Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
-
Cecily Anne
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Cecily Anne » 11 Δεκ 2018, 15:28
Ελπίζω να μη γελάς για την στιρέλα, γιατί δεν είναι αστείο. Εγώ σιχαίνομαι το σίδερο. Πήγα πρόπερσι και έσκασα ένα μισθό μου και πήρα ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο τελευταία τεχνολογία LG, για να γλιτώσω το σίδερο. Και μάντεψε! Μου κάνανε δώρο τη στιρέλα.

Ε χαμένη να πάει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
sys3x
από sys3x » 11 Δεκ 2018, 15:32
Naranjita έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:39
stergiosbik έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:24
Naranjita έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:21
μια κυρια επι του καθαρισμου,
τον συζυγο της για τον κηπο περιστασιακα (οταν φτάνουν τα χορτα σε υψος ζουγκλας του βιετναμ)
και τον υιο των.
Τους παιρνεις οικογενειακως δηλαδη!
γιατί οχι; ειναι τιμιοι, δουλευταραδες, τους πληρώνω καλά και τους έχω δώσει ένα σωρό πράγματα, όπως επιπλα, ρουχα, τσαντες, παπουτσια κτλ
επίσης, προσφέρω γεύμα (όχι τπτ φασολάκια και μλκς), γλυκό και καφέ για το διάλειμμα.
εμένα στην δουλειά μου, μόνο καφέ μου προσφέρουν και δεν τον πίνω γιατι με πειράζει.
Παν' απ' όλα νάρα μου σημασία έχει να κάνουν την δουλειά σωστά και φυσικά να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
bluerose
από bluerose » 11 Δεκ 2018, 15:34
Τώρα για το νήμα στα σοβαρά
Περαν του κήπου που έρχεται ένας με φαγάνα(Αμαζόνιος) και παίρνει είκοσι ευρω αλλά δε τα προλαβαινεις φυτρώνουν πάλι, δεν με βοηθάει κάνεις
Εκτός αραιά και που μια, αλλά είμαι παρούσα κι αυτό σκεφτομουν σήμερα, πρέπει να πάει στο σπίτι της πεθεράς που είναι άδειο μπαχαλο εκεί όλα
Ίσα τα δικα μου προλαβαίνω
Είχα καθηγητές στο παιδί, τώρα αυτή είναι
Αν βαζουμε και βαψιματα,μου άρεσε να βάφω κάγκελα, πλέον παίρνω ατομο
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 11 Δεκ 2018, 15:35
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:28
Ελπίζω να μη γελάς για την στιρέλα, γιατί δεν είναι αστείο. Εγώ σιχαίνομαι το σίδερο. Πήγα πρόπερσι και έσκασα ένα μισθό μου και πήρα ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο τελευταία τεχνολογία LG, για να γλιτώσω το σίδερο. Και μάντεψε! Μου κάνανε δώρο τη στιρέλα.

Ε χαμένη να πάει;
Μου φτιάχνεις τη διάθεση. Είσαι απόλαυση. Μεγάλη!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 11 Δεκ 2018, 15:37
Gherschaagk έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:35
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:28

Ε χαμένη να πάει;
Μου φτιάχνεις τη διάθεση. Είσαι απόλαυση. Μεγάλη!

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
από Φρούραρχος » 11 Δεκ 2018, 15:40
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:22
Δε νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια σε αυτή τη φάση. Επίσης, νταντά δε θεωρώ ότι θα χρειαστώ, έχω την πεθερά σε απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια, καλά να'ναι η γυναίκα.
Επίσης, έχω μάθει τον άντρα να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει τα ρούχα του στη μαμά του για σίδερο, οπότε είμαστε κομπλέ. Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.
Μόλις ξανα ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου!
ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της ....
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
από Antares » 11 Δεκ 2018, 15:40
Δε νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια σε αυτή τη φάση. Επίσης, νταντά δε θεωρώ ότι θα χρειαστώ, έχω την πεθερά σε απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια, καλά να'ναι η γυναίκα.
Επίσης, έχω μάθει τον άντρα να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει τα ρούχα του στη μαμά του για σίδερο, οπότε είμαστε κομπλέ. Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.
Εντάξει για γυναίκες με σπουδές που μπορεί να κερδίζουν αρκετά χρήματα δικαιολογείται η βοήθεια στο σπίτι (είσαι μηχανικός αν δεν κάνω λάθος).
Αλλά τι πράγμα είναι αυτό να έχει η κάθε Ελληνίδα βοήθεια στο σπίτι, κυρίως οι δημόσιοι υπάλληλοι με χαμηλά προσόντα. Κάνουν ένα, δύο παιδιά, σπανίως τρία και αυτό το πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι. Στη δουλειά δεν χρειάζεται (συνήθως κάνει και κακό), στο σπίτι συνήθως απασχολεί αλλοδαπούς λόγω κόστους (και περιττοί αλλοδαποί και φοροδιαφυγή). Αν 200.000 τέτοιες πήγαιναν σπίτι τους ακόμη και τώρα όχι από την αρχή της κρίσης θα είχαμε λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 11 Δεκ 2018, 15:41
Φρούραρχος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:40
ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της ....

