Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Re: Βουλευτής της Νίκης εισέβαλε στην Εθνική πινακοθήκη και κατέστρεψε εκθεματα
Να πω ότι κάποια άλλα έργα του καλλιτέχνη που βλέπω και που δεν έχουν θρησκευτικό θέμα, είναι κάπως καλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λίγο φευγαλέα που το διάβασα, απορώ πώς δεν κατάλαβε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της, ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι απαρχαιωμένο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κατ' αρχάς, του τη σβούριξε ο Κακλαμάνης.
+ΕΥΛΟΓΗCON+
Ακολουθεί το ποινικό, 2 χρονάκια με αναστολή, και έπονται οι αγωγές.
+ΕΥΛΟΓΗCON+
Υγιής κοινωνική αντίδραση στους προδότες που πήραν τις βαλίτσες του Soros και πούλησαν την μάνα τους, εμάς και τα παιδιά μας, και σφυράνε αδιάφορα. Θέλει θάρρος και αυτοθυσία να αντιμετωπίσεις αυτούς τους κακούς δαίμονες που έχουν μαζί τους το κράτος και το παρακράτος.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:00Μπα; Υπάρχει και "ηρωικός" τραμπουκισμός;Pillars έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 11:58Δεν έχουν όλοι ιώβεια υπομονή. Είναι απολύτως κατανοητό έως και ηρωϊκό αν κάποιοι δεν μπορέσουν να συγκρατηθούν όταν πετύχουν κάπου τους προδότες που ψήφισαν τις πρέσπες, το ίδιο πάλι αν πετύχουν (ειδικά στην εκκλησία) τους προδότες που ψήφισαν το λουγκρο-κουλο-νομοσχέδιο.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 10:02Υπενθυμίζω ότι, πέραν των άλλων καραγκιοζιλικιών (καλικάντζαροι, μούφα επιστράτευση από ανύπαρκτο στρατηγό κλπ) ο βάνδαλος ελενολουκάς είχε δικαιολογήσει υπερθεματίσει την επίθεση που δέχτηκε πέρσι από από αφιονισμένους χριστιανοταλιμπανέζους η βουλευτής της νουδού, Αγγελική Δεληκάρη, μέσα σε εκκλησία της Καβάλας, λέγοντας πως αυτά είναι δικαιολογημένα και πως ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Τον παρέπεμψε τότε στο πειθαρχικό ο Νατσιός, μόνο για να τον δικαιολογήσει λίγο αργότερα, με το σκεπτικό ότι επρόκειτο για δηλώσεις "πηγαίου αυθορμητισμού".
Και ξαναρωτώ: τιστοπούτσο ψηφίζετε ρε μαλάκες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 12 Μαρ 2025, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα το δρώμενο έγινε ξεκάθαρα για τα έργα που έχουν θρησκευτικό θέμα. Οκ, μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη αξία και τα υπόλοιπα.
-Τίνος είναι αυτός ο πίνακας που αγόρασες Ντίντη μου;
-Αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη που βανδάλισε την έκθεση του ένας χριστιανοταλιμπάνος, Μπίμπο μου.
-Τώρα που τον παρατηρώ καλύτερα, όντως είναι καταπληκτικός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υγιής κοινωνική αντίδραση ο τραμπουκισμός του φανατικού όχλου;Pillars έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:47Υγιής κοινωνική αντίδραση στους προδότες που πήραν τις βαλίτσες του Soros και πούλησαν την μάνα τους, εμάς, και τα παιδιά μας, και σφυράνε αδιάφορα. Θέλει θάρρος και αυτοθυσία να αντιμετωπίσεις αυτούς τους κακούς δαίμονες που έχουν μαζί τους το κράτος και το παρακράτος.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:00Μπα; Υπάρχει και "ηρωικός" τραμπουκισμός;Pillars έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 11:58
Δεν έχουν όλοι ιώβεια υπομονή. Είναι απολύτως κατανοητό έως και ηρωϊκό αν κάποιοι δεν μπορέσουν να συγκρατηθούν όταν πετύχουν κάπου τους προδότες που ψήφισαν τις πρέσπες, το ίδιο πάλι αν πετύχουν (ειδικά στην εκκλησία) τους προδότες που ψήφισαν το λουγκρο-κουλο-νομοσχέδιο.
Ρε δεν θέλετε θάρρος και αυτοθυσία, φάρμακα και ζουρλομανδύα θέλετε.
- Rocco Siffredi

ενώ σχετικά με τη σοκαριστική επίθεση του Δημήτρη Κυριαζίδη στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για την οποία διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, αναφέρε πως εάν ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δεν είχε ζητήσει συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιό του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Να γιατί ο φελλός του έκανε διαφήμιση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:49Μα το δρώμενο έγινε ξεκάθαρα για τα έργα που έχουν θρησκευτικό θέμα. Οκ, μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη αξία και τα υπόλοιπα.
-Αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη που βανδάλισε την έκθεση του ένας χριστιανοταλιμπάνος, Μπίμπο μου.
Αν υπήρχε αδιαφορία, τώρα θα ήταν Τετάρτη και ο καλλιτέχνης θα ήταν άγνωστος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.Rocco Siffredi έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:49ενώ σχετικά με τη σοκαριστική επίθεση του Δημήτρη Κυριαζίδη στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας για την οποία διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, αναφέρε πως εάν ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δεν είχε ζητήσει συγγνώμη για το απαράδεκτο σχόλιό του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα είχε αντιμετωπιστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Τέσπα, διαφορετικές περιπτώσεις.
Νομίζω ότι το θέμα είναι πολιτικό και όχι θρησκευτικό.AlienWay έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:51Να γιατί ο φελλός του έκανε διαφήμιση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:49Μα το δρώμενο έγινε ξεκάθαρα για τα έργα που έχουν θρησκευτικό θέμα. Οκ, μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη αξία και τα υπόλοιπα.
Αν υπήρχε αδιαφορία, τώρα θα ήταν Τετάρτη και ο καλλιτέχνης θα ήταν άγνωστος.
Και το έχω ήδη αναφέρει εδώ.
Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών για το Κυλώνειο Άγος στην Πολυεθνική Αποθήκη Καλλιτεχνικών Πορδών
Πιστεύω επίσης ότι θα έχει επίδραση στις κομματικές διακυμάνσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε, παιδακια ειμαστε, αφουΝαύτης έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:04Τα γυρίζεις τώρα.
Τέσπα, το: "δεν υπάρχει", είναι εξίσου δογματική θέση με το: "υπάρχει". Η μόνη ορθολογική θέση είναι το: "δεν γνωρίζω". Στ' άλλα δυο πρέπει να μπαίνει το: "πιστεύω ότι", μπροστά.
Σε κάθε περίπτωση, το να βρίζεις κάτι που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει, πέρα από την προφανή αντινομία, το μόνο που εξυπηρετεί είναι να προκαλεί όσους έχουν διαφορετική πεποίθηση απ' εσένα, παιδιάστικα πράγματα δηλαδή.

σωστο το οτι "δεν ξερω" ειναι η ορθολογικη απαντηση. δεν ειναι αυτη η απαντηση ομως, που πρεπει να δωθει σε οποιον λεει οτι οι παρθενες γεννανε. εδω η σωστη απαντηση ειναι "ασε φιλαρακ, το ρουφξε το καβλι, τι να λεμε τωρα" το οποιο ειναι υβριστικο.

και δεν ειναι διαφορετικη πεποιθηση. ειναι λαθος πεποιθηση, μην μπερδευομαστε.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και στις δύο περιπτώσεις, η κριτική τόσο για τους... καλλιτεχνίζοντες λογοκριτές της έκθεσης όσο και για τους ακτιβιστές του δρόμου, ήταν από ανύπαρκτη έως βελούδινη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 11:57Κάτι είχα ρωτήσει κι εγώ αλλά δεν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 11:44Πού είναι το νήμα για τον τραμπουκισμό και διωγμό του «ακροδεξιού φασίστα» κομιξά πριν μερικά χρόνια απο τους συντρόφους;
Αλλά...αυτοί είναι. Στα ζόρικα ερωτήματα κουφαίνονται.
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/14 ... po-ekthesi
Κατά τα άλλα, κάτι τέτοια περνούν αβαβα από την παρουσίαση και συζήτηση σε τίτλους και πάνελς.
