Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τέμπη, Φόρουμ, Καρυστιανού και η Τέχνη της Προπαγάνδας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 18:52

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:41
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:39
enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:33

δεν εισαι ενημερωμένος, ο πατ λεει οτι δεν ξερει τι του γινεται στο θεμα, δεν τον απασχολεί πολυ. Και αληθεια ειναι, ασχετος ειναι εντελως. Απλα ειδε φως και μπηκε, τυχαίο ισως.
Ότι δεν είμαι, δεν είμαι.Αλλά γενικά ο πατ είναι, και γενικά μιλάω (φαίνεται άλλωστε).
ε καλα στο θεμα μονος του εχει πει, δεν ξερει. Ρωτα τον αν θες. Σου μοιαζει οτι ξερει, γιατι εχεις χωσει επιμελώς την κεφάλα σου στην αμμο και περιμενεις να περασει ο χρόνος. Γιατι την βγαζεις, δεν ξερεις τι θα γίνει; θες να με βγαλεις ψευτη;
Ρε συ, αν σε ζορίζει η λέξη "γενικά", άνοιξε λεξικό. Ακόμα και Μπαμπινιώτη, μια στις τόσες ισχύουν αυτά που γράφει.

Μην κολλάς και προσπαθείς να τα φέρεις όλα να ταιριάζουν στο αρχικό σου σχόλιο. Ξέρω, εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι αυτές, αλλά κάνε μια προσπάθεια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 16 Φεβ 2025, 18:54

Η κυβέρνηση χειρίστηκε τα θέμα σαν να κρύβει κάτι.
Όταν χειρίζεσαι ένα θέμα σαν να κρύβεις κάτι και ο τρόπος που το χειρίζεσαι αυτό σου προκαλεί τόση ζημιά σαν κυβέρνηση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ένα πράγμα σημαίνει και τίποτα άλλο.

Κρύβεις κάτι που θα πάθαινες μεγαλύτερη ζημιά αν μαθευότανε.

Είναι απλά τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 16 Φεβ 2025, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2025, 18:54

Έχει όντως πλάκα τελικά αυτό το νήμα της προπαγάνδας...

Θα το χαρακτήριζα ως αυτοκαταστροφικό για όσους έσπευσαν να δηλώσουν κυρίως εγγενή και όχι πολιτική υποστήριξη στην οπ.

Ας πρόσεχαν... :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Φεβ 2025, 18:55

marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:51
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:17
marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:56

Είσαι νεοδημοκράτης κατ αποκοπή δηλαδή. Εντάξει θα λυνόταν το θέμα του ορισμού. Από δω και πέρα τι θα κάνεις; Θα γίνει έξι; να προσέχεις, το σύνθημα έλεγε έξι έξι έξι,,, να φέξει.
"Έξι, ο κώλος σου να φέξει" έλεγε. "Έξι έξι έξι" έλεγε ο Ιωάννης. Ο Ιωάννης κι ο Μπρους Ντίκινσον.

Και δεν είναι κατ' αποκοπήν, κατά περίπτωση (ή περίσταση, αν το προτιμάς) είναι. Το πώς, το γιατί και το πότε τα έχω πει αρκετές φορές, βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
Μα δεν θα ζητούσα ποτέ από κανέναν να μου εξηγήσει γιατί ψήφισε νέα δημοκρατία. Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ σοβαρός λόγος. Σέβομαι του νεοδημοκράτες ως πολίτες που έχουν δικαιώματα όπως σέβομαι και τα δικαιώματα έγκλειστων ψυχασθενών και των εγκληματιών στη φυλακή. Γιατί να κάνω εξαίρεση στους ψηφοφόρους της ΝΔ; Δεν θα ήμουν συνεπής στις ιδέες μου. :D
Τι ψηφίζεις;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 18:56

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:52
Ρε συ, αν σε ζορίζει η λέξη "γενικά", άνοιξε λεξικό.
οχι βρε, ηθελα να το τσιμπήσεις και ας βγω ψευτης, τι να κανουμε. Το ιδιο λεμε, δεν εχεις ιδέα, και δεν σε νοιαζει που και ο πατ δεν εχει ιδέα στο θεμα, αλλά γραφεις πίπες θεωρητικές γενικά, ξέρεις γιατι, τα ειπαμε.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Φεβ 2025, 18:58

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:49
Niki έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:46
Αναρωτιέμαι αν σκάσει κάποιο σκάνδαλο στην Ιταλία για αυτήν την εταιρεία για λαθρεμπόριο π.χ τη επική κωλοτούμπα θα κάνουν άραγε όλοι;
Λες να είναι κωλοτούμπα? Εννοώ, θα προλάβουν να κάνουν κωλοτούμπες?
Μου θυμίζεις την υπόθεση Παντσαβόλτα επί πατρός Μητσοτάκη. :D Όταν συνελήφθη ο Παντσαβόλτα για σκάνδαλα στην Ιταλία στον οποίο ο Μητσοτάκης είχε προσπαθήσει να πουλήσει την ΑΓΕΤ,όλοι περίμεναν στην Ελλάδα πότε θα αποκαλυφθεί ότι έδινε λεφτά και στον Μητσοτάκη.Ακόμη περιμένουν. :D

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 18:58

Niki έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:54
Όταν χειρίζεσαι ένα θέμα σαν να κρύβεις κάτι και ο τρόπος που το χειρίζεσαι αυτό σου προκαλεί τόση ζημιά σαν κυβέρνηση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ένα πράγμα σημαίνει και τίποτα άλλο.

Είναι απλά τα πράγματα.
:smt023:smt023:smt023
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 18:59

marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:51
Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:17
marabou έγραψε:
16 Φεβ 2025, 17:56

Είσαι νεοδημοκράτης κατ αποκοπή δηλαδή. Εντάξει θα λυνόταν το θέμα του ορισμού. Από δω και πέρα τι θα κάνεις; Θα γίνει έξι; να προσέχεις, το σύνθημα έλεγε έξι έξι έξι,,, να φέξει.
"Έξι, ο κώλος σου να φέξει" έλεγε. "Έξι έξι έξι" έλεγε ο Ιωάννης. Ο Ιωάννης κι ο Μπρους Ντίκινσον.

Και δεν είναι κατ' αποκοπήν, κατά περίπτωση (ή περίσταση, αν το προτιμάς) είναι. Το πώς, το γιατί και το πότε τα έχω πει αρκετές φορές, βαριέμαι να τα ξαναγράφω.
Μα δεν θα ζητούσα ποτέ από κανέναν να μου εξηγήσει γιατί ψήφισε νέα δημοκρατία. Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ σοβαρός λόγος. Σέβομαι του νεοδημοκράτες ως πολίτες που έχουν δικαιώματα όπως σέβομαι και τα δικαιώματα έγκλειστων ψυχασθενών και των εγκληματιών στη φυλακή. Γιατί να κάνω εξαίρεση στους ψηφοφόρους της ΝΔ; Δεν θα ήμουν συνεπής στις ιδέες μου. :D
Αν έχω καταλάβει καλά, από σχόλιά σου σε κάποια νήματα, είσαι ψηφοφόρος του ΚΚΕ;

Ε, θέλει περισσό (pun intended) θράσσος να σχολιάζεις την σοβαρότητα στον λόγο επιλογής ψήφου άλλων, δε νομίζεις; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2025, 19:00

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:56
Isildur έγραψε:
οχι βρε, ηθελα να το τσιμπήσεις και ας βγω ψευτης, τι να κανουμε. Το ιδιο λεμε, δεν εχεις ιδέα, και δεν σε νοιαζει που και ο πατ δεν εχει ιδέα στο θεμα, αλλά γραφεις πίπες θεωρητικές γενικά, ξέρεις γιατι, τα ειπαμε.

Συνέχισε εναόνι μου, μια χαρά το πας ως μαδουροχυμένη πολιτική θηλυκότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Φεβ 2025, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Φεβ 2025, 19:00

Niki έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:54

Είναι απλά τα πράγματα.
Ωραία.Όταν αλλάξει η κυβέρνηση εάν είμαστε εδώ να δούμε τι θα αποκαλυφθεί ότι έκρυβε.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 19:01

Ισίλδωρα και Μαραμπου, με συγχωρείτε αλλά εδώ δεν είναι το κατάλληλο νήμα να τα λύσετε αυτα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Φεβ 2025, 19:02

sharp έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:55

Τι ψηφίζεις;

Isildur έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:59
Αν έχω καταλάβει καλά, από σχόλιά σου σε κάποια νήματα, είσαι ψηφοφόρος του ΚΚΕ;
σαν δυο σταγόνες γλίτσας. :011:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Φεβ 2025, 19:02

enaon έγραψε:
16 Φεβ 2025, 18:56
Isildur έγραψε:
Το παθαίνεις και με τραγούδια αυτό; Σου σφηνώνει κάποιο στο μυαλό και το σιγομουρμουράς για ώρες/μέρες;

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 16 Φεβ 2025, 19:03

πατησιωτης έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:00

Ωραία.Όταν αλλάξει η κυβέρνηση εάν είμαστε εδώ να δούμε τι θα αποκαλυφθεί ότι έκρυβε.
Εχμμ, επειδή αυτό επιμένεις να το λες, εννοείς οτι δεν παίζει να ζήσουμε και πολύ ή οτι θα μας θάψει όλους ο Κυριάκος?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2025, 19:04

Saturn έγραψε:
16 Φεβ 2025, 19:01
Με συγχωρείτε αλλά εδώ δεν είναι το κατάλληλο νήμα να τα λύσετε αυτα
Είσαι ήδη σχωρεμένη και τιμημένη από το πολιτικό κοινό σου, βιολιτζού θεούσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών