Κι εδώ ως "Η Λήδα και ο κύκνος"

Souvlatzis έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 12:49Όλες αυτες του ινσταγκραμ μου φαίνονται πολύ ψεύτικες ρε γαμώτο
Είναι αληθινό αυτό Σουβλατζη, βουρ!
Είναι όντως πολύ όμορφηJolly Roger έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 13:43Ο μέγας Θεσσαλονικεύς μιλφολάγνος Ασλαμάς τη θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό.
Ομορφες είναι πολλές - η Διδασκαλου είναι απο τα σπάνια πλάσματα προικισμένα σε υπερθετικό βαθμό - μια απαστράπτουσα προσωπικότητα η τελειοτητα που σαν ανθρωποι είμαστε καταδικασμένοι να μην ονειρευτούμε καν οτι είναι εφικτή.Maspoli έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 14:00Είναι όντως πολύ όμορφηJolly Roger έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 13:43Ο μέγας Θεσσαλονικεύς μιλφολάγνος Ασλαμάς τη θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό.
Σωστοτατος αδερφέ!!!Αγις έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 14:06Ομορφες είναι πολλές - η Διδασκαλου είναι απο τα σπάνια πλάσματα προικισμένα σε υπερθετικό βαθμό - μια απαστράπτουσα προσωπικότητα η τελειοτητα που σαν ανθρωποι είμαστε καταδικασμένοι να μην ονειρευτούμε καν οτι είναι εφικτή.Maspoli έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 14:00Είναι όντως πολύ όμορφηJolly Roger έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 13:43
Ο μέγας Θεσσαλονικεύς μιλφολάγνος Ασλαμάς τη θεωρεί την πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιό.
''Σε ποιαν έκσταση απάνω σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες τα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το 'χει δει ''
Για αυτό. Σε δεκα χρόνια θα έχεις αλλάξει γούστα.
Κρατιέται πάρα πολύ καλά η Παναγιώτα. Ούτε που καταλαβαίνεις ότι είναι το '69 γεννημένη. Την είδα από κοντά στην παράσταση "Σκηνές από ένα γάμο" του Μπέργκμαν πριν 3 χρόνια και ήταν ακόμα πιο όμορφη από ό,τι φαίνεται στην τιβί.
Για την Παπαβασιλείου θυμάμαι πρώτη φορά πριν 10-11 χρόνια στην Αγγλία μας είχε πει ένα φίλος Θεσσαλονικιος ότι την είχε πετύχει σε ένα μαγαζί στις διακοπές του Πάσχα και είχε μείνει παγωτό, ότι ήταν η ομορφότερη γυναίκα που έχει δει ποτέ από κοντά, εμένα μέχρι τότε δεν πήγαινε καν το μυαλό μου αλλά τελικά ισχύει, έχει καταργήσει κάθε φυσικό νόμο!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Δεκ 2018, 14:47αυτά είναι τα καλύτερα μιλφακια στην Ελλάδα τι να λέμε τώρα
τα πάντα όλα