Ίσως γιατί είναι σχεδόν αδιάφορη καθημερινότητα, σιγά μην ασχοληθούν.
Και σήμερα πέρασε αβαβα, περίεργο πράγμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τέσπα, δεν είναι ίδιο το: "δεν υπάρχει", με το: "βρίζω τα θεία από 13 χρονών".Ασέβαστος έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 13:00ε, παιδακια ειμαστε, αφουΝαύτης έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:04Τα γυρίζεις τώρα.
Τέσπα, το: "δεν υπάρχει", είναι εξίσου δογματική θέση με το: "υπάρχει". Η μόνη ορθολογική θέση είναι το: "δεν γνωρίζω". Στ' άλλα δυο πρέπει να μπαίνει το: "πιστεύω ότι", μπροστά.
Σε κάθε περίπτωση, το να βρίζεις κάτι που πιστεύεις ότι δεν υπάρχει, πέρα από την προφανή αντινομία, το μόνο που εξυπηρετεί είναι να προκαλεί όσους έχουν διαφορετική πεποίθηση απ' εσένα, παιδιάστικα πράγματα δηλαδή.
σωστο το οτι "δεν ξερω" ειναι η ορθολογικη απαντηση. δεν ειναι αυτη η απαντηση ομως, που πρεπει να δωθει σε οποιον λεει οτι οι παρθενες γεννανε. εδω η σωστη απαντηση ειναι "ασε φιλαρακ, το ρουφξε το καβλι, τι να λεμε τωρα" το οποιο ειναι υβριστικο.
και δεν ειναι διαφορετικη πεποιθηση. ειναι λαθος πεποιθηση, μην μπερδευομαστε.
Άμα δεν υπάρχει, τι βρίζεις;
Κατά τ' άλλα, κι εμένα μ' αρέσει να προκαλώ ενίοτε τις βεβαιότητες κάποιων, το ομολογώ.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
σε τί απαντάς ακριβως;

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Να σου πώ: Εγώ δεν αντέχω εσάς τους πουτινοτσολιάδες φασιστοειδείς. Μάλιστα, η υπομονή μου εξαντλείται. Δεν είμαι ιδιαίτερα μπρατσαράς, αλλά ίσως μπορώ να βρώ άλλους 100 και να σπάσω τίποτα γραφεία τής Νίκης, ή ό,τι άλλο υποστηρίζεις. Λες να γίνω κι'εγώ ήρωας; Φυσικά, μόλις εξαντληθεί η υπομονή μου, όχι νωρίτερα.Pillars έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:47Υγιής κοινωνική αντίδραση στους προδότες που πήραν τις βαλίτσες του Soros και πούλησαν την μάνα τους, εμάς και τα παιδιά μας, και σφυράνε αδιάφορα. Θέλει θάρρος και αυτοθυσία να αντιμετωπίσεις αυτούς τους κακούς δαίμονες που έχουν μαζί τους το κράτος και το παρακράτος.Ναύτης έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 12:00Μπα; Υπάρχει και "ηρωικός" τραμπουκισμός;Pillars έγραψε: ↑12 Μαρ 2025, 11:58
Δεν έχουν όλοι ιώβεια υπομονή. Είναι απολύτως κατανοητό έως και ηρωϊκό αν κάποιοι δεν μπορέσουν να συγκρατηθούν όταν πετύχουν κάπου τους προδότες που ψήφισαν τις πρέσπες, το ίδιο πάλι αν πετύχουν (ειδικά στην εκκλησία) τους προδότες που ψήφισαν το λουγκρο-κουλο-νομοσχέδιο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Μαρ 2025, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε το νεο αριστούργημα στην Εθνική Πινακοθήκη
από Vardos » 11 Απρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Απρ 2025, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εθνικη Πινακοθηκη: Οχι σε εκθεση καλλιτεχνη που ειχε θεμα το 1821
από George_V » 20 Μαρ 2025, 15:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Μαρ 2025, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βουλευτής Νίκης: οι πιστοί μοιράζουν σφαλιάρες
από phorumaster » 23 Απρ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 1120 Προβολές
-