Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Φεβ 2025, 18:02

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:34
Στο δια ταύτα δηλαδή, η ελλ κοινωνία ΔΕΝ κινδυνεύει από κάποιο φάντασμα ακροαριστεράς πλεον
Δεν πάει προς αυτή την κατεύθυνση το πράγμα..
Αυτό που δεν θέλω είναι η επιστροφή της αριστερίλας, η διάσωση των αριστερών ιδεών. Ένα πισογύρισμα της κοινωνίας στα ιδεώδη της Μεταπολίτευσης. Από την δεκαετία του '40 ακόμη, η Αριστερά έχει εκμεταλλευτεί αρκετές φορές την ελληνική κοινωνία, κερδίζοντας με πατέντες μεγάλο της μέρος.
Σήμερα, μπορεί να μην υπάρχει η προδιάθεση της Αριστεράς για κάποια δικτατορία του προλεταριάτου, μιας και δεν υπάρχουν και οι ευνοϊκές συνθήκες για κάτι τέτοιο, υπάρχει όμως η προδιάθεση για μια κυβέρνηση που θα ικανοποιεί τα καπρίτσια του κάθε ακροαριστερού όπως γινόταν συστηματικά στην Μεταπολίτευση.

Πολύ απλά, εάν γίνει αυτό θα έχουμε πισογύρισμα. Στις δεκαετίες του '50 και του '60 η ΕΔΑ εκμεταλλευόταν τον αγώνα και τα γεγονότα για το Κυπριακό και μέσω αυτού απέκτησε άνοδο, από εκεί που ο χώρος της ήταν περιθωριοποιημένος μετά τα όσα είχανε γίνει στον εμφύλιο την προηγούμενη δεκαετία. Ο αγώνας για το Κυπριακό ήτανε δίκαιος το αυτό και οι κινητοποιήσεις που γινόντουσαν για αυτό στην Ελλάδα. Όμως η ελληνική κοινωνία παρέμεινε πολιτικά απονήρευτη και μεγάλο τμήμα της παγιδεύτηκε από την ΕΔΑ.

Αυτό δεν θέλω να γίνει με τα Τέμπη. Θέλω η ελληνική κοινωνία να αγωνιστεί χωρίς να τσιμπήσει από την Αριστερά. Διαφορετικά θα έχουμε πισογύρισμα στην Μεταπολίτευση. Και αυτό θα ευνοούσε και την ΝΔ, η οποία θέλει να πολιτεύεται σε μια αριστερόστροφη κοινωνία.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 18:03

sharp έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:51
enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:47
sharp έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:46
Αποχαιρετώ κι εγώ το (μια απ' τα ίδια) νήμα :wave:

Γεια σου Isildur, χάρηκα που τα είπαμε, έστω για λίγο.
και εγω χαρηκα Isildur, ευχαριστώ που τσίμπησες :lol:
Γιατί το άλλαξες ρε μουσίτσα; Νόμιζες ότι δεν θα σε δούμε, μουλωχτή γάτα;
Το κάνει συχνά ο μονόροδος. Τα ξαναβλέπει, τα βελτιώνει (ή έτσι νομίζει) και τα ξαναποστάρει. Αλλά είναι γρήγορος και δεν φαίνεται το edit. Και μετά πουλάει τρελίτσα... :lol:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 18:04

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:00
@Echelon

πονjείς? :hebit:
δεν καταλαβες οτι το λεει για την γαλή ε;

αχχχχ, ντουβαρια παντου :011::lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 18:05

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:03
sharp έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:51
enaon έγραψε:

και εγω χαρηκα Isildur, ευχαριστώ που τσίμπησες :lol:
Γιατί το άλλαξες ρε μουσίτσα; Νόμιζες ότι δεν θα σε δούμε, μουλωχτή γάτα;
Το κάνει συχνά ο μονόροδος. Τα ξαναβλέπει, τα βελτιώνει (ή έτσι νομίζει) και τα ξαναποστάρει. Αλλά είναι γρήγορος και δεν φαίνεται το edit. Και μετά πουλάει τρελίτσα... :lol:
πω πω κλαψα, ιδιοι εισαστε. Ιδιοι εντελως, κλαψιάρηδες, μονο που ο σαρπ ειναι και γκασμάς λιγο.

πλακα κανω για το λιγο, πολυ ειναι. :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Φεβ 2025, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 18:05

Golden Age έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:02
Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:34
Στο δια ταύτα δηλαδή, η ελλ κοινωνία ΔΕΝ κινδυνεύει από κάποιο φάντασμα ακροαριστεράς πλεον
Δεν πάει προς αυτή την κατεύθυνση το πράγμα..
Αυτό που δεν θέλω είναι η επιστροφή της αριστερίλας, η διάσωση των αριστερών ιδεών. Ένα πισογύρισμα της κοινωνίας στα ιδεώδη της Μεταπολίτευσης. Από την δεκαετία του '40 ακόμη, η Αριστερά έχει εκμεταλλευτεί αρκετές φορές την ελληνική κοινωνία, κερδίζοντας με πατέντες μεγάλο της μέρος.
Σήμερα, μπορεί να μην υπάρχει η προδιάθεση της Αριστεράς για κάποια δικτατορία του προλεταριάτου, μιας και δεν υπάρχουν και οι ευνοϊκές συνθήκες για κάτι τέτοιο, υπάρχει όμως η προδιάθεση για μια κυβέρνηση που θα ικανοποιεί τα καπρίτσια του κάθε ακροαριστερού όπως γινόταν συστηματικά στην Μεταπολίτευση.

Πολύ απλά, εάν γίνει αυτό θα έχουμε πισογύρισμα. Στις δεκαετίες του '50 και του '60 η ΕΔΑ εκμεταλλευόταν τον αγώνα και τα γεγονότα για το Κυπριακό και μέσω αυτού απέκτησε άνοδο, από εκεί που ο χώρος της ήταν περιθωριοποιημένος μετά τα όσα είχανε γίνει στον εμφύλιο την προηγούμενη δεκαετία. Ο αγώνας για το Κυπριακό ήτανε δίκαιος το αυτό και οι κινητοποιήσεις που γινόντουσαν για αυτό στην Ελλάδα. Όμως η ελληνική κοινωνία παρέμεινε πολιτικά απονήρευτη και μεγάλο τμήμα της παγιδεύτηκε από την ΕΔΑ.

Αυτό δεν θέλω να γίνει με τα Τέμπη. Θέλω η ελληνική κοινωνία να αγωνιστεί χωρίς να τσιμπήσει από την Αριστερά. Διαφορετικά θα έχουμε πισογύρισμα στην Μεταπολίτευση. Και αυτό θα ευνοούσε και την ΝΔ, η οποία θέλει να πολιτεύεται σε μια αριστερόστροφη κοινωνία.
Νομίζω οτι όλες αυτές οι σάλτσες που αραδιάζεις για να εξηγήσεις το τί ..φοβάσαι, είσαι σε θέση να καταλάβεις οτι δεν ισχύουν ΠΙΑ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Φεβ 2025, 18:06

nemo έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:14
Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:10
Αυτό που παρατηρώ να έχει αλλάξει (επειδή την έχω ιγκνορ και δεν έχω εικόνα πλεον) είναι το εμότικον ειρωνικού γέλιου που κοτσαρε σε κάθε ποστ.

Τώρα το έχει κάνει "αγκαλίτσα"

Κάτι μαρτυρεί και αυτό. Αλλά ας είναι.

