Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Κωνσταντίνος
Re: Εχετε χουφτωσει οπισθια στο δρομο;
Την πληρη λίστα με όσους έχουν γράψει μαλακίες σε αυτο το νημα να σου την στείλω σε exel ή σε word; Που προτιμας μανα μ;
μα τί αμφισβητούμε ακριβώς;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53
Έχει Μεγάλη σημασία η παρένθεση που έβαλες όμως ρε συ, είμαστε σε μια συνεχή κατάσταση -
και εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να μιλήσω με ασφάλεια (γι αυτό κάνω αφιερώσεις κιόλας) - όπου ο Ορέστης και τρελλάρει και δεν τρελλάρει, και μιλάει σοβαρά και σίγουρα δεν κάνει πλάκα. Έχει μεγάλη σημασία αυτό νομίζω για να ισχύουν (ή να μην ισχύουν) αυτά που λες. Πάντως σίγουρα ή ισχύουν ή όχι, και τα δύο ταυτόχρονα δεν γίνεται.
ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με τον τρόπο που καταδεικνύουν
ο Ορέστης και ο χελληγενής και δε ξέρω πόσοι άλλοι;
Όχι όχι, μόνον έναν θέλω να με πεις.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:10Την πληρη λίστα με όσους έχουν γράψει μαλακίες σε αυτο το νημα να σου την στείλω σε exel ή σε word; Που προτιμας μανα μ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ βρήκαμε αλλαγή.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:10Την πληρη λίστα με όσους έχουν γράψει μαλακίες σε αυτο το νημα να σου την στείλω σε exel ή σε word; Που προτιμας μανα μ;

όπου νά'ναι, σε πόστ, με την ησυχία σου

ε ναι - δεν βαζουμε χερι σε κανεναν -καμία να συντομευει.enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:13ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ βρήκαμε αλλαγή.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:10Την πληρη λίστα με όσους έχουν γράψει μαλακίες σε αυτο το νημα να σου την στείλω σε exel ή σε word; Που προτιμας μανα μ;
όπου νά'ναι, σε πόστ, με την ησυχία σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 17 Δεκ 2018, 03:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Στην αρχη μου είπες έναν και στον ανέφερα. Μετά μου ζητας κι άλλον. Πόσο αδηφάγο τέρας είσαι τέλος πάντων ρε μαν;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:12Όχι όχι, μόνον έναν θέλω να με πεις.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:10Την πληρη λίστα με όσους έχουν γράψει μαλακίες σε αυτο το νημα να σου την στείλω σε exel ή σε word; Που προτιμας μανα μ;

hellegennes έγραψε: ↑16 Δεκ 2018, 07:32Πέρα από το θέμα της αξιοπρέπειας, που είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, στην πραγματικότητα δεν τρέχει τίποτα.
παιδιά να βρούμε έναν ακόμα όμως, με έναν η κοινωνία δεν είναι σκατά, πρόβλημα.
Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:24Το οτι κάποιοι θεωρούν οτι είναι οκ να χουφτώνεις αγνώστους δείχνει πόσο σκατά είναι η ελλ κοινωνία.
Εγώ δεν ξέρω πόσοι άλλοι πάντως λες, ξέρω μόνο σίγουρα ότι υπάρχουν ανώμαλοι (άθρωποι) εκεί έξω, πολλοί, παρά πολλοί.νύχτα έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:11μα τί αμφισβητούμε ακριβώς;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53
Έχει Μεγάλη σημασία η παρένθεση που έβαλες όμως ρε συ, είμαστε σε μια συνεχή κατάσταση -
και εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να μιλήσω με ασφάλεια (γι αυτό κάνω αφιερώσεις κιόλας) - όπου ο Ορέστης και τρελλάρει και δεν τρελλάρει, και μιλάει σοβαρά και σίγουρα δεν κάνει πλάκα. Έχει μεγάλη σημασία αυτό νομίζω για να ισχύουν (ή να μην ισχύουν) αυτά που λες. Πάντως σίγουρα ή ισχύουν ή όχι, και τα δύο ταυτόχρονα δεν γίνεται.
Τον Ορέστη δεν τον πιάνω, κωλώνω, με τον ίδιο τρόπο που παθαίνω όταν πάω να ερμηνεύσω Ηράκλειτο πχ, τον Χέλλη θα έπρεπε να κωλώνεις εσύ να τον ερμηνεύεις (γνώμημου).
Ξέρω όμως πολλές, σαν αυτή που με χούφτωσε πριν κάτι μήνες, και δεν έτρεξε κάστανο, και δεν το λέω γιατί με πλήγωσε, με πλήγωσε όσο σε πλήγωσε και σένα ενδεχομένως όταν κάποιος ενδεχομένως σε χούφτωσε, το λέω γιατί το περνάτε στο ντούκου, (σχεδόν) όλες σας, και σε αυτό το σημείο ο Αγιςμας έχει απόλυτο δίκιο, δεν είναι κάποιο αναφαίρετο δικαίωμα των γυναικών αυτό, βασικά ούτε αυτό ούτε πόσα άλλα.
.
.
sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:19Εγώ δεν ξέρω πόσοι άλλοι πάντως λες, ξέρω μόνο σίγουρα ότι υπάρχουν ανώμαλοι (άθρωποι) εκεί έξω, πολλοί, παρά πολλοί.νύχτα έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:11μα τί αμφισβητούμε ακριβώς;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:53
Τον Ορέστη δεν τον πιάνω, κωλώνω, με τον ίδιο τρόπο που παθαίνω όταν πάω να ερμηνεύσω Ηράκλειτο πχ, τον Χέλλη θα έπρεπε να κωλώνεις εσύ να τον ερμηνεύεις (γνώμημου).
Ξέρω όμως πολλές, σαν αυτή που με χούφτωσε πριν κάτι μήνες, και δεν έτρεξε κάστανο, και δεν το λέω γιατί με πλήγωσε, με πλήγωσε όσο σε πλήγωσε και σένα ενδεχομένως όταν κάποιος ενδεχομένως σε χούφτωσε, το λέω γιατί το περνάτε στο ντούκου, (σχεδόν) όλες σας, και σε αυτό το σημείο ο Αγιςμας έχει απόλυτο δίκιο, δεν είναι κάποιο αναφαίρετο δικαίωμα των γυναικών αυτό, βασικά ούτε αυτό ούτε πόσα άλλα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εχουμε βρει. 2 το σύνολον προς το παρόν. Αν γίνει πλήρες σκανάρισμα του νήματος ο αριθμος των χρηστών που εχουν πει μαλακίες πολυ φβάμαι οτι θα εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:18παιδιά να βρούμε έναν ακόμα όμως, με έναν η κοινωνία δεν είναι σκατά, πρόβλημα.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:24Το οτι κάποιοι θεωρούν οτι είναι οκ να χουφτώνεις αγνώστους δείχνει πόσο σκατά είναι η ελλ κοινωνία.
να σφίγγεις απότομα τον γλουτό σου για να ανοίξει η παλάμη της και να την κοιτάς αυστηρά. Αν δεν μπορείς, να πάρεις μονοκυκλο να μπορείς.

Είμαι από αυτού του είδους τα τεράστια τέρατα που περνάνε από μπροστά σου και δεν τα καταλαβαίνεις γιατί είμαστε αόρατα.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:15Στην αρχη μου είπες έναν και στον ανέφερα. Μετά μου ζητας κι άλλον. Πόσο αδηφάγο τέρας είσαι τέλος πάντων ρε μαν;sys3x έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:12Όχι όχι, μόνον έναν θέλω να με πεις.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:10Την πληρη λίστα με όσους έχουν γράψει μαλακίες σε αυτο το νημα να σου την στείλω σε exel ή σε word; Που προτιμας μανα μ;
Αφιερωμένο (όχισεσένα)
.
.
ναι σε διαβάζω, τρέμεις μπας και η κοινωνία είναι σκατά και εσύ, αλλά κάνε τον κόπο να το αποδείξεις αν δεν βαριέσαιΚωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:23Εχουμε βρει. 2 το σύνολον προς το παρόν. Αν γίνει πλήρες σκανάρισμα του νήματος ο αριθμος των χρηστών που εχουν πει μαλακίες πολυ φβάμαι οτι θα εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.enaon έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 03:18παιδιά να βρούμε έναν ακόμα όμως, με έναν η κοινωνία δεν είναι σκατά, πρόβλημα.Κωσταντίνος έγραψε: ↑17 Δεκ 2018, 02:24Το οτι κάποιοι θεωρούν οτι είναι οκ να χουφτώνεις αγνώστους δείχνει πόσο σκατά είναι η ελλ κοινωνία.

ο ορέστης ειναι κατά πάντως, με τον χέλι δεν ασχολούμε, θα ασχοληθεί αυτός όταν σε διαβάσει.

Χέλι και Ορέστης, οι σκατοποιοι της ελληνικής κοινωνίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θέμης Κανέλλος: Έκανε πλαστική στα οπίσθια και μας δείχνει τη νέα του εικόνα
από Μαδουραίος » 07 Ιούλ 2023, 03:45 » σε Life style - 282 Απαντήσεις
- 12137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Οκτ 2024, 19:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα μάτια μας στο δρόμο!!!
από τα ριχνω μέσα » 01 Νοέμ 2024, 12:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
01 Νοέμ 2024, 12:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-