Καλό θα ήταν οι καλαμαραδες να μην αμόλα ε τη μελάνη τους.Casp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 20:41Στα ρατσιστικα σχολια σας για τους κυπριους κ για το οτι κραταμε λεφτα κ για το οτι ειμαστε τσιγκουνηδες, δεν θα μπω καν στον κοπο να απαντησω, γιατι δειχνετε ακομα μια φορα οτι ζηλευετε (απο παντα ισχυε αυτο αφου η Κυπρος ειναι σε καλυτερη οικονομικη κατασταση απο την Ελλαδα) και γενικα τα εχετε με τους κυπριους, οποτε τον εαυτο σας εκτιθετε.
Ειδικα ατομα που σχολιαζουν οτι θα ζητουσαν ενοικιο απο τον συντροφο τους ή που ολη μερα οδυρονται για το ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου.
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Ηχογράφηση νιαουρισμα από γατάκια.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
δεν χρειαζεται να γραφει τιποτε αλλο.
αδιαφορο απο που προεκυψαν τα χρηματα για την αγορα.
α, ΑΝ λεω, θεωρεις ηθικα σωστο να αποζημιωσεις τους γονεις σου για οποιο ποσο εδωσαν, αυτο θα το κανεις μονο εφοσον δεις παραστατικα, δανειο η οτι αλλο, και εφοσον σταματησουν να σε ενοχλουν.
αυτο το βαζεις σαν ορο. θα σας πληρωνω τη δοση του δανειου, οσο δεν με ενοχλειτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ποιος ειπε οτι δεν βαλαμε;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 22:25Πώς και δεν σκεφτήκατε να δώσετε αμοιβή;
Περιμενω να απαντησεις σε αυτα που ρωτησα

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εχω ζητησει παααρα πολλες φορες να μου δωσουν αποδειξη κ υπολοιπο. Οπως κ το iban του λογαριασμου τους για να βαλω λεφτα αφου δω το δανειο. Ποτε δεν μου εδωσαν το παραμικρο. Αντιθετα φακουν κ αντιφασκουν. Την μια ειναι 70000, την αλλη 80000, την μια στο ονομα της μανας μου (μου το ειπαν 3 φορες αυτο), την αλλη στο ονομα του πατερα μου.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 09:07δεν χρειαζεται να γραφει τιποτε αλλο.
αδιαφορο απο που προεκυψαν τα χρηματα για την αγορα.
α, ΑΝ λεω, θεωρεις ηθικα σωστο να αποζημιωσεις τους γονεις σου για οποιο ποσο εδωσαν, αυτο θα το κανεις μονο εφοσον δεις παραστατικα, δανειο η οτι αλλο, και εφοσον σταματησουν να σε ενοχλουν.
αυτο το βαζεις σαν ορο. θα σας πληρωνω τη δοση του δανειου, οσο δεν με ενοχλειτε.
Ηδη πηραν λεφτα απο τα ενοικια με τον κινδυνο να μπλεξω ανα πασα στιγμη με την κυβερνηση. Ηδη τους ειπα πολλες φορες να τους δινω για την δοση αλλα τα λεφτα να μπαινουν κατευθειαν στο λογαριασμο που εγινε το δανειο, φτανει να μου τον δωσουν. Καμια απαντηση, αντιθετα επιμενουν οτι δεν δεχονται δεκαρα επειδη η λατρεια θα εχει μεριδιο στο σπιτι

Με λιγα λογια, αυτοι το επελεξαν. Πολλες φορες. Και οπως φαινεται, δεν τους νοιαζει καν που εχασαν ενα παιδι. Αφου παντα για εκεινους δεν υπηρχα και παντα υπηρχαν «καλυτεροι».
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Το εκαναν share αλλοι που εχουν facebook αλλα σημερα εκανα κ εγω

Το εκανα share σε ολα τα lost and found pets groups αναφεροντας την περιοχη που χαθηκε

Το εκανα share σε ολα τα lost and found pets groups αναφεροντας την περιοχη που χαθηκε

REWORD
Αγγλικη αποικια δεν ειστε εκει χαμε;
Αγγλικη αποικια δεν ειστε εκει χαμε;
Engagement bait λεγεται,μαθε μπαλιτσα απο την κυπρια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Επόμενο νήμα:
Ζητάει αμοιβή ενώ απλώς μας υπέδειξε σε ποιο σημείο είδε μια ίδια γάτα και ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ για να τον βρούμε. Είμαι παράλογη που δεν θέλω να πληρώσω;
Ζητάει αμοιβή ενώ απλώς μας υπέδειξε σε ποιο σημείο είδε μια ίδια γάτα και ΠΗΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΓΥΡΟΥΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ για να τον βρούμε. Είμαι παράλογη που δεν θέλω να πληρώσω;
Για 200 ευρώ σιγά μην βρεθεί άνθρωπος να ψάξει τον Μούκη.
Καποιοι φιλοζωοι κ οχι σκατανθρωποι, τους βρισκουν δωρεαν.
Εχετε διαθεσιμα παραπανω να δωσετε εσεις;
Γιατι εγω δεν εχω.
Επισης, για να μην ξεχνιομαστε:
Εχετε διαθεσιμα παραπανω να δωσετε εσεις;
Γιατι εγω δεν εχω.
Επισης, για να μην ξεχνιομαστε:
Περιμενω.
Την αφισα την ετοιμασε η λατρεια.
Εγω ειμαι δουλεια κ κανω share στα γκρουπς
Εγω ειμαι δουλεια κ κανω share στα γκρουπς
Ο Μένιος είσαι συ ορέ;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 13:55Επόμενο νήμα:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

I AM WAITINGCasp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 03:54Οριστε.
Οταν σου χρεωνουν πραγματα που ουτε καν οι ιδιοι δεν ειναι διατεθειμενοι να απαντησουν κ σφηριζουν κλεφτικα, εκει ειναι η στιγμη της αποχωρησης.
Να σας χαιρονται οι δικοι σας βρε, ειστε βαρβατοι κ αρχιδατοι αντρες!
Κ να μην το ξεχασω, ολοσωστοι, καλοι κ ηθικα σωστοι!
Oh wait, μα δεν απαντατε αν εσεις δινετε ενοικιο στους δικους σας, ουτε αν αρνηθηκατε ποτε περιουσια, ουτε αν ξεπληρωσατε ολη την περιουσια, ουτε αν πουλησατε το μεριδιο σας για να βοηθησετε τα αδερφια σας. Γιατι αραγε; Και εδω ειναι το σημειο της αποχωρησης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πέφτει ο Dow Jones πάλι; Άλλαξε πάλι γνώμη ο Τραμπας;
από Libre arbitre » 16 Απρ 2025, 21:20 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Απρ 2025, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το δραμα του Μοντογια
από Μαδουραίος » 08 Φεβ 2025, 12:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Φεβ 2025, 13:55
-