Δεύτερη φορά.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Δεύτερη φορά.
Είσαι χεσμεντέν νυχόβιε?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Δεν εγραψα οτι δεν ενοχλει αλλα οτι δεν μπορεις να την μπαναρεις για κατι χωρις να θεσεις το στανταρ καθολικα μετα, αλλιως παμε για υποθεση ΓΓ που θα γινει με πρωτοβουλια συντονισμου κατ'εξαιρεση. Τις ευφανταστες μπουρδες τις δεν μπορεις να τις εξισωσεις με κανονικες βρισιες για να πεις να εδω το παρατραβηξε. Το ξεκατινιασμα δεν ειναι αφορμη για μπαν, το συνολο των 90000 εκτος θεματος κουτσουλιων ειναι, αλλα για εναν ιστοτοπο που α) σεβεται τον εαυτο του και κυριως Β) εχει ενεργους συντονιστες. Εδω δεν υπαρχει καμια απο τις προυποθεσεις. Οποτε χαλαρα, παρτη στην πλακαSaturn έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:40Ορίστε, ανοίγω τις παραθέσεις και τί να δω
Φαντασιώσεις για χεζμένους, για μαγκιόρους, για δικά τους δεδομένα... (οι ασυναρτησίες που λεγαμε)
Τρέλα μλκ τρέλα!
Αλλά η τύπισσα Μπαζούμπα κατα τα άλλα δεν ενοχλεί την λειτουργία του φόρουμ έτσι?
Ή μας βολεύει για να έχουμε να κογιονάρουμε?
Όχι, δεν πάει έτσι
Γιατί δεν θα βγαίνει τρελή μετά η Πασίφω που την βλέπει να με περνάει γεννεές δεκατέσσερις και να χώνεται στα νήματά μου και την μπινελικιάζει ασάλιωτα.
Γιατί κάτι λέγατα και για την Πασιφάη εχθές
Αλλά δεν θελήσατε να τα καταλάβετε καλά μάλλον τα πράγματα

Εσύ δεν κινδυνεύεις να βρεθείς ανάμεσα μας, ούτως ή άλλως. Όπως και οι περισσότεροι τσεκουράτοι

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε σε ρώτησα αν τον ξέρεις.
Σου είπα αν θες απάντηση στο ερώτημα σου, να τον ρωτήσεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν παλεύεστε, θα βάλω άσμα.
Ψαρώσαμε με το τζιμ.
Πληροφοριακώς, από τζιμ ψιλοβλαμμένους φουσκωτούς με βλέμμα ναρκωμένης αγελάδας, άλλο τίποτα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε πια πλάκα, δεν γελάω με τέτοια, αλήθειαBazoomba έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:49Δεν εγραψα οτι δεν ενοχλει αλλα οτι δεν μπορεις να την μπαναρεις για κατι χωρις να θεσεις το στανταρ καθολικα μετα, αλλιως παμε για υποθεση ΓΓ που θα γινει με πρωτοβουλια συντονισμου κατ'εξαιρεση. Τις ευφανταστες μπουρδες τις δεν μπορεις να τις εξισωσεις με κανονικες βρισιες για να πεις να εδω το παρατραβηξε. Το ξεκατινιασμα δεν ειναι αφορμη για μπαν, το συνολο των 90000 εκτος θεματος κουτσουλιων ειναι, αλλα για εναν ιστοτοπο που α) σεβεται τον εαυτο του και κυριως Β) εχει ενεργους συντονιστες. Εδω δεν υπαρχει καμια απο τις προυποθεσεις. Οποτε χαλαρα, παρτη στην πλακαSaturn έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 18:40Ορίστε, ανοίγω τις παραθέσεις και τί να δω
Φαντασιώσεις για χεζμένους, για μαγκιόρους, για δικά τους δεδομένα... (οι ασυναρτησίες που λεγαμε)
Τρέλα μλκ τρέλα!
Αλλά η τύπισσα Μπαζούμπα κατα τα άλλα δεν ενοχλεί την λειτουργία του φόρουμ έτσι?
Ή μας βολεύει για να έχουμε να κογιονάρουμε?
Όχι, δεν πάει έτσι
Γιατί δεν θα βγαίνει τρελή μετά η Πασίφω που την βλέπει να με περνάει γεννεές δεκατέσσερις και να χώνεται στα νήματά μου και την μπινελικιάζει ασάλιωτα.
Γιατί κάτι λέγατα και για την Πασιφάη εχθές
Αλλά δεν θελήσατε να τα καταλάβετε καλά μάλλον τα πράγματα
Ιγκνορ την έχω
Και ας είναι και καλά η γυναίκα στην τελική... (ναι ρε, είμαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

Αλλά με ενοχλεί αυτό που σου είπα. Όχι μόνο στο φόρουμ. Παντού.
Εντάξει, μπορεί να ακούγομαι λίγο γραφική με το τελευταίο.
Δε με νοιάζει. Καθόλου. Είμαι έτσι από φτιαξιά μου.
Άμα σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε, αυτό που το καταντήσαμε μπουρδέλο, την χώρα μου, μιλάγαμε λίγο περισσότερο όλοι, μπορεί να ήμασταν καλύτερα. Σίγουρα θα ήμασταν καλύτερα.
Όσο για το φόρουμ, κλαιν, δεν ψήνομαι να είμαι μόνιμος τρόφιμος πλεον, μου έχουν πέψει καιρό τ'απολυτήριο

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
*ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
μέχρι να μου γυρίσει το μάτι
μέχρι να μου γυρίσει το μάτι

-
Ετσι το καταλαβαινω.Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2025, 17:23Για τον Οττο και για εμένα που είμαστε γνωστοί στους επαγγελματικους μας κλάδους το μόνο που χρειαζόταν ητνα να βρει τα ονόματα μας, από τη στιγμή που τα βρήκε τα υπόλοιπα είναι ένα γκουγκλαρισμα
Ενιγουέι, στηρίζω Όττο και προσωπική διαχείριση του κάθε παπάρα που επιχειρεί καταδρομικές επιχειρήσεις στα περαιτέρω και για τους υπόλοιπους προχωκάγκουρες που νοιώθουν ότι απειλείται η δική ΤΟΥΣ λεφτερη έκφραση έναν, μία ή ένα πχορουμικό εκπρόσωπο. Σιγά μην πάρω και γραμματέα, για να απαντώ στον καθένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
1. Tον τύπο που κάνει τέτοια πρέπει να τον γαμήσουνε ασάλιωτα.
2. Ώς συνήθως οι γυναίκες έκαναν το νήμα να αφορά εκείνες.
3. Βλέπω οτι πλέον δεν είμαι ο μόνος που διαπιστώνει οτι το πχόρουμ δε σέβεται τον εαυτό του, και είναι πλέον και με τη βούλα ΒΟΘΡΟΥΜ, ένας διαδικτυακός υπόνομος μ' ευθύνη, βεβαίως των συντονιστών και του έντερπράιζ ψιψι.
2. Ώς συνήθως οι γυναίκες έκαναν το νήμα να αφορά εκείνες.
3. Βλέπω οτι πλέον δεν είμαι ο μόνος που διαπιστώνει οτι το πχόρουμ δε σέβεται τον εαυτό του, και είναι πλέον και με τη βούλα ΒΟΘΡΟΥΜ, ένας διαδικτυακός υπόνομος μ' ευθύνη, βεβαίως των συντονιστών και του έντερπράιζ ψιψι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 734 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση Τι περιμενετε απο μια δευτερη τετραετια Τραμπ?
από Στρακαστρουκας » 30 Μάιος 2024, 16:57 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
20 Ιαν 2025, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτη η Βουλγαρία με 1.81 και δεύτερη η Γαλλία με 1.68...
από Libre arbitre » 25 Δεκ 2024, 07:46 » σε Διεθνής πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
18 Μαρ 2025, 19:24
-