Γυαλιά οράσεως - αρτιστικ
- Belladonna_new
- Phorum.gr user: Belladonna
Γυαλιά οράσεως - αρτιστικ
Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;
Re: Γυαλιά οράσεως - αρτιστικ
Φυσικά:Belladonna_new έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 22:08Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;

Yippie Kay Yay
-
Έτσι έχασες και τον παλιό κωδικό, πύτισσα;
Απο κάποιο μάικρομπραντ θα ήταν, τρεχα γύρευεBelladonna_new έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 22:08Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;
btw και εγω πλέον σε γυαλιά και αρώματα προτιμω μάικρομπραντς, καλύτερες τιμές και εξωφρενικά καλύτερη ποιότητα απο της λουξοτικα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για δώσε μια brand να σου πω. Διοτι και τα μαικρομπραντς μπορεί να ανήκουν σε μεγάλο brand.Ερμής έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 11:28Απο κάποιο μάικρομπραντ θα ήταν, τρεχα γύρευεBelladonna_new έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 22:08Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;
btw και εγω πλέον σε γυαλιά και αρώματα προτιμω μάικρομπραντς, καλύτερες τιμές και εξωφρενικά καλύτερη ποιότητα απο της λουξοτικα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- koenopoulos
Πριν από λίγα χρόνια στη μόδα ήταν τα ξύλινα. Όλοι οι οπτικοί στην Ελλάδα (αλλά και αλλού) είχαν κι από ένα "καλά κρυμμένο μυστικό" να προτείνουν.
Στας Ευρώπας σήμερα η λέξη κλειδί για το στυλ των ψαγμένων γυαλιών είναι kintsugi. Οι πραγματικοί χιπστεράδες φορούν Masahiro Maruyama, αλλά υπάρχουν και φτηνότεροι μιμητές του. Θέλουμε δηλ. γυαλιά με μια ασυμμετρία (χρωματική, σχεδιαστική ή και δομική, με έναν βραχίονα πιο χαμηλά από τον άλλο, π. χ.), σαν τις μικρές ή μεγάλες ατέλειες που έχουν τα συγκολλημένα βάζα ή πιάτα με την παραδοσιακή μέθοδο επισκευής kintsugi.
Θα ήθελα να τα δοκιμάσω, αλλά περιμένω να φύγει το πρώτο κύμα χιπστερισμού, μη μας πούνε και τοιούτους. Ίσως σε 2-3 χρόνια.
Στας Ευρώπας σήμερα η λέξη κλειδί για το στυλ των ψαγμένων γυαλιών είναι kintsugi. Οι πραγματικοί χιπστεράδες φορούν Masahiro Maruyama, αλλά υπάρχουν και φτηνότεροι μιμητές του. Θέλουμε δηλ. γυαλιά με μια ασυμμετρία (χρωματική, σχεδιαστική ή και δομική, με έναν βραχίονα πιο χαμηλά από τον άλλο, π. χ.), σαν τις μικρές ή μεγάλες ατέλειες που έχουν τα συγκολλημένα βάζα ή πιάτα με την παραδοσιακή μέθοδο επισκευής kintsugi.
Θα ήθελα να τα δοκιμάσω, αλλά περιμένω να φύγει το πρώτο κύμα χιπστερισμού, μη μας πούνε και τοιούτους. Ίσως σε 2-3 χρόνια.
vavazteo έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 11:32Για δώσε μια brand να σου πω. Διοτι και τα μαικρομπραντς μπορεί να ανήκουν σε μεγάλο brand.Ερμής έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 11:28Απο κάποιο μάικρομπραντ θα ήταν, τρεχα γύρευεBelladonna_new έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 22:08Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Belladonna_new
Η συζήτηση έγινε πριν 10+ χρόνια. Και που θυμάμαι ακόμα ότι υπήρξε η συζητηση είναι θαυμα
- Belladonna_new
Ναι μωρέ, τετοιο θελω κι εγω, ενα μαικρομπραντ που να μου κανει κλικ. Στα οπτικα που εχω παει ολα λιγο πολυ μια κοψια ειναι ε, και θελω να ξεφυγω
γιατι δεν κανετε μια επεμβαση με laser στα ματια; ειναι προσιτες πλεον
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Belladonna_new
Έριξα μια ματιά. Αντιπαρερχομαι το 700 ευρώ για σκελετο και εχω να πω οτι ειναι πολυ ιαπωνικα για το γουστο μου και δεν βρηκα και γυναικεια οποτε, ΝΟΤ. You got the point, παντως.koenopoulos έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 11:49Πριν από λίγα χρόνια στη μόδα ήταν τα ξύλινα. Όλοι οι οπτικοί στην Ελλάδα (αλλά και αλλού) είχαν κι από ένα "καλά κρυμμένο μυστικό" να προτείνουν.
κατι τετοιο δηλαδη; Δεν κρίνω.

- Belladonna_new
Ναι γεια σου. Σαν το μεσαιο, σε μαυρο αλλα πιο - πως να το πω - καλογουστο. Δλδ ρε παιδι μου εχεις ενα κοσουμι Αρμανι και ενα ιδια κοψια νο νειμ, το Αρμανι θα σου φανει πιο καλογουστο. Μια τετοια διαφορα σου λεω και εδω, το μεσαιο που εβαλες και αυτο που ειχα δει εγω.
πλακα εχουν, δες με filigree frame στο γοογλε ισως.Belladonna_new έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 12:42Σαν το μεσαιο, σε μαυρο αλλα πιο - πως να το πω - καλογουστο.

αρκεί να είναι σε σχήμα πεταλούδας 

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-