Η Γαλατική μου ευγένεια εξαφανίστηκε μετά από χρόνια αναγκαστικής επαφής στο πχόρουμ με αληταράδες ολκής.
.
Η Γαλατική μου ευγένεια εξαφανίστηκε μετά από χρόνια αναγκαστικής επαφής στο πχόρουμ με αληταράδες ολκής.
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:09Γιατί οι 4 κοπέλες είναι μέσα στα χαμόγελα και χαιρετανε τους Παλαιστίνιους;
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνω;
Golden Age έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 20:10Δεν νομίζω ότι τις έδωσαν ναρκωτικά. Απλά τις απείλησαν λέγοντάς τες τί θα κάνουν. Ήταν ακόμη όμηροι στα χέρια τους.nick έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 20:08Ναρκωτικά λέγονταιGolden Age έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 19:42
Προφανώς τις είχε δώσει η Χαμάς τέτοιες οδηγίες, εξαναγκάζοντάς τες. Δεν υπήρχε περίπτωση να έχουν πρόθεση να ανέβουν και να ποζάρουν χαμογελαστές μπροστά σε έναν χάρτη που έγραφε υπερ της "πλυμμήρας του Αλ Ακσά", δηλαδή της σφαγής της 7ης Οκτωβρίου και της απαγωγής τους.
Τί να δείξουν ακριβώς; Την προπαγάνδα που τις εξανάγκαζε η Χαμάς να παπαγαλίζουν όταν ακόμη τις είχε ομήρους; Ή μήπως το ότι στο σκηνοθετημένο σώου απο την Χαμάς εξαναγκάστηκαν να ανέβουν σε μια εξέδρα, όπου απο πίσω υπήρχε ένας χάρτης με προπαγανδιστικά συνθήματα, στον οποίο χαρακτηριζόταν ως "επανάσταση" η "πλημμύρα του Αλ Ακσά", δηλαδή η σφαγή της 7ης Οκτωβρίου, δηλαδή η απαγωγή τους;dna replication έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:30NOT TO BE SEEN IN WESTERN MEDIA
https://rumble.com/v6dit3m-not-to-be-se ... media.html
Συγνωμη εννοεις τους Ισραηλινους η τους Παλαιστινιους ομηρους?Chilloutbuddy έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:42Όσο υπάρχουν όμηροι με το μαχαίρι στο λαιμό αυτοί που ελευθερώνονται πρέπει να πούνε δημόσια αυτά που πρέπει να πούνε. Την αλήθεια θα την πούνε παραεξω αφού ελευθερωθεί και ο τελευταίος.
πολύ πειστικά τα λένεChilloutbuddy έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:42Όσο υπάρχουν όμηροι με το μαχαίρι στο λαιμό αυτοί που ελευθερώνονται πρέπει να πούνε δημόσια αυτά που πρέπει να πούνε. Την αλήθεια θα την πούνε παραεξω αφού ελευθερωθεί και ο τελευταίος.
Απο πότε είναι "όμηροι" τα συλληφθέντα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:48Συγνωμη εννοεις τους Ισραηλινους η τους Παλαιστινιους ομηρους?Chilloutbuddy έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:42Όσο υπάρχουν όμηροι με το μαχαίρι στο λαιμό αυτοί που ελευθερώνονται πρέπει να πούνε δημόσια αυτά που πρέπει να πούνε. Την αλήθεια θα την πούνε παραεξω αφού ελευθερωθεί και ο τελευταίος.
Φασιστας εισαι, ηλιθιος εισαι, αρα ουτε καν καθησες να δεις το βιντεο. Λογικο...Golden Age έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:53Απο πότε είναι "όμηροι" τα συλληφθέντα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:48Συγνωμη εννοεις τους Ισραηλινους η τους Παλαιστινιους ομηρους?Chilloutbuddy έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:42Όσο υπάρχουν όμηροι με το μαχαίρι στο λαιμό αυτοί που ελευθερώνονται πρέπει να πούνε δημόσια αυτά που πρέπει να πούνε. Την αλήθεια θα την πούνε παραεξω αφού ελευθερωθεί και ο τελευταίος.
Φασιστας εισαι, ηλιθιος εισαι, αρα ουτε καν καθησες να δεις το βιντεο. Λογικο...
Μου βάζεις ένα βίντεο του Αλ Τζαζίρα για ένα μέλος του PFLPΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 01:02Φασιστας εισαι, ηλιθιος εισαι, αρα ουτε καν καθησες να δεις το βιντεο. Λογικο...Golden Age έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:53Απο πότε είναι "όμηροι" τα συλληφθέντα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Ιαν 2025, 00:48
Συγνωμη εννοεις τους Ισραηλινους η τους Παλαιστινιους ομηρους?
Είναι χάσιμο χρόνου η συζήτηση, σου έκανα μια γαμημένη ερώτηση πάνω από μια φορές χωρίς απάντηση κι αντί αυτού ξεκίνησες επίθεση κατά πρόσωπο ελλείψει επιχειρημάτων, προφανέστατα, χρεώνοντας με πράγματα τα οποία δεν έχουν σχέση με εμένα (αριστρεριτζής & χαμασοτέτχοιος για παράδειγμα). Επίσης είσαι τρομερά αργός στην σκέψη αγαπητέ. Καλά κρασιά λοιπόν και προσοχή στα πηγάδια.runner έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 21:16Να απαντήσω τι;sys3x έγραψε: ↑26 Ιαν 2025, 16:18Ναι έχω αλλά κοιμάμαι τα βράδια όταν δεν έχω παρέα. Δεν έχει σημασία όμως τι κάνω εγώ, ούτε ότι δεν είμαι χαμασοτέτχοιος, ούτε ότι δεν μιλάω εκ μέρους σου με σκοπό να στήσω ανύπαρκτους αχυρανθρώπους για να κάνω ad hominem επίθεση αντί να απαντήσω αυτό που με ρωτάνε καθώς δεν είμαι γαμώσταυρος.
Τώρα αν θέλεις πες μας, στα πόσα δολοφονημένα ανήλικα και πάνω στραβώνεις- κάτι δεν σου κάθεται καλά ρε αδερφέ;
Ή μήπως είσαι καμμιά απολύτως ανάρχιδη περίπτωση που μετά από πολλαπλές ερωτήσεις σε κάτι απλό δεν απαντάς άραγες;
Θα δούμε.
Για τα <<δολοφονημένα παιδάκια>>;
Σου αντιστρέφω την ερώτηση, εσύ και οι υπόλοιποι αριστεριτζήδες πως θεωρείτε δεδομένο πως υπάρχουν και μάλιστα σε τέτοιους αριθμούς;
Εγώ, ούτε κάνω πλάκα ούτε εκμεταλλεύομαι νεκρούς, ανήλικους ή ενηλίκους, οποιασδήποτε πλευράς όπως κάνεις εσύ και οι υπόλοιποι αριστεριτζήδες και άπλυτοι.
Και ναι, χαμασολάγνος είσαι όπως και οι άλλοι. Τα περί <<σωστής πλευράς της ιστορίας>> και <<υποστήριξη των αδυνάτων>> είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
4 ανθρωποι για 200 κατσαριδες.jackie Daniels έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 16:53απ την αλλη τι μαθηματικα ειναι αυτα ?
4 ισραηλινες για 200 παλαιστιννιους ?
Nandros έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 18:04.
In videos geolocated and authenticated by CNN, Hamas appears to have taken Israelis captive in and near Gaza. In one of the videos, geolocated by CNN to a neighborhood in Gaza, a barefoot woman is pulled from the trunk of a Jeep by a gunman and then forced into the backseat of the car.
https:// edition.cnn.com/videos/world/2023/10/07/gaza-hostages-jeep-woman-amanpour-israel-vpx.cnn
Ψοφάτε πουλημένα σκουλήκια που κλαιγεστε για τους εραστές σας.
.
Είπαμε: Παγερά αδιάφορος για χαμασίτες, μηχανές παραγωγής χαμασιτών και τα προϊόντα των δευτέρων.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑23 Μαρ 2025, 04:10Nandros έγραψε: ↑25 Ιαν 2025, 18:04.
In videos geolocated and authenticated by CNN, Hamas appears to have taken Israelis captive in and near Gaza. In one of the videos, geolocated by CNN to a neighborhood in Gaza, a barefoot woman is pulled from the trunk of a Jeep by a gunman and then forced into the backseat of the car.
https:// edition.cnn.com/videos/world/2023/10/07/gaza-hostages-jeep-woman-amanpour-israel-vpx.cnn
Ψοφάτε πουλημένα σκουλήκια που κλαιγεστε για τους εραστές σας.
.
Που εισαι NANDROS να καταδικασεις τους βιασμους Παλαιστινιων γυναικων απο Ισραηλινους φανταρους? Βλεπω να σε φανατιζουν οι ψευτικες ειδησεις των σιωνιστων αλλα με τα εγκληματα των σιωναζι δεν εχετε προβλημα. Σιχαματα