με αυτη την λογικη πρεπει να πουλησετε ολο το γιολαντα

με αυτη την λογικη πρεπει να πουλησετε ολο το γιολαντα
Όχι δεν είπα αυτό. Είπα ότι όλοι οι ψηφοφόροι είναι το ίδιο βλάκες (η έξυπνοι, όπως προτιμάς). Ανεξαρτήτως κομμάτων.
οχι, να αναλαβουν μονοι τους οι Νεοδημοκρατες. Να μην λενε οτι θα τους πάρουμε και την εξουσία. Να ψηφίσουν ενα σοβαρό αρχηγό, αλλον, αυτος που εχουμε δεν θα ξαναγινει σοβαρός ποτε.
Νάτο το δείγμα ψηφοφόρου. Θεωρεί ότι το ποσοστό του κόμματος που θα κυβερνήσει θα πρέπει να εξαρτηθεί από τις συνθήκες ενός σιδηροδρομικού ατυχήματος.enaon έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:48δεν ειναι τίμιο αυτο νομιζω. 41%πήρε η ΝΔ, γιατί αλήθεια κανείς δεν ειχε καταλάβει το μεγεθος τους μπάχαλου. Νομιζαμε οτι αλήθεια ηταν ενας σταθμάρχης μονο το λαθος, οτι πράγματι το μπουμ ηταν η σιλικόνη, και οτι θα κανουν σοβαρή δουλεια. Οσο δικαιωμα εχουμε εμεις να νευριάζουμε τώρα, εχουν και εκεινοι.
Κι εσύ θα πάρεις ποσοστό από την πώληση. Είσαι συμμέτοχος στην επιχείρηση, θες δεν θες.
αυτο ετοιμαζουν οι γερμανοι,οτι κανουν και οι ιδιοι
Ναι δε διαφωνω.sharp έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:55Όχι δεν είπα αυτό. Είπα ότι όλοι οι ψηφοφόροι είναι το ίδιο βλάκες (η έξυπνοι, όπως προτιμάς). Ανεξαρτήτως κομμάτων.
Εσένα θα σε κάνω φίλο μουGoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:52Αυτοί που δεν το κατανοούν αυτη την στιγμή είναι οι Νεοδημοκρατες οι οποίοι είχαν 2 τεράστιες ευκαιρίες με αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Δεν καταλαβαίνουν πως όταν σκάσει ένας χαρισματικός πορτοκάλης ψεκας στην Ελλάδα θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει γιατί αυτοί οι αγανακτισμένοι θα τον ψηφίσουν.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:45μαλλον δεν κατανοεις οτι ολους αυτους τους οντως ανικανους, ανεξαρτητως κομματων, τους ψηφιζει ακριβως αυτος ο δηθεν αγανακτισμενος κοσμος που βγηκε στους δρομους. Αυτο ειναι που δεν μπορειτε να χωνεψετε.GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:42
Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;
Δεν ήταν ένα ατυχηματάκι. Σκοτώθηκαν 57 άτομα.
το ποστ του μηναGoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:42Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:35Ωραία,να ξεκινήσουμε.Ποιό σώμα θα αξιολογεί τους υπουργούς και ποιός θα το ορίζει;θα έχει το δικαίωμα αυτό το σώμα να απολύει ανεπαρκή υπουργό ακόμη και εάν τον θέλει η βουλή;για πες ιδέες.
Bέβαια παρόμοιο σύστημα δεν υπάρχει πουθενά.Το ελληνικό σύστημα δεν είναι παρά αντιγραφή των ευρωπαικών.Γίνεται πάντως αυτό που λες αλλά θα πρέπει και κάποιος,ίσως ένα δικαστήριο να ΚΡΙΝΕΙ εάν η επιλογή του πρωθυπουργού για το κάθε χαρτοφυλάκιο είναι όντως σύμφωνη με την ειδικότητά του υπουργού.OANNHSEA έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:52Ξεκινάς με ένα πολύ απλό νόμο: ο κάθε υπουργός θα παίρνει υπουργείο, το οποίο θα είναι συμβατό ΜΟΝΟ με την ειδικότητα του.
Δηλαδή π.χ. δεν θα γίνονται υπουργοί άμυνας, δικηγόροι, οικονομολόγοι ή τραπεζικοί...
Ξέρεις ότι μόνο αυτός ο νόμος (επαναλαμβάνω μόνο αυτός ο νόμος...) διαλύει το πολιτικό σύστημα που έχει δημιουργηθεί μετά το 1974;
Οπότε οι περίπλοκες σκέψεις για έλεγχο των υπουργών και των βουλευτών μπορούν να έρθουν αργότερα...
Αυτα τα λεω απο το 09. Οσο δεν αντιμετωπιζονται τα διαρθρωτικα προβληματα τις χωρας, η μαζικη βλακεια θα καμει κυκλους.GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:52Αυτοί που δεν το κατανοούν αυτη την στιγμή είναι οι Νεοδημοκρατες οι οποίοι είχαν 2 τεράστιες ευκαιρίες με αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Δεν καταλαβαίνουν πως όταν σκάσει ένας χαρισματικός πορτοκάλης ψεκας στην Ελλάδα θα το φυσάμε και δεν θα κρυώνει γιατί αυτοί οι αγανακτισμένοι θα τον ψηφίσουν.Οργισμένος έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:45μαλλον δεν κατανοεις οτι ολους αυτους τους οντως ανικανους, ανεξαρτητως κομματων, τους ψηφιζει ακριβως αυτος ο δηθεν αγανακτισμενος κοσμος που βγηκε στους δρομους. Αυτο ειναι που δεν μπορειτε να χωνεψετε.GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:42
Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;
Ψεύτρα δεν θα βγεις. Εάν παιχτεί και καμιά μαλακία με την ΕΕ (που για εκεί πάει το πράγμα), στην Ελλάδα όλο το σύστημα θα πέσει σαν τραπουλόχαρτο. Εδώ μέσα αυτοί που ειρωνεύεται την καρυστιανου και την κάθε καρυστιανου για τα μάτια του Κούλη, θα τρέχουν σαν τις πουτανες να κρυφτούν.Saturn έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:51Κι όπως είχε πει χρόοοονια πριν ένας χαρντκορ, ορθόδοξος πασόκος στον πατέρα μου: ασ' το μη το ψάχνεις....άμα κυνηγήσεις τη διαφθορά θα καταρρεύσει όλο το πολιτικό σύστημα σαν τραπουλόχαρτο....σήμερα ζούμε το ξεπέρασμα και του ορίου ακόμα του κορεσμού του εξευτελισμένου αυτού πελατειακού κράτους της ρεμούλας, όπως, ταπεινά, έχω ξαναπει στον Πατ.GoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:42Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:35
Ωραία,να ξεκινήσουμε.Ποιό σώμα θα αξιολογεί τους υπουργούς και ποιός θα το ορίζει;θα έχει το δικαίωμα αυτό το σώμα να απολύει ανεπαρκή υπουργό ακόμη και εάν τον θέλει η βουλή;για πες ιδέες.
Αυτό το πικ, το εντοπίζεις πάντα τις ώρες της μεγάλης αλαζονείας.
Ο κρότος θα είναι μεγάλος. Οι κρότου λάμψεις στο Σύνταγμα ήταν μπλιμπλίκια σε σχέση με αυτά που θα ζήσουμε.
Ψεύτρα να βγω.
Ή...και αληθινή...
Οταν καηκαν 104 ατομα στο Ματι τι εγραφες δω μεσα;;; Οτι τα θελε ο κωλος τους και οτι ηταν καταπατητες γης;;;foscilis έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 23:00Δεν ήταν ένα ατυχηματάκι. Σκοτώθηκαν 57 άτομα.
Αυτό το "ατύχημα" έχει δείξει μέχρι στιγμής:
- οικογενειοκρατία και πελατειακές σχέσεις που κρατάνε γενιές
- ανικανότητα των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα
- διαπλοκή κυβέρνησης - δικαιοσύνης
- φάγωμα αμέτρητων εκατομμυριών
- απολυταρχικού τύπου έλεγχο της πληροφόρησης του κοινού
- έναν κομματικό μηχανισμό που δε διστάζει να κανιβαλίσει γονείς
- έναν actual πρωθυπουργό έτοιμο να εγκαινιάσει δήθεν κέντρο τηλεδιοίκησης που οι οθόνες ήταν ζωγραφιές.
Αυτές είναι "οι συνθήκες". ΦΥΣΙΚΑ και θα πρέπει να εξαρτηθεί το ποσοστό του κόμματος που θα κυβερνήσει.
Μαλάκα. Ε μαλάκα. Που θα τον πεις και "δείγμα ψηφοφόρου". Δείγμα μαλάκα θα σε λέμε από εδώ και πέρα.