Το σωστό θα ήταν τέτοιες γνωμοδότησεις για το εάν πρέπει να κάνει ένα άτομο αλλαγή φύλου να ισχύουν και για τα ενήλικα άτομα.fonfon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:54https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:24Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 20:40
Ποια λοατκι ατζέντα ? Εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε ότι τα τρανς ατομα δεν ειναι ψυχικά διαταραγμένα ή ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Η woke ατζέντα είναι πέντε χρόνια.
Έγραψα σε άλλο μήνυμα ότι υπάρχουν βιολογικοί ''δείκτες'' οι οποίοι μας δείχνουν ότι ένα άτομο όντως δεν ανήκει στο σώμα με το οποίο γεννήθηκε, όπως η δομή του εγκεφάλου του.
Δεν μιλάμε για ψυχολογία αλλά για εγκέφαλο και βιολογία.
Το να παρουσιάσει κάποιες ΜΗ σταθερές ενδείξεις ένα 14χρονο και να πέσουν πάνω του γιατροί, γονείς και νόμος για να το πείσουν πως πρέπει να κάνει φυλομετάβαση, μήπως κατάλαβες ότι είναι μία άκριτη και βεβιασμένη απόφαση; Θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια, ΜΗ αναστρέψιμη, επέμβαση, χωρίς να υπάρχουν ισχυρά ιατρικά τεκμήρια και αποδείξεις; Μόνο με "κάποια" βεβαίωση ενός "κάποιου" γιατρού, την επιθυμία των γονιών (που πιθανόν να είναι γονέας Α και γονέας Β) και την συνηγορία του νόμου που λέει ότι άμα το επιθυμεί το 14χρονο, βουρ στον πατσά; Ένα άτομο που εισέρχεται στην εφηβεία και αρχίζουν οι ορμόνες κάνουν πάρτι, μπορεί να αποφανθεί "τι είναι", οριστικά; Αυτό το άτομο, είναι σε θέση να πάρει με απόλυτη γνώση και ψυχραιμία, μία τέτοια απόφαση; Σοβαρά τώρα;
Θέλεις να με παραπέμψεις σε ιατρικές μελέτες (αρχικές και επιβεβαιωτικές), που τεκμηριώνουν το υπογραμμισμένο; Δεν το γνωρίζω αυτό...
Μπορείς να διαβάσεις το παραπάνω.Είναι προτιμότερο από τον κάθε ακροδεξιό νάζουλα του πατρίς θρησκεία οικογένεια ή του κάθε παπά της ενορίας κτλ.
Προφανώς υπάρχουν περισσότερα άρθρα ή επιστημονικές μελέτες στο ίντερνετ για να διαβάσεις αλλά σίγουρα αυτό ξεπερνάει τα όρια του φόρουμ ή σε τι βαθμό θέλεις να διαβάσεις κτλ.
Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!
Re: Τραμπ: Τέλος στις επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικους!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Α δεν άλλαξες ε; Εσύ το λες αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς θέλεις; Διότι αυτό που φαίνεται να εκφράζεις είναι η υποκειμενική προσωπική σου άποψη. Και δεν μπορώ να μαντεύω τι θέλεις.Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:06Δεν άλλαξα θέση ρε τζιμάνι. Αυτό που έγραψα είναι πως οι φυλομεταβάσεις αφορούν κυρίως το όριο των 18 ετών το οποίο είναι νομικό κατασκεύασμα, όχι βιολογικό γεγονός.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 22:46Μπορείς να μην αλλάζεις θέση σε κάθε ποστ; Τελικά τι υποστηρίζεις;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 22:22Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται χειρουργεία κάτω των 18 ετών, αρκεί φυσικά να συμφωνούν οι γιατροί, οι γονείς κλπ.SpoilerShow
Εσένα ποιο είναι το πρόβλημα σου ? Οι ορμόνες που χορηγούνται σε ανήλικα ή τα χειρουργεία ? Είσαι οκ με τις ορμόνες αλλά όχι με τα χειρουργεία ?
Να γίνονται ΜΗ αναστρέψιμες εγχειρήσεις σε άτομα κάτω τον 18 ή να να γίνονται μετά τα 18 ώστε το άτομο να είναι 100% σίγουρο;
Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη, νομίζω.
ΥΓ.
Και να προσέχεις την ελλιπή διατύπωση (δεν σε ψέγω), διότι αυτό το κλπ που γράφεις, αφήνει μεγάλα περιθώρια για διάφορες ερμηνείες.