Τέρμα οι επι μέρους αναλύσεις.
κοιτα με τα βλημμενα εδω δεν εχει και αδικο ..και φυσικα δεν κανει πισω ουτε χιλιοστο
Το ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα έκφρασης και κατανόησης κειμένου; Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι καταλαβαίνει κάποιος με τη φράση "Δεν είμαι χοντρός για να δώσω αίμα"; Ή ότι "οι άθεοι λένε ψέματα στον εαυτό τους ότι είναι άθεοι επειδή δεν τολμούν να πάνε σε ισλαμικές χώρες"; Επισκέφτηκες το νήμα και δεν μπήκες στον κόπο να καταλάβεις ούτε γιατί σε κράζω. Ανοϊκό λίγο είναι αυτό.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...συγνώμη πόσο χρονών είστε;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 18:07

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:04
Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:00
@Echelon

πονjείς? :hebit:
δεν καταλαβες οτι το λεει για την γαλή ε;

αχχχχ, ντουβαρια παντου :011::lol:
γι αυτό βάζω την καρδούλα, να είμαι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο :lol: Αποχωρήσασα είμαι βρε, σιγά που ξέρω και θυμάμαι με τί την βρίσκει κάθε χρήστης στην τελική :P
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 18:09

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:02
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:59
Τι εννοείς "τσίμπησα", δεν βριζόσασταν στ' αλήθεια; Παίζει κάποια προϊστορία;
που τσιμπησες στο νημα βρε, μην γραφεις σεντονάκια κλάψας, θυμήσου πόσα ξέχασες θυμήσου, οτι δεν τα διαβάζω :lol:
Α, αυτό εννοούσες με το "τσίμπημα"; :-?
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Φεβ 2025, 18:10

Saturn έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:40
Βέβαια όσο ενδιάφερε αυτούς που φώναζαν τότε άλλο τόσο ενδιαφέρει και αυτούς που φωνάζουν τώρα.Τα Τέμπη θα ξεχασθούν μόλις αλλάξει η κυβέρνηση.Αλλά δεν έχει εμφανισθεί το επόμενο σχήμα.
Αυτό είναι χυδαιότατη λασπολογία εαν αναφέρεσαι στο σύνολο όσων διαμαρτύρονται

Άλλο ένα επικοινωνιακό καμωματάκι δηλαδή
Είναι πολιτική εκτίμηση βάσει της πείρας του παρελθόντος.Αυτοί που φώναζαν για απόπειρα δωροδοκίας του Χαικάλη έγιναν κυβέρνηση ένα μήνα μετά.Δεν το έψαξαν και το θέμα ξεχάσθηκε αμέσως και δεν το έκαναν επειδή ήξεραν ότι δεν υπήρχε τίποτε.Εάν βγεις σήμερα έξω στον δρόμο και ρωτήσεις τι έγινε με αυτό οι 99 στους 100 δεν θα το θυμούνται καν.Το ίδιο και εάν ρωτήσεις τι έγινε με το "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου.Και βεβαίως όλα αυτά έσβησαν με κυβερνήσεις αυτών που φώναζαν για σκάνδαλο ως αντιπολίτευση.Τα Τέμπη βέβαια δεν θα ξεχασθούν διότι σκοτώθηκαν άνθρωποι.Η αναζήτηση του μυστηριώδους φορτίου θα ξεχασθεί διότι μάλλον δεν υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 18:11

πατησιωτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:10
Saturn έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:40
Βέβαια όσο ενδιάφερε αυτούς που φώναζαν τότε άλλο τόσο ενδιαφέρει και αυτούς που φωνάζουν τώρα.Τα Τέμπη θα ξεχασθούν μόλις αλλάξει η κυβέρνηση.Αλλά δεν έχει εμφανισθεί το επόμενο σχήμα.
Αυτό είναι χυδαιότατη λασπολογία εαν αναφέρεσαι στο σύνολο όσων διαμαρτύρονται

Άλλο ένα επικοινωνιακό καμωματάκι δηλαδή
Είναι πολιτική εκτίμηση βάσει της πείρας του παρελθόντος.Αυτοί που φώναζαν για απόπειρα δωροδοκίας του Χαικάλη έγιναν κυβέρνηση ένα μήνα μετά.Δεν το έψαξαν και το θέμα ξεχάσθηκε αμέσως και δεν το έκαναν επειδή ήξεραν ότι δεν υπήρχε τίποτε.Εάν βγεις σήμερα έξω στον δρόμο και ρωτήσεις τι έγινε με αυτό οι 99 στους 100 δεν θα το θυμούνται καν.Το ίδιο και εάν ρωτήσεις τι έγινε με το "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου.Και βεβαίως όλα αυτά έσβησαν με κυβερνήσεις αυτών που φώναζαν για σκάνδαλο ως αντιπολίτευση.Τα Τέμπη βέβαια δεν θα ξεχασθούν διότι σκοτώθηκαν άνθρωποι.Η αναζήτηση του μυστηριώδους φορτίου θα ξεχασθεί διότι μάλλον δεν υπάρχει.
Δεν έχουν σχέση τα προηγούμενα που αναφέρεις με την ιστορία των Τεμπών και επιχειρείς με άκυρες γενικεύσεις να θολώσεις τα νερά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 18:12

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:09
ε, μονος σου το είπες, δεν γραφεις, αλλα σου ηρθε σε αυτο το νημα, να συζητήσουμε γιατι λεω τον σαρπ σιχαμενη γλίτσα. Παω να κανω νιαου στα κεραμίδια.

ωραια δεν τα λεμε; :lol:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Φεβ 2025, 18:13

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 16:02
:D

Την συγκεκριμένη παραπάνω χρήστρια, επ'ονόματι ΓΑΛΗ, την έχω στο ιγκνορ (για λόγους αισθητικής).

Μιας και είδε φως όμως (πάλι) και μπήκε (πάλι) και τίμησε το νήμα μου με την αφανή για εμένα κατα τα άλλα παρουσία της ας σχολιάσω :
Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, εμμονικής ενασχόλησης με δολοφονία χαρακτήρων και ακινητοποίησης (φαντασιακής εκ μέρους της, οκ) του θύματος μέσω προσβολών και φανταστικών κατηγοριών, ωστε να υποβιβάσει την μαρτυρία του ή να πετάξει σε συγκεκριμένο χρόνο, την μπάλα στην εξέδρα.

Η συγκεκριμένη βέβαια, επειδή έχει κάψει φλάτζα, το κάνει μονίμως στους διαλόγους που επιχειρεί- γενικότερα εδω μέσα-αλλά οι οποίοι για κάποιον λόγο βουλιάζουν, ίσως επειδή όλο το φόρουμ, πλην ελαχίστων ομοιδεατών-την έχει σε ανεπίσημο ιγκνόρ ωστε να είναι σε θέση και να καβλαντίζει μαζί της κατα την αρέσκεια εκάστου, γελοιοποιώντας την.

Για να είμαστε όμως συγκεκριμένοι στο θέμα που συζητάμε, η συγκεκριμένη χρήστρια επεμβαίνει πάντα ωσαν στρακαστρούκα σε θέματα πολιτικής, ως τσιρλίντερ με υπεράνω ύφος, που λειτουργεί ενθαρρυντικά και επιβεβαιωτικά προς τα άτομα της αγέλης της.

Αυτόν τον ρόλο έχω διακρίνει στην συγκεκριμένη. Μέχρι εκεί. :lol:

Το βόθρουμ είναι το λεωφορείο, ο οδηγός είναι η διαχείριση (στα τέτοια της), και οι επιβάτες είναι οι άλλοι πχορουμίστας. :003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2025, 18:14

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:11

Δεν έχουν σχέση τα προηγούμενα που αναφέρεις με την ιστορία των Τεμπών και επιχειρείς με άκυρες γενικεύσεις να θολώσεις τα νερά.
Είπε η βιολιτζού της κόλασης στον πατησιώτη...

:smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Φεβ 2025, 18:14

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:12
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:09
ε, μονος σου το είπες, δεν γραφεις, αλλα σου ηρθε σε αυτο το νημα, να συζητήσουμε γιατι λεω τον σαρπ σιχαμενη γλίτσα. Παω να κανω νιαου στα κεραμίδια.

ωραια δεν τα λεμε; :lol:
Με τέτοιο άβαταρ... :003:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση