Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
Γιατί να σε καλύψω καλή μου?
Εσύ δεν άκουσες, δεν είδες, δεν ξέρεις τίποτα.
Είπαμε οκ.
Δεν θέλω εγώ να χαλάσω τη νιρβάνα κανενός.
Εσύ δεν άκουσες, δεν είδες, δεν ξέρεις τίποτα.
Είπαμε οκ.
Δεν θέλω εγώ να χαλάσω τη νιρβάνα κανενός.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Ο Ψαρριανός μια ζωή εμετικός ήταν, δεν ξέρω καν γιατί σας κάνει εντύπωση.marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:13Γρηγόρης Ψαριανός: «Χαρούμενες νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» η Καρυστιανού και οι μάνες των Τεμπών
https://www.real.gr/koinonia/arthro/gri ... on-491275/
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Ναι δε συναναστρέφομαι κόσμο που βρίζει μανούλες. Οπότε, αν θέλετε σχόλιο για συγκεκριμένα πρόσωπα, να
Μιλάμε συγκεκριμένα και όχι στον αέρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν μου κάνει. Απλά το ανέφερα αφού το θέμα ήταν διάφορα εμετικά.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:18Ο Ψαρριανός μια ζωή εμετικός ήταν, δεν ξέρω καν γιατί σας κάνει εντύπωση.marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:13Γρηγόρης Ψαριανός: «Χαρούμενες νεκρόφιλες μοιρολογίστρες» η Καρυστιανού και οι μάνες των Τεμπών
https://www.real.gr/koinonia/arthro/gri ... on-491275/
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Μα συγκεκριμένα μίλησα. Γι αυτά που γνωρίζει η Ελλάδα.
Δεν μίλησα ποιόν συναναστρέφεται ο καθένας μας, αυτό το έθεσες εσύ
Εμείς οι υπόλοιποι που γνωρίζουμε δηλαδή, συναναστρεφόμαστε με Ψαριανούς και τα ρέστα?
ΛΟΛ
Δεν μίλησα ποιόν συναναστρέφεται ο καθένας μας, αυτό το έθεσες εσύ
Εμείς οι υπόλοιποι που γνωρίζουμε δηλαδή, συναναστρεφόμαστε με Ψαριανούς και τα ρέστα?
ΛΟΛ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τι διαφορά έχει να βρίζουν μανούλες, κάποιοι, από το να βρίζουν γενικά; Δεν είναι η ίδια κατηγορία ανθρώπου όποιος σε βρίζει με όποιον βρίζει τη μάνα σου;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:19Ναι δε συναναστρέφομαι κόσμο που βρίζει μανούλες. Οπότε, αν θέλετε σχόλιο για συγκεκριμένα πρόσωπα, να
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Cecily Anne
Αν θες να ζητάς γνώμες , να τις ζητάς συγκεκριμένα. Αν θες να συζητήσουμε περί ανέμων και υδάτων, να πούμε για ζώδια. Δεν είμαι υποχρεωμένη να διαβάζω τον Ψαριανο και τον κάθε ένα που εκφέρει γνώμη. Διάλεξε ενός τη γνώμη που θες να σχολιάσουμε, να τη σχολιάσουμε συγκεκριμένα. Πχ του Ψαριανου που ειπώθηκε, τη σχολίασα.
Σες, για κάτι που έχει βουίξει όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Αν μη τι αλλο, αναπαράγουμε και τον εμμετό.
- Cecily Anne
Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:24Τι διαφορά έχει να βρίζουν μανούλες, κάποιοι, από το να βρίζουν γενικά; Δεν είναι η ίδια κατηγορία ανθρώπου όποιος σε βρίζει με όποιον βρίζει τη μάνα σου;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:19Ναι δε συναναστρέφομαι κόσμο που βρίζει μανούλες. Οπότε, αν θέλετε σχόλιο για συγκεκριμένα πρόσωπα, να
Σιγά μην τολμάνε να δώσουν περισσότερες πληροφορίες όλες οι πιμακοπληροφορημένες γλίτσες, που την είδαν τιμωροί.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:17Εμένα δεν με κάλυψες! Σε ποιους αναφέρεσαι τελικά ;Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:16Με κάλυψες.-Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:15
Εδώ στο φόρουμ ; Δεν έχω τουιτερ και το φβ δεν το χρησιμοποιώ.
Την είδαν και προστάτες των πχορουμικών οικογενειών... όλα τούτα τα παρτάλια, που θεωρούν τους δικούς τους ψυχολογικούς εμετούς ως αγίασμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Τελικά που βουίζει , στο τουιτερ; Και εγώ γιατί θα πρέπει να ασχοληθώ να κρίνω τον κάθε τουιτερα; Τεσπα δεν έχω καταλάβει μάλλον που το πας.
Όχι, έχεις δίκιο.
Να μην ασχοληθείς.
Να μην ασχοληθείς.
Εμένα πάντως μου βγήκε αυθόρμητα και αποκάλεσα μουνόπανο τον άντρα σου και οτι τα παίρνει. Ισχύει ,δεν ισχύει. Και τώρα τι;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:27Πώς δεν έχει διαφορά ! Εγώ βρίζω γενικά, αλλά όχι κάποιον άνθρωπο . Πχ λέω γαμω το στανιο μου, αλλά δε θα πω τον τάδε μουνοπανο. Εντάξει ίσως πω αααα τον μαλακά!marabou έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:24Τι διαφορά έχει να βρίζουν μανούλες, κάποιοι, από το να βρίζουν γενικά; Δεν είναι η ίδια κατηγορία ανθρώπου όποιος σε βρίζει με όποιον βρίζει τη μάνα σου;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:19
Ναι δε συναναστρέφομαι κόσμο που βρίζει μανούλες. Οπότε, αν θέλετε σχόλιο για συγκεκριμένα πρόσωπα, να
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άσε μωρή μουχρίτσα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 16:28Σιγά μην τολμάνε να δώσουν περισσότερες πληροφορίες όλες οι πιμακοπληροφορημένες γλίτσες, που την είδαν τιμωροί.
Την είδαν και προστάτες των πχορουμικών οικογενειών... όλα τούτα τα παρτάλια, που θεωρούν τους δικούς τους ψυχολογικούς εμετούς ως αγίασμα.

Θέτε να το κάνουμε εδώ μέσα Βιλαρίμπα και Βιλαμπάχο; Πείτε το.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23