Εγώ φταίω που τον έχω στα ώπα ώπα και δε χρειάζεται να βράσει ούτε αβγό. Και μου την λέτε κι από πάνω. Ρε ουστ.
Προσωπικό σπιτιού.
- Cecily Anne
Re: Προσωπικό σπιτιού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
Παρακαλώ να κλειδώσει το νημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Αυτές μπήκαν με τα κόμματα στο δημόσιο (συνήθως με μεσολαβητή τον πατέρα ή τον άνδρα τους), δεν τις χρειαζόταν κανείς, χρειάζονται βοηθούς ακόμη και για την δουλειά που κάνουν στο δημόσιο (αν κάνουν) και παρενοχλούν τους υπολοίπους. Έπρεπε εξ' αρχής να καθίσουν σπίτι τους. Το δημόσιο είναι υποχρεωμένο να κάνει διαγωνισμούς για όσες θέσεις χρειάζεται όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Δεν μας νοιάζει αν θα καθίσει στο θρανίο, ο πτυχιούχος, η γυναίκα του πλούσιου τάδε, η νοικοκυρά που έχει μεγαλώσει τα παιδιά της, ο χρεοκοπημένος πρώην πλούσιος, να καθίσουν όλοι όμως. Εμείς φυσικά πρωτοτυπούμε και χρεώνουμε και τα δισέγγονα μη μας μείνει καμία με νοικοκυρά στην ταυτότητα.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:45Κοίτα, άσχετα με τα πόσα βγάζεις, αν λείπεις 10 ώρες τη μέρα λόγω δουλειάς, αναγκαστικά κάποιος θα πρέπει να σε βοηθάει με τα παιδιά. Καλό για μένα είναι να υπάρχει γιαγιά, πχ βλέπω με τον ανηψιό μου ότι υπάρχουν ευκολίες. Καλές νταντάδες δε βρίσκεις εύκολα να εμπιστευτείς τα παιδιά.
Την καιτουλα εχω δω να καθαριζει τον γερο και το σπιτι. Μικροδουλειες. Ειναι εξι χρονια εδω απο τοτε που ξενικησε η κριση. Μου λεει κυριε γιωργη με το που μαθω τα γερμανικα φευγω. Αντε να δουμε. Οι ελληνες ειναι ανθεκτικός λαος. Εχω και τον κυρ αντρεα στο εξοχικο να μου φυλαει το σπίτι κατω, να διαβασει τα χαρτια. Αυτο περισσοτερο απο ελεημοσύνη.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μόνο αν πάρω γραπτή έγκριση απ' τη γυναίκα σου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
ΟΥΤΕ ΚΑΝ.Gherschaagk έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:14Μόνο αν πάρω γραπτή έγκριση απ' τη γυναίκα σου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για τι μέγεθος παντόφλας μιλάμε;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
Εσύ δεν ήσουν που σου τα φόραγε με συνάδελφο και πήγες στο γραφείο να ζητήσεις τα ρέστα και σε μπουζουριάσανε;Φρούραρχος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:40Μόλις ξανα ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου!Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:22Δε νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια σε αυτή τη φάση. Επίσης, νταντά δε θεωρώ ότι θα χρειαστώ, έχω την πεθερά σε απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια, καλά να'ναι η γυναίκα.
Επίσης, έχω μάθει τον άντρα να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει τα ρούχα του στη μαμά του για σίδερο, οπότε είμαστε κομπλέ. Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.
ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της ....
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Ανάλογα με τα χρόνια πάνε αυτάthis_man έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:16Για τι μέγεθος παντόφλας μιλάμε;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
Πρώτη επταετία πασοουμάκι με πούπουλα
Δεύτερη επταετία λαστιχένια ελβιέλα
Τρίτη δεκαετία σαμπώ το ξύλινο
Τέταρτη δεκαετία πλάστης.
Αθώα πλασματάκια....Δεν ξέρετε που πάτε να μπλέξετε!!!
- Cecily Anne
37 !!!this_man έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:16Για τι μέγεθος παντόφλας μιλάμε;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Βάστα OttoOtto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.

Πάω να βάλω πλυντήριο...

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Sid Vicious
Βρίσκομαι κι εγώ σε φόρτο προγράμματος τελευταία, Bauhaus, Αθήνα, Βελιγράδι, τόσα πράγματα, να δω τι θα πρωτοπρολάβω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Δεν τα θυμάσαι καλά.this_man έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:18Εσύ δεν ήσουν που σου τα φόραγε με συνάδελφο και πήγες στο γραφείο να ζητήσεις τα ρέστα και σε μπουζουριάσανε;Φρούραρχος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:40Μόλις ξανα ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου!Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:22Δε νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια σε αυτή τη φάση. Επίσης, νταντά δε θεωρώ ότι θα χρειαστώ, έχω την πεθερά σε απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια, καλά να'ναι η γυναίκα.
Επίσης, έχω μάθει τον άντρα να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει τα ρούχα του στη μαμά του για σίδερο, οπότε είμαστε κομπλέ. Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.
ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της, ΔΕΝ θα ξαναπώ τίποτα εναντίον της ....
Με έγραψε και πήγε μπουζούκια. Ο συνάδελφος τις άρπαξε την επόμενη καθότι τσαμπουκαλεύτηκε στο μαγαζί όταν της είπα φεύγουμε τώρα. Πήγα την επόμενη λοιπόν για να εμπεδώσει ότι είμαι ο μαμίας της όπως του είπα τότε. Φυσικά τον πλήρωσα με 6 μήνες εξαγοράσιμους καθώς δεν ζήτησα ποτέ συγνώμη και άλλαξε πάραυτα δουλεία.
Αθώο παιδί. Ακόμα είμαστε στην πρώτη επταετία το μακρινό 2000. ΤΏΡΑ έχομε μπει στην τέταρτη. Πήρα σκύλο να με προστατεύει.
- Sid Vicious
Στηρίζομεν Οττο, δεν θα αφήσουμε έναν συμφορουμίτη στο έλεος άγριων καταιγίδων.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Otto Weininger
enterprise-psi έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:23Βάστα OttoOtto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 16:05Η τροπή που έχει πάρει η κουβέντα δεν μου αρέσει καθόλου.
Πάω να βάλω πλυντήριο...

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί συνέχεια
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 23 Νοέμ 2023, 09:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βσιιιννν η αναπτυξη στα Ναυπηγια Ελευσινας.Απολυουν ολο το προσωπικο.
από Μαδουραίος » 21 Μαρ 2024, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μαρ 2024, 15:31
-