Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 18 Φεβ 2025, 10:39

Otto Weininger έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:31
vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:29
Arisvilla έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:21
Eγώ δεν μπορώ να φανταστώ οτι ζούμε σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός δίνει εντολη να δολοφονήσουν κάποιον. Οσο Κολομβία και αν είμαστε. Αλλά δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει πλεον το ενδεχόμενο κάποιος που ενοχλήθηκε από την έρευνα της εισαγγελέως για τα Τέμπη να έδωσε τέτοια εντολή. Σίγουρα οχι πάντως ευθέως ο πρωθυπουργός. Δεν μπορώ να το διανοηθώ καν.
Κι εγω ακριβώς το ιδιο πιστευω.
Όπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, πιο νορμαλ μου ακουγεται να εκβιάζεται και ο ιδιος ο Μητσοτάκης απο αυτη την όποια Μαφία, παρά να ειναι ο ιδιος η μαφία.
Να ξυπνάει ενα πρωί και να λεει "τραβάτε και παρατήστε τον άθαφτο σε εκεινο το σημειο". "Πάμε να με γαμήσει τωρα η εισαγγελέας που την εκβίαζα αλλά τώρα δεν εχει πλεον τιποτα να χάσει". "Χμ, έβγαλε πρωτοσέλιδο ο Χιος για το οτι ειμαι μαφιόζος αλλά ας μην του κανω τίποτα γιατι θα εχει αποδείξεις, ας τον αφησω να με βάλει μεσα".
Ποια μαφία γαμω τον διαολο μου ;
Ο Μητσοτάκης κρίνεται για το εάν υπάρξει διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών και τιμωρίας ενόχων. Κανονικά αυτό θα έπρεπε να αφορά μόνο την δικαιοσύνη, πλην των οποίων πολιτικών ευθυνών υπάρχουν περί συμβάσεων, ασφαλείας και τηλεδιοικησης.

Αλλά στην Ελλάδα της διαπλοκής, κρατος-κυβερνηση- δικαιοσύνη είναι ένα αλληλοσυμπληρουμενο μπλοκ

Γι αυτό, πάντα θα φτάνει ψηλά και η κοινωνική γκρίνια
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Φεβ 2025, 10:39

Green Dragon έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:34
Μπορεί να μου πει κάποιος μια θεωρία για το τι στο διάολο προσπαθούν να καλύψουν; Δηλαδή αν υπήρχε ξυλόλιο 5 βαρέλια στο τραίνο γιατί είναι τόσο εξωφρενικά σηυμαντικό να καλυφθεί αυτή η πληροφορία; Ναι, θα πρέπε κάποιοι να πάνε μέσα αλλά είναι αυτό τόσο φοβερό που αξίζει τέτοια μανούρα; Τι συμβαίνει ρε παιδιά;

Μου αρέσει που αφού πιστέψεις κάθε σενάριο άνευ απόδειξης (φορτίο ξυλόλιου) και κάθε σενάριο που χτίστηκε πάνω στο ανύπαρκτο πρώτο, μετά, μέσα σε μια αναλαμπή των τελευταίων εγκεφαλικών κυττάρων, βλέποντας πόσο εξωφρενικά είναι όλα αυτά ρωτάς "τι γίνεται".

Γίνεται ότι λέτε μπούρδες και τις πιστεύετε κιόλας.
Και μετά ερμηνεύετε τα πάντα βάσει αυτών.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Φεβ 2025, 10:40

Beria έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:33
Otto Weininger έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:31
vantono έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:29

Κι εγω ακριβώς το ιδιο πιστευω.
Όπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, πιο νορμαλ μου ακουγεται να εκβιάζεται και ο ιδιος ο Μητσοτάκης απο αυτη την όποια Μαφία, παρά να ειναι ο ιδιος η μαφία.
Να ξυπνάει ενα πρωί και να λεει "τραβάτε και παρατήστε τον άθαφτο σε εκεινο το σημειο". "Πάμε να με γαμήσει τωρα η εισαγγελέας που την εκβίαζα αλλά τώρα δεν εχει πλεον τιποτα να χάσει". "Χμ, έβγαλε πρωτοσέλιδο ο Χιος για το οτι ειμαι μαφιόζος αλλά ας μην του κανω τίποτα γιατι θα εχει αποδείξεις, ας τον αφησω να με βάλει μεσα".
Ποια μαφία γαμω τον διαολο μου ;
Αυτή που παρακολουθούσε αρχηγό πολιτικού κόμματος, ξέρω γω;
Α δε πας καλά εσύ.
Όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 18 Φεβ 2025, 10:40

dna replication έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:35
Ναύτης έγραψε:
Ρε σεις, μη γράφετε τρέλες. Σίγουρα είναι πολύ ύποπτη η υπόθεση και όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να γράφετε μερικοί ότι την εντολή την έδωσε ο ίδιος ΠΘ μεσολαβεί μια καραβιά στεφανοχιωτικής ψύχωσης.
ποιός έδωσε την εντολή για τη δολοφονία λοιπόν?
Κάποιος ή κάποιοι με μεγάλη δύναμη.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Φεβ 2025, 10:41

Green Dragon έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:28
πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:19
Και τί ακριβώς προτείνεις Beria;

Πώς ακριβώς μπορεί να αντιμετωπισθεί και να αλλάξει το σημερινό χάος;

Γιατί πέρα από τα μοιρολόγια και τα ευχολόγια, το ζητούμενο είναι μια συγκεκριμένη πρόταση.
Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. :D
Είναι πολύ απλό : θα γίνουν εκλογές,όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης σκοτώνει ανθρώπους δεν θα τον ψηφίσουν - εκτός εάν το κάνουν και αυτό :lol: - και θα έλθει κάποιος άλλος που δεν θα βρει φυσικά τίποτε,δεν θα ψάξει καν λέω εγώ και θα πάμε στο επόμενο "σκάνδαλο".Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε μέχρι να γίνει μια παγκόσμια κρίση ή ένας πόλεμος.Μετά βλέπουμε.
Άρα υπάρχουν αδιέξοδα. Γιατί έτσι θα γίνει, όλοι το ξέρουμε, ο ένας ξύνει την πλάτη του άλλου. Πότε έγινε κάτι για να γίνει και τώρα;
Κανένα έμβιο όν δεν μπορεί να υπερβεί τα φυσικά όρια των δυνατοτήτων του.Όπως ο άνθρωπος δεν μπορεί να πετάξει ή τα ψάρια δεν μπορούν να ζήσουν έξω από το νερό υπάρχουν και πολιτιστικά όρια σε κάθε κοινωνία.Η σημερινή ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να γίνει ορθολογική κοινωνία διότι βαθύτερα πολιτιστικά χαρακτηριστικά το αποκλείουν.Όπως δεν μπορούν οι μουσουλμάνοι να στεριώσουν δημοκρατία έτσι δεν μπορούν οι Έλληνες να φτιάξουν λειτουργικό κράτος.Εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω να αλλάξει τίποτε από το 2008 και μετά τουλάχιστον.Κάποτε όταν ήμουν νεότερος νόμιζα ότι όλοι οι ανορθολογισμοί πήγαζαν από την εποχή του εμφυλίου πολέμου διότι έτσι φαίνονταν.Ακόμη και τον χαρισματικό που αναφέρω και πολλοί με κοροιδεύουν τον θεωρούσα άτομο που απλά εκμεταλλεύθηκε τα πάθη του παρελθόντος και δεν θα μπορούσε να το κάνει εάν δεν είχαν προηγηθεί αυτά.Νόμισα τη δεκαετία του 90 με το τέλος του ψυχρού πολέμου ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.Δεν το νομίζω πια μετά το 2008,υπάρχουν βαθύτεροι πολιτιστικοί λόγοι που η Ελλάδα θα μείνει για πάντα αυτό που είναι,μια βαλκανική χώρα ψεκασμένων για όσο διάστημα συμφέρει ισχυρές ξένες δυνάμεις να υπάρχει.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε διότι δεν έχεις τα φόντα.Θα κατηγορείς πάντα την όποια κυβέρνηση έχεις για όλα τα πιθανά και απίθανα πράγματα,θα την αλλάζεις συχνά και θα συνεχίσεις στον ίδιο σκοπό διότι αυτός είσαι και όχι κάτι άλλο.
Δανία του νότου που έλεγε κάποιος άλλος δεν θα γίνεις ποτέ διότι δεν είσαι Δανός.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 18 Φεβ 2025, 10:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:32
Νετο Γκουερινο έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:13

Δηλαδή ο Μητσοτάκης είπε στους μαφιόζους του, να απαγάγουν το γιο της εισαγγελέως πριν ενάμισυ μήνα, να τον σκοτώσουν (το χρονικό διάστημα που θα δείξει η νεκροψία) και την κατάλληλη στιγμή να πάνε να αφήσουν τη σορό άταφη σε μια περιοχή που ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί.

Και όλα αυτά σε μία τελείως... ευνοϊκή και δημοφιλή περίοδο για την κυβέρνηση.