Π.χ. το βουλητικό στοιχείο του παιδιού σε μία τέτοια απόφαση, που είναι; Ή εννοείς πως σαν θέλει η νύφη (οι γονείς) κι ο γαμπρός (γιατροί), το ανήλικο 14χρονο οφείλει να υπακούσει σε μια φυλομετάβαση;
Κάποια άτομα μπορεί να θέλουν να κάνουν top surgery ενώ είναι κάτω των 18 αλλά εξαιτίας του νομικού συστήματος δεν μπορούν.
Εσύ θα πρέπει βέβαια να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θες. Ορμόνες είναι οκ για κάτω των 18 ? Τι είναι οκ ? Τους βάζουμε όλους σε μια ψυχιατρική κλινική και τους ποτίζουμε με χάπια για να γίνουν φυσιολογικοί ?
Όπως έγραψα αλλά δεν θέλεις να το "δεις", είναι πως εγώ έχω εκφράσει την άποψή μου, που είναι επίσης προσωπική. Η ιατρική κοινότητα δεν είναι απλά διχασμένη αλλά τριχασμένη. Πλην όμως η μεγάλη πλειοψηφία είναι κατά των μη αναστρέψιμων επεμβάσεων πριν το άτομο φτάσει σε μια ηλικία που ώριμα θα μπορέσει να πάρει μια τέτοια σοβαρή απόφαση. Καθώς εγώ δεν είμαι ειδικός, θα ταχθώ με το μέρος της πλειοψηφίας, έχοντας υπ' όψιν ότι είναι πιθανόν να κάνουν λάθος.
Δεν μπορώ να στηριχθώ σε σποραδικές και μη επαναλαμβανόμενες, προς επιβεβαίωση, έρευνες που εσύ "εχεις διαβάσει".
Επίσης, γύρω από το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, έχει στηθεί, ως συνήθως, μία "βιομηχανία" τσαρλατάνων και αργυρώνητων γιατρών που μυρίστηκαν χρήμα και έχουν εξαπολύσει μία εκστρατεία πειθούς των "θυμάτων" να αναλάβουν εκείνοι το πρόβλημα. Παραδείγματα αρκετά...ψάξε να τα βρεις.
Και, τέλος, το υστερόγραφο του προηγούμενου μου ποστ, το παράκαμψες και απέφυγες να απαντήσεις.
Οπότε, μου δίνεις το δικαίωμα να συμπεράνω πως σε μια τέτοια σοβαρότατη απόφαση, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συμφωνία των γιατρών και γονιών. Η βούληση του ίδιου του ατόμου πάει περίπατο, έτσι; Ωραίος είσαι...να μη σε χάσουμε.
fonfon, καλά έκανες και έδωσες το λίνκ.fonfon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:54https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:24Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 20:40
Ποια λοατκι ατζέντα ? Εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε ότι τα τρανς ατομα δεν ειναι ψυχικά διαταραγμένα ή ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Η woke ατζέντα είναι πέντε χρόνια.
Έγραψα σε άλλο μήνυμα ότι υπάρχουν βιολογικοί ''δείκτες'' οι οποίοι μας δείχνουν ότι ένα άτομο όντως δεν ανήκει στο σώμα με το οποίο γεννήθηκε, όπως η δομή του εγκεφάλου του.
Το να παρουσιάσει κάποιες ΜΗ σταθερές ενδείξεις ένα 14χρονο και να πέσουν πάνω του γιατροί, γονείς και νόμος για να το πείσουν πως πρέπει να κάνει φυλομετάβαση, μήπως κατάλαβες ότι είναι μία άκριτη και βεβιασμένη απόφαση; Θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια, ΜΗ αναστρέψιμη, επέμβαση, χωρίς να υπάρχουν ισχυρά ιατρικά τεκμήρια και αποδείξεις; Μόνο με "κάποια" βεβαίωση ενός "κάποιου" γιατρού, την επιθυμία των γονιών (που πιθανόν να είναι γονέας Α και γονέας Β) και την συνηγορία του νόμου που λέει ότι άμα το επιθυμεί το 14χρονο, βουρ στον πατσά; Ένα άτομο που εισέρχεται στην εφηβεία και αρχίζουν οι ορμόνες κάνουν πάρτι, μπορεί να αποφανθεί "τι είναι", οριστικά; Αυτό το άτομο, είναι σε θέση να πάρει με απόλυτη γνώση και ψυχραιμία, μία τέτοια απόφαση; Σοβαρά τώρα;
Θέλεις να με παραπέμψεις σε ιατρικές μελέτες (αρχικές και επιβεβαιωτικές), που τεκμηριώνουν το υπογραμμισμένο; Δεν το γνωρίζω αυτό...
Μπορείς να διαβάσεις το παραπάνω.Είναι προτιμότερο από τον κάθε ακροδεξιό νάζουλα του πατρίς θρησκεία οικογένεια ή του κάθε παπά της ενορίας κτλ.
Προφανώς υπάρχουν περισσότερα άρθρα ή επιστημονικές μελέτες στο ίντερνετ για να διαβάσεις αλλά σίγουρα αυτό ξεπερνάει τα όρια του φόρουμ ή σε τι βαθμό θέλεις να διαβάσεις κτλ.
Έχω μία αρκετά καλή σφαιρική πληροφόρηση για το θέμα και όχι μονοσήμαντη, όπως πάρα πολλοί, ένθεν και ένθεν, και που βάσει αυτής προσπαθούν να επιβάλλουν την υποκειμενική τους άποψη.
Όπως γνωρίζεις, είμαι αθεϊστής. Οπότε, το τι πρεσβεύουν οι θρησκόληπτοι και οι φασίστες/ναζιστές, δεν το λαμβάνω καθόλου υπ' όψιν.
Επιστημονικά στοιχεία θέλω και με αυτά θα ταχθώ και όχι με τις εμμονές του καθενός.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Προσπαθείς να κρατηθείς από ασαφείς περιπτωσιολογίες για να δικαιολογήσεις την προκατάληψή σου και τις φοβίες σου. Κανένα πείραμα δεν κάνουν όσοι συμβουλεύονται ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα για τα παιδιά τους και με την προσεκτική καθοδήγησή τους, βήμα βήμα, με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προχωρούν σε ενέργειες υποστηρικτικές προς το επιθυμητό φύλο.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 11:47Α ναι; Και πως εξηγείς ότι υπάρχουν άτομα που το καταλαβαίνουν μετά τα 20;Jimmy81 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 11:40Όπως το ήξερες και το ένιωθες κι εσύ στα 12 σου ότι είσαι αυτός που είσαι. Καταλάβαινες το φύλο σου και δεν είχες κανέναν ανάγκη να σου κάνει κήρυγμα ότι είσαι κάτι άλλο. Εσείς τώρα θέλετε ένα άτομο να υποφέρει μέχρι τα 18, δηλαδή μέχρι ένα αυθαίρετο συμβατικό όριο που βάζουν τα κράτη για τον ενήλικα ή τον ώριμο άνθρωπο, διότι αρνείστε την αυτοσυνείδησή του και ερεθίζεστε με έναν παρανοϊκό που νομίζει ότι είναι θεόσταλτος στην εξουσία. Όπως δεν ήρθε κανείς να αμφισβητήσει την αυτοσυνείδησή σου, να σταματήσετε κι εσείς την απόρριψη της αυτοσυνείδησης του άλλου με το πρόσχημα ότι ενδιαφέρεστε για τα παιδιά.Green Dragon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 08:42
Είσαι εγκληματίας.
Που ξέρει ένα παιδί αν είναι έτσι ή γιουβέτσι. Αριστερόβλακα.
Άντε από κει, ρετάλια. Καθάρματα, εγκληματίες, κατακάθια. Κάνετε τους ανθρώπους πειραματόζωα για τις ιδεολογομαλακίες σας.
Το πρόβλημα γενικότερα και όχι προσωπικά σε σένα είναι ότι ως επί το πλείστον στην κοινωνία ακούγονται αυτοί και όχι οι επιστήμονες.Δυστυχώς με την άνοδο του Τραμπ και άλλων ακροδεξιών μορφωμάτων αρχίζουν να αμφισβητούν την επιστήμη και να μας γυρνάνε πίσω σε πιο σκοτεινές εποχές.Αυτό δεν γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά σε πολλά.Βέβαια είναι μια άλλη συζήτηση αυτή για άλλο νήμα.Λοξίας έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 08:45fonfon, καλά έκανες και έδωσες το λίνκ.fonfon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:54https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:24
Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;
Έχω μία αρκετά καλή σφαιρική πληροφόρηση για το θέμα και όχι μονοσήμαντη, όπως πάρα πολλοί, ένθεν και ένθεν, και που βάσει αυτής προσπαθούν να επιβάλλουν την υποκειμενική τους άποψη.
Όπως γνωρίζεις, είμαι αθεϊστής. Οπότε, το τι πρεσβεύουν οι θρησκόληπτοι και οι φασίστες/ναζιστές, δεν το λαμβάνω καθόλου υπ' όψιν.
Επιστημονικά στοιχεία θέλω και με αυτά θα ταχθώ και όχι με τις εμμονές του καθενός.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Οι επιστήμονες ακούγονται οι οι βλαμμένοι δικαιωματιστές, φασιστοφοβικέ μου 'φίλε';fonfon έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:40Το πρόβλημα γενικότερα και όχι προσωπικά σε σένα είναι ότι ως επί το πλείστον στην κοινωνία ακούγονται αυτοί και όχι οι επιστήμονες.Δυστυχώς με την άνοδο του Τραμπ και άλλων ακροδεξιών μορφωμάτων αρχίζουν να αμφισβητούν την επιστήμη και να μας γυρνάνε πίσω σε πιο σκοτεινές εποχές.Αυτό δεν γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά σε πολλά.Βέβαια είναι μια άλλη συζήτηση αυτή για άλλο νήμα.Λοξίας έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 08:45fonfon, καλά έκανες και έδωσες το λίνκ.
Δεν χρειάζεται να πας μακριά.Το βλέπεις και εδώ μέσα.Green Dragon έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:48Οι επιστήμονες ακούγονται οι οι βλαμμένοι δικαιωματιστές, φασιστοφοβικέ μου 'φίλε';fonfon έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:40Το πρόβλημα γενικότερα και όχι προσωπικά σε σένα είναι ότι ως επί το πλείστον στην κοινωνία ακούγονται αυτοί και όχι οι επιστήμονες.Δυστυχώς με την άνοδο του Τραμπ και άλλων ακροδεξιών μορφωμάτων αρχίζουν να αμφισβητούν την επιστήμη και να μας γυρνάνε πίσω σε πιο σκοτεινές εποχές.Αυτό δεν γίνεται μόνο στο συγκεκριμένο θέμα αλλά σε πολλά.Βέβαια είναι μια άλλη συζήτηση αυτή για άλλο νήμα.Λοξίας έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 08:45fonfon, καλά έκανες και έδωσες το λίνκ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι βλέπεις εδώ μέσα, 30 νοματαίους;
- Καραμελίτσα
Αγαπητέ, αυτό δεν είναι ουδέτερο άρθρο. Εϊναι προπαγάνδα με σκοπό την παραπλάνηση γιατί ξεκινά με το Αγλαΐα Κυριακού και τη μονάδα Εφηβικής Υγείας και ξαφνικά σε πετά στο τί λέει το 11528 που είναι τηλέφωνο του Thessaloniki Pride, και τα μεταχειρίζεται ωσάν να λένε το ίδιο πράγμα.fonfon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:54https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:24Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;Polaris3 έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 20:40
Z
Την άλλη φορά θα φέρω Βερόπουλο.Με λίγο κηραλοιφή λύθηκε το θέμα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:57Αγαπητέ, αυτό δεν είναι ουδέτερο άρθρο. Εϊναι προπαγάνδα με σκοπό την παραπλάνηση γιατί ξεκινά με το Αγλαΐα Κυριακού και τη μονάδα Εφηβικής Υγείας και ξαφνικά σε πετά στο τί λέει το 11528 που είναι τηλέφωνο του Thessaloniki Pride, και τα μεταχειρίζεται ωσάν να λένε το ίδιο πράγμα.fonfon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:54https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:24
Μπα! τώρα δεν βαρέθηκες να διαβάσεις τις "μαλακίες" μου;
- Καραμελίτσα
Σωστή σύγκριση, γιατί είναι αντίστοιχου επιπέδου.fonfon έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:59Την άλλη φορά θα φέρω Βερόπουλο.Με λίγο κηραλοιφή λύθηκε το θέμα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:57Αγαπητέ, αυτό δεν είναι ουδέτερο άρθρο. Εϊναι προπαγάνδα με σκοπό την παραπλάνηση γιατί ξεκινά με το Αγλαΐα Κυριακού και τη μονάδα Εφηβικής Υγείας και ξαφνικά σε πετά στο τί λέει το 11528 που είναι τηλέφωνο του Thessaloniki Pride, και τα μεταχειρίζεται ωσάν να λένε το ίδιο πράγμα.fonfon έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 23:54
https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... ta-paidia/
Z
Ο καθένας επιλέγει τι θα διαβάσει.Την άλλη φορά Βελόπουλο και τον παπά της ενορίας.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 18:03Σωστή σύγκριση, γιατί είναι αντίστοιχου επιπέδου.fonfon έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:59Την άλλη φορά θα φέρω Βερόπουλο.Με λίγο κηραλοιφή λύθηκε το θέμα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 17:57
Αγαπητέ, αυτό δεν είναι ουδέτερο άρθρο. Εϊναι προπαγάνδα με σκοπό την παραπλάνηση γιατί ξεκινά με το Αγλαΐα Κυριακού και τη μονάδα Εφηβικής Υγείας και ξαφνικά σε πετά στο τί λέει το 11528 που είναι τηλέφωνο του Thessaloniki Pride, και τα μεταχειρίζεται ωσάν να λένε το ίδιο πράγμα.
- Καραμελίτσα
Ρε άνθρωπε, ανέβασες σκουπιδοάρθρο δήθεν για ουδέτερο και έχεις το θράσος να μου λες εμένα για Βελόπουλο;fonfon έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 18:07Ο καθένας επιλέγει τι θα διαβάσει.Την άλλη φορά Βελόπουλο και τον παπά της ενορίας.
Z
Οι γιατροί και οι γονείς σχεδόν πάντα βάζουν εμπόδια στα παιδιά που είναι τρανς. Πρέπει πραγματικά να το κυνηγήσεις και να πας ενάντια στα κύματα δύστυχος. Ακόμα και να είναι υποστηριχτικοί πάλι δεν θα σου πουν ότι είσαι τρανς.Λοξίας έγραψε: ↑02 Φεβ 2025, 21:24Το να παρουσιάσει κάποιες ΜΗ σταθερές ενδείξεις ένα 14χρονο και να πέσουν πάνω του γιατροί, γονείς και νόμος για να το πείσουν πως πρέπει να κάνει φυλομετάβαση, μήπως κατάλαβες ότι είναι μία άκριτη και βεβιασμένη απόφαση; Θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια, ΜΗ αναστρέψιμη, επέμβαση, χωρίς να υπάρχουν ισχυρά ιατρικά τεκμήρια και αποδείξεις; Μόνο με "κάποια" βεβαίωση ενός "κάποιου" γιατρού, την επιθυμία των γονιών (που πιθανόν να είναι γονέας Α και γονέας Β) και την συνηγορία του νόμου που λέει ότι άμα το επιθυμεί το 14χρονο, βουρ στον πατσά; Ένα άτομο που εισέρχεται στην εφηβεία και αρχίζουν οι ορμόνες κάνουν πάρτι, μπορεί να αποφανθεί "τι είναι", οριστικά; Αυτό το άτομο, είναι σε θέση να πάρει με απόλυτη γνώση και ψυχραιμία, μία τέτοια απόφαση; Σοβαρά τώρα;
Πάντως δεν κάνουν επεμβάσεις σε ανήλικα, άρα δεν έχει πολύ νόημα όλη αυτή η συζήτηση, το πολύ ορμονοθεραπεία.
Εσύ αν έχεις κάποιο θέμα υγείας μην πας στο Κυριακού ούτε σε νοσοκομείο.Είναι του διαβόλου αυτά.Εσύ τρέξε στον παπά της ενορίας να σε σώσει.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Φεβ 2025, 18:08Ρε άνθρωπε, ανέβασες σκουπιδοάρθρο δήθεν για ουδέτερο και έχεις το θράσος να μου λες εμένα για Βελόπουλο;
Το να χαρακτηρίζει επιστήμονες σσν σκουπίδια.Μάλλον εσύ είσαι πιο ειδική στο θέμα.
Μπορείς κάλλιστα σαν επιστήμονας να αναλύσεις τα επιστημονικά δεδομένα στο νήμα.Είμαστε όλο μάτια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τράμπ βάζει τέλος στην απάτη των πανεπιστημίων
από Unique » 23 Απρ 2025, 06:05 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
23 Απρ 2025, 06:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος οι «θετικές διακρίσεις» (affirmative action) στις ΗΠΑ
από Scouser » 30 Ιουν 2023, 09:32 » σε Διεθνής πολιτική - 128 Απαντήσεις
- 3636 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
04 Ιούλ 2023, 17:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ προηγείται εννιά μονάδες του Μπάιντεν
από southern » 26 Σεπ 2023, 13:40 » σε Διεθνής πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 2090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
27 Σεπ 2023, 15:07
-