Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 13:32
Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Εσύ τώρα είσαι αντιμέτωπος με έναν αμφιφυλόφιλο ή έναν ομοφυλόφιλο που παντρεύτηκε.
Η ομοφυλοφιλία κατά τους πατέρες της Εκκλησίας είναι αποτέλεσμα αμαρτιών γονέων που τη πληρώνουν τα παιδιά. Και για να γίνω πιο σαφής του πρωκτικού σεξ ανάμεσα στο ανδρόγυνο.
Εδώ έχω κάνει κάποιες επισημάνσεις ώστε αν θέλει κάποιος να φιλοσοφήσει το θέμα σφαιρικά και έξω από την ηδονή:
Befaios @ Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
Είχα γράψει σχετικά:
«...............Από την άλλη οι ομοφυλόφιλοι (άνδρες) είναι ανίκανοι από τη φύση να κάνουν και το σεξ που επιθυμούν.
Το πρωκτικό σεξ η ίδια η φύση το εκδικείται, γι΄ αυτό και οι ομοφυλόφιλοι δεν επιδίδονται σε αυτού του είδους το σεξ παρά περιοδικά και σε μικρά ποσοστά.
Το πρωκτικό σεξ αν γίνεται επί μονίμου βάσεως επιφέρει δεδομένη ακράτεια κοπράνων γιατί ο σφιγκτήρας πλέον έχει χαλαρώσει ανεπιστρεπτί. Επιπλέον είναι αδύνατον να λιπανθεί αυτή η περιοχή με φυσικό τρόπο παρά με τεχνητό. Απαιτείται συνεχή λίπανση κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνει δύο ή και τρεις φορές δάκτυλο. Και μετά το δάκτυλο τι κάνει... χαϊδεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα...; Δεν πρέπει να πλυθεί ξανά και ξανά...; Επίσης ο πρωκτός είναι κατά πολύ πιο ευαίσθητος από τον κόλπο με συνέπεια να υπάρχουν υπέρ-πολλαπλές πιθανότητες τραυματισμού. Αυτός όμως ο τραυματισμός θα είναι μέσα στα βακτήρια που κατά πάσα πιθανότητα θα επιφέρουν μόλυνση. Και όταν λέμε μόλυνση... Γι΄ αυτό οι σεξολόγοι πάντα συνιστούν διπλό προφυλακτικό. Σεξ με προφυλακτικό όμως είναι μια δειλή ουσιαστικά πράξη που βεβαιώνει ότι αυτός που την κάνει δεν κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμεί.........».
Να προσθέσω ότι μου έχουν πει ότι το ενεργητικό άτομο σε αυτή τη πράξη παθαίνει προστατίτιδα όπου αναγκάζεται μετά να πηγαίνει στο γιατρό να του βάζει κολοδάχτυλο για να του κάνει μασάζ ώστε να μην πονάει. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά η ίδια η φύση είναι απόλυτα εχθρική και μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις ίσως είναι με κάποιον τρόπο να εξηγήσεις την ανοησία της πράξης αυτής, αρκεί να το καταλάβεις εσύ πρώτα ο ίδιος.