Ayta μονο στις φαντασιωσεις σας με τον πορτοκαλι επιβητορα σας.
Θα ολοκληρώσει την τετραετία ο Τραμπ;
- Οργισμένος
Re: Θα ολοκληρώσει την τετραετία ο Τραμπ;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Frappezitis έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:19Great America σημαίνει μονο... ποτάμια αίματος... εκτός αν είσαι σκατοφασίστας, σκατοφιλελες, σκατοπασοκ και σκατοαριστερος στυλ τσιπροκασελακη
Το αντιθετο ακριβως, σημαινει ειρηνη, αναπτυξη και ευημερια, οι πολεμοι γινοντουσαν απο τους Παγκοσμιοποιητες για να κονομανε απο τα εξοπλιστικα και απο τους τοκους των δανειων που δανειζαν την κυβερνηση να κανει αχρειαστους πολεμους.
.
- Οργισμένος
Αρίστος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:23Frappezitis έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:19Great America σημαίνει μονο... ποτάμια αίματος... εκτός αν είσαι σκατοφασίστας, σκατοφιλελες, σκατοπασοκ και σκατοαριστερος στυλ τσιπροκασελακη
Το αντιθετο ακριβως, σημαινει ειρηνη, αναπτυξη και ευημερια, οι πολεμοι γινοντουσαν απο τους Παγκοσμιοποιητες για να κονομανε απο τα εξοπλιστικα και απο τους τοκους των δανειων που δανειζαν την κυβερνηση να κανει αχρειαστους πολεμους.
.

σωραιος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εγώ λέω θα την ολοκληρώσει την τετραετία. Σε τι κατάσταση θα είναι δεν το ξέρω.
Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο πρώτος υπουργός του που θα απολυθεί από την κυβέρνηση.
Στοιχηματίζω στον σταυροφόρος υπουργός Άμυνας.
Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι ο πρώτος υπουργός του που θα απολυθεί από την κυβέρνηση.
Στοιχηματίζω στον σταυροφόρος υπουργός Άμυνας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγω το ξέρω, ο Λίμπρες που το αναφέρει κάθε μέρα δεν το ξέρει.Bill Hicks έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:21ωραίος, οπότε θα'πρεπε να ξέρεις το παλιό, το ορθόδοξο. τον χορό;GoBzi έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 17:40Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.SpoilerShow
το ότι είναι αποκλειστικά gay anthem είναι πίπες, το YMCA είναι anthem for all.

Οργισμένος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:22Ayta μονο στις φαντασιωσεις σας με τον πορτοκαλι επιβητορα σας.

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Έχεις πολλά κουσούρια, το ξέρουμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:13Μπερδεύεσαι λούστρο, δεν έχω το κουσούρι σου

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οργισμένος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:24Αρίστος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:23Frappezitis έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:19Great America σημαίνει μονο... ποτάμια αίματος... εκτός αν είσαι σκατοφασίστας, σκατοφιλελες, σκατοπασοκ και σκατοαριστερος στυλ τσιπροκασελακη
.
σωραιος
O Tραμπ ειπε σημερα οτι θα ειναι ειρηνοποιος και οτι εξαιτιας του εγινε χτες η συμφωνια επιστροφης των Ισραηλινων ομηρων.
Ειπε ακομη οτι οι σπουδαιοτεροι πολεμοι ειναι αυτοι που σταματανε και αυτοι που δεν αρχιζουν.
.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ηδη τον βλέπω έτοιμο να κάνει εισβολή στον Παναμά, είναι που ο Τραμπ δεν αρχινάει πολέμους χοχοχόΑρίστος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:23Frappezitis έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:19Great America σημαίνει μονο... ποτάμια αίματος... εκτός αν είσαι σκατοφασίστας, σκατοφιλελες, σκατοπασοκ και σκατοαριστερος στυλ τσιπροκασελακη
.

- Libre arbitre
Δεν θα είναι εισβολή. Έκτακτη στρατιωτική επιχείρηση θα είναι.Αλιόσα έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 20:04Ηδη τον βλέπω έτοιμο να κάνει εισβολή στον Παναμά, είναι που ο Τραμπ δεν αρχινάει πολέμους χοχοχόΑρίστος έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:23Frappezitis έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:19Great America σημαίνει μονο... ποτάμια αίματος... εκτός αν είσαι σκατοφασίστας, σκατοφιλελες, σκατοπασοκ και σκατοαριστερος στυλ τσιπροκασελακη
.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Bill Hicks έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:21ωραίος, οπότε θα'πρεπε να ξέρεις το παλιό, το ορθόδοξο. τον χορό;GoBzi έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 17:40Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.SpoilerShow

For all

- Libre arbitre
All inclusiveBeria έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 20:20Bill Hicks έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:21ωραίος, οπότε θα'πρεπε να ξέρεις το παλιό, το ορθόδοξο. τον χορό;GoBzi έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 17:40
Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.SpoilerShow
For all

Εννοείς για όλα τα γράμματαLibre arbitre έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 20:32All inclusiveBeria έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 20:20Bill Hicks έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 18:21
ωραίος, οπότε θα'πρεπε να ξέρεις το παλιό, το ορθόδοξο. τον χορό;
For all
Και το L και το G και το B και το Q

- Libre arbitre
Εμπεριέχει και τ-ο-η-ν Τραμπ όμως. Τι φύλο είναι όμως; Αυτό το μαλλί με μπερδεύει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 20 Ιαν 2025, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Libre arbitre έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 20:18Δεν θα είναι εισβολή. Έκτακτη στρατιωτική επιχείρηση θα είναι.
Γιατί, πρώτη φορά θα είναι που οι ΗΠΑ θα κάνουν ντου στον Παναμά;
Συνήθειο λέμε...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24