Xαίρομαι να κάνω τα ζευγάρια ευτυχισμένα.

-
Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
από Φρούραρχος » 11 Δεκ 2018, 15:42
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:41

Αμ εγώ δεν χαίρομαι νομίζεις που με λατρεύει ο καλός θεούλης!!!!
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 11 Δεκ 2018, 15:45
Antares έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:40
Αλλά τι πράγμα είναι αυτό να έχει η κάθε Ελληνίδα βοήθεια στο σπίτι, κυρίως οι δημόσιοι υπάλληλοι με χαμηλά προσόντα.
Κοίτα, άσχετα με τα πόσα βγάζεις, αν λείπεις 10 ώρες τη μέρα λόγω δουλειάς, αναγκαστικά κάποιος θα πρέπει να σε βοηθάει με τα παιδιά. Καλό για μένα είναι να υπάρχει γιαγιά, πχ βλέπω με τον ανηψιό μου ότι υπάρχουν ευκολίες. Καλές νταντάδες δε βρίσκεις εύκολα να εμπιστευτείς τα παιδιά.
-
sys3x
από sys3x » 11 Δεκ 2018, 15:49
Φρούραρχος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:42
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:41

Αμ εγώ δεν χαίρομαι νομίζεις που με λατρεύει ο καλός θεούλης!!!!
Σες, δεν θέλω να σε στεναχωρέσω ρε αλλά ο γατάκης σε την είπε πολύ άσχημα, 8-0 από το πρώτο λεπτό λέμε.
.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 11 Δεκ 2018, 15:49
Φρούραρχος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:15
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:02
Φρούραρχε, πολύ φοβούμαι πως έχει γίνει μια παρανόηση. Μιλάμε για μπάτλερ εξόδων και όχι για έσκορτ. Ο μπάτλερ εξόδων πρέπει να είναι άντρας και ο στόχος είναι να προσδίδεται ένα κύρος και μια φινέτσα στις εξόδους καθώς και διευκόλυνση σε πράγματα που μπορεί να επιφέρουν αχρείαστη σπατάλη ενέργειας όπως το να παραγγέλνεις ποτά, να ανοίγεις την πόρτα, να κρεμάς το παλτό σου ή να οδηγείς.
Ε τουςμλκς,
Εγώ μιλάω για το πως θα φάμε καλύτερα τα λεφτά μας. Αν είναι να έχω το Μήτσο το μουστακαλή, δεν ενδιαφέρομαι. Αποσύρομαι.
Ένας μπατλερ εξόδων ποτέ δεν ονομάζεται Μήτσος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 11 Δεκ 2018, 15:54
sys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:49
Σες, δεν θέλω να σε στεναχωρέσω ρε αλλά ο γατάκης σε την είπε πολύ άσχημα, 8-0 από το πρώτο λεπτό λέμε.

Γιατί με την είπε; Απλά εγώ και ο γατάκης δεν ταιριάζομε. Βέβαια, πιστεύω ότι αυτά είναι παπαριές. Μόλις με δει, θα με συμπαθήσει άπειρα, θα αλλάξει γνώμη από το πόσο γαμάτη είμαι και θα βάλει μόνος του 8 αυτογκόλ, για να ισοφαρίσω.

-
sys3x
από sys3x » 11 Δεκ 2018, 15:56
Σιντ, όπου να ναι ξανατελειώνω την τρακτάτους (για πέμπτη φορά, χριστό δεν καταλαβαίνω ρε πστ), έχω γαλλικά κ πιάνο από Τετάρτη δημοτικού + πολλά πολλά άλλα, αν ενδιαφέρεσαι εδώ είμαστε.
.
-
sys3x
από sys3x » 11 Δεκ 2018, 15:57
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:54
sys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:49

Γιατί με την είπε; Απλά εγώ και ο γατάκης δεν ταιριάζομε. Βέβαια, πιστεύω ότι αυτά είναι παπαριές. Μόλις με δει, θα με συμπαθήσει άπειρα, θα αλλάξει γνώμη από το πόσο γαμάτη είμαι και θα βάλει μόνος του 8 αυτογκόλ, για να ισοφαρίσω.

Άλλο αυτό, γω μιλάω για τα γενόμενα.
.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μαρ 2024, 15:31
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.