvως δυσκολευεστε να χωνεψετε οτι ολα αυτα ειναι κοινωνικα στερεοτυπα και ΑΡΑ πολυ σοφα υπαρχπυν DEI.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 13 Ιαν 2025, 07:21

Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 02:14
Unique έγραψε:
11 Ιαν 2025, 02:11
Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 02:05
Απολυτη επιβεβαιωση της πανηλιθιοτητας πολλων δω μεσα...
Φαίνεσαι λογικός. Ειλικρινά δεν βλέπεις το λάθος με τα DEI προγράμματα?
Δεν εχετε ιδεα γιατι μιλατε. Δεν κανατε ποτε σας κανενα κοπο να διαβασετε καποια μελετη για τις αιτιες και σκοπο αυτων των προγραμματων.

Μιλαμε στην καλυτερη για ηλιθιοτητα περα απο ρατσισμο.
:goodpost::goodpost::goodpost:
-_-

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 13 Ιαν 2025, 08:03

Οργισμένος έγραψε:
13 Ιαν 2025, 07:13
Chilloutbuddy έγραψε:

Εκτος θεματος. Προφαvως δυσκολευεστε να χωνεψετε οτι ολα αυτα ειναι κοινωνικα στερεοτυπα και ΑΡΑ πολυ σοφα υπαρχπυν DEI.
Στ'@@ μου.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 13 Ιαν 2025, 08:44

Unique έγραψε:
12 Ιαν 2025, 02:53
ik_90 έγραψε:
11 Ιαν 2025, 22:06
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 21:54
Το paper δεν συνηγορεί σε καμία ποσοστοση , εκτός αν και εσύ ξέρεις αγγλικά Οργισμένος. Το paper, πολύ κακώς, γιατίοταν γραφεις paper δεν κάνεις κάτι τέτοιο, λεει ότι τα πανεπιστήμια πρέπει να πάρουν δράσεις ώστε και οι γυναίκες να αποφοιτούν στην ώρα τους . Επίσης το paper λέει ξεκάθαρα ότι πολύ απλά υπάρχουν λιγότερες γυναίκες ςππυ θέλουν να σπουδάσουν σε atem

Σε είπα και πριν ότι δεν ξέρω τον λόγο ππυ οι γυναίκες δεν πάνε να σπουδάσουν σε stem αλλά πάνε στις ανθρωπιστικε. Παρομοίως δεν ξέρω γιατί οι άντρες δεν πάνε στις ανρθωπιστικες. Επίσης δεν ξέρω γιατί δνε θα δεις πολλες γυναίκες στις οικοδομές, στα ναυπηγεία και σε ένα κάρο αλλά επαγφελματα. Αντιστοίχως δεν θα δεις πολλούς άντρες νηπιαγωγούς, νοσοκομους , νταντάδες και πάει λέγοντας.
Υπάρχει κάποιος λόγος ππυ θεωρείς ότι υπάρχουν διαφορετικές κατανομές στις συνήθειες των 2 φύλων ως πρόβλημα;
Το περιπεριζεις μόνο στα επαγφελματα; γιατι spolier alert οι συνήθειες των 2 φύλων διαφέρουν στα πάντα. Στα ρούχα, στα αθλήματα, στα τηλεοπτικά προγράμματα. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε μια δραστηριότητα που στατιστικως οι άντρες και οι γυναίκες τις κάνουν με τον ίδιο τρόπο ή ενδιαφέρονται για συτο το ίδιο.
Δεν γνωρίζουν καν τι είναι οι πολιτικές dei, απλά τις παπαγαλίζουν επειδή τους το λέει το αφήγημα. Η πλάκα είναι ότι είμαι των κοινωνικών επιστημών και αυτό που λες, ναι, ισχύει, ότι δηλαδή στα τμήματά μας η συντριπτική πλειοψηφία είναι γυναίκες. Η απάντηση στο γιατί οι άντρες κάνουν περισσότερο χειρωνακτικές εργασίες ή πηγαίνουν σε θετικές επιστήμες και οι γυναίκες σε ανθρωπιστικές ή επαγγέλματα φροντίδας είναι, γιατί, μην πάθετε κανένα σοκ, τα φύλα είναι διαφορετικά από τη φύση τους και ταιριάζουν καλύτερα σε διαφορετικά πράγματα. Αλλά η ανθρώπινη ανοησία εφηύρε την έννοια του κοινωνικού φύλου με πρωτεργάτιδα την ανώμαλη Μποβουάρ (ήταν πραγματικά ακτιβίστρια υπέρ του παιδοβιασμού) και οι επιστήμες μας (οι κοινωνικές) έπλασαν από τον πάτο τους μία πραγματικότητα, στην οποία για τις διακριτές διαφορές των φύλων στους κοινωνικούς ρόλους ευθύνεται ένας αόρατος εχθρός που λέγεται πατριαρχία και όχι η βιολογία.

Με τα παραπάνω δεν θέλω καθόλου να υποβαθμίσω τη χρησιμότητα των κοινωνικών επιστημών αλλά να πω ότι δυστυχώς έχουν φάει highjacking από φεμίνια/αριστεριστές και αυτό που κάνουν δεν είναι έρευνα, αλλά εμμονική απόπειρα να προσαρμόσουν την πραγματικότητα στις βλακείες που πιστεύουν.
:+1::goodpost::bravo:

Φίλε μου αν ήσουν πιο σωστός, θα σε έβαζαν στο Google ως πηγή.
:goodpost:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών