Αυτό να το δούμε. Από τη στιγμή πάντως που έβαλε την υπογραφή της, έχει θέμα.BillSeism έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:58https://europost.gr/katathesi-vomva-sti ... a-apeiles/
Βαριές καταγγελίες για ασφυκτικές πιέσεις και απειλές να υπογράψει την έκθεση αυτοψίας για το μοιραίο βράδυ των Τεμπών, ένα υπηρεσιακό έγγραφο που βρέθηκε να χρησιμοποιείται από τη «γαλάζια» κυβέρνηση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλώνει ότι δέχτηκε η Πυρονόμος που εκτελούσε καθήκοντα Ανακριτικού Υπαλλήλου 24ώρης βάρδιας σε έγγραφη καταγγελία της προς την Εισαγγελία Λάρισας.
«Με την παρούσα σας καταγγέλλω τη διαρροή εγγράφου με θέμα “Έκθεση Απλής αυτοψίας” από την εφαρμογή του Ανακριτικού Γραφείου της ΔΙΠΥΝ Λάρισας που έγινε πριν αυτή υπογραφεί και υποβληθεί στη Διοίκηση μας και πριν από τη διερεύνηση του συμβάντος που αφορούσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών της 28-02-2023» επισημαίνει.
Οι πιέσεις και οι εντολές ανωτέρων
Από το περιεχόμενο της καταγγελίας της προκύπτει ότι η Πυρονόμος πιέστηκε από ανώτερους της στην Πυροσβεστική να συντάξει και να υπογράψει την έκθεση συμβάντων παρόλο που η ίδια – όπως επισημαίνει – είχε μικρή παρουσία στο πεδίο της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Η Πυρονόμος αναφέρει πως με εντολές ανωτέρων της πέρασε αρκετές ώρες σε διαφορετικά σημεία (νοσοκομεία, Τροχαία) και όχι στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των δυο αμαξοστοιχιών, και παρόλα αυτά πιέστηκε να συντάξει την έκθεση αυτοψίας, ενώ οι πιέσεις συνεχίστηκαν όταν αρχικά επέμεινε η ίδια να μην υπογράψει το σχετικό έγγραφο.
«Κατόπιν των γεγονότων που συνέβησαν μέχρι και την Κυριακή 05-03-2023 και τα οποία διερευνώνται από τον κ. Εφέτη Ανακριτή που ανέλαβε την προανάκριση, διατάχθηκα από τον διοικητή μου να υποβάλω Έκθεση Αυτοψίας την Δευτέρα 06-03-2023. Αρνήθηκα να το πράξω διότι μας απαγορεύτηκε η συνεργασία με την Τροχαία Λάρισας που είχε την προανάκριση αρχικώς και κυρίως διότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπήρξαν οι απαραίτητες προανακριτικές πράξεις για τη συλλογή στοιχείων και από τις οποίες και αποκλειστήκαμε. Επιπλέον, δεν είχε συνταχθεί το Δελτίο Παροχής Βοηθείας του πυροσβεστικού Σταθμού και επιβάλλονταν η συνδρομή του ΚΑΕΕ Θεσσαλίας, της ΔΑΕΕ, για ένα τόσο τεράστιο και πολύπλοκο δυστύχημα, όπως και η συνδρομή ειδικών πραγματογνωμόνων (που επίσης απέρριψε η διοίκηση μας). Μου απάντησε ότι δεν ξέρω να κάνω τη δουλειά μου, ότι η ΔΑΕΕ είναι ανεξάρτητη υπηρεσία και “δεν θα μου δώσει εμένα αναφορά πού είναι και τι κάνει”, ενώ τους πραγματογνώμονες τούς έχει ορίσει η Αστυνομία και δεν μας αφορά» αναφέρει η Πυρονόμος.
«Δέχθηκα απειλές»
Η ίδια τονίζει στην εξιστόρηση της:
«Δέχτηκα απειλές να απολογηθώ εγγράφως για υπηρεσιακή απείθεια αν δεν συντάξω – καταχωρήσω άμεσα την Έκθεση Απλής Αυτοψίας μέσα στο σύστημα ανακριτικών εγγράφων της εφαρμογής Ανακριτικού και να την πάω στο γραφείο του ενυπόγραφη μέχρι το μεσημέρι, λέγοντας μου να βάλω 2ο Ανακριτικό Υπάλληλο τον Πυρονόμο Κ.Α. ο οποίος αρνήθηκε εντέλει να υπογράψει εκείνη την ημέρα για τους λόγους που σας προανέφερα».
