Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 26 Απρ 2018, 17:16
hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:37
Κατά κάποιον τρόπο ναι, είναι για να νιώσεις καλύτερα. Αλλά όχι για οποιαδήποτε περίπτωση «νιώθω καλύτερα» αλλά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Όχι «είμαι κοντός και θέλω να ψηλώσω» ή «θέλω μεγαλύτερο πέος».
Προσωπικά έχω μυωπία και μεγάλο βαθμό αστιγματισμού. Το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ των εξόδων μου, που είναι περί τα 450 ευρώ τον χρόνο και μιλάμε για ένα 100% λειτουργικό πρόβλημα. Μια εγχείριση αποκατάστασης κοστίζει 3-4 χιλιάρικα και το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ και πάλι, παρότι ουσιαστικά δεν είναι αισθητική επέμβαση.
Να προσθέσω ότι η ύπαρξη μυωπίας και αστιγματισμού, άσχετα αν διορθώνονται με επέμβαση, αποτρέπει το άτομο από την συμμετοχή σε διάφορα επαγγέλματα, όπως στρατιωτικές σχολές, αστυνομία, κ.α., πράγμα παντελώς απαράδεκτο γιατί καταργεί την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία σε δημόσιο επάγγελμα. Αλλά φυσικά κανείς δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με τέτοιου είδους διακρίσεις. Θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν.
Ε βέβαια ρε, αυτά είναι φυσιολογικά πράματα αφού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
kalorifer
από kalorifer » 26 Απρ 2018, 18:15
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:21
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:05
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:04
εγκλεισμος σε ψυχιατρεια
Έκλεισες δωμάτιο ή να σου κλείσουμε εμείς;
εμεις;!;
νομιζεις οτι εισαι πολλα άτομα;
οπως προειπα
εγκλεισμος σε ψυχιατρεια στου σχιζοφρενεις
Δεν είσαι καν αστείος.
-
kalorifer
από kalorifer » 26 Απρ 2018, 18:20
hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:15
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:00
"Είναι επιλογή το να είναι κάποιος τρανς" Ναι, είναι επιλογή κάποιος να υποβάλλεται στην κοινωνική επίκριση και να πρέπει να λαμβάνει ορμονοθεραπεία και να κάνει εγχειρήσεις
Πολλές επιλογές μας μπορεί να επικρίνονται κοινωνικά και ωστόσο να τις υποστηρίζουμε γιατί αυτό θέλουμε, γιατί είναι μέρος των πεποιθήσεών μας. Αυτό δεν είναι επιχείρημα.
Πολύς κόσμος θέλει να κάνει εγχειρήσεις για μη ιατρικούς λόγους, επίσης. Λέγονται κοσμητικές επεμβάσεις. Γιατί είναι διαφορετικό το «θέλω να έχω βυζιά» ή «θέλω να έχω πούτσο»;
Κι ο ναζισμός είναι κοινωνικά επικριτέος αλλά οι ναζί οικειοθελώς επιλέγουν να είναι ναζί. Δεν οφείλεται σε βιολογικούς λόγους.
Μόνο που στην περίπτωση του τρανσεξουαλισμού οι ενδείξεις συμφωνούν ότι είναι κάτι που συμβαίνει εκ γενετής. Τι σχέση έχουν οι απόψεις και το αν είναι κάποιος ναζί; Πώς μπορεί να προκύπτει ο τρανσεξουαλισμός κοινωνικά; Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Θα ήταν άλλωστε παρατηρήσιμο.
Κοσμητική επέμβαση είναι κάτι που κάνεις για λόγους αισθητικής. Τα τρανς άτομα το κάνουν για λόγους δυσφορίας και για να διορθώσουν την ασυμβατότητα μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματός τους. Δεν μπορούμε όλα να τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι γιατί δεν αφορούν την ίδια κατάσταση. Άλλο το να είναι κάποιος τρανς και άλλο το να θέλει κάποιος να μικρύνει τη μύτη του. Ξέρω άτομο που δεν του αρέσει που έχει μεγάλη μύτη, αλλά δεν είναι ότι δυσκολεύει τη ζωή του αυτό ή πως αυτό το χαρακτηριστικό του επηρεάζει κάπως την ταυτότητα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
kalorifer την 26 Απρ 2018, 18:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Saliveros
- Phorum.gr user: Saliveros
από Saliveros » 26 Απρ 2018, 18:22
Προσωπικά έχω μυωπία και μεγάλο βαθμό αστιγματισμού. Το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ των εξόδων μου, που είναι περί τα 450 ευρώ
τον χρόνο
Το χρόνο; Δηλαδή;
Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
kalorifer
από kalorifer » 26 Απρ 2018, 18:22
Να προσθέσω ότι η ύπαρξη μυωπίας και αστιγματισμού, άσχετα αν διορθώνονται με επέμβαση, αποτρέπει το άτομο από την συμμετοχή σε διάφορα επαγγέλματα, όπως στρατιωτικές σχολές, αστυνομία, κ.α., πράγμα παντελώς απαράδεκτο γιατί καταργεί την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία σε δημόσιο επάγγελμα. Αλλά φυσικά κανείς δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με τέτοιου είδους διακρίσεις. Θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν.
Το ότι είναι για τον πούτσο το σύστημα υγείας και δεν καλύπτονται βασικά πράγματα από τα δημόσια ταμεία, δεν έχει κάποια σχέση με τη συζήτηση. Ούτε οι εγχειρήσεις των τρανς καλύπτονται στην Ελλάδα άλλωστε.
-
hellegennes
από hellegennes » 26 Απρ 2018, 18:42
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:22
Το ότι είναι για τον πούτσο το σύστημα υγείας και δεν καλύπτονται βασικά πράγματα από τα δημόσια ταμεία, δεν έχει κάποια σχέση με τη συζήτηση. Ούτε οι εγχειρήσεις των τρανς καλύπτονται στην Ελλάδα άλλωστε.
Πιο πίσω έλεγες ότι καλύπτονται, όταν έλεγα ότι παίζει πολύ χρήμα στην υπόθεση (το οποίο είναι άσχετο με το αν καλύπτονται από ταμεία, γιατί πάλι κάποιος τα πληρώνει αυτά). Διάλεξε τι ισχύει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
kalorifer
από kalorifer » 26 Απρ 2018, 18:43
hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:42
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:22
Πιο πίσω έλεγες ότι καλύπτονται, όταν έλεγα ότι παίζει πολύ χρήμα στην υπόθεση (το οποίο είναι άσχετο με το αν καλύπτονται από ταμεία, γιατί πάλι κάποιος τα πληρώνει αυτά). Διάλεξε τι ισχύει.
Έχω αναφέρει εδώ και πολλές σελίδες ότι καλύπτονται σε πάρα πολλές χώρες στο εξωτερικό. Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος τι ισχύει για τις εγχειρήσεις, δε νομίζω να καλύπτονται. Πρέπει όμως να καλύπτονται οι ορμόνες ή να τις παίρνουν φθηνότερα εφόσον συνταγογραφούνται από δημοσιο νοσοκομείο.
-
Πηγαδίσιος
από Πηγαδίσιος » 26 Απρ 2018, 18:44
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:40
Εκτός του ότι εκφράζεσαι χυδαία για τους σχιζοφρενείς, που αμφιβάλλω αν γνωρίζεις καν τα συμπτώματα ή τη διάγνωση της νόσου, από πού και ως πού έχω και παραισθήσεις; Είσαι καθυστερημένο επιτέλους; Αναφέρω τις τελευταίες δημοσιεύσεις σου καθώς είναι επίθεση στα ξεκάρφωτα. Αν θες να σταματήσεις να μου τρίβεσαι και να γαμάς τη συζήτηση, θα ήταν ευκταίο, ειδάλλως τουλάχιστον μη μας τα πρήζεις με την ίδια ανοησία κάθε δυο σελίδες και γίνε λίγο πιο ευρηματικός. Έχεις και άποψη όταν βγάζει μάτι ότι έβγαλες με το ζόρι το λύκειο

Η σχιζοφρένεια (ορθότερα σχιζοφρενία, - σύνθετη λέξη από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις «σχίζειν» (= διαχωρισμός) και «φρένα» (= λογική, μυαλό)
οι ανθρωποι που εχουν μπερδεψει το φυλο τους ειναι σχιζοφρενεις
απλα
χαος γλωσσα και νεφελες
-
kalorifer
από kalorifer » 26 Απρ 2018, 18:46
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:44
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:40
Εκτός του ότι εκφράζεσαι χυδαία για τους σχιζοφρενείς, που αμφιβάλλω αν γνωρίζεις καν τα συμπτώματα ή τη διάγνωση της νόσου, από πού και ως πού έχω και παραισθήσεις; Είσαι καθυστερημένο επιτέλους; Αναφέρω τις τελευταίες δημοσιεύσεις σου καθώς είναι επίθεση στα ξεκάρφωτα. Αν θες να σταματήσεις να μου τρίβεσαι και να γαμάς τη συζήτηση, θα ήταν ευκταίο, ειδάλλως τουλάχιστον μη μας τα πρήζεις με την ίδια ανοησία κάθε δυο σελίδες και γίνε λίγο πιο ευρηματικός. Έχεις και άποψη όταν βγάζει μάτι ότι έβγαλες με το ζόρι το λύκειο

Η σχιζοφρένεια (ορθότερα σχιζοφρενία, - σύνθετη λέξη από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις «σχίζειν» (= διαχωρισμός) και «φρένα» (= λογική, μυαλό)
οι ανθρωποι που εχουν μπερδεψει το φυλο τους ειναι σχιζοφρενεις
απλα
Θα αλλάξει ο όρος της σχιζοφρένειας πολύ σύντομα γιατί δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τα συμπτώματα και την κλινική εικόνα της νόσου. Εκτός του ότι υπάρχουν πληθώρα τύπων σχιζοφρένειας.
Ναι, μας έπεισες με τα πολλά σου επιχειρήματα.
-
Πηγαδίσιος
από Πηγαδίσιος » 26 Απρ 2018, 18:50
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:46
Θα αλλάξει ο όρος της σχιζοφρένειας πολύ σύντομα γιατί δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τα συμπτώματα και την κλινική εικόνα της νόσου. Εκτός του ότι υπάρχουν πληθώρα τύπων σχιζοφρένειας.

θες να μας πεις ποια ειναι η "κλινικη εικονα της νοσου"
χαος γλωσσα και νεφελες
-
hellegennes
από hellegennes » 26 Απρ 2018, 18:53
Saliveros έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:22
Προσωπικά έχω μυωπία και μεγάλο βαθμό αστιγματισμού. Το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ των εξόδων μου, που είναι περί τα 450 ευρώ
τον χρόνο
Το χρόνο; Δηλαδή;
Οι φακοί μου και το υγρό τους κοστίζουν περίπου 40 ευρώ τον μήνα. Δεν φοράω γυαλιά γιατί μου προκαλούν πονοκέφαλο, αν και αν φορούσα θα ήταν αρκετά ακριβά, λόγω του συνδυασμού μυωπίας-αστιγματισμού που έχω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
waldorf
από waldorf » 26 Απρ 2018, 18:55
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σοβαρέψω περί σχιζοφρένειας κλπ,δεν έχω την επιστημονική κατάρτιση άλλωστε για να το κάνω,αλλά ρε παιδιά δεν απαντάμε στο απολειφάδι με επιχειρήματα καν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
waldorf την 26 Απρ 2018, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nandros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:56
Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
-
Πηγαδίσιος
από Πηγαδίσιος » 26 Απρ 2018, 18:55
hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:53
Οι φακοί μου και το υγρό τους κοστίζουν περίπου 40 ευρώ τον μήνα. Δεν φοράω γυαλιά γιατί μου προκαλούν πονοκέφαλο, αν και αν φορούσα θα ήταν αρκετά ακριβά, λόγω του συνδυασμού μυωπίας-αστιγματισμού που έχω.
οι φακοι 10 ευρω κανουν
και αν παρεις πολλους βγαινει λιγοτερο
τι υγρο παιρνεις και το τελειωνεις σε ενα μηνα;
ποσο κανει;
χαος γλωσσα και νεφελες
-
Saliveros
- Phorum.gr user: Saliveros
από Saliveros » 26 Απρ 2018, 18:58
hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:53
Είχα φορέσει κι εγώ φακούς επαφής για μερικά χρόνια, τη δεκαετία του '70. Σκληρούς (οι μαλακοί ήταν ακόμα στα σπάργανα. Είχα κι εγώ μεγάλη μυωπία & αστιγματισμό).
Τελικά τους βαρέθηκα, όλο μου πεταγόντουσαν από τα μάτια και τους έχανα κι έτσι το ξανα-γύρισα στα γυαλιά.
Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
sys3x
από sys3x » 26 Απρ 2018, 19:16
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:36
Πηγαδίσιος έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:32
kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:15
Δεν είσαι καν αστείος.
δε μπορω να πω το ιδιο για σενα
ουτε οτι εισαι πνευματικα καλα
Κάθε φορά που δεν συμφωνείς με κάποιον απαιτείς σαν γκεμπελισκος να κλειστεί στο ψυχιατρείο;
νομίζω όχι, δεν κάνει ακριβώς όπως εσύ, το λέω αυτό φίλε γιατί είτε είσαι ψυχ. νευρολόγος και έβγαλες διάγνωση για τον Χέλλη διαδιχτυακά και τον έστειλες στο ψυχ. κονοσομείο γιατί είσαι τεράστιος κτλ. ή γιατί δεν είσαι ακριβώς σαν τον αυγοφίλο μας τον πηγασίσιο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
01 Ιουν 2024, 22:08
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Ιουν 2024, 15:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.