Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
να ανοιξουμε ενα νημα να γιορτασουμε που δεν τον εφαγε ο Κυριακος; Ειναι νωρις ακομα;
Εμείς είμαστε καλά να ξέρεις πάντως. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.Saturn έγραψε: ↑20 Φεβ 2025, 00:10Παίδες, νοιώθω άσχημα, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους συμμετέχουν και διαβάζουν το νήμα, δεν ήταν στις προθέσεις μου να ξεφύγω τόσο πολύ στα γραφόμενά μου, έπρεπε να πω δυο κουβέντες στην Πασίφω και τα υπόλοιπα μεταξύ μας.
Απλώς είμαι λίγο εύθικτη στο να αφήνω να υπονοούνται ασχήμιες για το πρόσωπό μου-έστω και άθελά του κάποιος να το κάνει-και πολύ νευριασμένη και στενοχωρημένη και κουρασμένη με όλο αυτό που γίνεται...ειλικρινά νοιώθω οτι δεν την παλεύω άλλο, μαζί με τα δικά μου...δεν την παλεύω να ζω σε αυτή τη χώρα...
Συγγνώμη και πάλι γιατί δεν είναι μέρος αυτό το νήμα να λύνω εγώ τα δικά μου θέματα με τον οποιονδήποτε, για ο,τιδήποτε. Νοιώθω άσχημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το είδα το νήμα γλυκουλίνι. Θα τον ακούσω αυριο με τον καφέ, πριν πάω τουαλέτα.

νομιζω οτι οταν αρχικα εξαφανιστικε ο Καλογηρου καποιοι ελεγαν καλα να παθει η οικογενεια του που και καλα προστατευε την κυβερνηση ... οτι ετσι θα καταλαβαινε τον πονο των γονιων των θυματων ...
τωρα ξαφνικα οι ιδιοι βγαζουν τη μητερα του νεκρου περιπου ηρωιδα που πληρωσε το τιμημα του οτι ηταν αδιαφθορη ... τοση σπεκουλα σε νεκρους κατανταει αηδια
τωρα ξαφνικα οι ιδιοι βγαζουν τη μητερα του νεκρου περιπου ηρωιδα που πληρωσε το τιμημα του οτι ηταν αδιαφθορη ... τοση σπεκουλα σε νεκρους κατανταει αηδια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
καλα εγω δεν ειμαι σιγουρος ακομα. Οκ τον σκοτωσαν γυφτοι μαφιόζοι αν το λεει ο Στεργιος, αλλα μπορει να πηγε Κυριακος μετα να τον δαγκωσε, ή ο Πορτοσάλτε, ή μαζί.
Πού εμπορεύεσαι χαλκό, καλέ μου σκαρμόγυφτα;

Αν ενδιαφέρεσαι να σου πω σε πμ..
Στείλε μου να σε πάω στους μπάτσους.
Σάλτα ρε θειά νυχτιάτικα .. Πες τα με τη Σατουρν που τα βρίσκετε κι είναι στα κυβικά σου . Άντε ,αλέ ,που λες κι εσύ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
04 Σεπ 2024, 00:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Φεβ 2025, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο πτώμα της Δημόσιας δωρεάν Υγείας
από Μαδουραίος » 12 Μαρ 2024, 21:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
29 Νοέμ 2024, 18:32