Όντως, σατανικό σχέδιο.
Εγώ εξήγησα γιατί είπε ο άλλος ότι ήταν ύποπτο
Αντί για περιττό μπλα μπλα μπορούσες να πεις ένα ο.κ δεν το είχα καταλάβει
Τι περιττό μπλαμπά ρε συ;

Αυτά που είπε ο ινσπέκτορ Μπαλάσκας σχολιάστηκαν πολλές σελίδες πριν. Και τα αναφορικά με τα σκυλιά κλπ

Κι έρχεσαι εσύ σήμερα να μου πεις τι δεν κατάλαβα;
Ο λεπο δεν κατάλαβε το ένα σκέλος και εσύ γιατί δεν τον θαψανε
Ότι άλλο χρειαστείς μην διστάσεις

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Φεβ 2025, 10:42

AlienWay έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:37
Τώρα λογικά η εισαγγελέας θα πεισμώσει και θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Τι; Οχι;

Αν δε συμβεί αυτό, μη θεωρείτε ότι σχετίζεται με την υπόθεση.
Λογικά σε σχέση με τί;

Θα αρχίσουμε και τις αναλύσεις για τη λογική ροή των σκέψεων μιας μάνας, που είδε σε αποσύνθεση το σώμα του παιδιού της;

Ή για όσους κρέμονται από τα χείλη αυτής της μάνας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Φεβ 2025, 10:42

dna replication έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:35
Ναύτης έγραψε:
Ρε σεις, μη γράφετε τρέλες. Σίγουρα είναι πολύ ύποπτη η υπόθεση και όλα δείχνουν πως μάλλον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να γράφετε μερικοί ότι την εντολή την έδωσε ο ίδιος ΠΘ μεσολαβεί μια καραβιά στεφανοχιωτικής ψύχωσης.
ποιός έδωσε την εντολή για τη δολοφονία λοιπόν?
Δεν ξέρω. Κάτσε να δούμε πρώτα αν ήταν όντως δολοφονία. Πάντως ακόμα κι αν είναι δολοφονία, σίγουρα δεν έδωσε την εντολή ο ΠΘ της χώρας.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 18 Φεβ 2025, 10:43

πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:41
Green Dragon έγραψε:
Άρα υπάρχουν αδιέξοδα. Γιατί έτσι θα γίνει, όλοι το ξέρουμε, ο ένας ξύνει την πλάτη του άλλου. Πότε έγινε κάτι για να γίνει και τώρα;
Κανένα έμβιο όν δεν μπορεί να υπερβεί τα φυσικά όρια των δυνατοτήτων του.Όπως ο άνθρωπος δεν μπορεί να πετάξει ή τα ψάρια δεν μπορούν να ζήσουν έξω από το νερό υπάρχουν και πολιτιστικά όρια σε κάθε κοινωνία.Η σημερινή ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να γίνει ορθολογική κοινωνία διότι βαθύτερα πολιτιστικά χαρακτηριστικά το αποκλείουν.Όπως δεν μπορούν οι μουσουλμάνοι να στεριώσουν δημοκρατία έτσι δεν μπορούν οι Έλληνες να φτιάξουν λειτουργικό κράτος.Εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω να αλλάξει τίποτε από το 2008 και μετά τουλάχιστον.Κάποτε όταν ήμουν νεότερος νόμιζα ότι όλοι οι ανορθολογισμοί πήγαζαν από την εποχή του εμφυλίου πολέμου διότι έτσι φαίνονταν.Ακόμη και τον χαρισματικό που αναφέρω και πολλοί με κοροιδεύουν τον θεωρούσα άτομο που απλά εκμεταλλεύθηκε τα πάθη του παρελθόντος και δεν θα μπορούσε να το κάνει εάν δεν είχαν προηγηθεί αυτά.Νόμισα τη δεκαετία του 90 με το τέλος του ψυχρού πολέμου ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.Δεν το νομίζω πια μετά το 2008,υπάρχουν βαθύτεροι πολιτιστικοί λόγοι που η Ελλάδα θα μείνει για πάντα αυτό που είναι,μια βαλκανική χώρα ψεκασμένων για όσο διάστημα συμφέρει ισχυρές ξένες δυνάμεις να υπάρχει.Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε διότι δεν έχεις τα φόντα.Θα κατηγορείς πάντα την όποια κυβέρνηση έχεις για όλα τα πιθανά και απίθανα πράγματα,θα την αλλάζεις συχνά και θα συνεχίσεις στον ίδιο σκοπό διότι αυτός είσαι και όχι κάτι άλλο.
Δανία του νότου που έλεγε κάποιος άλλος δεν θα γίνεις ποτέ διότι δεν είσαι Δανός.
:a040:

Δυστυχώς έχεις δίκιο.

Έχουμε αυτό που μας αντιστοιχεί.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 18 Φεβ 2025, 10:44

Οι μεν χωρις αποδειξεις μιλανε για δολοφονια,οι δε χωρις αποδειξεις μιλανε για αυτοκτονια.
Ειναι και αργα για να μεταναστευσω ρε πστ μου με τους βλαμμενους που γεμισε η χωρα!

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 18 Φεβ 2025, 10:44

Green Dragon έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:38
Ναύτης έγραψε:
Η εντολή δόθηκε από τα βαθιά του συστήματος εξουσίας. Μέχρει εκεί δεν έχω αμφιβολία. Περισσότερα δεν γίνεται να ξέρω ούτε να συμπεράνω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παραπάνω που έγραψα, γιατί τόση μανούρα;
Απ' εμένα καμιά μανούρα. Απλώς πρέπει κι εσύ νομίζω να καταλαβαίνεις ότι ο ΠΘ της χώρας δεν είναι κάνας Κορλεόνε για να δίνει τέτοιου είδους εντολές.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 18 Φεβ 2025, 10:44

πατησιωτης έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:25

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. :D
Είναι πολύ απλό : θα γίνουν εκλογές,όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Μητσοτάκης σκοτώνει ανθρώπους δεν θα τον ψηφίσουν - εκτός εάν το κάνουν και αυτό :lol: - και θα έλθει κάποιος άλλος που δεν θα βρει φυσικά τίποτε,δεν θα ψάξει καν λέω εγώ και θα πάμε στο επόμενο "σκάνδαλο".Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε μέχρι να γίνει μια παγκόσμια κρίση ή ένας πόλεμος.Μετά βλέπουμε.
Λες δηλαδή ότι και στην Δανία γίνονται τέτοιες σατανικές συμπτώσεις αλλά οι Δανοί είναι άλλη πάστα και δεν δίνουν σημασία σε τέτοια;

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Φεβ 2025, 10:45

Green Dragon έγραψε:
AlienWay έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:37
Τώρα λογικά η εισαγγελέας θα πεισμώσει και θα προβεί σε αποκαλύψεις.

Τι; Οχι;

Αν δε συμβεί αυτό, μη θεωρείτε ότι σχετίζεται με την υπόθεση.
Η εισαγγελέας έγραψε ήδη όμως. Επίσης, μήπως έχει και άλλο παιδί;
Τι έγραψε και δε προκάλεσε πάταγο;

Δε θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Οταν απαγάγεις κάποιον για να εκβιάσεις, δεν τον σκοτώνεις. Εκτός αν ο εκβιαζόμενος προβεί σε συνταρακτικές αποκαλύψεις εις βάρος σου.

Ποια ήταν η συνταρακτική αποκάλυψη της εισαγγελέως;

Επιπλέον δε σκοτώνεις ένα παιδί με τη λογική ότι "έχει και άλλο". Αυτά δεν τα έκανε ούτε η μαφία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 18 Φεβ 2025, 10:47

Ναύτης έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:44
Green Dragon έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Η εντολή δόθηκε από τα βαθιά του συστήματος εξουσίας. Μέχρει εκεί δεν έχω αμφιβολία. Περισσότερα δεν γίνεται να ξέρω ούτε να συμπεράνω.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το παραπάνω που έγραψα, γιατί τόση μανούρα;
Απ' εμένα καμιά μανούρα. Απλώς πρέπει κι εσύ νομίζω να καταλαβαίνεις ότι ο ΠΘ της χώρας δεν είναι κάνας Κορλεόνε για να δίνει τέτοιου είδους εντολές.
Δεν λέω για εσένα ρε, για το σύστημα εξουσίας λέω, γιατί μπαίνει σε τόσο κόπο για να κρύψει 5 βαρέλια ξυλόλιο; Ποιές είναι οι τόσο δραματικές συνέπειες που μπορεί να έχει μια τέτοια αποκάλυψη; Πρέπει να έχει προεκτάσεις, αλλιώς δεν γίνεται.

Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο » 18 Φεβ 2025, 10:48

Green Dragon έγραψε:
18 Φεβ 2025, 10:43
πατησιωτης έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
:a040:

Δυστυχώς έχεις δίκιο.

Έχουμε αυτό που μας αντιστοιχεί.
Εσύ πιστεύεις ότι στην Δανία εύχεται ο πρωθυπουργός να βρεθούν βίντεο μετά από δύο χρόνια και τσουπ εμφανίζονται;
Πιστεύεις ότι στην Δανία γίνονται και άλλες συμπτωσεις όπως εδώ με άτομα που εμπλέκονται σε τόσο σοβαρές υποθέσεις;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών