Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Niki » 18 Φεβ 2025, 16:02
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:57
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:53
Γαλή για πες αλεύρι....
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 18:33
Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι
α) γιατί τα σκυλιά γαύγιζαν μόνον τις τελευταίες μέρες
β) γιατί αυτός που αλλού σκότωσε και αλλού μετέφερε ένα πτώμα δεν το έθαψε
γ) γιατί θεωρείται απίθανο να βρέθηκε μακριά από το σημείο που τον είδανε τελευταία φορά με κάποιο αυτοκίνητο φίλου πχ;
κλπ κλπ
Γενικώς, δεν έχω καταλάβει το όλο στόρι. Εννοείτε ότι κάποιος τον σκότωσε στο κέντρο της πόλης και κάποια στιγμή μετά από ενάμισυ μήνα, πήγε και άφησε το πτώμα σε κάποιον βοσκότοπο;
Και όλα αυτά για να εκβιάσει τη μητέρα του; Απειλώντας την με τι; Με το θάνατο του παιδιού της που ήδη έχει συμβεί;
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω ΠΩΣ ακριβώς σκέπτεσθε.
Αυτά έγραφες εσύ χτες άλλα γράφεις σήμερα να το προσέξεις αυτό.
Γρήγορα ξεχνάς.
Αυτά έγραφα εγώ χτές και με κοροιδεύατε.
Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:27
Είστε ανέκδοτο.
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία
ότι σίγουρα έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.
Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί βιάζεστε να το βγάλετε;
Ποιοι είστε ρε παιδιά που γνωρίζετε τα πάντα.
Εγώ τουλάχιστον λέω μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Γιατί τόση κάψα;
Όλα είναι πάνω στον πίνακα και θα τα δούμε στην πορεία.
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.
Με απλά λόγια μην βιάζεστε.
Όλα είναι υπο διερεύνηση.
Μην σας πιάνει η μανία της καταδίωξης.
Απλά πράγματα.
Κοριτσάκι μου, δεν πας καθόλου καλά. Τί ακριβώς να κοιτάξω σ' αυτό που έγραψα, που αναιρεί όσα λέω και τώρα;

χτες έγραφες άλλα σήμερα άλλα.
Μάλιστα κορόιδευες όλους όσους έλεγαν ότι μπορεί να σκοτώθηκε άλλου και τον μετέφεραν..
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Niki
από Niki » 18 Φεβ 2025, 16:17
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:58
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:45
Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.
Από χτές βγήκανε όλα τα μποτ και έγραφαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε είχε ψυχολογικά προβλήματα τάραξαν το διαδίκτυο με ότι βλακεία θέλεις.
Στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν ότι σε λίγο θα βγούνε οι ψεκασμένοι και θα λένε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα την σχετίζουν με τα Τέμπη.
Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καιγόντουσαν όλη μέρα να γράφουν όλες αυτές τις κουταμάρες.
Πάντα η δράση προκαλεί αντίδραση.
Ακολούθως βγήκε ανακοίνωση ότι η ιατροδικαστής δεν βλέπει εγκληματική ενέργεια.
Μετά τράνταξε το διαδίκτυο με τα μποτ να γράφουν ότι αν υπήρχε θέμα με τα Τέμπη θα έβγαινε η μητέρα τώρα και θα άνοιγε το στόμα της κανείς δεν την κρατάει.
Γιατί όλα αυτά;
Ενα κρίμα στο παλληκάρι τα συλλυπητήρια στην μητέρα και περιμένουμε λίγη υπομονή αρκούσε για χτες.
Όλη αυτή η φοβία καταδίωξης και όλες αυτές οι αναρτήσεις και η βιασύνη για το δεν είναι εγκληματική ενέργεια φέρνουν αντίδραση.
Αυτά.
Τα μποτ της ΝΔ βγήκαν εχθές πρώτα-πρώτα. Μάλιστα.
Εσύ από το χάραμα έγραψες αυτό και σου απάντησα να μην βιάζεσαι να περιμένεις.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:05
Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 18:51
Προς το παρόν βλέπω κάποιους που προσπαθούν γρήγορα γρήγορα να προφτάσουν και να αποτρέψουν τις σκέψεις για εκβιασμό και εκφοβισμό της εισαγγελέως
Τι σόι εκβιασμός είναι αν σκοτώνεις τον όμηρο; Αν ήταν να κάνουν φόνο γιατί να μην σκοτώσουν κατευθείαν την εισαγγελέα;
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:17
Είστε ανέκδοτο.
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.
Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί τόση κάψα;
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.
Απλά πράγματα.
Πολύ θερμόαιμοι ήσασταν χτές.
Χλευάζετε αυτά που προβλέπατε ότι θα πούνε οι "ψεκασμένοι"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Niki την 18 Φεβ 2025, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Φεβ 2025, 16:18
Η άλλη πήγε από τον Καρατζαφέρη στη Ντόρα, και αντί να την βάλουν σε κάνα ψυχιατρικό ίδρυμα, της δίνουν και τόσο σοβαρές υποθέσεις. Εντωμεταξυ με το που πήγε στην Ντόρα έγινε και κούκλα, θαύμα θαύμα!

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Νετο Γκουερινο
από Νετο Γκουερινο » 18 Φεβ 2025, 16:20
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:18
Η άλλη πήγε από τον Καρατζαφέρη στη Ντόρα, και αντί να την βάλουν σε κάνα ψυχιατρικό ίδρυμα, της δίνουν και τόσο σοβαρές υποθέσεις. Εντωμεταξυ με το που πήγε στην Ντόρα έγινε και κούκλα, θαύμα θαύμα!

Ζήτω το έθνος
-
enaon
από enaon » 18 Φεβ 2025, 16:22
Και η Λεοντάρη μπορει να τον εφαγε με εντολη Κυριακου. Ψευδορκία, μπαχαλο στα τεμπη, και εχει την εκτίμηση του στύγιου. 3/3. Δεν είναι ομως απόλυτα βέβαιο.
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 18 Φεβ 2025, 16:23
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:45
Θα σου πω εγώ πως το βλέπω.
Από χτές βγήκανε όλα τα μποτ και έγραφαν ότι μάλλον αυτοκτόνησε είχε ψυχολογικά προβλήματα τάραξαν το διαδίκτυο με ότι βλακεία θέλεις.
Στην συνέχεια άρχισαν να γράφουν ότι σε λίγο θα βγούνε οι ψεκασμένοι και θα λένε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και θα την σχετίζουν με τα Τέμπη.
Που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που καιγόντουσαν όλη μέρα να γράφουν όλες αυτές τις κουταμάρες.
Πάντα η δράση προκαλεί αντίδραση.
Ακολούθως βγήκε ανακοίνωση ότι η ιατροδικαστής δεν βλέπει εγκληματική ενέργεια.
Μετά τράνταξε το διαδίκτυο με τα μποτ να γράφουν ότι αν υπήρχε θέμα με τα Τέμπη θα έβγαινε η μητέρα τώρα και θα άνοιγε το στόμα της κανείς δεν την κρατάει.
Γιατί όλα αυτά;
Ενα κρίμα στο παλληκάρι τα συλλυπητήρια στην μητέρα και περιμένουμε λίγη υπομονή αρκούσε για χτες.
Όλη αυτή η φοβία καταδίωξης και όλες αυτές οι αναρτήσεις και η βιασύνη για το δεν είναι εγκληματική ενέργεια φέρνουν αντίδραση.
Αυτά.
Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 18:51
Προς το παρόν βλέπω κάποιους που προσπαθούν γρήγορα γρήγορα να προφτάσουν και να αποτρέψουν τις σκέψεις για εκβιασμό και εκφοβισμό της εισαγγελέως
Τι σόι εκβιασμός είναι αν σκοτώνεις τον όμηρο; Αν ήταν να κάνουν φόνο γιατί να μην σκοτώσουν κατευθείαν την εισαγγελέα;
Είστε ανέκδοτο.
Γιατί τόση κάψα;
Απλά πράγματα.
Αυτό που έγραψα ήταν απάντηση. Διότι είχε προηγηθεί ήδη το σκυλεμμα
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Niki
από Niki » 18 Φεβ 2025, 16:27
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:23
Είστε ανέκδοτο.
Γιατί τόση κάψα;
Απλά πράγματα.
Αυτό που έγραψα ήταν απάντηση. Διότι είχε προηγηθεί ήδη το σκυλεμμα
Πιο σκύλεμμα μόνοι σας γράφατε εσύ ο Οττο ο ΓΓ και η μύξα.
Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 20:03
Otto Weininger έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:55
Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:52
1.Μπορεί για μια άλλη δίκη να εκβιαζότανε η εισαγγελέας για ένα άλλο θέμα.
2.Μπορεί η Ιταλική εταιρεία να σχετίζετε με το θέμα.
3.Μπορεί να τον είχανε όμηρο και να τον χτύπησαν περισσότερο από όσο έπρεπε.
Εσύ τι καούρα έχεις και θέλεις να βγάλεις από το κάδρο καμιά 1000 διαφορετικά σενάρια.
Κάτσε Χριστιανέ μου να προχωρήσουν οι έρευνες.
Τι μανία καταδίωξης έχεις.
ναι, εγώ έχω μανία καταδίωξης.
μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι πράγματα γράφεις εδώ και πολύ καιρό.
Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα δεν έχετε συνειδητοποίησει τι γράφετε.
Παράδειγμα σε αυτό το νήμα οι περισσότεροι γράφουμε περιμένουμε να δούμε.
Εσύ και η παρέα σου μαζί με την μύξα γράφετε ότι σίγουρα θα ξεκινήσουν οι συνομοσιολόγοι και θα γράφουν ότι και αυτό σχετίζετε με τα Τέμπη γιατί κάποιος να εκβιάζει και μετά να σκοτώνει το θύμα γιατί μπλα μπλα μπλα.
Γιατί βιάζεσαι να γράψεις απαντήσεις ρε Οττο και εσύ και η παρέα σου και η μύξα σε κάποιους υποθετικούς συνομοσιολόγους πριν ακόμα σου αναγγείλουν την συνομοσιολογία τους;
Εγώ απλά έγραψα ότι πρέπει να περιμένουμε τις έρευνες μην βιάζεστε.
Πέσατε πάνω μου να με υποχρεώσετε να γράψω ότι δεν πίστευω στον εκβιασμό στον εκφοβισμό και ότι σχετίζετε με τα Τέμπη.
Αν δεν το γράψω αυτό είμαι συνομοσιολόγα.
Όχι δεν το γράφω περιμένω τις έρευνες και τίποτα δεν φεύγει από το κάδρο μέχρι να το πούνε οι αρχές.
Καπίτο;
-
Arisvilla
από Arisvilla » 18 Φεβ 2025, 16:27
Μια τεχνική σύμβουλος της οικογενειας λέει ότι ο θάνατος επήλθε 2-3 μέρες μετά την εξαφάνιση. Οπότε λίγο απίθανο να είναι αυτοκτονία. Μια μικρή πιθανότητα υπάρχει να ανέβηκε μέχρι εκεί και να πέθανε μετά από δίψα. Αλλά και πάλι πολύ δύσκολο. Το πιο πιθανό είναι εγκληματική ενέργεια. Η εξαφάνιση του πότε δηλώθηκε?
-
Niki
από Niki » 18 Φεβ 2025, 16:29
Arisvilla έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:27
Μια τεχνική σύμβουλος της οικογενειας λέει ότι ο θάνατος επήλθε 2-3 μέρες μετά την εξαφάνιση. Οπότε λίγο απίθανο να είναι αυτοκτονία. Μια μικρή πιθανότητα υπάρχει να ανέβηκε μέχρι εκεί και να πέθανε μετά από δίψα. Αλλά και πάλι πολύ δύσκολο. Το πιο πιθανό είναι εγκληματική ενέργεια. Η εξαφάνιση του πότε δηλώθηκε?
Α διορίστηκε ιατροδικαστής τεχνικός σύμβουλος ώστε;
Μπράβο μου το είχανε πει αλλά λόγω της απεργίας δεν ανακοινώθηκε ακόμα.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 18 Φεβ 2025, 16:29
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:28
Ζεσταίνεται το κλίμα.
Πατησιώτη το καταλαβαίνεις ότι η κυβέρνηση τροφοδότησε με την αβελτηρία της το τοξικό κλίμα ή θα συνεχίσεις να λες για επανακρατικοποίηση του ΟΣΕ;
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
enaon
από enaon » 18 Φεβ 2025, 16:30
πατησιωτης έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:28
Ζεσταίνεται το κλίμα.
υπέροχος ο Βορίδης. Πρέπει να βγει παντού να ακουστεί η σοβαρή αυτη φωνη, να ηρεμήσουν τα πράγματα.
-
Niki
από Niki » 18 Φεβ 2025, 16:33
Αν καταργήσει τα μποτ η ΝΔ καλύτερη θα είναι η εικόνα της.
Της προκαλούν μεγάλη ζημιά.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Φεβ 2025, 16:33
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:02
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 15:53
Γαλή για πες αλεύρι....
Αυτά έγραφες εσύ χτες άλλα γράφεις σήμερα να το προσέξεις αυτό.
Γρήγορα ξεχνάς.
Αυτά έγραφα εγώ χτές και με κοροιδεύατε.
Κοριτσάκι μου, δεν πας καθόλου καλά. Τί ακριβώς να κοιτάξω σ' αυτό που έγραψα, που αναιρεί όσα λέω και τώρα;

Μάλιστα κορόιδευες όλους όσους έλεγαν ότι μπορεί να σκοτώθηκε άλλου και τον μετέφεραν..
Λες βλακείες. Μόνον και μόνον από το κείμενο μου που ΕΣΥ ανέβασες, φαίνεται ότι το θεωρούσα απολύτως πιθανό.
Ενιγουέι, επειδή κάπου το' χετε παρακάνει με τις παπαριές, βρες ποστ δικό μου που να κοροϊδεύω όσους έλεγαν ότι σκοτώθηκε αλλού.
Άντε μπράβο με το καθε αλλοπαρμένο εδώ μέσα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Niki
από Niki » 18 Φεβ 2025, 16:38
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:33
Niki έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 16:02

Λες βλακείες. Μόνον και μόνον από το κείμενο μου που ΕΣΥ ανέβασες, φαίνεται ότι το θεωρούσα απολύτως πιθανό.
Ενιγουέι, επειδή κάπου το' χετε παρακάνει με τις παπαριές, βρες ποστ δικό μου που να κοροϊδεύω όσους έλεγαν ότι σκοτώθηκε αλλού.
Άντε μπράβο με το καθε αλλοπαρμένο εδώ μέσα.

Εγώ το αφήνω να το διαβάσουν όλοι και να σε κρίνουν.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.