Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Jason Αντιγόνη
Αν υπήρχε σωστή σύνταξη στην πρόταση σου ίσως να καταλάβαινα τι θες να πεις. Τώρα με βάση αυτά τα αλαμπουρνέζικα μπορώ μονάχα να πω πως δεν θυμάμαι να βγάζω διάγνωση για κανέναν, τουναντίον εγώ ήμουν αυτός που δέχτηκε προσωπικές επιθέσεις στο θέμα.
Μάθε να γράφεις, απέκτησε επιχειρήματα, μάθε -ειδικά όταν κατηγορείς κάποιον- να στηρίζεις αυτό που λες με παραθέσεις (γιατί εγώ μπορώ να βάλω δεκάδες παραθέσεις που δέχτηκα προσωπική επίθεση) κι όταν τα κάνεις όλα αυτά τα ξαναλέμε.
- hellegennes
Οι φακοί μου είναι ακριβοί γιατί εκτός από μυωπία έχω υψηλό αστιγματισμό, διαφορετικό σε κάθε μάτι και με διαφορετική γωνία. Κάνουν τρεις φορές παραπάνω απ' αυτό που λες και τους παίρνω σε ζευγάρια των έξι. Το υγρό κάνει 10 ευρώ και τελειώνει σε έναν μήνα γιατί ξεπλένω τους φακούς πριν τους φορέσω και αφού τους βγάλω, καθώς και την θήκη τους, όχι μόνο γιατί αυτές είναι οι σωστές πρακτικές αλλά και γιατί τα μάτια μου είναι εξαιρετικά υγρά και γαμάνε τους φακούς στο πιτς φιτίλι. Πολλές φορές τούς βγάζω, τους πλένω και τους ξαναφοράω.Πηγαδίσιος έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:55οι φακοι 10 ευρω κανουνhellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:53
Οι φακοί μου και το υγρό τους κοστίζουν περίπου 40 ευρώ τον μήνα. Δεν φοράω γυαλιά γιατί μου προκαλούν πονοκέφαλο, αν και αν φορούσα θα ήταν αρκετά ακριβά, λόγω του συνδυασμού μυωπίας-αστιγματισμού που έχω.
και αν παρεις πολλους βγαινει λιγοτερο
τι υγρο παιρνεις και το τελειωνεις σε ενα μηνα;
ποσο κανει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Έχει αλλάξει τρομερά η τεχνολογία τους. Νιώθεις σαν να μην φοράς τίποτα. Δεν μου έχουν πέσει ποτέ οι φακοί, τούς φοράω ακόμη και στην θάλασσα (οφείλεται βέβαια και στα μάτια μου αυτό).Saliveros έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:58Είχα φορέσει κι εγώ φακούς επαφής για μερικά χρόνια, τη δεκαετία του '70. Σκληρούς (οι μαλακοί ήταν ακόμα στα σπάργανα. Είχα κι εγώ μεγάλη μυωπία & αστιγματισμό).hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 18:53Οι φακοί μου και το υγρό τους κοστίζουν περίπου 40 ευρώ τον μήνα. Δεν φοράω γυαλιά γιατί μου προκαλούν πονοκέφαλο, αν και αν φορούσα θα ήταν αρκετά ακριβά, λόγω του συνδυασμού μυωπίας-αστιγματισμού που έχω.
Τελικά τους βαρέθηκα, όλο μου πεταγόντουσαν από τα μάτια και τους έχανα κι έτσι το ξανα-γύρισα στα γυαλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πηγαδίσιος
Πρόσεχε που καις θερμίδες. Κοίτα λίγο πιο ψηλά.
Μίλησαν για υποχρεωτική ορμονοθεραπεία με στόχο να γίνει άντρας ο "πάσχων"; (Πες μου όχι. Σε παρακαλώ πες μου όχι!)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τώρα με τις ζέστες φίλε να προσέχεις τις παρέες σου.
τζάστ μάη 60 σεντς ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Έλα μου ντε, γιατί δεν στάζω 4 χιλιάρικα και να πάρω μια βδομάδα άδεια από τον εαυτό μου; Πώς δεν το σκέφτηκα τόσα χρόνια;
Σοβαρά, τώρα, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως κάνω. Αλλά στο οικονομικό σκέλος δεν αλλάζει κάτι σε ένα σχετικά μικρό χρονικό βάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πηγαδίσιος
hellegennes έγραψε: ↑27 Απρ 2018, 03:50Έλα μου ντε, γιατί δεν στάζω 4 χιλιάρικα και να πάρω μια βδομάδα άδεια από τον εαυτό μου; Πώς δεν το σκέφτηκα τόσα χρόνια;
Σοβαρά, τώρα, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως κάνω. Αλλά στο οικονομικό σκέλος δεν αλλάζει κάτι σε ένα σχετικά μικρό χρονικό βάθος.
εισαι υπερβολικος,για να μν πω τιποτα αλλο
1600 κανει η εγχειρηση και την αλλη μερα κι ολας εισαι καλα
χαος γλωσσα και νεφελες
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
1600 ανα μάτι, και για δυο εβδομάδες τουλάχιστον, προσοχή, σταγόνες, και συνέχεια γυαλιά ηλίου .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- blackpaint
Juno ποιος σε επεισε πως εχεις την παραμικρη ιδεα για οσα γραφεις;Juno έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 22:28[
Η σχιζοφρένεια εντάσσεται στις διαταραχές της αντίληψης.
Συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλές μορφές όπως αυτός που ακούει φωνές (ακουστικές ψευδαισθήσεις), αυτός που βλέπει οράματα (οπτικές ψευδαισθήσεις), αυτός που νομίζει ότι είναι κάτι που δεν είναι, πχ ότι είναι ο Χριστός, ότι είναι γυναίκα με γονότυπο ΧΥ ή ότι είναι άντρας με γονότυπο ΧΧ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre