καλά δεν έχουμε και τον Νονό πρωθυπουργό έλεος.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 20:08γιατί αν σου διαφεύγει, τις μαλακίες περί απαγωγής σχετιζόμενης με τα Τέμπη τις διακινούν από την πρώτη μέρα όπως και για την υποτιθέμενη δολοφονία του Χρυσάγη.Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 20:03Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα δεν έχετε συνειδητοποίησει τι γράφετε.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:55
ναι, εγώ έχω μανία καταδίωξης.
μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι πράγματα γράφεις εδώ και πολύ καιρό.
Παράδειγμα σε αυτό το νήμα οι περισσότεροι γράφουμε περιμένουμε να δούμε.
Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα γράφετε ότι σίγουρα θα ξεκινήσουν οι συνομοσιολόγοι και θα γράφουν ότι και αυτό σχετίζετε με τα Τέμπη γιατί κάποιος να εκβιάζει και μετά να σκοτώνει το θύμα γιατί μπλα μπλα μπλα.
Γιατί βιάζεσαι να γράψεις απαντήσεις ρε Οττο και εσύ και η παρέα σου και η μύξα σε κάποιους υποθετικούς συνομοσιολόγους πριν ακόμα σου αναγγείλουν την συνομοσιολογία τους;
Εγώ απλά έγραψα ότι πρέπει να περιμένουμε τις έρευνες μην βιάζεστε.
Πέσατε πάνω μου να με υποχρεώσετε να γράψω ότι δεν πίστευω στον εκβιασμό στον εκφοβισμό και ότι σχετίζετε με τα Τέμπη.
Αν δεν το γράψω αυτό είμαι συνομοσιολόγα.
Όχι δεν το γράφω περιμένω τις έρευνες και τίποτα δεν φεύγει από το κάδρο μέχρι να το πούνε οι αρχές.
Καπίτο;
αλλά μην πας μακριά. ακόμα και στην πρώτη σελίδα ήδη άρχισαν κάποιοι τα σενάρια.

Όμως πολλά σενάρια άλλα μπορούν να μην είναι μακριά από την πραγματικότητα.
Την Ιταλική εταιρεία π.χ ή για μια άλλη δίκη πολλά ...
Πρέπει όλοι να περιμένουμε.
Υπομονή.