Τελικά, μετά από ασφυκτικές πιέσεις υπέγραψε, όπως αναφέρει, το έγγραφο μαζί με τον συνάδελφο της. Η πυρονόμος, επιπλέον, στην έγγραφη καταγγελία της καταγγέλλει ότι αυτό το έγγραφο εξήχθη παρανόμως από το υπηρεσιακό σύστημα από άγνωστο άτομο και ενώ παρέμενε ανολοκλήρωτο. Η ίδια αντιλήφθηκε τη διαρροή όταν είδε το εν λόγω έγγραφο δημοσιευμένο στον Τύπο.
«Συμπερασματικά από όλα τα παραπάνω και παραθέτοντας τους λόγους άρνησης και δυσκολίας υπογραφής της Έκθεσης Αυτοψίας, σας καταγγέλλω ότι άγνωστο προς εμένα άτομο, εισήλθε στο Ανακριτικό Γραφείο, στον μοναδικό υπολογιστή (από τους τρεις Η/Υ) όπου κρατείται η εφαρμογή Ανακριτικού και εξήγαγε από το σύστημα, πριν από οποιαδήποτε διερεύνηση της Υπηρεσίας μου, την εγγεγραμμένη και ανυπόγραφη ακόμη από εμένα Έκθεση Απλής Αυτοψίας και χωρίς ημερομηνία Λήξης. Είναι βέβαιο το ανώτερο χρονικό διάστημα διότι μόνο κατά το διήμερο εκείνο δεν είχε τεθεί ακόμη η ημερομηνία Λήξης αφού τότε αναμέναμε εντολές για διενέργεια ανακριτικών πράξεων» τονίζει χαρακτηριστικά η Πυρονόμος στην έγγραφη καταγγελία της.
Και προσθέτει: «Παρακαλώ για τη διερεύνηση της διαρροής αυτής που έγινε σε χρόνο που το έγγραφο δεν είχε ολοκληρωθεί και την ανακάλυψη του υπαίτιου αυτής της πράξης που έλαβε χώρα από την Τρίτη 07-03-2023 και Ω/07:30 έως και Πέμπτη 09-03-2023 Ω/07:30. Το εξαχθέν έγγραφο δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο που σας προανάφερα την 31-01-2025 και την 01-02-2025 εκθέτοντας ταυτόχρονα τα ονοματεπώνυμα μας και εμάς τους ίδιους σε γεγονότα και κινδύνους που ευχόμαστε να μην συμβούν αλλά και υπόλογους σε συγγενείς θυμάτων και σε όλο τον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο».
Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Να έχω εγώ μαγειρειό 6 χρόνια να πεθάνουν 57 από δηλητηρίαση και να γυρίσω να πω εγώ οι υπάλληλοι φταίνε παιδιά , εγώ, ο διευθυντής , ο υποδιευθυντής, ο υπεύθυνος προμηθειών και ο μάγειρας δεν φταίμε.Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:26Οι υπηρεσίες είναι μπάχαλο.
Δηλαδή, αν νομίζεις ότι με άλλη κυβέρνηση, οι υπηρεσίες θα αντιδρούσαν καλύτερα, οκ, ας το λήξουμε εδώ.
Παράλληλα να έρχονται συνέχεια οι υπάλληλοι τόσο καιρό και κάνουν παράπονα και να λένε ότι τα κρέατα που φέρνουμε βρωμάνε.
Έλεος!
Συνεχίστε έτσι γράψετε και άλλα μεγάλο καλό κάνετε χωρίς να το ξέρετε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 08 Μαρ 2025, 19:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:23Ρε συ, πλάκα μας κάνεις;Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:23Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:10
Α, Οκ. Ίσως το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας θα έβγαζε "καλύτερο" πόρισμα.
Η Εστία πάντως λέει ουρανομήκεις μαλακίες.
Θα δούμε από την προανάκριση τι θα προκύψει.
