Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2025, 17:47

Niki έγραψε:
08 Μαρ 2025, 17:35

Αρίστο στο 13:27

θνξ το ειδα, καλο σημειο και το 16.34. :D

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 08 Μαρ 2025, 17:50

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2025, 17:31
Πρετεντέρης έγραψε:
08 Μαρ 2025, 17:26

556: ΔΕΝ ορίστηκε δικαστική περίμετρος.

Αυτο απο μονο του αρκει για να μπουν ολοι οι εμπλεκομενοι φυλακη.

.
Το 571 το είδες; :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2025, 17:53

Πρετεντέρης έγραψε:
08 Μαρ 2025, 17:50
Αρίστος έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:
08 Μαρ 2025, 17:26

556: ΔΕΝ ορίστηκε δικαστική περίμετρος.

.

Το ειδα...

Ο ορισμος του...

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 08 Μαρ 2025, 18:09

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 08 Μαρ 2025, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 08 Μαρ 2025, 18:10

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2025, 17:53
Πρετεντέρης έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Το ειδα...

Ο ορισμος του...

Εικόνα

.
Α, Οκ. Ίσως το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας θα έβγαζε "καλύτερο" πόρισμα.

Η Εστία πάντως λέει ουρανομήκεις μαλακίες.

Θα δούμε από την προανάκριση τι θα προκύψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πρετεντέρης την 08 Μαρ 2025, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 08 Μαρ 2025, 18:11

Μούγκα στη στρούγκα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 08 Μαρ 2025, 18:22

Νετο Γκουερινο έγραψε:
08 Μαρ 2025, 16:39
πατησιωτης έγραψε:
08 Μαρ 2025, 16:28
enaon έγραψε:
08 Μαρ 2025, 16:23

η μητερα του μηχανοδηγου νομιζω δεν πειράζει να μην θέλει να το πιστέψει, εσύ νιωθεις αλήθεια οτι είσαι το ιδιο;
Προφανώς εγώ δεν έχω ιδέα τι ήταν και τι δεν ήταν.Έχω όμως παρακολουθήσει την προοδευτική ψευδολογία για 50 χρόνια και μέχρι τώρα όλα τα "σκάνδαλα" που έβγαλαν ήσαν μούφες.Χωρίς λοιπόν να ξέρω πιστεύω ότι και αυτό είναι μια άλλη μούφα.
Άλλωστε μην ξεχνάμε το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου,το οποίο είναι παραπλήσια υπόθεση με τα Τέμπη
Τι παραπλήσια, καμία σχέση.

Το Βατοπέδι δεν ήταν ατύχημα και δεν ήταν καν πραγματικό σκάνδαλο, δημιούργημα του μπομπολιστάν ήταν.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2025, 18:23

Πρετεντέρης έγραψε:
08 Μαρ 2025, 18:10
Αρίστος έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:

Το ειδα...

Ο ορισμος του...

Εικόνα

.

Βεβαια ακομη και αυτο το πλυντηριακο συμπερασμα του πορισματος οτι ησασταν στο χωρο και τραγουδαγατε το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω, δεν σας απαλασσει απο τις ευθυνες γιατι τελικη υπευθυνη που δεν τηρηθηκε δικαστικη περιμετρος ειναι η ιδια η κυβερνηση, οποιος κατωτερος και να μην τηρησε τις διαδικασιες παλι ευθυνη εχει ΚΑΙ η κυβερνηση. Χωρια που το συμπερασμα του πορισματος την βγαζει ανικανη να διαχειριστει κρισεις και βγαζει το επιτελικο κρατος επιτελικη μαιμου. Δηλαδη ακομη και αν σκανδαλωδως αθωωθειτε δικαστικα θα ειναι αθωωση λογω βλακειας.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 08 Μαρ 2025, 18:28, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 08 Μαρ 2025, 18:26

Από την στιγμή που άρχισαν να λένε δεν είμαστε εγκληματίες αλλά ανίκανοι μπαίνουν τα πράγματα σε μια βάση συζήτησης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Μαρ 2025, 18:34

hellegennes έγραψε:
08 Μαρ 2025, 01:45
Otto Weininger έγραψε:
07 Μαρ 2025, 17:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
07 Μαρ 2025, 15:49

I'll just leave this here
Πάλι ψέματα.
ΧΥΔΑΙΑ FAKE NEWS ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Δικηγόρος οικογενειών ανέφερε στον Ευαγγελάτο ότι η κυβέρνηση έφερε το 2024 αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο για τη διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών ατυχημάτων με τον ν. 5167/2024 ώστε να επιβάλλεται πρόστιμο 500.000€ για αλλοίωση τόπου δυστυχήματος μόνο σε περιπτώσεις αεροπορικών ατυχημάτων, εξαιρώντας τα σιδηροδρομικά.

Ο ν. 5167/2024 (αλλά και κανείς άλλος νόμος πριν ή μετά από αυτόν) δεν επέφερε καμία αλλαγή στο πλαίσιο διερεύνησης αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων.

Με απλά λόγια ο συγκεκριμένος δικηγόρος, οι τοποθετήσεις του οποίου υιοθετήθηκαν άκριτα, αναπαράχθηκαν και έγιναν εν συνεχεία viral, κατασκεύασε και αναπαρήγαγε fake news!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα από το να δημιουργείς και να αναπαράγεις fake news πάνω σε μια εθνική τραγωδία. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να «αγωνίζεσαι» (υποτίθεται) για την αποκάλυψη της αλήθειας, αναπαράγοντας ψέματα!

Υγ.: Εννοείται ότι σε βάρος του η Πολιτεία οφείλει να εξαντλήσει τη αυστηρότητα του ποινικού και πειθαρχικού πλαισίου.
Δεύτερη φορά που βάζεις αυτό το ψευδές κείμενο. Την πρώτη φορά ετοιμάστηκα να απαντήσω αλλά το άφησα. Αλλά τώρα δεν θα το αφήσω. Τολμάει το αρχίδι που αναπαράγεις να μιλάει για fake news ενώ αυτό που γράφει είναι ψέματα.

Εσύ διάβασες φιλαράκι τους νόμους πριν το υιοθετήσεις άκριτα επειδή βολεύει το κόμμα σου και το πουτανίδιο που θεωρείς πρωθυπουργό της χώρας;
άντε και γαμήσου παραμυθατζή που θα μας πεις ότι "δεν θα το αφήσεις κιόλας".

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism » 08 Μαρ 2025, 18:58

https://europost.gr/katathesi-vomva-sti ... a-apeiles/

Βαριές καταγγελίες για ασφυκτικές πιέσεις και απειλές να υπογράψει την έκθεση αυτοψίας για το μοιραίο βράδυ των Τεμπών, ένα υπηρεσιακό έγγραφο που βρέθηκε να χρησιμοποιείται από τη «γαλάζια» κυβέρνηση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλώνει ότι δέχτηκε η Πυρονόμος που εκτελούσε καθήκοντα Ανακριτικού Υπαλλήλου 24ώρης βάρδιας σε έγγραφη καταγγελία της προς την Εισαγγελία Λάρισας.
«Με την παρούσα σας καταγγέλλω τη διαρροή εγγράφου με θέμα “Έκθεση Απλής αυτοψίας” από την εφαρμογή του Ανακριτικού Γραφείου της ΔΙΠΥΝ Λάρισας που έγινε πριν αυτή υπογραφεί και υποβληθεί στη Διοίκηση μας και πριν από τη διερεύνηση του συμβάντος που αφορούσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών της 28-02-2023» επισημαίνει.

Οι πιέσεις και οι εντολές ανωτέρων
Από το περιεχόμενο της καταγγελίας της προκύπτει ότι η Πυρονόμος πιέστηκε από ανώτερους της στην Πυροσβεστική να συντάξει και να υπογράψει την έκθεση συμβάντων παρόλο που η ίδια – όπως επισημαίνει – είχε μικρή παρουσία στο πεδίο της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Η Πυρονόμος αναφέρει πως με εντολές ανωτέρων της πέρασε αρκετές ώρες σε διαφορετικά σημεία (νοσοκομεία, Τροχαία) και όχι στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών, και παρόλα αυτά πιέστηκε να συντάξει την έκθεση αυτοψίας, ενώ οι πιέσεις συνεχίστηκαν όταν αρχικά επέμεινε η ίδια να μην υπογράψει το σχετικό έγγραφο.

«Κατόπιν των γεγονότων που συνέβησαν μέχρι και την Κυριακή 05-03-2023 και τα οποία διερευνώνται από τον κ. Εφέτη Ανακριτή που ανέλαβε την προανάκριση, διατάχθηκα από τον διοικητή μου να υποβάλω Έκθεση Αυτοψίας την Δευτέρα 06-03-2023. Αρνήθηκα να το πράξω διότι μας απαγορεύτηκε η συνεργασία με την Τροχαία Λάρισας που είχε την προανάκριση αρχικώς και κυρίως διότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπήρξαν οι απαραίτητες προανακριτικές πράξεις για τη συλλογή στοιχείων και από τις οποίες και αποκλειστήκαμε. Επιπλέον, δεν είχε συνταχθεί το Δελτίο Παροχής Βοηθείας του πυροσβεστικού Σταθμού και επιβάλλονταν η συνδρομή του ΚΑΕΕ Θεσσαλίας, της ΔΑΕΕ, για ένα τόσο τεράστιο και πολύπλοκο δυστύχημα, όπως και η συνδρομή ειδικών πραγματογνωμόνων (που επίσης απέρριψε η διοίκηση μας). Μου απάντησε ότι δεν ξέρω να κάνω τη δουλειά μου, ότι η ΔΑΕΕ είναι ανεξάρτητη υπηρεσία και “δεν θα μου δώσει εμένα αναφορά πού είναι και τι κάνει”, ενώ τους πραγματογνώμονες τούς έχει ορίσει η Αστυνομία και δεν μας αφορά» αναφέρει η Πυρονόμος.

«Δέχθηκα απειλές»
Η ίδια τονίζει στην εξιστόρηση της:

«Δέχτηκα απειλές να απολογηθώ εγγράφως για υπηρεσιακή απείθεια αν δεν συντάξω – καταχωρήσω άμεσα την Έκθεση Απλής Αυτοψίας μέσα στο σύστημα ανακριτικών εγγράφων της εφαρμογής Ανακριτικού και να την πάω στο γραφείο του ενυπόγραφη μέχρι το μεσημέρι, λέγοντας μου να βάλω 2ο Ανακριτικό Υπάλληλο τον Πυρονόμο Κ.Α. ο οποίος αρνήθηκε εντέλει να υπογράψει εκείνη την ημέρα για τους λόγους που σας προανέφερα».

Τελικά, μετά από ασφυκτικές πιέσεις υπέγραψε, όπως αναφέρει, το έγγραφο μαζί με τον συνάδελφο της. Η πυρονόμος, επιπλέον, στην έγγραφη καταγγελία της καταγγέλλει ότι αυτό το έγγραφο εξήχθη παρανόμως από το υπηρεσιακό σύστημα από άγνωστο άτομο και ενώ παρέμενε ανολοκλήρωτο. Η ίδια αντιλήφθηκε τη διαρροή όταν είδε το εν λόγω έγγραφο δημοσιευμένο στον Τύπο.

«Συμπερασματικά από όλα τα παραπάνω και παραθέτοντας τους λόγους άρνησης και δυσκολίας υπογραφής της Έκθεσης Αυτοψίας, σας καταγγέλλω ότι άγνωστο προς εμένα άτομο, εισήλθε στο Ανακριτικό Γραφείο, στον μοναδικό υπολογιστή (από τους τρεις Η/Υ) όπου κρατείται η εφαρμογή Ανακριτικού και εξήγαγε από το σύστημα, πριν από οποιαδήποτε διερεύνηση της Υπηρεσίας μου, την εγγεγραμμένη και ανυπόγραφη ακόμη από εμένα Έκθεση Απλής Αυτοψίας και χωρίς ημερομηνία Λήξης. Είναι βέβαιο το ανώτερο χρονικό διάστημα διότι μόνο κατά το διήμερο εκείνο δεν είχε τεθεί ακόμη η ημερομηνία Λήξης αφού τότε αναμέναμε εντολές για διενέργεια ανακριτικών πράξεων» τονίζει χαρακτηριστικά η Πυρονόμος στην έγγραφη καταγγελία της.

Και προσθέτει: «Παρακαλώ για τη διερεύνηση της διαρροής αυτής που έγινε σε χρόνο που το έγγραφο δεν είχε ολοκληρωθεί και την ανακάλυψη του υπαίτιου αυτής της πράξης που έλαβε χώρα από την Τρίτη 07-03-2023 και Ω/07:30 έως και Πέμπτη 09-03-2023 Ω/07:30. Το εξαχθέν έγγραφο δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο που σας προανάφερα την 31-01-2025 και την 01-02-2025 εκθέτοντας ταυτόχρονα τα ονοματεπώνυμα μας και εμάς τους ίδιους σε γεγονότα και κινδύνους που ευχόμαστε να μην συμβούν αλλά και υπόλογους σε συγγενείς θυμάτων και σε όλο τον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο».

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 08 Μαρ 2025, 19:10

Niki έγραψε:
07 Μαρ 2025, 18:30
Νετο Γκουερινο έγραψε:
07 Μαρ 2025, 18:28
Niki έγραψε:
07 Μαρ 2025, 18:26
Εγώ θα ακολουθήσω την τακτική του Ασέβαστου.
Νομίζω ότι είναι η πιο σοφή με σίγουρη απόδοση. :lol:

Ποιός μιλάει για μπάζωμα ρε ψεκασμένοι;
Ο υφυπουργός για διαμόρφωση χώρου μιλάει.

Άντε με τις ψεκιές σας.
Τι ομάδα είσαι ρε συ;
Σε έχω ρωτήσει κι άλλη φορά
Παοκτσακι είσαι;
Αεκ Παοκ οποιοδήποτε προσφυγικό σωματείο.
Φυσικά όταν παίζει ΑΕΚ -ΠΑΟΚ είμαι και με τους δυό. :smt005:
συγνώμη αν σε τάραξα. :smt005:
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν είναι προσφυγικά σωματεία
Είναι σωματεία που ιδρύθηκαν από πρόσφυγες

Τα μόνα προσφυγικά σωματεία είναι ο Πανιώνιος και ο Απόλλων που είχαν ιδρυθεί στην μικρά Ασία
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 08 Μαρ 2025, 19:16

Beria έγραψε:
08 Μαρ 2025, 19:10
Niki έγραψε:
07 Μαρ 2025, 18:30
Νετο Γκουερινο έγραψε:
07 Μαρ 2025, 18:28

Τι ομάδα είσαι ρε συ;
Σε έχω ρωτήσει κι άλλη φορά
Παοκτσακι είσαι;
Αεκ Παοκ οποιοδήποτε προσφυγικό σωματείο.
Φυσικά όταν παίζει ΑΕΚ -ΠΑΟΚ είμαι και με τους δυό. :smt005:
συγνώμη αν σε τάραξα. :smt005:
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν είναι προσφυγικά σωματεία
Είναι σωματεία που ιδρύθηκαν από πρόσφυγες

Τα μόνα προσφυγικά σωματεία είναι ο Πανιώνιος και ο Απόλλων που είχαν ιδρυθεί στην μικρά Ασία
Καλά πρόσφυγες είναι.
Τον Πανιώνιο τον ήξερα και τον στηρίζω.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 08 Μαρ 2025, 19:23

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2025, 18:23
Πρετεντέρης έγραψε:
08 Μαρ 2025, 18:10
Αρίστος έγραψε:

Το ειδα...

Ο ορισμος του...

Εικόνα

.

Βεβαια ακομη και αυτο το πλυντηριακο συμπερασμα του πορισματος οτι ησασταν στο χωρο και τραγουδαγατε το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω, δεν σας απαλασσει απο τις ευθυνες γιατι τελικη υπευθυνη που δεν τηρηθηκε δικαστικη περιμετρος ειναι η ιδια η κυβερνηση, οποιος κατωτερος και να μην τηρησε τις διαδικασιες παλι ευθυνη εχει ΚΑΙ η κυβερνηση. Χωρια που το συμπερασμα του πορισματος την βγαζει ανικανη να διαχειριστει κρισεις και βγαζει το επιτελικο κρατος επιτελικη μαιμου. Δηλαδη ακομη και αν σκανδαλωδως αθωωθειτε δικαστικα θα ειναι αθωωση λογω βλακειας.

.
Ρε συ, πλάκα μας κάνεις;

Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, επειδή μπήκαν βαρέα μηχανήματα από την Πυροσβεστική, για να βρουν επιζώντες και νεκρούς;

Επειδή ο ανακριτής που ήταν παρόν δεν είχε ορίσει περίμετρο;

Επειδή η Αστυνομία και η Τροχαία δε μπορούσαν να συντονιστούν και έμπαινε όποιος ήθελε στο χώρο;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 08 Μαρ 2025, 19:26

Niki έγραψε:
08 Μαρ 2025, 18:26
Από την στιγμή που άρχισαν να λένε δεν είμαστε εγκληματίες αλλά ανίκανοι μπαίνουν τα πράγματα σε μια βάση συζήτησης.
Οι υπηρεσίες είναι μπάχαλο.

Δηλαδή, αν νομίζεις ότι με άλλη κυβέρνηση, οι υπηρεσίες θα αντιδρούσαν καλύτερα, οκ, ας το λήξουμε εδώ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών