Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γαληνός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Γαληνός » 19 Φεβ 2025, 20:03
enaon έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:59
southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:56
για το γ υπαρχει καποια απτη αποδειξη;
ναι, η διαταξη 69/2024 της εισαγγελέως που πέθανε το παιδί της και γράφουμε στο νημα, λεει οτι μπαζωσαν με δόλο.
Επίσης θα πήγαινε φάκελο στην βουλή;
Για συγκεκριμένες κατηγορίες και συγκεκριμένους πολιτικούς υπόπτους. Έτσι γράφουν.
Ισχύει;
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Saturn
- Phorum.gr user: Saturn
από Saturn » 19 Φεβ 2025, 20:05
Nostalgia έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:59
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:42
Nostalgia έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:32
Δεν διαφωνω, απλα μου κανει εντυπωση που εκανε αυτον τον συσχετισμο....
Δεν μου λες Nostalgia, κάτι ποστ εχθές που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούσαν τους συγγενείς για την δολοφονία του Βασίλη, τα έχεις δει μήπως?
Να δω, πόσο συμφωνείς με όλα αυτά
Υποθετω εννοεις τους συγγενεις των θυματων των Τεμπων. Κοιτα δεν ασχολουμαι πολυ με το θεμα γενικα και εχω γραψει ελαχιστα και εδω μεσα. Ακομα κι αν υπηρχε παρανομο φορτιο δεν πιστευω οτι εμπλεκομενοι ηταν βουλευτες υπουργοι κλπ. Η αποψη μου ειναι οτι επειδη ηταν προεκλογικα και ηθελαν να τελειωνουν με το θεμα οσο πιο γρηγορα γινεται, εκαναν την μια μαλακια μετα την αλλη, εαν μεσα σε αυτο βαλεις και το ποσο μπουρδελο ειμαστε σαν κρατος δενει το γλυκο μια χαρα. Ειναι ανικανοι και αδιαφοροι, απλα το θεμα πηρε εκταση και δεν μπορουν πλεον να το σκεπασουν. Τωρα εαν εννοεις οτι οι συγγενεις σκοτωσαν τον Καλογηρου, μου φαινεται τραβηγμενο απο τα μαλια, οχι δεν το πιστευω.
Παντως η κυβερνηση εχει ταρακουνηθει για τα καλα, και μονο που ανεβαζουν τα τρολακια φωτογραφιες σαν αυτες απο κατω δειχνει τον πανικο τους.
Όχι. Δεν εννοώ τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Εννοώ οτι κάποιοι ή κάποιες εδώ μέσα, υπενόησαν οτι η ευθύνη για την δολοφονία του Βασίλη Αποστολάκη παίζει σοβαρά να βαρύνει τους συγγενείς του (άμεσο οικογενειακό περιβάλλον)
Αν ψάξεις πολύ καλά όλα τα ποστ, μπορεί και να το βρεις.
Αν δεν καταφέρεις καθόλου να το βρεις, μπορώ να σε βοηθησω.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
southern
- Phorum.gr user: southern
από southern » 19 Φεβ 2025, 20:08
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:05
Δεν μου λες Nostalgia, κάτι ποστ εχθές που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορούσαν τους συγγενείς για την δολοφονία του Βασίλη, τα έχεις δει μήπως?
Υποθετω εννοεις τους συγγενεις των θυματων των Τεμπων. Κοιτα δεν ασχολουμαι πολυ με το θεμα γενικα και εχω γραψει ελαχιστα και εδω μεσα. Ακομα κι αν υπηρχε παρανομο φορτιο δεν πιστευω οτι εμπλεκομενοι ηταν βουλευτες υπουργοι κλπ. Η αποψη μου ειναι οτι επειδη ηταν προεκλογικα και ηθελαν να τελειωνουν με το θεμα οσο πιο γρηγορα γινεται, εκαναν την μια μαλακια μετα την αλλη, εαν μεσα σε αυτο βαλεις και το ποσο μπουρδελο ειμαστε σαν κρατος δενει το γλυκο μια χαρα. Ειναι ανικανοι και αδιαφοροι, απλα το θεμα πηρε εκταση και δεν μπορουν πλεον να το σκεπασουν. Τωρα εαν εννοεις οτι οι συγγενεις σκοτωσαν τον Καλογηρου, μου φαινεται τραβηγμενο απο τα μαλια, οχι δεν το πιστευω.
Παντως η κυβερνηση εχει ταρακουνηθει για τα καλα, και μονο που ανεβαζουν τα τρολακια φωτογραφιες σαν αυτες απο κατω δειχνει τον πανικο τους.
Εννοώ οτι κάποιοι ή κάποιες εδώ μέσα, υπενόησαν οτι η ευθύνη για την δολοφονία του Βασίλη Αποστολάκη παίζει σοβαρά να βαρύνει τους συγγενείς του (άμεσο οικογενειακό περιβάλλον)
εαν ειναι δυνατον. καλα κανω και δεν αναλωνομαι στο συγκεκριμενο νημα
-
enaon
από enaon » 19 Φεβ 2025, 20:09
βλεπεις πως τα μπερδευουν οι Δημοσιογράφοι; Και ο οττο εχει μπεδευτει. Αυτη ειναι η εισαγγελέας πρωτοδικών. Η εφετών, που συζητάμε εδώ, εγραψε κατι αλλο. Για να δουμε, θα μπει καποιος στον κόπο να τα ξεκαθαρίσει τώρα; Δημοσιογραφος εννοω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 19 Φεβ 2025, 20:11
nyxtovios έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:54
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:38
nyxtovios έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:31
Μα ούτε εγώ είπα ότι το έκανε ο ίδιος.
Ούτε ότι δεν το έκανε.
Από τη στιγμή που αναφέρεσαι σε ψήφους, αυτό που λες είναι άμεση κατηγορία.
Και πάω ότι στοίχημα θες ότι κάτι τέτοιες εξυπνάδες δεν θα τολμούσε να τις πει ο οποιοσδήποτε μαλάκας επωνύμως.
Δεν κατηγόρησα κάποιον.
Εσύ όμως που είσαι ανώνυμη μαλάκω μπορείς να πεις ότι θες
Με ξέρουν αρκετοί από το πχόρουμ ώστε να μην έχω τέτοια προβλήματα.
Ξέρουν ποια είμαι, πού μένω κλπ κλπ κλπ
Γενικώς, ούτε είχα ούτε έχω την παραμικρή φοβία στην οποιαδήποτε έκθεση του περιβάλλοντος μου, των οικείων μου, των φίλων μου κλπ
Και ακριβώς για αυτό απλώς θεωρώ αρσενικές και θηλυκές καρακαλτάκες, όσους και όσες επιχειρούν χαρακτηρισμούς από ασφαλείς αποστάσεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Saturn
από Saturn » 19 Φεβ 2025, 20:13
enaon έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:09
βλεπεις πως τα μπερδευουν οι Δημοσιογράφοι; Και ο οττο εχει μπεδευτει. Αυτη ειναι η εισαγγελέας πρωτοδικών. Η εφετών, που συζητάμε εδώ, εγραψε κατι αλλο. Για να δουμε, θα μπει καποιος στον κόπο να τα ξεκαθαρίσει τώρα; Δημοσιογραφος εννοω.
Η Αποστολάκη ήταν εισαγγελέας εφετών το συγκεκριμένο διάστημα στο οποίο αναφέρεσαι?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
marabou
από marabou » 19 Φεβ 2025, 20:14
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:01
marabou έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:59
θα πει κάποιος μία υπόθεση γιατί τον σκότωσαν;
μίλησες με τους ιατροδικαστές ; βγήκαν και οι τοξικολογικές;
Δηλαδή δεν είναι φόνος; Τι λες πάλι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
marabou την 19 Φεβ 2025, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 19 Φεβ 2025, 20:16
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:05
Όχι. Δεν εννοώ τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Εννοώ οτι κάποιοι ή κάποιες εδώ μέσα, υπενόησαν οτι η ευθύνη για την δολοφονία του Βασίλη Αποστολάκη παίζει σοβαρά να βαρύνει τους συγγενείς του (άμεσο οικογενειακό περιβάλλον)
Αν ψάξεις πολύ καλά όλα τα ποστ, μπορεί και να το βρεις.
Αν δεν καταφέρεις καθόλου να το βρεις, μπορώ να σε βοηθησω.
Δεν εχω ιδεα ποιος μπορει να φταιει, ουτε εχω παρακολουθησει στενα τι λεγεται στις τηλεορασεις/ιντερνετ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Saturn
από Saturn » 19 Φεβ 2025, 20:17
southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:08
Εννοώ οτι κάποιοι ή κάποιες εδώ μέσα, υπενόησαν οτι η ευθύνη για την δολοφονία του Βασίλη Αποστολάκη παίζει σοβαρά να βαρύνει τους συγγενείς του (άμεσο οικογενειακό περιβάλλον)
εαν ειναι δυνατον. καλα κανω και δεν αναλωνομαι στο συγκεκριμενο νημα
[/quote]
Ξέρεις γιατί τα παίρνω στο κρανίο και τί μου κάνει εντύπωση?
Γιατί, γνωριζόμαστε δω μέσα χρόνια, ξέρουμε ποιοί ειναι λαλίστατοι και πόσο λαλίστατοι είναι σε πλήστα όσα θέματα.
Για αυτήν την υπόθεση, και των Τεμπών αλλά και την συγκεκριμένη εδώ πέρα ιδιαιτέρως, δεν μιλά κανείς από όλους αυτούς. Που θα έπρεπε να έχει πέσει το φόρουμ με τις συμμετοχές.
-
enaon
από enaon » 19 Φεβ 2025, 20:17
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:13
Η Αποστολάκη ήταν εισαγγελέας εφετών το συγκεκριμένο διάστημα στο οποίο αναφέρεσαι?
ε ναι εκεινη ειναι η εφετών στην Λαρισα
-
Saturn
από Saturn » 19 Φεβ 2025, 20:19
Nostalgia έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:16
Δεν εχω ιδεα ποιος μπορει να φταιει, ουτε εχω παρακολουθησει στενα τι λεγεται στις τηλεορασεις/ιντερνετ.
Εγώ μιλώ για το φόρουμ και το συγκεκριμένο νήμα όπου κάποιοι κατα τα άλλα κόπτονται για σκύλευση νεκρών και για εκμετάλλευση του πόνου τους από "Τεμπαίους" (είναι καινούρια καραμέλα αυτή, για να κόβει το βήχα )
-
enaon
από enaon » 19 Φεβ 2025, 20:22
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:19
Εγώ μιλώ για το φόρουμ και το συγκεκριμένο νήμα όπου κάποιοι κατα τα άλλα κόπτονται για σκύλευση νεκρών και για εκμετάλλευση του πόνου τους από "Τεμπαίους" (είναι καινούρια καραμέλα αυτή, για να κόβει το βήχα )
αν θες σταματα το αυτο.
-
Saturn
από Saturn » 19 Φεβ 2025, 20:26
enaon έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:22
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:19
αν θες σταματα το αυτο.
για ποιόν λόγο?
enaon έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:17
Saturn έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 20:13
ε ναι εκεινη ειναι η εφετών στην Λαρισα
επειδή βλέπω μια άλλη υπογραφή, το κείμενο το υπογράφει η αντιεισαγγελέας?
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.