Γυαλιά οράσεως - αρτιστικ

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Belladonna_new
Phorum.gr user: Belladonna

Γυαλιά οράσεως - αρτιστικ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 09 Φεβ 2025, 22:08

Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Re: Γυαλιά οράσεως - αρτιστικ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 10 Φεβ 2025, 14:49

Belladonna_new έγραψε:
09 Φεβ 2025, 22:08
Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου. Εχω κατα καιρούς παρει ό,τι σκελετό μπορεί να φανταστεί καποιος. Θελω τωρα κατι λιγο διαφορετικό. Μιλούσα που λετε πριν απο καποια χρονια με μια καλοτεχνίτισσα που φορούσε κατι γυαλια με σκελετό μεταλλικό οπου το γυρω γυρω ηταν σαν δαντέλα. Μου ειχε πει οτι ηταν ενος γνωστού στους κύκλους της (!) σχεδιαστή, μου ειχε πει και το ονομα αλλα εννοείται δεν το θυμαμαι. Ξερει κανεις κατι να με βοηθησει;
Φυσικά:

Εικόνα
Yippie Kay Yay

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 10 Φεβ 2025, 14:50

Belladonna_new έγραψε:
Θέλω να αλλάξω τα γυαλιά οράσεως μου.
Έτσι έχασες και τον παλιό κωδικό, πύτισσα;
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Φεβ 2025, 11:28

Belladonna_new έγραψε:
Απο κάποιο μάικρομπραντ θα ήταν, τρεχα γύρευε
btw και εγω πλέον σε γυαλιά και αρώματα προτιμω μάικρομπραντς, καλύτερες τιμές και εξωφρενικά καλύτερη ποιότητα απο της λουξοτικα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 11 Φεβ 2025, 11:32

Ερμής έγραψε:
11 Φεβ 2025, 11:28
Belladonna_new έγραψε:
btw και εγω πλέον σε γυαλιά και αρώματα προτιμω μάικρομπραντς, καλύτερες τιμές και εξωφρενικά καλύτερη ποιότητα απο της λουξοτικα
Για δώσε μια brand να σου πω. Διοτι και τα μαικρομπραντς μπορεί να ανήκουν σε μεγάλο brand.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
koenopoulos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από koenopoulos » 11 Φεβ 2025, 11:49

Πριν από λίγα χρόνια στη μόδα ήταν τα ξύλινα. Όλοι οι οπτικοί στην Ελλάδα (αλλά και αλλού) είχαν κι από ένα "καλά κρυμμένο μυστικό" να προτείνουν.

Στας Ευρώπας σήμερα η λέξη κλειδί για το στυλ των ψαγμένων γυαλιών είναι kintsugi. Οι πραγματικοί χιπστεράδες φορούν Masahiro Maruyama, αλλά υπάρχουν και φτηνότεροι μιμητές του. Θέλουμε δηλ. γυαλιά με μια ασυμμετρία (χρωματική, σχεδιαστική ή και δομική, με έναν βραχίονα πιο χαμηλά από τον άλλο, π. χ.), σαν τις μικρές ή μεγάλες ατέλειες που έχουν τα συγκολλημένα βάζα ή πιάτα με την παραδοσιακή μέθοδο επισκευής kintsugi.

Θα ήθελα να τα δοκιμάσω, αλλά περιμένω να φύγει το πρώτο κύμα χιπστερισμού, μη μας πούνε και τοιούτους. Ίσως σε 2-3 χρόνια.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 11 Φεβ 2025, 12:24

zteo έγραψε:
11 Φεβ 2025, 11:32
Ερμής έγραψε:
Belladonna_new έγραψε:
Για δώσε μια brand να σου πω. Διοτι και τα μαικρομπραντς μπορεί να ανήκουν σε μεγάλο brand.
vava
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Belladonna_new

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 11 Φεβ 2025, 12:32

Airman68 έγραψε:
10 Φεβ 2025, 14:49

Φυσικά:

[img]https://i.postimg.cc/wjNTgXrt/memo ... webp[/img]
Η συζήτηση έγινε πριν 10+ χρόνια. Και που θυμάμαι ακόμα ότι υπήρξε η συζητηση είναι θαυμα

Άβαταρ μέλους
Belladonna_new

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 11 Φεβ 2025, 12:33

Ερμής έγραψε:
Ναι μωρέ, τετοιο θελω κι εγω, ενα μαικρομπραντ που να μου κανει κλικ. Στα οπτικα που εχω παει ολα λιγο πολυ μια κοψια ειναι ε, και θελω να ξεφυγω

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 11 Φεβ 2025, 12:34

γιατι δεν κανετε μια επεμβαση με laser στα ματια; ειναι προσιτες πλεον
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Belladonna_new

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 11 Φεβ 2025, 12:36

koenopoulos έγραψε:
11 Φεβ 2025, 11:49
Πριν από λίγα χρόνια στη μόδα ήταν τα ξύλινα. Όλοι οι οπτικοί στην Ελλάδα (αλλά και αλλού) είχαν κι από ένα "καλά κρυμμένο μυστικό" να προτείνουν.

Στας Ευρώπας σήμερα η λέξη κλειδί για το στυλ των ψαγμένων γυαλιών είναι kintsugi. Οι πραγματικοί χιπστεράδες φορούν Masahiro Maruyama, αλλά υπάρχουν και φτηνότεροι μιμητές του. Θέλουμε δηλ. γυαλιά με μια ασυμμετρία (χρωματική, σχεδιαστική ή και δομική, με έναν βραχίονα πιο χαμηλά από τον άλλο, π. χ.), σαν τις μικρές ή μεγάλες ατέλειες που έχουν τα συγκολλημένα βάζα ή πιάτα με την παραδοσιακή μέθοδο επισκευής kintsugi.

Θα ήθελα να τα δοκιμάσω, αλλά περιμένω να φύγει το πρώτο κύμα χιπστερισμού, μη μας πούνε και τοιούτους. Ίσως σε 2-3 χρόνια.
Έριξα μια ματιά. Αντιπαρερχομαι το 700 ευρώ για σκελετο και εχω να πω οτι ειναι πολυ ιαπωνικα για το γουστο μου και δεν βρηκα και γυναικεια οποτε, ΝΟΤ. You got the point, παντως.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Φεβ 2025, 12:40

κατι τετοιο δηλαδη; Δεν κρίνω.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Belladonna_new

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna_new » 11 Φεβ 2025, 12:42

enaon έγραψε:
11 Φεβ 2025, 12:40
κατι τετοιο δηλαδη; Δεν κρίνω.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ναι γεια σου. Σαν το μεσαιο, σε μαυρο αλλα πιο - πως να το πω - καλογουστο. Δλδ ρε παιδι μου εχεις ενα κοσουμι Αρμανι και ενα ιδια κοψια νο νειμ, το Αρμανι θα σου φανει πιο καλογουστο. Μια τετοια διαφορα σου λεω και εδω, το μεσαιο που εβαλες και αυτο που ειχα δει εγω.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Φεβ 2025, 12:44

Belladonna_new έγραψε:
11 Φεβ 2025, 12:42
Σαν το μεσαιο, σε μαυρο αλλα πιο - πως να το πω - καλογουστο.
πλακα εχουν, δες με filigree frame στο γοογλε ισως.

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 11 Φεβ 2025, 15:28

αρκεί να είναι σε σχήμα πεταλούδας :romance-hearteyes:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές