Γιαχωβά, έχεις πετύχει στην πόρτα σου?

Δεν έχω ψηφίσει κάτι ακόμα. Στις επόμενες οπωσδήποτε κάτι αριστερό με κριτήρια εκείνης της στιγμής.sharp έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:55Τι ψηφίζεις;marabou έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:51Μα δεν θα ζητούσα ποτέ από κανέναν να μου εξηγήσει γιατί ψήφισε νέα δημοκρατία. Δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ σοβαρός λόγος. Σέβομαι του νεοδημοκράτες ως πολίτες που έχουν δικαιώματα όπως σέβομαι και τα δικαιώματα έγκλειστων ψυχασθενών και των εγκληματιών στη φυλακή. Γιατί να κάνω εξαίρεση στους ψηφοφόρους της ΝΔ; Δεν θα ήμουν συνεπής στις ιδέες μου.
αφου δουλευει σε ντουβαράκια βρε, δεν θυμάσαι με τα λαμπάκια που ήσουν ετοιμος να κλαψεις, ηθελες να σταματησω να το λεω, τωρα; Απο τότε εχεις να ασχοληθεις με το θεμα ε;
Δίκιο έχεις (το λέω τρίτη φορά, ξέρω...
Αποφάσισε τι θέλεις όμως, ναι;
Μην το απλοποιείς κανείς δεν είπε ότι Κουλής πήρε λεφτά από την εταιρεία.πατησιωτης έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:58Μου θυμίζεις την υπόθεση Παντσαβόλτα επί πατρός Μητσοτάκη.Όταν συνελήφθη ο Παντσαβόλτα για σκάνδαλα στην Ιταλία στον οποίο ο Μητσοτάκης είχε προσπαθήσει να πουλήσει την ΑΓΕΤ,όλοι περίμεναν στην Ελλάδα πότε θα αποκαλυφθεί ότι έδινε λεφτά και στον Μητσοτάκη.Ακόμη περιμένουν.
Δεν είναι σάλτσες. Όταν βλέπω τον κόσμο να βλέπει την Καρυστιανού, όχι σαν αυτό που είναι, δηλαδή μια μητέρα που επιδιώκει δικαίωση, αλλά σαν μεταφυσικό πρόσωπο, συγκεκριμένα την Καρυστιανού - η οποία έχει επιλέξει να δώσει τον αγώνα της μαζί με την συνδρομή της Αριστεράς - όχι τους άλλους γονείς που αγωνίζονται, για την οποία (μόνο για αυτήν) καλλιεργείται ένα κλίμα προσωπολατρείας απο την Αριστερά, τους δημοσιογράφους και τα τρολλ της Αριστεράς κι όταν στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα βλέπω στο τραπεζάκι δίπλα απο τις σκάλες της εξέδρας των ομιλιτών την Κουτσούμπα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την οποία μάλιστα η Καρυστιανού συνομιλεί πριν ανέβει στην εξέδρα των ομιλητών κι όταν βλέπω την Καρυστιανούν να εναγκαλίζεται την Μάγδα Φύσσα μπροστά στις κάμερες, τότε ναι είμαι προβληματισμένος και φυσικά δεν είναι καθόλου σάλτσες.Saturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:05Νομίζω οτι όλες αυτές οι σάλτσες που αραδιάζεις για να εξηγήσεις το τί ..φοβάσαι, είσαι σε θέση να καταλάβεις οτι δεν ισχύουν ΠΙΑGolden Age έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:02Αυτό που δεν θέλω είναι η επιστροφή της αριστερίλας, η διάσωση των αριστερών ιδεών. Ένα πισογύρισμα της κοινωνίας στα ιδεώδη της Μεταπολίτευσης. Από την δεκαετία του '40 ακόμη, η Αριστερά έχει εκμεταλλευτεί αρκετές φορές την ελληνική κοινωνία, κερδίζοντας με πατέντες μεγάλο της μέρος.
Σήμερα, μπορεί να μην υπάρχει η προδιάθεση της Αριστεράς για κάποια δικτατορία του προλεταριάτου, μιας και δεν υπάρχουν και οι ευνοϊκές συνθήκες για κάτι τέτοιο, υπάρχει όμως η προδιάθεση για μια κυβέρνηση που θα ικανοποιεί τα καπρίτσια του κάθε ακροαριστερού όπως γινόταν συστηματικά στην Μεταπολίτευση.
Πολύ απλά, εάν γίνει αυτό θα έχουμε πισογύρισμα. Στις δεκαετίες του '50 και του '60 η ΕΔΑ εκμεταλλευόταν τον αγώνα και τα γεγονότα για το Κυπριακό και μέσω αυτού απέκτησε άνοδο, από εκεί που ο χώρος της ήταν περιθωριοποιημένος μετά τα όσα είχανε γίνει στον εμφύλιο την προηγούμενη δεκαετία. Ο αγώνας για το Κυπριακό ήτανε δίκαιος το αυτό και οι κινητοποιήσεις που γινόντουσαν για αυτό στην Ελλάδα. Όμως η ελληνική κοινωνία παρέμεινε πολιτικά απονήρευτη και μεγάλο τμήμα της παγιδεύτηκε από την ΕΔΑ.
Αυτό δεν θέλω να γίνει με τα Τέμπη. Θέλω η ελληνική κοινωνία να αγωνιστεί χωρίς να τσιμπήσει από την Αριστερά. Διαφορετικά θα έχουμε πισογύρισμα στην Μεταπολίτευση. Και αυτό θα ευνοούσε και την ΝΔ, η οποία θέλει να πολιτεύεται σε μια αριστερόστροφη κοινωνία.
να φύγεις μένοντας, να μείνεις φεύγοντας
υπο κανονικές συνθήκες, αν γινόταν μια διαδήλωση για το περιβάλλον ας πούμε, για την διάσωση της καρέτα καρέτα, να σου έλεγα ναιGolden Age έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 19:10Δεν είναι σάλτσες. Όταν βλέπω τον κόσμο να βλέπει την Καρυστιανού, όχι σαν αυτό που είναι, δηλαδή μια μητέρα που επιδιώκει δικαίωση, αλλά σαν μεταφυσικό πρόσωπο, συγκεκριμένα την Καρυστιανού - η οποία έχει επιλέξει να δώσει τον αγώνα της μαζί με την συνδρομή της Αριστεράς - όχι τους άλλους γονείς που αγωνίζονται, για την οποία (μόνο για αυτήν) καλλιεργείται ένα κλίμα προσωπολατρείας απο την Αριστερά, τους δημοσιογράφους και τα τρολλ της Αριστεράς κι όταν στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα βλέπω στο τραπεζάκι δίπλα απο τις σκάλες της εξέδρας των ομιλιτών την Κουτσούμπα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με την οποία μάλιστα η Καρυστιανού συνομιλεί πριν ανέβει στην εξέδρα των ομιλητών κι όταν βλέπω την Καρυστιανούν να εναγκαλίζεται την Μάγδα Φύσσα μπροστά στις κάμερες, τότε ναι είμαι προβληματισμένος και φυσικά δεν είναι καθόλου σάλτσες.Saturn έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:05Νομίζω οτι όλες αυτές οι σάλτσες που αραδιάζεις για να εξηγήσεις το τί ..φοβάσαι, είσαι σε θέση να καταλάβεις οτι δεν ισχύουν ΠΙΑGolden Age έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 18:02
Αυτό που δεν θέλω είναι η επιστροφή της αριστερίλας, η διάσωση των αριστερών ιδεών. Ένα πισογύρισμα της κοινωνίας στα ιδεώδη της Μεταπολίτευσης. Από την δεκαετία του '40 ακόμη, η Αριστερά έχει εκμεταλλευτεί αρκετές φορές την ελληνική κοινωνία, κερδίζοντας με πατέντες μεγάλο της μέρος.
Σήμερα, μπορεί να μην υπάρχει η προδιάθεση της Αριστεράς για κάποια δικτατορία του προλεταριάτου, μιας και δεν υπάρχουν και οι ευνοϊκές συνθήκες για κάτι τέτοιο, υπάρχει όμως η προδιάθεση για μια κυβέρνηση που θα ικανοποιεί τα καπρίτσια του κάθε ακροαριστερού όπως γινόταν συστηματικά στην Μεταπολίτευση.
Πολύ απλά, εάν γίνει αυτό θα έχουμε πισογύρισμα. Στις δεκαετίες του '50 και του '60 η ΕΔΑ εκμεταλλευόταν τον αγώνα και τα γεγονότα για το Κυπριακό και μέσω αυτού απέκτησε άνοδο, από εκεί που ο χώρος της ήταν περιθωριοποιημένος μετά τα όσα είχανε γίνει στον εμφύλιο την προηγούμενη δεκαετία. Ο αγώνας για το Κυπριακό ήτανε δίκαιος το αυτό και οι κινητοποιήσεις που γινόντουσαν για αυτό στην Ελλάδα. Όμως η ελληνική κοινωνία παρέμεινε πολιτικά απονήρευτη και μεγάλο τμήμα της παγιδεύτηκε από την ΕΔΑ.
Αυτό δεν θέλω να γίνει με τα Τέμπη. Θέλω η ελληνική κοινωνία να αγωνιστεί χωρίς να τσιμπήσει από την Αριστερά. Διαφορετικά θα έχουμε πισογύρισμα στην Μεταπολίτευση. Και αυτό θα ευνοούσε και την ΝΔ, η οποία θέλει να πολιτεύεται σε μια αριστερόστροφη κοινωνία.
Ειλικρινά όχι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μπορεί και να ψηφίσω ΚΚΕ αλλά είναι από τις τελευταίες επιλογές για κάτι αριστερό που θέλω. Είναι κάτι φορές που οι ψηφοφόροι του φτάνουν τον ψηφοφόρο της ΝΔ και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μιλάω για τοποθέτηση, ρητορική, ιδέες, συμπεριφορά. Ένα πράγμα ατομιστικό και άγαρμπο που μαρτυρά ότι δεν παίρνουν χαμπάρι από νοήματα.
Otto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:41
Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.
Στύξ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:56Μας απειλείτε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:47Άσ΄τους, αν θέλουν παιχνιδάκια σύμφωνα με τη δική τους μάχιμηOtto Weininger έγραψε: ↑16 Φεβ 2025, 16:41
Αν ήθελα να σε πείσω για κάτι, ούτε που θα το καταλάβαινες.
Θα το θεωρούσες μάλιστα δικη σου επιλογή.διαδικασία, θα τα έχουν.
Θα τα πούμε από αύριο με όλον αυτόν τον συστημικό πχορουμικώς -και όχι μόνον- ανεπίστρεπτο πλέον συστημικό εσμό.
Τι είστε; Ουδέν είστε ,κομματόσκυλα είστε.
Λυπάμαι ,πολύ λυπάμαι για την πάρτη σας.
Ποιος απειλεί ποιον βρε ζουζούνια;