Βεβαια ακομη και αυτο το πλυντηριακο συμπερασμα του πορισματος οτι ησασταν στο χωρο και τραγουδαγατε το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω, δεν σας απαλασσει απο τις ευθυνες γιατι τελικη υπευθυνη που δεν τηρηθηκε δικαστικη περιμετρος ειναι η ιδια η κυβερνηση, οποιος κατωτερος και να μην τηρησε τις διαδικασιες παλι ευθυνη εχει ΚΑΙ η κυβερνηση. Χωρια που το συμπερασμα του πορισματος την βγαζει ανικανη να διαχειριστει κρισεις και βγαζει το επιτελικο κρατος επιτελικη μαιμου. Δηλαδη ακομη και αν σκανδαλωδως αθωωθειτε δικαστικα θα ειναι αθωωση λογω βλακειας.
.
Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, επειδή μπήκαν βαρέα μηχανήματα από την Πυροσβεστική, για να βρουν επιζώντες και νεκρούς;
Επειδή ο ανακριτής που ήταν παρόν δεν είχε ορίσει περίμετρο;
Επειδή η Αστυνομία και η Τροχαία δε μπορούσαν να συντονιστούν και έμπαινε όποιος ήθελε στο χώρο;
Η κυβερνηση εχει την τελικη ευθυνη εφοσον το πορισμα τη θεωρει παρουσα μεσω αντιπροσωπων ακομη και αν την εμφανιζει να μην εδωσε τις διαταγες. Οφειλε να πει οτι τι κανετε ρε ζαγαρια, θα μας κρεμασουν αν δεν ορισουμε περιμετρο, αυτο σημαινει ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ κρατος.
.
8 Μαρτίου, 2025
Αποκάλυψη σοκ! Φωτογραφίες δείχνουν την δεξαμενή που μετέφερε το παράνομο φορτίο στα Τέμπη – Μετά το μπάζωμα εξαφανίστηκε με εντολή Μητσοτάκη.

Νέες αποκαλύψεις από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Kontra Channel για το παράνομο φορτίο και το μπάζωμα στα Τέμπη!
Φωτογραφίες δείχνουν δοχείο παγιδευμένο που σύμφωνα με ειδικούς, περιείχε τα παράνομα εύφλεκτα υλικά. Πως ήταν πριν και μετά και πως έγινε «λαμπίκο» το σημείο με το εύφλεκτο υλικό.
https://karditsastakra.com/2025/03/08/% ... bd-%cf%84/
8 Μαρτίου, 2025
ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ μετά; Εικόνες από το Κουλούρι και τα συντρίμμια του τρένου.

Στο Κουλούρι μετέβη σήμερα ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, για να ερευνήσει, δύο χρόνια μετά, την εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Τι ακριβώς μπορεί να βρείτε στα συντρίμμια των τρένων, μετά από τόσες κακουχίες και καταστροφές.
Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται καθώς δεν υπήρξε επαρκής φωτογράφηση του χώρου πριν απομακρυνθούν τα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών. Ορισμένες φωτογραφίες διαθέτει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ωστόσο δεν θεωρείται επαρκής φωτογράφηση του χώρου.
Όπως επισημαίνεται, τα συντρίμμια του κυλικείου έχουν εξαφανιστεί, όπως και το κόκπιτ της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας έχει εξαϋλωθεί.

https://karditsastakra.com/2025/03/08/% ... %b1%cf%80/
Αποκάλυψη σοκ! Φωτογραφίες δείχνουν την δεξαμενή που μετέφερε το παράνομο φορτίο στα Τέμπη – Μετά το μπάζωμα εξαφανίστηκε με εντολή Μητσοτάκη.

Νέες αποκαλύψεις από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Kontra Channel για το παράνομο φορτίο και το μπάζωμα στα Τέμπη!
Φωτογραφίες δείχνουν δοχείο παγιδευμένο που σύμφωνα με ειδικούς, περιείχε τα παράνομα εύφλεκτα υλικά. Πως ήταν πριν και μετά και πως έγινε «λαμπίκο» το σημείο με το εύφλεκτο υλικό.
https://karditsastakra.com/2025/03/08/% ... bd-%cf%84/
8 Μαρτίου, 2025
ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ μετά; Εικόνες από το Κουλούρι και τα συντρίμμια του τρένου.

Στο Κουλούρι μετέβη σήμερα ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, για να ερευνήσει, δύο χρόνια μετά, την εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Τι ακριβώς μπορεί να βρείτε στα συντρίμμια των τρένων, μετά από τόσες κακουχίες και καταστροφές.
Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται καθώς δεν υπήρξε επαρκής φωτογράφηση του χώρου πριν απομακρυνθούν τα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών. Ορισμένες φωτογραφίες διαθέτει το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ωστόσο δεν θεωρείται επαρκής φωτογράφηση του χώρου.
Όπως επισημαίνεται, τα συντρίμμια του κυλικείου έχουν εξαφανιστεί, όπως και το κόκπιτ της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας έχει εξαϋλωθεί.

https://karditsastakra.com/2025/03/08/% ... %b1%cf%80/
- Πρετεντέρης
Ο παραλληλισμός είναι ατυχέστατος.Niki έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:32Να έχω εγώ μαγειρειό 6 χρόνια να πεθάνουν 57 από δηλητηρίαση και να γυρίσω να πω εγώ οι υπάλληλοι φταίνε παιδιά , εγώ, ο διευθυντής , ο υποδιευθυντής, ο υπεύθυνος προμηθειών και ο μάγειρας δεν φταίμε.Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:26Οι υπηρεσίες είναι μπάχαλο.
Δηλαδή, αν νομίζεις ότι με άλλη κυβέρνηση, οι υπηρεσίες θα αντιδρούσαν καλύτερα, οκ, ας το λήξουμε εδώ.
Παράλληλα να έρχονται συνέχεια οι υπάλληλοι τόσο καιρό και κάνουν παράπονα και να λένε ότι τα κρέατα που φέρνουμε βρωμάνε.
Έλεος!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
Πήγαν εκεί και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους απαγόρευσε την πρόσβαση, όταν υπήρχε ανακριτής παρών από τις πρώτες ώρες.Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:32Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:23Ρε συ, πλάκα μας κάνεις;Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:23
Βεβαια ακομη και αυτο το πλυντηριακο συμπερασμα του πορισματος οτι ησασταν στο χωρο και τραγουδαγατε το χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω, δεν σας απαλασσει απο τις ευθυνες γιατι τελικη υπευθυνη που δεν τηρηθηκε δικαστικη περιμετρος ειναι η ιδια η κυβερνηση, οποιος κατωτερος και να μην τηρησε τις διαδικασιες παλι ευθυνη εχει ΚΑΙ η κυβερνηση. Χωρια που το συμπερασμα του πορισματος την βγαζει ανικανη να διαχειριστει κρισεις και βγαζει το επιτελικο κρατος επιτελικη μαιμου. Δηλαδη ακομη και αν σκανδαλωδως αθωωθειτε δικαστικα θα ειναι αθωωση λογω βλακειας.
.
Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, επειδή μπήκαν βαρέα μηχανήματα από την Πυροσβεστική, για να βρουν επιζώντες και νεκρούς;
Επειδή ο ανακριτής που ήταν παρόν δεν είχε ορίσει περίμετρο;
Επειδή η Αστυνομία και η Τροχαία δε μπορούσαν να συντονιστούν και έμπαινε όποιος ήθελε στο χώρο;
Η κυβερνηση εχει την τελικη ευθυνη εφοσον το πορισμα τη θεωρει παρουσα μεσω αντιπροσωπων ακομη και αν την εμφανιζει να μην εδωσε τις διαταγες. Οφειλε να πει οτι τι κανετε ρε ζαγαρια, θα μας κρεμασουν αν δεν ορισουμε περιμετρο, αυτο σημαινει ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ κρατος.
.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άστο "δεξιέ" πρετεντέρη, τι "ατυχέστατος"? ούτε ο "δεξιός" καμπουράκης δεν το σώζει τούτο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:47Ο παραλληλισμός είναι ατυχέστατος.Niki έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:32Να έχω εγώ μαγειρειό 6 χρόνια να πεθάνουν 57 από δηλητηρίαση και να γυρίσω να πω εγώ οι υπάλληλοι φταίνε παιδιά , εγώ, ο διευθυντής , ο υποδιευθυντής, ο υπεύθυνος προμηθειών και ο μάγειρας δεν φταίμε.Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:26
Οι υπηρεσίες είναι μπάχαλο.
Έλεος!
ΕΥΤΥΧΕΣΤΑΤΟ τρομπόνι πελέκημα σου σκασε με άριστο παραλληλισμό...γκιλοτίνα level

- Πρετεντέρης
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι κάθε μέρα εκεί.student έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 20:31Άστο "δεξιέ" πρετεντέρη, τι "ατυχέστατος"? ούτε ο "δεξιός" καμπουράκης δεν το σώζει τούτο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:47Ο παραλληλισμός είναι ατυχέστατος.Niki έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 19:32
Να έχω εγώ μαγειρειό 6 χρόνια να πεθάνουν 57 από δηλητηρίαση και να γυρίσω να πω εγώ οι υπάλληλοι φταίνε παιδιά , εγώ, ο διευθυντής , ο υποδιευθυντής, ο υπεύθυνος προμηθειών και ο μάγειρας δεν φταίμε.
Έλεος!
ΕΥΤΥΧΕΣΤΑΤΟ τρομπόνι πελέκημα σου σκασε με άριστο παραλληλισμό...γκιλοτίνα level
Ο Μητσοτάκης είναι στο σταθμαρχείο;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τέμπη: Νέα αποκάλυψη για τον ρόλο Τριαντόπουλου στο «μπάζωμα»
ΜΙα σημαντική μαρτυρία για την παρουσία του Χρήστου Τριαντόπουλου στα Τέμπη τις ημέρες που έγινε το «μπάζωμα» φέρνει στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA
https://www.in.gr/2025/03/08/politics/p ... o-mpazoma/
.
ΜΙα σημαντική μαρτυρία για την παρουσία του Χρήστου Τριαντόπουλου στα Τέμπη τις ημέρες που έγινε το «μπάζωμα» φέρνει στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA
.
- Λίνο Βεντούρα
πού την έκρυψαν την «σημαντική μαρτυρία» του Λαμπρόπουλου; γιατί δεν την βρίσκωΑρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 20:49Τέμπη: Νέα αποκάλυψη για τον ρόλο Τριαντόπουλου στο «μπάζωμα»
.
- hellegennes
Σκατά κατάλαβες. Ο τύπος λέει ψέματα. Αρνείται και την ύπαρξη της διάταξης και ότι υπήρξε ποτέ πριν ή μετά νόμος που να ψήφισε η ΝΔ που να εξαιρεί τα σιδηροδρομικά ατυχήματα.Bill Hicks έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 15:26α, δεν σε πειράζει που ο δικηγόρος βγαίνει και λέει ψέματα στα κανάλια για τον νόμο τού '24, δεν σε πειράζει που ο Εισαγγελάτος ψευδώς δείχνει άρθρο τού νόμου τού '23 για να το υποστηρίξει, αλλά σε πειράζει που ο νόμος που βγήκε πριν τα Τέμπη και δεν έχει αλλάξει δεν προβλέπει πρόστιμο για αλλοίωση χώρου σιδηροδρομικού ατυχήματος. καταλάβαμε.hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 14:42Φυσικά και τους διάβασα. Ο πρώτος νόμος ψηφίστηκε λίγο πριν το έγκλημα στα Τέμπη και όλος περιέργως δεν ορίζει πρόστιμο για αλλοίωση χώρου σιδηροδρομικού ατυχήματος. Το αρχιδάκι στην δημοσίευση λέει ότι δεν υπάρχει νόμος ούτε πριν ούτε μετά που να έχει αλλάξει κάτι, βγάζει ψεύτικη την ίδια την υπαρκτότατη διάταξη.Bill Hicks έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 05:41
γιατί, εσύ τους διάβασες; ψέμα και φέικ νιουζ είναι.
αυτό που δείχνουν είναι απ'τον ν. 5014/2023 και συγκεκριμένα το άρθρο 39 μέρος Γ', το οποίο αφορά διερεύνηση αεροπορικών δυστυχημάτων. η διερεύνηση σιδηροδρομικών δυστυχημάτων καλύπτεται στο μέρος Δ'.
ο ν. 5167/2024 δεν τροποποίησε τίποτε στα μέρη Γ' και Δ', μόνο κάποια άρθρα τού μέρους Β', το οποίο αφορά την σύσταση τού οργανισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τράβα γαμήσου εσύ, ρε μαλάκα, που έχεις το θράσος να μιλάς. Σου υποδεικνύω ότι είναι ψέματα, σου δίνω την ευκαιρία να πεις ότι κακώς δεν το έψαξες και το ποστάρεις άκριτα και συνεχίζεις να το υποστηρίζεις;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:34άντε και γαμήσου παραμυθατζή που θα μας πεις ότι "δεν θα το αφήσεις κιόλας".hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:45Δεύτερη φορά που βάζεις αυτό το ψευδές κείμενο. Την πρώτη φορά ετοιμάστηκα να απαντήσω αλλά το άφησα. Αλλά τώρα δεν θα το αφήσω. Τολμάει το αρχίδι που αναπαράγεις να μιλάει για fake news ενώ αυτό που γράφει είναι ψέματα.
Εσύ διάβασες φιλαράκι τους νόμους πριν το υιοθετήσεις άκριτα επειδή βολεύει το κόμμα σου και το πουτανίδιο που θεωρείς πρωθυπουργό της χώρας;
Άρα εν γνώση σου ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο είχες κάνει και με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό που σου παράθετα στα μούτρα σου και επέμενες ότι δεν υπάρχουν.
Φίλε, έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα τελικά. Αν δεν σε πληρώνουν τα κατακάθια που κυβερνάνε, έχεις κόψει καπίστρι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Frappezitis
Όλοι μαζί, από κοινού ο Γεραπετρίτης, ο Τριαντόπουλος και ο Σκέρτσος, συν τους συνεργάτες του γραφείου Πρωθυπουργού, ειναι στο κολπο.Μαζι με Ξιφαρά και Αγοραστο και ολη τη δεξια φαρα της ΝΔ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 23:05Τράβα γαμήσου εσύ, ρε μαλάκα, που έχεις το θράσος να μιλάς. Σου υποδεικνύω ότι είναι ψέματα, σου δίνω την ευκαιρία να πεις ότι κακώς δεν το έψαξες και το ποστάρεις άκριτα και συνεχίζεις να το υποστηρίζεις;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 18:34άντε και γαμήσου παραμυθατζή που θα μας πεις ότι "δεν θα το αφήσεις κιόλας".hellegennes έγραψε: ↑08 Μαρ 2025, 01:45
Δεύτερη φορά που βάζεις αυτό το ψευδές κείμενο. Την πρώτη φορά ετοιμάστηκα να απαντήσω αλλά το άφησα. Αλλά τώρα δεν θα το αφήσω. Τολμάει το αρχίδι που αναπαράγεις να μιλάει για fake news ενώ αυτό που γράφει είναι ψέματα.
Εσύ διάβασες φιλαράκι τους νόμους πριν το υιοθετήσεις άκριτα επειδή βολεύει το κόμμα σου και το πουτανίδιο που θεωρείς πρωθυπουργό της χώρας;
Άρα εν γνώση σου ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το ίδιο είχες κάνει και με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό που σου παράθετα στα μούτρα σου και επέμενες ότι δεν υπάρχουν.
Φίλε, έχεις πολύ χοντρό πρόβλημα τελικά. Αν δεν σε πληρώνουν τα κατακάθια που κυβερνάνε, έχεις κόψει καπίστρι.
Άκου εδώ γελοίο υποκείμενο.
Το ποιος λέει ψέματα, κόβει απαντήσεις και γενικά βγάζει συμπεράσματα από το κεφάλι του φαίνεται, είναι γραπτά και υπάρχουν στα εκάστοτε νήματα.
Το πόσοι δε σου έχουν τονίσει ότι κάνεις τα παραπάνω, επίσης φαίνεται στα νήματα.
Κράτα τα συμπλέγματα σου λοιπόν, βρες κάνα ευφάνταστο τίτλο για την λέξη μπακάλης μπας και κοιμάσαι πιο ήσυχα τα βράδια, ευχήσου ασθένειες σαν το τελευταίο σκουπίδι και άδειασε μου την γωνιά γιατί σε έχει σιχαθει η ψυχή μου κυριολεκτικά.
Απαντά μόνος σου πλέον, σε γράφω στα αρχίδια μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μπάζωμα και τα πολιτικά μπάζα της ΝΔ: Κυβερνητικά στελέχη πίεσαν για το Μπάζωμα.
από Kauldron » 31 Ιαν 2025, 19:06 » σε Εθνικά Θέματα - 98 Απαντήσεις
- 1783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
08 Μαρ 2025, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιάστηκαν τα ναρκουποβρυχια στον Ειρηνικο
από Ίακχος » 29 Νοέμ 2024, 12:34 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Μαρ 2025, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συντονισμός.
από Exodus » 29 Ιουν 2023, 00:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 6 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
29 Ιουν 2023, 07:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΕΜΠΗ: Νέα αποκάλυψη για το μπάζωμα.
από Otto Weininger » 13 Απρ 2024, 20:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
08 Μαρ 2025, 17:52
-