Πάντα θηλυκό είναι το γουρούνι που τρώμε;
Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
-
Re: Πως θα περάσετε το τριήμερο της πρώτης αποκριάς μετά την πτώση του Μητσοτάκη;
Με τα πλοία και αεροπλάνα σε απεργία και όσους έχουν ιδιωτικά jets να μετριούνται στα δάχτυλα, θα καταλάβουμε όλο τον κρατικό μηχανισμό και την ΕΥΠ, θα πάρουμε τη διεύθυνση σου και θα έρθουμε να σε βρούμε. Η Καμπούλ, η Δαμασκός, η Βαγδάτη, η Τρίπολη και το Κίεβο θα ωχριούν.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑25 Φεβ 2025, 22:29Λογικά το Σάββατο 1/3, μετά τη μεγαλειώδη πορεία της Παρασκευής, θα έχει πέσει η κυβέρνηση και θα έχουν λυθεί όλα μας τα προβλήματα και θα έχουμε γίνει όλοι ζάπλουτοι και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Πως θα το γιορτάσετε; Εγώ Κυριακή της Αποκριάς θα πεταχτώ στην Πάτρα για το καρναβάλι το μεσημέρι, και κατά τ'απογεματάκι θα πάρω το ιδιωτικό μου αεροπλάνο (που θα έχω αγοράσει ως τότε) για να πάω στο άλλο καρναβάλι, στη Βραζιλία. Τη Δευτέρα θα πάω να πετάξω χαρταετό στις ελβετικές Άλπεις ή σε κάποιο εξωτικό νησί (δεν έχω αποφασίσει ακόμα).
Εσείς τι θα κάνετε;
Αυτό θέλεις να ακούσεις;
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ξερεις τι χανειςAlienWay έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 13:47Πώς μπορείς και το τρως αυτό...

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ξέρω γιατί έχω δοκιμάσει και αναγούλιασα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 14:04δεν ξερεις τι χανεις
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
να φανταστω οτι δεν σου αρεσει και ο πατσας και η μαγειριτσα?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όχι αυτά μου αρέσουν. Αλλά γιατί να φας πρόβατο εφόσον υπάρχει το κατσίκι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑26 Φεβ 2025, 14:44να φανταστω οτι δεν σου αρεσει και ο πατσας και η μαγειριτσα?
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Για ποια χιλιετία μιλάμε;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Όσοι έχουν επενδύσει σε ακρότητες που οδηγούν τη χώρα σε εκτροχιασμό, θα πάρουν το μάθημά τους.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ηρθε ο νέος παγκόσμιος αριστερούτσος και τελικά δεν είναι ο Κασσελάκης;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 4173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
22 Μαρ 2024, 00:55
-
- 12 Απαντήσεις
- 803 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
10 Αύγ 2024, 07:34
-
-
Νέα δημοσίευση Το μυστήριο τριήμερο της ζωής μου.
από Εκτωρ » 08 Νοέμ 2023, 19:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Νοέμ 2023, 11:39
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
11 Ιούλ 2024, 17:58