Και ο Αλεξάκης τα ίδια έκανε. Απήυθηνε έκκληση για ενότητα της αριστεράς . Η συνέχεια είναι σε όλους μας γνωστή...
O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Re: O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Re: O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Τι έχουν να μας πουν οι κύριοι Ελληνοπατριώτες για την εργοδοτική τρομοκρατία;adon99 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:45Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:42νυχτερινές συμμορίες που μπήκαν στη βουλή που δήθεν η νομοθετική πρωτοβουλία της νδ θα εμπόδιζε.
Για συμμοριτες απο τα εξαρχεια λες?
Πραγματι που ακουστηκε ακροαριστες συμμοριες να μπαινουν στην βουλη
πάνε δούλεψε για ένα πιάτο φακές και χέσε μαςadon99 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:51Οι υμνητες τροκοκρατικων οργανώσεων μας κουνανε και το δαχτυλο
Μόνο για τον Covid δεν έχει κατηγορηθεί το ΚΚΕ. Αλλά από την Κίνα που ξεκίνησε , είναι κομμουνιστική χώρα οπότε φταίει και πάλι το ΚΚΕ.
κυνοβούλιο. Δληλαδή για τους κύνες. Τα σκυλιά.Στύξ έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 13:16Aν ήταν στο πχόρουμ ,θα έτρωγαν μεγαλοπρεπές ΜΠΑΝ.Ναύτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:50νομίζω ήταν κάπως οξύς ο διάλογοςΒουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δυο βουλευτών
Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι
Φλώρος: Άντε
Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@
Τι προβλέπει ο κανονισμός του κυνοβουλίου ;
Ναι . Είμαι εργάτης και ως εκ τούτου είμαι φίλα προσκείμενος στο Κ.Κ.Ε. Αυτό που μου παραξένεψε είναι η πολυδιάσπαση στην δεξιά γιατί συνήθως κατηγορούν την αριστερά για διάσπαση . Αλλά η κύρια αιτία της διάσπασης της Αριστεράς ως γνωστόν είναι το κακό το ΚΚΕ σε αντίθεση με τον ανανεωτκό ΣΥΡΙΖΑ.
Πέρα από την πλάκα κάνω τέτοια Αντί- ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα όπως ο Τζήμερος έκανε αντι- ΚΚΕ προπαγάνδα. Πιο πολύ κατηγορώ τον ΣΥΡΙΖΑ παρά μιλάω για το ΚΚΕ.
Ελληνική Λύση ψήφιζες; Εγώ νόμιζα ότι υποστήριζες την Χρυσή Αυγή.Golden Age έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 13:58Δεν τον έγλυφα. Έλεγα να τον ψηφίσω για να υπάρξει ένα διψήφιο στα δεξιά της ΝΔ στα 50 χρόνια Μεταπολίτευσης και για να υπάρχουν περισσότεροι ευρωβουλευτές στην ευρωβουλή που θα ψηφίζουν ενάντια στη woke παράνοια, αλλά όταν είδα το ευρωψηφοδέλτιό του, άλλαξα γνώμη.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 13:52Εσύ δεν εγλειφες τον κηραλοιφοπουλο;Golden Age έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 13:50Για τις ύβρεις εναντίον της μητέρας του Φλώρου έκανε κανέναν σχολιασμό ο - "ψηφίζω του γάμους των γκέυ επειδή είμαι συντηρητικός" - Τασούλας;
- Golden Age
Δεν ψήφιζα Ελληνική Λύση. Απλά το 'χα σκεφτεί για ένα φεγγάρι να τους ψηφίσω στις ευρωεκλογές του '24. Τελικά άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να μην τους ψηφίσω.pylothess έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 16:46Ελληνική Λύση ψήφιζες; Εγώ νόμιζα ότι υποστήριζες την Χρυσή Αυγή.Golden Age έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 13:58Δεν τον έγλυφα. Έλεγα να τον ψηφίσω για να υπάρξει ένα διψήφιο στα δεξιά της ΝΔ στα 50 χρόνια Μεταπολίτευσης και για να υπάρχουν περισσότεροι ευρωβουλευτές στην ευρωβουλή που θα ψηφίζουν ενάντια στη woke παράνοια, αλλά όταν είδα το ευρωψηφοδέλτιό του, άλλαξα γνώμη.
ΟΚGolden Age έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 16:53Δεν ψήφιζα Ελληνική Λύση. Απλά το 'χα σκεφτεί για ένα φεγγάρι να τους ψηφίσω στις ευρωεκλογές του '24. Τελικά άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να μην τους ψηφίσω.pylothess έγραψε: ↑31 Ιαν 2025, 16:46Ελληνική Λύση ψήφιζες; Εγώ νόμιζα ότι υποστήριζες την Χρυσή Αυγή.Golden Age έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 13:58
Δεν τον έγλυφα. Έλεγα να τον ψηφίσω για να υπάρξει ένα διψήφιο στα δεξιά της ΝΔ στα 50 χρόνια Μεταπολίτευσης και για να υπάρχουν περισσότεροι ευρωβουλευτές στην ευρωβουλή που θα ψηφίζουν ενάντια στη woke παράνοια, αλλά όταν είδα το ευρωψηφοδέλτιό του, άλλαξα γνώμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Aίρεται η ασυλία του Βελόπουλου μετά από μήνυση πατέρα πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών
από phorumaster » 17 Απρ 2024, 14:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
17 Απρ 2024, 15:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
19 Μαρ 2025, 06:34
-
-
Νέα δημοσίευση Σύζυγος γνωστού πρώην βουλευτή απασχολεί 15 Αλβανούς και χρωστάει 470.000 ευρώ στο ΙΚΑ
από talaipwros » 25 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Μάιος 2023, 17:10
-