θνξ το ειδα, καλο σημειο και το 16.34.

.
Το 571 το είδες;
Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 17:50Το 571 το είδες;
Α, Οκ. Ίσως το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας θα έβγαζε "καλύτερο" πόρισμα.
Τι παραπλήσια, καμία σχέση.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 16:39Άλλωστε μην ξεχνάμε το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου,το οποίο είναι παραπλήσια υπόθεση με τα Τέμπηπατησιωτης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 16:28Προφανώς εγώ δεν έχω ιδέα τι ήταν και τι δεν ήταν.Έχω όμως παρακολουθήσει την προοδευτική ψευδολογία για 50 χρόνια και μέχρι τώρα όλα τα "σκάνδαλα" που έβγαλαν ήσαν μούφες.Χωρίς λοιπόν να ξέρω πιστεύω ότι και αυτό είναι μια άλλη μούφα.
Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:10Α, Οκ. Ίσως το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας θα έβγαζε "καλύτερο" πόρισμα.
Η Εστία πάντως λέει ουρανομήκεις μαλακίες.
Θα δούμε από την προανάκριση τι θα προκύψει.
άντε και γαμήσου παραμυθατζή που θα μας πεις ότι "δεν θα το αφήσεις κιόλας".hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:45Δεύτερη φορά που βάζεις αυτό το ψευδές κείμενο. Την πρώτη φορά ετοιμάστηκα να απαντήσω αλλά το άφησα. Αλλά τώρα δεν θα το αφήσω. Τολμάει το αρχίδι που αναπαράγεις να μιλάει για fake news ενώ αυτό που γράφει είναι ψέματα.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 17:25Πάλι ψέματα.ΧΥΔΑΙΑ FAKE NEWS ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ
Δικηγόρος οικογενειών ανέφερε στον Ευαγγελάτο ότι η κυβέρνηση έφερε το 2024 αλλαγή στο νομοθετικό πλαίσιο για τη διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών ατυχημάτων με τον ν. 5167/2024 ώστε να επιβάλλεται πρόστιμο 500.000€ για αλλοίωση τόπου δυστυχήματος μόνο σε περιπτώσεις αεροπορικών ατυχημάτων, εξαιρώντας τα σιδηροδρομικά.
Ο ν. 5167/2024 (αλλά και κανείς άλλος νόμος πριν ή μετά από αυτόν) δεν επέφερε καμία αλλαγή στο πλαίσιο διερεύνησης αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων.
Με απλά λόγια ο συγκεκριμένος δικηγόρος, οι τοποθετήσεις του οποίου υιοθετήθηκαν άκριτα, αναπαράχθηκαν και έγιναν εν συνεχεία viral, κατασκεύασε και αναπαρήγαγε fake news!
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα από το να δημιουργείς και να αναπαράγεις fake news πάνω σε μια εθνική τραγωδία. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να «αγωνίζεσαι» (υποτίθεται) για την αποκάλυψη της αλήθειας, αναπαράγοντας ψέματα!
Υγ.: Εννοείται ότι σε βάρος του η Πολιτεία οφείλει να εξαντλήσει τη αυστηρότητα του ποινικού και πειθαρχικού πλαισίου.
Εσύ διάβασες φιλαράκι τους νόμους πριν το υιοθετήσεις άκριτα επειδή βολεύει το κόμμα σου και το πουτανίδιο που θεωρείς πρωθυπουργό της χώρας;
Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν είναι προσφυγικά σωματείαNiki έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:30Αεκ Παοκ οποιοδήποτε προσφυγικό σωματείο.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:28Τι ομάδα είσαι ρε συ;
Σε έχω ρωτήσει κι άλλη φορά
Παοκτσακι είσαι;
Φυσικά όταν παίζει ΑΕΚ -ΠΑΟΚ είμαι και με τους δυό.
συγνώμη αν σε τάραξα.
Καλά πρόσφυγες είναι.Beria έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:10Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δεν είναι προσφυγικά σωματείαNiki έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:30Αεκ Παοκ οποιοδήποτε προσφυγικό σωματείο.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 18:28
Τι ομάδα είσαι ρε συ;
Σε έχω ρωτήσει κι άλλη φορά
Παοκτσακι είσαι;
Φυσικά όταν παίζει ΑΕΚ -ΠΑΟΚ είμαι και με τους δυό.
συγνώμη αν σε τάραξα.
Είναι σωματεία που ιδρύθηκαν από πρόσφυγες
Τα μόνα προσφυγικά σωματεία είναι ο Πανιώνιος και ο Απόλλων που είχαν ιδρυθεί στην μικρά Ασία
Ρε συ, πλάκα μας κάνεις;Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:23Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:10Α, Οκ. Ίσως το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας θα έβγαζε "καλύτερο" πόρισμα.
Η Εστία πάντως λέει ουρανομήκεις μαλακίες.
Θα δούμε από την προανάκριση τι θα προκύψει.
Βεβαια ακομη και αυτο το πλυντηριακο συμπερασμα του πορισματος οτι ησασταν στο χωρο και τραγουδαγατε το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω, δεν σας απαλασσει απο τις ευθυνες γιατι τελικη υπευθυνη που δεν τηρηθηκε δικαστικη περιμετρος ειναι η ιδια η κυβερνηση, οποιος κατωτερος και να μην τηρησε τις διαδικασιες παλι ευθυνη εχει ΚΑΙ η κυβερνηση. Χωρια που το συμπερασμα του πορισματος την βγαζει ανικανη να διαχειριστει κρισεις και βγαζει το επιτελικο κρατος επιτελικη μαιμου. Δηλαδη ακομη και αν σκανδαλωδως αθωωθειτε δικαστικα θα ειναι αθωωση λογω βλακειας.
.
Οι υπηρεσίες είναι μπάχαλο.