Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

;;;;;;;;;;

Δεν κάνω τίποτα και κοιτάω τη δουλειά μου;
10
67%
Τον κάνω βούκινο σε όλο το συγγενολόι;
2
13%
Το συζητάω με τον ίδιο;
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Το λέω στη σύζυγό του;
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλο
3
20%

Σύνολο ψήφων: 15

Στύξ

Re: Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 02 Μαρ 2025, 17:28

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
02 Μαρ 2025, 17:26
Communio Sancta έγραψε:
02 Μαρ 2025, 16:44
Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
02 Μαρ 2025, 13:32
Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Δεν είναι δουλειά σου να είσαι περίεργος, εφόσον δεν αφορά στα ανήλικα παιδιά σου.
"Αφορά τα," όχι "αφορά στα."
Φιλόλογος; :lol:

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Βρήκα αναζητήσεις για ομοφυλοφιλικές τσόντες στο ιστορικό συγγενικού μου προσώπου. Τι κάνω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Μαρ 2025, 17:31

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
Εν συντομία, για λόγους που δεν είναι τις παρούσης, έτυχε να δω το ιστορικό αναζήτησης στον υπολογιστή ενός ατόμου από το σόι μου, αρσενικού γένους και παντρεμένο. Το εν λόγω ιστορικό περιλάμβανε πολλές αναζητήσεις για ομοφυλοφιλική τσόντα μεταξύ αντρών. Τι κάνω από δω και πέρα;
Αφού τον τριγυρνάει τον κέρσορα, η γυναίκα του θα έχει πυρκαγιές που πρέπει επειγόντως να σβηστούν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 02 Μαρ 2025, 18:05

Στο ιστορικό φαινόταν να μπαίνει συστηματικά σε τέτοια βιντεάκια ή μια φορά από περιέργεια;

Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 02 Μαρ 2025, 18:23

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:

Εσύ τώρα είσαι αντιμέτωπος με έναν αμφιφυλόφιλο ή έναν ομοφυλόφιλο που παντρεύτηκε.
Η ομοφυλοφιλία κατά τους πατέρες της Εκκλησίας είναι αποτέλεσμα αμαρτιών γονέων που τη πληρώνουν τα παιδιά. Και για να γίνω πιο σαφής του πρωκτικού σεξ ανάμεσα στο ανδρόγυνο.

Εδώ έχω κάνει κάποιες επισημάνσεις ώστε αν θέλει κάποιος να φιλοσοφήσει το θέμα σφαιρικά και έξω από την ηδονή:
Befaios @ Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;

Είχα γράψει σχετικά:
«...............Από την άλλη οι ομοφυλόφιλοι (άνδρες) είναι ανίκανοι από τη φύση να κάνουν και το σεξ που επιθυμούν.
Το πρωκτικό σεξ η ίδια η φύση το εκδικείται, γι΄ αυτό και οι ομοφυλόφιλοι δεν επιδίδονται σε αυτού του είδους το σεξ παρά περιοδικά και σε μικρά ποσοστά.
Το πρωκτικό σεξ αν γίνεται επί μονίμου βάσεως επιφέρει δεδομένη ακράτεια κοπράνων γιατί ο σφιγκτήρας πλέον έχει χαλαρώσει ανεπιστρεπτί. Επιπλέον είναι αδύνατον να λιπανθεί αυτή η περιοχή με φυσικό τρόπο παρά με τεχνητό. Απαιτείται συνεχή λίπανση κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνει δύο ή και τρεις φορές δάκτυλο. Και μετά το δάκτυλο τι κάνει... χαϊδεύει σαν να μην συμβαίνει τίποτα...; Δεν πρέπει να πλυθεί ξανά και ξανά...; Επίσης ο πρωκτός είναι κατά πολύ πιο ευαίσθητος από τον κόλπο με συνέπεια να υπάρχουν υπέρ-πολλαπλές πιθανότητες τραυματισμού. Αυτός όμως ο τραυματισμός θα είναι μέσα στα βακτήρια που κατά πάσα πιθανότητα θα επιφέρουν μόλυνση. Και όταν λέμε μόλυνση... Γι΄ αυτό οι σεξολόγοι πάντα συνιστούν διπλό προφυλακτικό. Σεξ με προφυλακτικό όμως είναι μια δειλή ουσιαστικά πράξη που βεβαιώνει ότι αυτός που την κάνει δεν κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμεί.........».

Να προσθέσω ότι μου έχουν πει ότι το ενεργητικό άτομο σε αυτή τη πράξη παθαίνει προστατίτιδα όπου αναγκάζεται μετά να πηγαίνει στο γιατρό να του βάζει κολοδάχτυλο για να του κάνει μασάζ ώστε να μην πονάει. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά η ίδια η φύση είναι απόλυτα εχθρική και μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις ίσως είναι με κάποιον τρόπο να εξηγήσεις την ανοησία της πράξης αυτής, αρκεί να το καταλάβεις εσύ πρώτα ο ίδιος.

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 02 Μαρ 2025, 18:28

Befaios έγραψε:
02 Μαρ 2025, 18:23
Το πρωκτικό σεξ αν γίνεται επί μονίμου βάσεως επιφέρει δεδομένη ακράτεια κοπράνων γιατί ο σφιγκτήρας πλέον έχει χαλαρώσει ανεπιστρεπτί.
Αυτό ισχύει και αν ξύνεις τον κώλο σου; Γιατί εγώ τον ξύνω συχνά εδώ και χρόνια, και μια χαλάρωση την έχω παρατηρήσει. Είναι τώρα αργά για να αναστρέψω τη ζημιά; Είμαι καταδικασμένος αργότερα στα γεράματα να χέζομαι πάνω μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Έκτωρ Φοίνιξ την 02 Μαρ 2025, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 02 Μαρ 2025, 18:29

Befaios έγραψε:

Η ομοφυλοφιλία κατά τους πατέρες της Εκκλησίας είναι αποτέλεσμα αμαρτιών γονέων που τη πληρώνουν τα παιδιά. Και για να γίνω πιο σαφής του πρωκτικού σεξ ανάμεσα στο ανδρόγυνο.
Ζενίθεδρος το ξερες αυτο;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 02 Μαρ 2025, 18:38

Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε:
02 Μαρ 2025, 18:28
Befaios έγραψε:
Το πρωκτικό σεξ αν γίνεται επί μονίμου βάσεως επιφέρει δεδομένη ακράτεια κοπράνων γιατί ο σφιγκτήρας πλέον έχει χαλαρώσει ανεπιστρεπτί.
Αυτό ισχύει και αν ξύνεις τον κώλο σου; Γιατί εγώ τον ξύνω συχνά εδώ και χρόνια, και μια χαλάρωση την έχω παρατηρήσει. Είναι τώρα αργά για να αναστρέψω τη ζημιά; Είμαι καταδικασμένος αργότερα στα γεράματα να χέζομαι πάνω μου;
https://dontaslaser.gr/2022/03/28/κίνδυ ... τικού-σεξ/
Το επαναλαμβανόμενο πρωκτικό σεξ μπορεί να αποδυναμώσει τον σφιγκτήρα του πρωκτού, καθιστώντας δύσκολη τη συγκράτηση των κοπράνων οδηγώντας πολλές φορές σε σοβαρές μορφές ακράτειας κοπράνων.

Και εδώ λέει διάφορα:
https://www.in.gr/2016/02/10/health/hea ... ikoy-seks/

Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 02 Μαρ 2025, 19:01

Άθελα τους τα λένε και εδώ:

https://www.asxetos.gr/articles/sex-lov ... koloy.html
Η ακράτεια είναι ενδεικτική ότι ασκήσατε μεγάλη μηχανική ένταση στον πρωκτό σας με αποτέλεσμα να προκαλέσετε μερική ρήξη του σφιγκτήρα. Η μερική ρήξη του σφιγκτήρα είναι αναστρέψιμη αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε περίπτωση πλήρους ρήξης του σφιγκτήρα η ακράτεια είναι μη αναστρέψιμη.
Ο πρωκτικός έρωτας είναι ο κυριότερος ένοχος για τη διάδοση του ιού ΗIV, που προκαλεί το ΑIDS. Είναι δύο φορές πιο επικίνδυνος από το κολπικό σεξ για τα ζευγάρια που δεν παίρνουν προφυλάξεις, και η επαφή δεν πρέπει να γίνεται με τυχαίους και άγνωστους σεξουαλικούς συντρόφους.

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 02 Μαρ 2025, 19:18

Τώρα να μιλήσουμε σαν άντρες, δεν ζητάτε απ την δικιά σας πάνω στα γουστα να σας βάλει δαχτυλάκι;

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Μαρ 2025, 19:25

GoBack έγραψε:
02 Μαρ 2025, 18:29
Befaios έγραψε:

Το είχε διευκρινίσει νομίζω ο Πειραιώς, πως αν δηλαδή γαμας στον κώλο την έγκυο όταν έχει αγόρι, σου βγαίνει κασέλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Μαρ 2025, 19:28

jason0 έγραψε:
02 Μαρ 2025, 19:18
Τώρα να μιλήσουμε σαν άντρες, δεν ζητάτε απ την δικιά σας πάνω στα γουστα να σας βάλει δαχτυλάκι;
Προτιμουμε άλλο μέρος του σώματος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 02 Μαρ 2025, 19:28

Ζενίθεδρος έγραψε:
02 Μαρ 2025, 19:25
GoBack έγραψε:
02 Μαρ 2025, 18:29
Befaios έγραψε:

Το είχε διευκρινίσει νομίζω ο Πειραιώς, πως αν δηλαδή γαμας στον κώλο την έγκυο όταν έχει αγόρι, σου βγαίνει κασέλα.
Δεν διευκρινισε ο βεφαιος οτι πρεπει να ειναι εγκυος και μου φανηκε πολυ ακραιο,οκ ετσι βγαινουν οι αριθμοι.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 02 Μαρ 2025, 19:30

Η δική μου εμπειρία, έχουμε βγει με φίλους.
Σύζυγος φίλου και πολύ καλή κοπέλα, νοικοκυρά, μεσίτρια στο επάγγελμα κλπ,
Ενώ μιλάμε για οικόπεδα ακίνητα και τις τιμές, μου δείχνει στο κινητό της σπίτια
προς πώληση που θεωρούνται ευκαιρίες , είχε ένα βιντεάκι διάρκειας ας πούμε 30 δλ.
Όσο το έβλεπα την οθόνη, έσκασαν στο κινητό της τουλάχιστον τρεις ειδοποιήσεις
από σεξ σαιτ τις οποίες βέβαια δεν μπορούσα να πατήσω να δω το κυρίως μήνυμα,
έπαθα σοκ στο πρώτο, μέχρι να καταλάβω και να κρατήσω την ψυχραιμία μου, δεύτερο μήνυμα
και μετά και τρίτο, έχω μείνει άγαλμα, έχει τελειώσει το βιντεάκι, έχει κλείσει η οθόνη
και γω κοιτάω το κινητό σα χαζός.
Μετά η κοπέλα πήρε το τηλέφωνό της και καλά να μου δείξει άλλο σπίτι ευκαιρία, όπως έκανε
κλικ, μάλλον είδε τις ειδοποιήσεις και κατάλαβε ότι τις είδα και γω, άθελά μου βέβαια...
Πάγωσε η κοπέλα, δεν ξαναμίλησε όλο το βράδυ ...
Και γω καρφώθηκα διότι όλο το βράδυ ήμουν σαν ζόμπι, κοιτούσα αλλού... άστα

Τι κάνουμε σε τέτοιες φάσεις;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Befaios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Befaios » 02 Μαρ 2025, 19:35

jason0 έγραψε:
02 Μαρ 2025, 19:18
Και μετά το δαχτυλάκι που πάει...; χαϊδεύει και το βάζουμε και στο στόμα;
Ο πρωκτός έχει μεγάλη συγκέντρωση νευρώνων και φυσικό είναι να προκαλεί ηδονή. Προσωπικά ποτέ δεν θα ήθελα να γνωρίσω μια τέτοια ηδονή ακόμα και από γυναίκα.
Όπως είπε μια χαρά και ο Ερμής «Προτιμουμε άλλο μέρος του σώματος».

GoBack δεν παίζει ρόλο αν είναι έγγυος ή όχι η γυναίκα.
Όπως λέει και στο Ευαγγέλιο ρώτησαν τον Χριστό οι μαθητές αν ο τυφλός που έβλεπαν ήταν αποτέλεσμα της δικής του αμαρτίας εκ κοιλίας Μήτρος ή των γονιών του.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών