Εκταφή του παιδιού του ζητάει ο Ασλανίδης: «Δεν ξέρω αν είναι ο γιος μου – Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτοια»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Εκταφή του παιδιού του ζητάει ο Ασλανίδης: «Δεν ξέρω αν είναι ο γιος μου – Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 03 Φεβ 2025, 17:19

Νετο Γκουερινο έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:05

Η μόνη λύση είναι να πάρει τον μπούλο ο ηλίθιος μπας και σωθεί ότι σώζεται
Έστω και το λίγο
Μπα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Εκταφή του παιδιού του ζητάει ο Ασλανίδης: «Δεν ξέρω αν είναι ο γιος μου – Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 17:19

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:16
Aitwlos έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:12
SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:30
Απορω
Πως κοιμαστε τα βραδια ρε μαλακες;
Εδώ κοιμούνται ήσυχοι αυτοί που διασφάλιζαν την ασφαλεια
Για το τρενακι του Βολου

Γεωργιάδης για Καραμανλή: Αν έλεγε ότι έχουν πρόβλημα ασφαλείας τα τρένα, δεν θα έμπαινε άνθρωπος

https://www.lifo.gr/now/politics/georgi ... ha-empaine

.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 03 Φεβ 2025, 17:19

Δεν έχεις ακούσει που λέει:

Μωραίνει Κύριος ὅν βούλεται ἀπολέσαι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 03 Φεβ 2025, 17:20

Τελικά ισχύει αυτό;
Εικόνα

Ή αυτό;

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Φεβ 2025, 17:21

Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:46
SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:43
Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:40

Γιατι η Καρυστιανου παιζει να μην φοβαται ουτε το θανατο.

.
Ορνεο μας λες οτι οι συγγενεις του Πρασα και του Χρυσαγη δεν μιλανε επειδη φοβουνται;
Και οτι εσυ και η Καρυστιανου τα λετε επειδη δεν φοβαστε;
Απιστευτα πραγματα διαβαζουμε

Εγω δεν πηρα θεση, ειπα απλα οτι ειναι περιεργο γιατι ηταν περιεργο.
Εκει που πηρα θεση ηταν η δολοφονια του Μαυρικου και των συγγενων του, τοτε μιλησα για Κολομβια.

Την Καρυστιανου την λες ορνεο που το διακηρυξε δημοσια στο Συνταγμα;

.
Εσυ βρε γελοιε δεν εισαι ο δημιουργος αυτου του νηματος;

Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein
από Αρίστος » 28 Μαρ 2023, 08:39

ΑΝ τους εφαγαν τοτε το σιγουρο ειναι οτι θα ειχαν προνοησει και για να ριξουν το φταιξιμο στους ιδιους για τα δυστυχηματα.

Γενικοτερα το συμπερασμα ειναι πως οσοι σταθμαρχες που σχετιζονται με την υποθεση κυκλοφορουν με μηχανακια, καλυτερα για λιγο καιρο να μην τα χρησιμοποιουν.
από Αρίστος » 28 Μαρ 2023, 08:51
Αν το τρενο κουβαλουσε καποιο περιεργο φορτιο, πιχι χημικα, χιλιοδυο μπορει να εχουν συμφεροντα να κλεισουν στοματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 03 Φεβ 2025, 17:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 03 Φεβ 2025, 17:24

Αρίστο, θα ερθει μια στιγμη που θα σας πάρουν στο κυνήγι οι συγγενείς των θυμάτων.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 03 Φεβ 2025, 17:24

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:16
Aitwlos έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:12
SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:30
Απορω
Πως κοιμαστε τα βραδια ρε μαλακες;
Εδώ κοιμούνται ήσυχοι αυτοί που διασφάλιζαν την ασφαλεια
Για το τρενακι του Βολου

Για το τρενάκι του Βόλου ήταν η ερώτηση. Η υπουργαρα δήλωσε μόνο για τους συγκεκριμένους επιβάτες ότι δεν παίζει με την ασφάλεια των επιβατών;

Και γιατί τις επόμενες μέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωνε την δήλωση του άστοχη και ο αυτοφορακιας μας εξηγούσε γιατί ο υπουργός μεταφορών δεν μπορούσε να παραδεχθεί ότι τα τρενα δεν είναι ασφαλή;

Διορθώνω το προηγούμενο σχόλιο μου. Εδώ κοιμάσαι εσύ ήσυχος μωρη λεμανατζου, δεν θα κοιμόμαστε εμείς;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 03 Φεβ 2025, 17:26

Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:36
SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:34
Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:27

Ποια ειναι η ψεκια και ποια κεντρα την κατευθυνουν.

Δωσε ονοματα των σκοτεινων.

.
Τωρα να πιασω τον καθε ψεκα ξεχωριστα;
Μηπως να μιλησουμε για εσενα και να ξεκινησουμε πχ για το οτι διαδιδεις οτι ο Χρυσαγης και ο Πρσασσας πεθανα μυστηριωδως;

Αν δεν ακουσες το ειπε η Καρυστιανου στο Συνταγμα οπως και οτι κινδυνευουν ολοι οσοι ψαχνουν αυτη την υποθεση.

Λες και την Καρυστιανου ορνεο;

.
Είπε ότι κινδυνεύει εκείνη και ο Κοκοτσάκης. Δεν ειπε για άλλους.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 17:27

SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:21
Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:46
SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:43

Ορνεο μας λες οτι οι συγγενεις του Πρασα και του Χρυσαγη δεν μιλανε επειδη φοβουνται;
Και οτι εσυ και η Καρυστιανου τα λετε επειδη δεν φοβαστε;
Απιστευτα πραγματα διαβαζουμε

Εγω δεν πηρα θεση, ειπα απλα οτι ειναι περιεργο γιατι ηταν περιεργο.
Εκει που πηρα θεση ηταν η δολοφονια του Μαυρικου και των συγγενων του, τοτε μιλησα για Κολομβια.

Την Καρυστιανου την λες ορνεο που το διακηρυξε δημοσια στο Συνταγμα;

.
Εσυ βρε γελοιε δεν εισαι ο δημιουργος αυτου του νηματος;

Μέσα σε λίγες ώρες δύο έμπειροι σταθμάρχες του ΟΣΕ είναι εξίσου νεκροί με τον Jeffrey Epstein
από Αρίστος » 28 Μαρ 2023, 08:39

ΑΝ τους εφαγαν τοτε το σιγουρο ειναι οτι θα ειχαν προνοησει και για να ριξουν το φταιξιμο στους ιδιους για τα δυστυχηματα.

Γενικοτερα το συμπερασμα ειναι πως οσοι σταθμαρχες που σχετιζονται με την υποθεση κυκλοφορουν με μηχανακια, καλυτερα για λιγο καιρο να μην τα χρησιμοποιουν.

Πολυ καλα εκανα και ανοιξα τετοιο νημα.

Σε αυτο ομως το ποστ μου που ανεβασες εβαλα και τη λεξη ΑΝ με κεφαλαια.

Δηλαδη πρεπει να σχολιασουμε την συμπτωση και τα κοινα χαρακτηριστικα των δυο θανατων αλλα χωρις να παρουμε θεση αν οντως ηταν εγκλημα.

Αυτο εκανα.

Υπηρξαν και συναδελφοι δημοσιογραφοι που θεωρησαν την περιπτωση περιεργη.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 17:28

Otto Weininger έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:26
Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:36
SeaHawk έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:34

Τωρα να πιασω τον καθε ψεκα ξεχωριστα;
Μηπως να μιλησουμε για εσενα και να ξεκινησουμε πχ για το οτι διαδιδεις οτι ο Χρυσαγης και ο Πρσασσας πεθανα μυστηριωδως;

Αν δεν ακουσες το ειπε η Καρυστιανου στο Συνταγμα οπως και οτι κινδυνευουν ολοι οσοι ψαχνουν αυτη την υποθεση.

Λες και την Καρυστιανου ορνεο;

.
Είπε ότι κινδυνεύει εκείνη και ο Κοκοτσάκης. Δεν ειπε για άλλους.

Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 16:44
Συγκλονίζει η Μαρία Καρυστιανού αποκλειστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»: «Όσο πιο βαθιά μπαίνουμε σε αυτή την βρόμικη υπόθεση κινδυνεύει η ζωή μας»

https://www.newsbreak.gr/slider/838467/ ... i-zoi-mas/

.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 03 Φεβ 2025, 17:30

Πανε ρε μαλακα σε μια εκταφη να δεις να βγαζουν ανθρωπο που δεν εχει λιωσει μπας και σταματησεις να εξασκεις αυτο το περιεργο σπορ αυτο το αρρωστο χομπι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 03 Φεβ 2025, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 03 Φεβ 2025, 17:31

Συνεχιζουν τα μποτακια να προσπαθουν να εκτρεψουν τη συζητηση απο οσα λεει ο Ασλανιδης.

Η συζητηση λοιπον αφορα την ταυτοποιηση και αν ακολουθηθηκαν οι διαδικασιες.

«Πρώτον ζήτησα, για να γίνει ταυτοποίηση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε τίποτα μετά από όλα αυτά που βρέθηκαν από δέκα μήνες μετά» ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης και πρόσθεσε: «Δεύτερον δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις. Και από ότι μάθατε 40 μήνες μετά, πέταξαν και τα δείγματα από τα αίματα. Με εντολή του εισαγγελέα. Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτοια πράγματα».

«Πολλοί γονείς ακόμα δεν είναι σίγουροι. Δεν είμαι ο μοναδικός. Ειδικά αυτοί που απανθρακωθήκαν πλήρως και μας έδωσαν μόνο ένα χαρτί. Δεν γράφει τίποτα άλλο. Δεν γράφει τις αιτίες του θανάτου», ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 03 Φεβ 2025, 17:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 17:32

Otto Weininger έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:19
Νετο Γκουερινο έγραψε:

Έστω και το λίγο
Μπα.
Τώρα πιστεύω να κατάλαβες πόσο κορόιδο πιάστηκες που έψαχνες τα ξυλολια και τα έλαια σιλικόνης για τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής εταιρείας
Στα έλεγα αλλά δεν άκουγες
Κρίμα γιατί δεν έχεις καμία σχέση με τον άλλον,αλλά τα κομματικά γυαλιά έχουν θολώσει την κρίση σου

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 03 Φεβ 2025, 17:36

Otto Weininger έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:19
Νετο Γκουερινο έγραψε:

Έστω και το λίγο
Μπα.
Σε λίγο καιρό θα αναγκαστείς μόνος σου να πεις,παραιτησου επιτέλους ρε βλάκα να τελειώνουμε
Κι ας μην το γράψεις εδώ μέσα
Θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 03 Φεβ 2025, 17:37

Αρίστος έγραψε:
03 Φεβ 2025, 17:31
Συνεχιζουν τα μποτακια να προσπαθουν να εκτρεψουν τη συζητηση απο οσα λεει ο Ασλανιδης.

Η συζητηση λοιπον αφορα την ταυτοποιηση και αν ακολουθηθηκαν οι διαδικασιες.

«Πρώτον ζήτησα, για να γίνει ταυτοποίηση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε τίποτα μετά από όλα αυτά που βρέθηκαν από δέκα μήνες μετά» ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης και πρόσθεσε: «Δεύτερον δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις. Και από ότι μάθατε 40 μήνες μετά, πέταξαν και τα δείγματα από τα αίματα. Με εντολή του εισαγγελέα. Ούτε τα καρτέλ του Μεξικού δεν κάνουν τέτοια πράγματα».

«Πολλοί γονείς ακόμα δεν είναι σίγουροι. Δεν είμαι ο μοναδικός. Ειδικά αυτοί που απανθρακωθήκαν πλήρως και μας έδωσαν μόνο ένα χαρτί. Δεν γράφει τίποτα άλλο. Δεν γράφει τις αιτίες του θανάτου», ανέφερε ο Παύλος Ασλανίδης.

.
Το ίδιο λέμε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών