'Eλα να μου το τσιμπήσεις, ζουζουλίνι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:28Ααααχ δε μπορώ, τόσο κιουτ τσουντέρε
Τσίμπι τσίμπι το μαγουλίνο!

Προς το παρόν τσίμπα αυτήν από τη δική σας γενιά.

'Eλα να μου το τσιμπήσεις, ζουζουλίνι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:28Ααααχ δε μπορώ, τόσο κιουτ τσουντέρε
Τσίμπι τσίμπι το μαγουλίνο!
Το χρηματιστήριο προεξοφλεί μελλοντικά κέρδη. Τα 3 χρόνια που ανέφερες έχουν ήδη παρέλθει και όπως βλέπουμε η παραγωγή έχει πολλαπλασιαστεί. Η μετοχή της nvidia εκτινάχθηκε επειδή προσδοκούν ανεβασμένες πωλήσεις. Σε μικρά χρονικά διαστήματα υπάρχει πάντα σπέκουλα, αλλά αν 3 χρόνια μετά εξακολουθεί να ανεβαίνει σημαίνει ότι οι προσδοκίες πραγματοποιήθηκαν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 12:55
Εσύ μεταφράζεις δηλαδή τιμές μετοχών σε χρονοδιαγράμματα; Είμαι όλος αυτιά, τι συμπέρασμα βγαίνει εκτός από το ότι θα χεστούνε στο τάληρο;
Α, δεν εννοούσα από την έναρξη του πολέμου.sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:37Το χρηματιστήριο προεξοφλεί μελλοντικά κέρδη. Τα 3 χρόνια που ανέφερες έχουν ήδη παρέλθει και όπως βλέπουμε η παραγωγή έχει πολλαπλασιαστεί. Η μετοχή της nvidia εκτινάχθηκε επειδή προσδοκούν ανεβασμένες πωλήσεις. Σε μικρά χρονικά διαστήματα υπάρχει πάντα σπέκουλα, αλλά αν 3 χρόνια μετά εξακολουθεί να ανεβαίνει σημαίνει ότι οι προσδοκίες πραγματοποιήθηκαν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 12:55
Εσύ μεταφράζεις δηλαδή τιμές μετοχών σε χρονοδιαγράμματα; Είμαι όλος αυτιά, τι συμπέρασμα βγαίνει εκτός από το ότι θα χεστούνε στο τάληρο;
Μην περιμένεις να βρεις με ακρίβεια πού πουλιέται κάθε τι, για ευνόητους λόγους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:40Α, δεν εννοούσα από την έναρξη του πολέμου.sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:37Το χρηματιστήριο προεξοφλεί μελλοντικά κέρδη. Τα 3 χρόνια που ανέφερες έχουν ήδη παρέλθει και όπως βλέπουμε η παραγωγή έχει πολλαπλασιαστεί. Η μετοχή της nvidia εκτινάχθηκε επειδή προσδοκούν ανεβασμένες πωλήσεις. Σε μικρά χρονικά διαστήματα υπάρχει πάντα σπέκουλα, αλλά αν 3 χρόνια μετά εξακολουθεί να ανεβαίνει σημαίνει ότι οι προσδοκίες πραγματοποιήθηκαν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 12:55
3 χρόνια μετρώντας από τώρα που υποτίθεται ψήνεται το αυξημένο ξόδεμα. Απο εκεί και πέρα εφόσον λες ότι πραγματοποιήθηκαν ας δούμε τα άμεσα στοιχεία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέκουμε με τόσο πρόξυ δείκτες.
τον καλεσαν αλλα δεν πηγε. Χειροτερη ξεφτιλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:31Τώρα του κουλη δεν του μιλάνε οι αμερικανοι και δεν τον κάλεσαν ουτε οι Ευρωπαίοι στην συνάντησηScouser έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 15:47Άρα τώρα να περιμένουμε αλλαγή πολιτικής ως προς την Ουκρανία. Σωστά;πατησιωτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 10:21
Μόνο που η κυβέρνηση δεν ήταν ποτέ με την Ουκρανία.Με την Αμερική ήταν.Αυτό έλεγε και ο Καιρίδης ακόμη όταν του έλεγαν ότι οι Ουκρανοί είναι τουρκόφιλοι κλπ,το είχε πει επί λέξει : δεν μας νοιάζει τι λένε οι Ουκρανοί αλλά τι λένε οι Αμερικάνοι.Εάν οι Αμερικάνοι λένε υπέρ της Ουκρανίας είμαστε και εμείς με την Ουκρανία.Εάν δεν είναι,δεν είμαστε.
Ο τύπος με τη μουστάκα παίζει να είναι ο Λίβρας Αρβύλας.
Τα σημαντικότερα όπλα της Ρωσίας του Πούτιν είναι η κατασκοπεία και η προπαγάνδα. Όλα αυτά τα πορδονιούζ είναι γνωστό από πού κατευθύνονται, όπως και πολλά άλλα, τουίτς κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 13:07Αρίστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 13:04Φρεσκο, σημερινο και απολαυστικο.
Ν.Τραμπ: «Δεν ανησυχούμε για τον Β.Πούτιν αλλά να μην καταντήσουν οι ΗΠΑ σαν την ΕΕ»!
https://www.pronews.gr/kosmos/n-tramp-d ... an-tin-ee/
.
Είστε τελείως χαζά, τελικώς.
Την είδαν όλοι οι φλίτσουρες στην Ελλάδα, τραμπική ελίτ.
Δεν νομίζω ότι οι Γερμανοί κόπτονται να μπουν στην πρώτη γραμμή των αποφάσεων. Ας βγάλουν οι άλλοι το φίδι απ' την τρύπα, να πάρουν και την ευθύνη. Εκτός αυτού η τωρινή κυβέρνηση είναι προσωρινή.Golden Age έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 16:51Οριστική λύση δεν μπορεί να υπάρξει. Κάποια παγωμένη κατάσταση θα υπάρξει. Το ότι οι Βρεταννογάλλοι προτείνουν εκεχειρία στον Ζελένσκι, δείχνει την πρόθεση αλλαγής στάσης του. Αλλά εγώ εστιάζω στο άλλο. Στο ότι οι Βρεταννογάλλοι αποφασίζουν μόνοι τους και γράφουν όλους τους άλλους Ευρωπαίους, ακόμη και τους Γερμανούς. Αν δεν έχεις πυρηνικά, δεν μετράς.SpoilerShowGreen Dragon έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 07:46Δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό η Ρωσία, θα πρέπει να υπάρξει οριστική λύση απ' ότι φαίνεται για να σταματήσουν.Golden Age έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 02:15Τελικά στις κρίσιμες καταστάσεις μετρά το μέγεθός σου ως χώρα. Αν δεν έχεις μέγεθος σε έχουν τελείως χεσμένο.
Παράδειγμα η νέα πρόταση των Βρεττανογάλλων. Τους έγραψαν όλους τους Ευρωπαίους, έγραψαν ακόμη και την στρατωτικά ανίσχυρη Γερμανία και μόνοι τους πήραν πρωτοβουλία να προτείνουν στον Ζελέσνκι εκεχειρία.
sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 19:52
Τα σημαντικότερα όπλα της Ρωσίας του Πούτιν είναι η κατασκοπεία και η προπαγάνδα. Όλα αυτά τα πορδονιούζ είναι γνωστό από πού κατευθύνονται, όπως και πολλά άλλα, τουίτς κλπ.
Δύο παραδείγματα από τις Γερμανικές εκλογές, που απεδείχθη ότι από πίσω κρυβόταν η Ρωσία.
1) Λίγο πριν τις εκλογές, στο Βερολίνο κατέστρεψαν δεκάδες αυτοκίνητα πολιτών, ρίχνοντας κάτι στο ντεπόζιτο της βενζίνης, ενώ ταυτόχρονα κολλούσαν στο παρμπρίζ τη φάτσα του αρχηγού των Πρασίνων. Στόχος ήταν να πιστέψουν οι κάτοχοι/ψηφοφόροι ότι οι Πράσινοι το κάνουν για οικολογικούς λόγους και να τους καταψηφίσουν.
2) Κυκλοφόρησε ένα φέηκ βίντεο που έδειχνε να καταστρέφουν ψηφοδέλτια του ΑFD σε ένα εκλογικό κέντρο (ως γνωστόν σε πολλές χώρες μπορείς να ψηφίσεις νωρίτερα από την ημέρα των εκλογών μέσω Ταχυδρομείου). Το βίντεο ήταν πολύ καθαρό, έδειχνε να τα χώνουν σε καταστροφέα εγγράφων, αλλά ...ήταν φέηκ.
Και τα δύο γράφτηκαν στο τύπο, το καλό είναι ότι δεν έχεις μονίμως καναλοπαράθυρα που να ζαλίζουν και να μπουρδουκλώνουν την πραγματικότητα.
Τώρα πια με την ΑΙ θα δούμε πολλά τέτοια βίντεο, γενικώς οι Ρώσοι είναι καλοί σε αυτά, ακόμη περισσότερο ο Πούτιν σαν πρώην Καγκεμπίτης.
'Όταν πρόκειται για πρωτοβουλίες των Βρεττανογάλλων που τους γράφουν επειδή δεν έχουν πυρηνικά, δεν κόπτονται να μπουν στην πρώτη γραμμή των αποφάσεων. Όταν όμως πρόκειται για πρωτοβουλία των ΗΠΑ του αντισυστημικού Τραμπ που τους γράφει, τότε γκαρίζουν ότι πρέπει να έχουν και αυτοί λόγο.sharp έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 19:56Δεν νομίζω ότι οι Γερμανοί κόπτονται να μπουν στην πρώτη γραμμή των αποφάσεων. Ας βγάλουν οι άλλοι το φίδι απ' την τρύπα, να πάρουν και την ευθύνη. Εκτός αυτού η τωρινή κυβέρνηση είναι προσωρινή.Golden Age έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 16:51Οριστική λύση δεν μπορεί να υπάρξει. Κάποια παγωμένη κατάσταση θα υπάρξει. Το ότι οι Βρεταννογάλλοι προτείνουν εκεχειρία στον Ζελένσκι, δείχνει την πρόθεση αλλαγής στάσης του. Αλλά εγώ εστιάζω στο άλλο. Στο ότι οι Βρεταννογάλλοι αποφασίζουν μόνοι τους και γράφουν όλους τους άλλους Ευρωπαίους, ακόμη και τους Γερμανούς. Αν δεν έχεις πυρηνικά, δεν μετράς.SpoilerShowGreen Dragon έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 07:46
Δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό η Ρωσία, θα πρέπει να υπάρξει οριστική λύση απ' ότι φαίνεται για να σταματήσουν.
Εκείνο όμως που θα συμβεί, θα είναι να κάνουν το homework τους, τώρα που ο Αμερικανός κοιτά αλλού. Ανακοινώνονται κάτι πρωτοφανή, όπως να περικόψουν κοινωνικές δαπάνες, για να ρίξουν τα λεφτά στο στρατό. Και δεν αντιμιλάει κανείς. Αυτό έχει να συμβεί από το 1970. Τότε θα είχανε αντιμιλιταριστικές διαδηλώσεις.
Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτοί έβαλαν τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο.
Δεν το λέω εγώ, γράφτηκε στον τύπο.
πρωτοβουλια των Αγγλων ηταν ... οχι συλλογικα της Ευρωπης ... να παει να νομιμοποιησει την απο το παραθυρο εισοδο της Τουρκιας στον οποιο ευρωστρατο προκυψει ...? ωραιος εισαιΟργισμένος έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 19:42τον καλεσαν αλλα δεν πηγε. Χειροτερη ξεφτιλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2025, 18:31Τώρα του κουλη δεν του μιλάνε οι αμερικανοι και δεν τον κάλεσαν ουτε οι Ευρωπαίοι στην συνάντηση